|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
18.8.2010 15:00:58   
Andromeda
Hello!

Imam malce časa, možek je došel v LJ na pogreb, Dario je pred slabo urco zaspal, pa bi blo fajn, da bi še 1 urco spal user posted image

pomaranča - hvala za tale sonček, ki ga zadnje čase res ni v izobilju user posted image Danes dopoldne je bilo pri nas tako mrzlo, ljudje so hodili v debelih jopah, usnjenih jaknah itd...Pa še dež je padal.

Sem pa vsa razkačena, ker imam težave pri menjavi pediatra - Dario ima nemreč še vedno v LJ svojo zdravnico, pa sem se odločila, da pred vrtcem to uredimo, da bo imel v Kranju pediatra...No, pa so za cel Kranj samo 4 pediatri in 1 koncesionar, pa vsi mi pravijo, da sprejemajo samo novorojenčke...Ja matr, če bi se preselila iz npr, Murske Sobote, bi blo pa kaj? Malo upanja še ostaja, ker pride še 1 pediatrinja v ponedeljek z dopusta...Če nas še ona zavrne, pa bom klicala na upravo od zdrav. doma, da kot občanka Kranja zahtevam za svojega otroka pediatra in mi dol visi za njihovo politiko, da ne sprejemajo starejših otrok...Ni pravice, res ne user posted image No, upam, da to do 1. septembra uredimo, ker rabimo še potrdilo od zdr. pred vstopom v vrtec, ker brez tega najbrž Daria ne bodo hoteli sprejeti, ne?

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.8.2010 15:02:08 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
18.8.2010 15:06:26   
Bethany
zakaj RR zadnje dni tak hecno prikazuje teme, v katerih sodeluješ?? Vedno mi odpre prvo stran našega čvekanja in moram klikat na zadnjo, da pridem na aktualno... ful butast... user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
18.8.2010 15:07:51   
Bethany
Andromeda, kakšna neumnost, da ne sprejemajo starejših otrok?!! Mislim, haalooo? user posted image user posted image Ja, potrdilo rabiš za vrtec...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
18.8.2010 20:21:56   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

ker rabimo še potrdilo od zdr. pred vstopom v vrtec, ker brez tega najbrž Daria ne bodo hoteli sprejeti, ne?

V primeru,da ti ne rata,pa pokliči v Lj. in se zmeni z dr. naj ga napiše in ga mož vzame ko gre iz službe,dr. pa po tel povej,da je mali zdrav.Vsaj pri nas ni nikoli komplicirala dr. namreč.Pa mislim,da v vrtcu tudi počakajo in ni take nuje,da bi koj 1. mogla to izročit, spet moja izkušnja.

Sicer pa upam,da ti rata.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
18.8.2010 21:40:42   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Sej je v Mengeškem vrtcu Gal? Pri kom pa bo sept.? Pa  v Gobici al v Sončku?

gal bo v gobici, pri polžkih, imeli ga bosta pa petra in mojca, obe poznam že od prej in mi je super da bo pri njima, smo imeli že individulani razgovor in sta pustili dober utis.
prejšni teden je bil pri dveh mladih puncah in sta mu skos tiščali pleničko na rito, da se nebi polulal v hlačeuser posted image  naj povem, da ima pol omare v vrtcu in če se slučajno polula ima ziher za preoblečit, ta teden je pa pri dveh starejših in mu niti pod razno ne dasta pleniček gor.
jih je pa danes gospod mož slišal, ker kao voziva bolanga otroka v vrtecuser posted image  so mu včerej merle vročino, pa je ni mel, tudi doma mu jo merva pa je nima, samo smrka in je malce bolj utrujen. jaz smrkanje pripisujem rasti zobkov, ker do zdaj ko so rastli zobki je bil vedno smrav. kaj mislite, ga obdržim doma, tak otrok res ni za v vrtec?

Petra in Mojca sta carici user posted image Čudno da so mu tlačili pleničko gor. Mogoče so šli pa na sprehod pa so mu jo dali. Ker če gremo na sprehod in če otrok res ni 100% suh damo gor pleničko. Ker pri 14 enostavno ne moreš drugače. Potem je pa spet brez ko pridemo nazaj.

Glede zdravja pa sama oceni. Mogoče je pa še malce švoh od vnetja ušes. Ti ga najbolje poznaš. Je pa načeloma tako, da če je smrkelj zelen je to gnoj in naj bi bil otrok doma.

