Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 22:36:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čerrrrrrrrrrrrrr.... Danes ne bom nič pokomentirala... Razen super ste punce... Mojo hčerka kuha vročino...Sem full slabe volje... Glih zdej k je ta glupa gripa... .. Grem spat.. punce mejte se.... boma2...pošiljamo zdravilne , da le ne bo hujšega!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 30.11.2009 22:52:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čerrrrrrrrrrrrrr.... Danes ne bom nič pokomentirala... Razen super ste punce... Mojo hčerka kuha vročino...Sem full slabe volje... Glih zdej k je ta glupa gripa... .. Grem spat.. punce mejte se....
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 23:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 6:57:43
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 7:04:03
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka je za pohvalit, se je prvič ob pol petih zbudu pa sem ga kr k nama odnesla in smo spali do 6.15, ko sem mu dala ATB. Še dons potem smo pa rešeni. Črticaa naj se tvoj Domonik čim prej pozdravi Piskot uf tale kašelj, mojedva sta šele sedaj nehala kašljat oz. mogoče 1 x na dan še pokašljata. Mazala oba z materino dušico, veliko tekočine pa Žigu sem po nasvetu p (je en teden že kašljal) dala Prospan sirup 2 x na dan, nejcu pa Sinecod samo pred spanjem. Pri Žigu se mi zdi da se je tale kašelj res vlekel, pri Nejcu je šlo pa hitro, mislim da sem mu samo ene 3 x dala sirup. Je pa nadležen tale kašelj. Drugače pa topla plenička na plučka, pa v kopalnici sem parno kopel nardila. Upam da se ga kmalu losate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 7:10:01
|
|
|
|
Urša08
|
Shuka glede soljenja in začimbic jaz mislim da ni nič narobe če jim malo posolimo in začinimo. Naši otročki bodo kmalu stari 10 mesecev in je prav da se navadijo na našo hrano. Čebela nisem hotela včeraj nč hudega ko sem omenila sol in začimbe. Se delno čist strinjam s tabo, da bodo še vse nadoknadili in sem tud sama kar velik komplikator pri hrani. Sem samo hotela povedati da gredo naši otročki pri 11 mesecih v vrtec in tam ne kuhajo posebej za njih in s tega vidika je mogoče boljše če že doma otročka malce privadiš. V vrtcu jim bodo dali tudi kašice z navadnim mlekom in se mi zdi smiselno da prej sprobamo kako prenašajo navadno mleko preden gre v vrtec. Meni hitet ni treba ker Žiga do septembra še ne bo šel v vrtec in imava še čas. Upam da si zastopla kaj želim povedati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 7:14:26
|
|
|
|
Urša08
|
Reneju, Žigu (od Bome) in jakobu vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:31:14
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... Obe prehlajenčki zato je bila naša nočka zanimiva...... SOL.....sol je potrebna pa naj reče kdor hoče kar hoče....pol pa otročki enkrat bruhajo, pa so že na infuziji ker jim primanjkuje elektrolitov itd......lepo prosim..........to je seveda moje mnenje...tko da vsak po svoje... Se pa popolnoma podpišem pod URšo...gremo kmalu v vrtec...in treba je vse sprobat..... Boma....držim pesti za Katjo..... Shuka Urša--super za nočko... PIškot ..hvala za nasvet....sem že mal prečitala še.... KAšlanje...joj ..ne govor...pa to je noro...ko se enkrat začne..se mi zdi da kar traja in traja.... KOlumbo...ti si spet čist naspidirana....dobra si
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:31:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Reneju, Žigu (od Bome) in jakobu vse naj naj za obmesečnico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:31:44
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro črticaa...... cita.....Hana ima red in hodi ob 20.00 spat tkoda če bi bila jaz na tvojem mestu,nebi šla shuka......prej sem imela nick name majchy23 ......hvala za odgovor .....upam da bo še več takih dni ko ne gre nič narobe piškot...... boma.......tvoji pupi pošiljam tudi urša....... za tako super spanje.....nisem nič za hudo vzela tisto o soli-vsak ima svoje mnenje .......Hana gre tudi septembra v vrtec tko da imamo še čas
