charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (12.1.2010 10:47:17)
|
Dobro jutro! Nadka30 - tako, kot so že punce povedale, strah nikoli ne izgine, na žalost. Danes sem noseča 21t in 1 dan in verjemi, da še vedno vsakič, ko grem na wc gledam na hlačke. Če je kaj krvi, kakšne barve je izcedek, je kaj čudnega ... Vsakič, ko me špika, boli, zateguje, je moja prva misel, na, zdaj pa imaš, ko se tako veseliš. [sm=smiley13.gif] Edina tolažba so mi močne brcike mojega [sm=duda.gif], ampak kljub temu komaj čakam vsak pregled pri G, da mi ja zagotovi, da je vse v redu. Tako da, tiste, ki smo imele enega ali več SS doživljamo nosečnost drugače, kot tiste, ki jim kar rata in je vedno vse ok. Jaz nisem nikoli popolnoma sproščena in sigurna, čeprav se trudim. Tako pač je. Jaz sem tiste prve dooooolge tedne do pregleda in nato do NS največ kar prespala. Nisem veliko razmišljala o ničemer, samo čakala sem, da dnevi minejo. In molila. Drugega ne moreš. Je pa res tako, kot si rekla oz. ti je svetovala rea27. Posveti se hčerkici. Vsakič, ko te stisne, ko te spreletijo slabe misli, poglej njo, se z njo pogovarjaj in skušaj ostalo odmisliti. Meni še danes, ko me mučijo strahovi, pomaga, da grem na obisk k sorodnici z dojenčkom. Potem pa gledam to malo bibo, ki se mi smeji, pa tako lepo diši, pa sem mirna spet za nekaj časa. Držimo ti pesti, smo s teboj v mislih in VSE BO DOBRO!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Pa seveda - na forumu čvekaj, ti bo lažje, meni je.
|
|
|
|