Andromeda: ti dam čisto prav glede pediatra. Ne morš bolanga otroka daleč vozit in zato rabiš pediatra čim bližje.

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.8.2010 7:57:27   
onur
Živjo.

Glede pediatra: res je butasto, da ti ga ne vzamejo, saj si občanka. Pri nas pa je glede menjave še vedno cela zmeda. Naj bi šel zdajšnji v penzijo in je že bila ena druga, pa pride zadnjič znanka k pediatru, pa spet ta stari. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede potrdila, pa pokliči v vrtec, če ga lahko kasneje prineseš, obrazloži situacijo.

Vrtec: pri nas gredo menda že v sredo v nove skupine, ker nekateri, ki bodo na novo vstopili v njihovo skupino, začno v sredo uvajanje. Al bo lušno, so od 2-4.

Pomar*anča*, če mu teče zeleno iz nosa, raje doma, da se pocajta do konca. Pa ko si spraševala glede drugega otroka. Mi smo pričeli delati na drugem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan D: se približuje. Jutri grem še do frizerja, pa tamali moram še kakšne nogavičke kupit. Pa v soboto gremo še po torto.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.8.2010 8:22:10   
pomar*ANČA*
jutro

vrtec: mi smo prvi dan pozabili potrdilo doma in je dragi moral nazaj ponj, ampak ni bilo nobenega problema da smo dobili potrdilo, sem samo poklicala da je zdrav, in da rabim potrdilo in pediatra je samo zanimalo če je cepljem, tako da sem enkrat samo po potrdilo skočila.

pediater: tudi naš gre okoli novega leta v penzijo, pa mi je tok hudo, ker je res fajn... pa dobimo novga in se bom težko navadla na novega, ampak kar je treba je treba, nimam druge izbireuser posted image

omur: user posted image user posted image  bom lovila, kdaj boš sporočila, da boš spet mamica. kakšen dan d se pribižuje? se poročita ta vikend??

smrku: je bel, ni infekcijski, zato sem se odločila da gre kar v vrtec. sem se včerej z vzgojiteljco pogovarjala in je rekla da je več otrok smkavih in da ni panike, nevem zakaj so zjutraj kompliciraleuser posted image

bethany: tudi meni gre na živce, sem videla da v času kar me ni bilo nič gor da so velik spremenili... ampak tole je res neuporabno...

katja: tiste dni niso nič hodili vn, tudi danes je bila zjutraj ista punca pa je rekla da mu jo bo dala in sem prosila da naj ne, ker ga mede. že 4dni se zbuja z suho pleničko, tako da bom ga danes dala spat brez pleničke, saj sem mu včerej obljubla da če bo danes zjutraj suh da mu ne bo treba danes zvečer imet pleničke, tak da gre danes spat brez pleničke, pa bomo vidli kako nam bo to šlo

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.8.2010 8:53:48   
mojsoncek
Jutro!

Evo mene po parih dneh sem spet nazaj... v sluzbi koncno guzva, ampak posledicno ni casa za cvek. Saj na hitro po diagonali preberem, kaj vec pa ze ne utegnem. Popoldan in zvecer pa... saj veste kako je user posted image

potrdilo za vrtec - pri nasi pediatrinji je rabi priti otrok nic zraven. Prakticirajo to, da jih poklices, oni pripravijo in potem prides samo se iskat potrdilo, tako kot je napisala pomaranca. Razen, ce ima vrtec kaksen svoj obrazec, potem rabis tistega nesti, da ga izpolnejo in potrdijo. Andromeda, po moje bo najbolje, da poklices k pediatru, ki ga imeta sedaj, da vam napise potrdilo, potem pa v miru poisces novega pediatra v Kranju. Glede menjave pediatr, se pa kar malo pobuni, ce bi ga rada imela v Kranju. Mi hodimo k pediatrinji se vedno v LJ, ker sem z njo ful zadovoljna in je ne menjam. Sicer pa v nasem kraju dela pediater samo sistematiko 1x na teden, tako da se je treba v primeru bolezni v vsakem primeru vsesti v avto in se odpeljat s Skofjo loko. Na voljo imamo pa drugace se Idrijo ali pa Logatec. Ampak mi od vseh najbolj ustreza LJ user posted image .

pomaranca, tole s plenickami v vrtcu pa res ni fajn in ni prav, da kar po lastni volji otroku nataknejo plenicko gor. Verjamem, da je potem otrok cisto zmeden.