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.12.2009 8:32:40 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:32:37
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Reneju, Žigu (od Bome) in jakobu vse naj naj za obmesečnico Tud od naju!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:32:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro... kok sem zaspana, sem šla mal čez 10 spat in sem spala do jutra.... Me pa boli roka, tam kjer sem bila cepljena.... pa še glava me malo boli ampak to zaradi tega, ker imam , res sem taka kot bi me vlak povozu... Začimbe in hrana.... jaz ji dajem vse-razen svinjine.... začimb pa tud običajno ne uporbljam veliko...velikokrat ji skuham kao juhico z zelenjavo, noter dam meso, makarone in krompir, pa pol goveje kocke....in vse kar naredim poje.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:37:32
|
|
|
|
Onasiss
|
cita....jaz ne bi šla, sploh glede na to, da so odnosi taki kot so....ni šans. piskot....smrekovi vršički in inhalacije.... čebel@....potemtakem boš vsako nedeljo pekla jabolčni štrudl.... ajvy.....svaka čast...sicer nimam nekih pogostih migren, ampak ko jih imam ne morem žvet..... boma.....upam, da ni kaj resnega...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:45:49
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Jest morm pohvalit našo miss, je spala do 8.00 in to v svoji postelci! Kolumbo - tegale recepta pa ne mislim sprobat! Vsem bolanim in zaspanim - da bo čim prej bolje! Sol in začimbe - jest moji miškolini malo solim, glede začimb pa gledam da jih ni preveč oz jih sploh ni. Je pa res da se morajo navadit na našo hrano, ker celo življenje ne bodo na otroški hrani Ostalo nism veliko brala tko da ne bom pametna zraven Zdej grem pa likat pol pa v trgovino
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 8:48:10
|
|
|
|
piskot
|
jutro. tole je pa noro ko imas vec otrok. sjmm, tamika, socustvujem. ze mi izmenicno hodimo skoz neki k dohtarjem, kaj sele pri vas. no z ano sva bili pri pediatru. veliko vlage in cakamo na boljse case. ker gre dez bova sli kar ven. je menda priporocljivo. hvala vsem za nasvete!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 9:21:14
|
|
|
|
Urša08
|
hoj, hoj Sem mal pospravila naše gnezdece. Žiga spančka, Nejc se igra. Danes mam še zobarja . Ko se Žiga naspi, se zrihtamo in ju peljem prijateljici v varstvo jaz pa hitr k zobarci , pa če se ne bom prov dolgo zadržala bom na hitrco še v trgovino skočila. Mamo že bolj kot ne sušo v hladilniku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 9:24:45
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka kako ste? Kako je Uroš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 9:26:59
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy sem vidla da sta tvojedve tudi prehlajeni, mah sej zdej je tako obdobje ko redkokdo ni. V glavnem en kup da se čim prej znebite prehlada. Pa zelo lepo rečeš da je bila noč zanimiva jaz ponavadi pojamram da je bla noč katastrofa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 9:28:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Jest morm pohvalit našo miss, je spala do 8.00 in to v svoji postelci! Kolumbo - tegale recepta pa ne mislim sprobat! Vsem bolanim in zaspanim - da bo čim prej bolje! Sol in začimbe - jest moji miškolini malo solim, glede začimb pa gledam da jih ni preveč oz jih sploh ni. Je pa res da se morajo navadit na našo hrano, ker celo življenje ne bodo na otroški hrani Ostalo nism veliko brala tko da ne bom pametna zraven Zdej grem pa likat pol pa v trgovino Super da je spančkala celo noč v svoji postelci Si pa ful pridna, sej skoz neki likaš pa v trgovino hodiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 9:37:25
