charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (5.1.2010 22:20:51)
|
Hey ZoyaEva - hvala za poročilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] No, meni se ne zdi, da bi bil prelahek, saj po tistem vodiču, ki ga berem, je prej oni drugi pretežak [sm=smiley36.gif] Sicer pa je vsak bibi različen ... Moj MV je nazadnje bil 31 mm, tako da dolžina v bistvu niti ni težava (sem brala, da je kritično nekje pri 15-20 al neki tazga), pri meni gre bolj za tesnjenje vratu, ker je baje precej ohlapno vse skupi (tako so rekli po operaciji v maju). Ampak zaenkrat vse v najlepšem redu [sm=smiley1.gif] Ja, tudi meni se je danes srček zdel tako počasen in utrujen, da sem se kar prestrašila, zato sem vprašala. Sem tudi že slišala za to ordinacijo na Dobrni, tako da mogoče grem tudi jaz tja. Kolko prej pa se je treba naročit? Pa v katerem tednu je najbolje, da se gre na ta pregled? Ja, flis v košari - mogoče se pa da spodaj kaka plenička, pa je ... jaz sem mnenja, da je bolje, da je malo toplo ampak čvrsto in varno ... saj lahko, da je športni del čisto dovolj, ampak jaz se bom bolje počutila, če bom imela košaro.
|
|
|
|