charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (4.1.2010 12:19:16)
|
Dobro jutro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja, sem pozna, vem [sm=smiley36.gif] Se mi je ritem čisto obrnil odkar so se začeli prazniki. Spat hodiva ful pozno, pa potem spim ful dolgo [sm=smiley1.gif] Včeraj in zaenkrat danes se počutim v redu, hvala bogu [sm=smiley1.gif] Bolj kot razmišljam, bi bilo res možno, da me je tako trebuh bolel zaradi preveč papanja [sm=smiley13.gif] Imam to slabo razvado, da jem manjkrat na dan in takrat ogromno (ravno kontra, kot bi morala) [sm=smiley13.gif] In seveda je potem naenkrat tam doli vse polno in ni dovolj placa [sm=smiley1.gif] No, zdaj bom morala paziti, sploh zvečer, da ne bom preveč jedla, ker mi verjetno tudi prebava dela počasneje (seveda, ko pa se skoraj nič ne gibljem) - npr. najem se ob 8ih, pa sem ob 11ih še vedno vsa napihnjena. No, s tem bo treba končat, male porcije pa upam, da bo. Kako ste ve? Čutite [sm=duda.gif]? Jaz ga/jo tak fejst čutim, da še sama sebi težko verjamem [sm=smiley1.gif]. Mali škratek me skos brca, jaz pa se menim z njim, ko pa je že pozno, pa mu govorim, da bo zdaj treba spat, pa se božam po bušiju pa zaspi [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Če pa ravno ne brca, pa hoče ati čutit brcike, pa ga tudi ogovarjam, pa držim roko na bušiju, pa tudi pride brcat [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif] Komaj čakam morfologijo, da spet vidim [sm=duda.gif]. Boste šle na oni 3D samoplačniški pregled in kam? Lep dan, zdaj pa grem sesat stanovanje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|