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Jest morm pohvalit našo miss, je spala do 8.00 in to v svoji postelci! Kolumbo - tegale recepta pa ne mislim sprobat! Vsem bolanim in zaspanim - da bo čim prej bolje! Sol in začimbe - jest moji miškolini malo solim, glede začimb pa gledam da jih ni preveč oz jih sploh ni. Je pa res da se morajo navadit na našo hrano, ker celo življenje ne bodo na otroški hrani Ostalo nism veliko brala tko da ne bom pametna zraven Zdej grem pa likat pol pa v trgovino Super da je spančkala celo noč v svoji postelci Si pa ful pridna, sej skoz neki likaš pa v trgovino hodiš Urša - sej nism tko pridna, samo ponavad to v torkih dopoldne pride na vrsto.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 10:07:52
|
|
|
|
sjmm
|
Jutro!!!!!!!!!! Mi2 pa sva danes vstala šele ob 9h!!!!!!!!Sicer je bil buden med 5 in 6 ,pol pa spil mleko in zaspal nazaj. Jz še smrkam, mal pokašljujem, upam, da bo šlo mim. Zdej grem pa gradke postavlat, naš kraljevič zahteva 100% pozornost! Vs pol prečekiram!!!!!! za vse, ki jih potrebujete!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 11:08:44
|
|
|
|
claud
|
Dan! Evo se moje punce pozdravim pol pa pocasi delat! Larisso cuva oci.... Drugac ma nos se kr zabasan...jst tud rahlo. Trudi se plezati na posteljo, kavc....sj ji bo kr kmal ratal k kr fajn dvigne nogo V nedeljo smo jedli pico za kosilo in sva ji dala olivo iz pice in jo je tko obglodala....pojedla je 2 in jih ocitno obozuje ...cist po ociju! Jst jih ne maram Vsem bolanckom in polomlenjcku Lep dan vam zelim!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 11:24:34
|
|
|
|
Katjusa
|
Ojla punce, da se še jst malo oglasim.... prodala sem voziček tistega modrega pikolo, ker nam je bil za spanje na trebuščku premajhen in zdej kupujemo nekaj večjega in ne dragega.... za zdej smo se zapičli v tegale: pozna katera.... mal me skrbi ker so zadaj kr trakovi za regulacijo naklona????? zdej smoenga na e-bayu bital pa da vidmo kaj bo iz tega:) drugače pa smo letos misli, da se bomo zmuznili mimo koledarjev in tega ampak so stranke začele pritiskat tko da delamo koledarje.... vam bom kasneje na maile poslala naš letakec tak da ne bit hude pač če že delam zakaj nebi še vam ponudla..... sej če boste povedale, da me poznate vam zrihtam popustek:)))))) Florjana smo vpisali v knjižnico in si je sposodu kravico katko (4knjige) in mormo nonstop brat še dobro da je v vrtcu pol dneva:) aja pa ko berem morem vsako 3x prebrat me zanima če ga bodo šolske knjige tud tak zanimale hehe:) Drugače smo pa zdravi in sitni benjamin nima nobenga ritma kr naprej je zaspan..... no vsaj ponoči spi med 20 in 7-8 zjutri.... e se je že zbudil ne vem če ne boma šla na en sprehod z nahrbtnikom za ene pol urce:) lepo se imejte in uživajte Onasis te lahko fehtam za seznamček do januarja prosim pa fino si zrihtala so mi všeč tvoje ideje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 11:39:22
|
|
|
|
piskot
|
katjusa imeli oz. imamo se ta voz. meni je bil super, lahek, okreten, pa se poceni, najboljsi, samo za ano ga nismo mogli uporabiti ker se naslon ne spusti do konca dol. je pa malo ozji in ima kratek sedalni del. tako da mogoce za kaksne vecje decke ni najboljsi. za martina, ki je bil velik in suh je bil super. trak je ful boljsi kot pri quinnyju. tistega sem regulirala z eno roko, tega pa z dvema komaj. midva sva ga takrat kupila v toyus za 79 eur.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 1.12.2009 12:05:09
|
|
|
|
tanci29
|
dan kako kaj...vidim da ste že pridne....nam se kuha kosilo...ena je omagala, sem jo komaj uspavala ker jo je erik trikrat zbudu umes spali smo spet do 9ih...hana malo manj papca oz. zajtrka sploh noče jest...erik se je zapičil u monte in bi sam to jedu...no vsaj nekaj je dal v usta kako mažete materino dušico kolko in kam...jo bom mogla naročit...a je še kera k bi jo mogla met u kolekciji doma...mam ognjičevo in tea tree...kaj še priporočate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?