Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* dons sem pa čist boga...in to v službi... včerej sem šla ne en pirček zvečer in ta perček se je potegnil v par pirčkov.... danes je pa glava kot balon Jah, tudi meni se zgodi, da grem na 1 pirček ali pa včasih zvečer z možem na terasi kakšnega spijeva in težko ostane le pri enem . No, do 3 pive še toleriram, sicer imam zjutraj jedrsko katastrofo v glavi Upam, da te čimprej mine maček! Mi2 z miškotom bova danes preskočila dopoldanski sprehod, ker se spet nekam zoprno oblači, pa tudi se bo treba navadit na to, da ni več sprehodov dopoldne..uh, še 11 dni in gre v vrtec. bethany - tud jst mam bojazen glede tega, kako bo sprejel vrtec, ker pravzaprav sploh ni navajen, da ga kje pustimo in gremo. Ampak se bo že navadil, vsak začetek je težak, če pa otrok vidi žalostno mamico, je pa še njemu težje. To je nujno, da se otrok socializira in malce odtrga od mamine kikle, pri nas je že skrajni čas za tak ukrep. Mi2 sva pa sploh 24/7 skupaj, se tolažim, da ima rad družbo, se zna sam lepo igrati in zamotiti, vsepovsod išče stik z drugimi ljudmi, le navadit se bo moral, da ni mame in očka vedno zraven, pa bo. No, sej vsak dan čakam, da me pokličejo iz vrtca na individualni pogovor, upam, da bo to naslednji teden. Glede potrdila pa je Darieva dosedanja pediatrinja na dopustu, to potrdilo pa naj bi izdal samo izbrani zdravnik. Pa smo spet na istem...
|