IZVIRNO SPOROČILO: onur
Pa ko si spraševala glede drugega otroka. Mi smo pričeli delati na drugem. user posted image user posted image user posted image user posted image

juhuhu user posted image

Ja nic, pejmo delat, ura bo tik tak 2.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.8.2010 12:56:19   
Andromeda

Pa ko si spraševala glede drugega otroka. Mi smo pričeli delati na drugem. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Juhu, držim pesti, da čimprej ugledaš plusek user posted image Mi bomo še kako leto počakali z "delanjem" dojenčka, kaj več pa ne, ker nočem, da bo preveč razlike med njima...

Drugače pa smo imeli še eno katastrofalno noč, tokrat se je zbudil 2x - ob 0.30 in ob 5.-ih, pa po tri četrt ure je trajalo, da je nazaj zaspal. Jaz že preživim tole, se mi pa možek smili, ker mora vstati zjutraj - zaenkrat spimo vsi v 1 prostoru, ker drugače ne gre..
Sva šla pa dopoldne malo gledat za jesensko garderobo, pa je št. 92 oz. 98 čisto razprodana, edino za punčke se kaj najde v tej velikosti user posted image Je pa treba kupit copatke za v vrtec, pa nove teniske, nekaj spodnjih delov trenirk in bodije z dolgimi rokavi..Pa pelerinco in gumaste škornje...in nahrbtnik...itd.
Nič, miško je končno zaspal, jsz grem pa še enkaj uredit in med knjige...

Lep dan želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 19.8.2010 12:57:36 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.8.2010 13:10:20   
_katja_
čao!

Končno sta zaspala...malo miruuser posted image Danes moram pa ful enih stvari poštimat po stanovanju, tko da sam na hitro kompjutr. Drugač se kar držim načela, ko fanta spita počnem kaj zase. Ker drugač se mi glih odtrena...user posted image

Super! No sej delat to je pravi užitek! Upam, da se čimprej prime!

katja: tiste dni niso nič hodili vn, tudi danes je bila zjutraj ista punca pa je rekla da mu jo bo dala in sem prosila da naj ne, ker ga mede. že 4dni se zbuja z suho pleničko, tako da bom ga danes dala spat brez pleničke, saj sem mu včerej obljubla da če bo danes zjutraj suh da mu ne bo treba danes zvečer imet pleničke, tak da gre danes spat brez pleničke, pa bomo vidli kako nam bo to šlo

Ja ti kar lepo povej, da je že suh in da nočeš da ima plenice. Saj upoštevajo to. Super, da je čez noč tudi že suh!Bravo Gal! Sej v vrtcu je pa važno, da ima dost za preoblečt. Nekaj imamo pa tudi vrtčevskega če zmanjka. Pa zdaj ko je toplo itaq ni panike.

Danes smo celo malo dlje spali in ni blo 5.15 auf, tako kot zadnje dni. Pravi luksuz. Kaj kej kuhate? Sem spet brez idej... no danes bom nardila skutne palačinke, ker imamo domačo skuto (ne našo domačo, ampak od tam kjer mleko jemljemo). Za jutri pa spet nimam idej.... Aja pa kakšna idejo za juhico...se mi zdi, da skoz ene in iste jemo. Ker zdej ko je Nace doma, pred spanjem juho je, potem pa imamo skupaj kosilo. Pa nardim včasih bučkino, gresovo, govejo, potem pa že počasi zmanjka idej. Knorrove mu pa tudi čimmanjkrat kuham.

lp
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.8.2010 13:14:00   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Sva šla pa dopoldne malo gledat za jesensko garderobo, pa je št. 92 oz. 98 čisto razprodana, edino za punčke se kaj najde v tej velikosti user posted image Je pa treba kupit copatke za v vrtec, pa nove teniske, nekaj spodnjih delov trenirk in bodije z dolgimi rokavi..Pa pelerinco in gumaste škornje...in nahrbtnik...itd.

Kje sta pa bila, da je že vse pobrano? Sem bila prejšnji teden v H&Mu v City parku, pa so imeli majic z dolgimi rokavi in sp. delov trenerk kar nekaj.

Nam so se pa superge odprle in bo treba verjetno nove. Morm najprej med zalogo pogledat, samo mislim, da tolk majhnih nimamo. Je pa Nace večinoma v supergah. Pa za v vrtec bo itaq v trenerki in suoergah hodil.

Andromeda: uspešno učenje!

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.8.2010 17:33:51   
Andromeda
ideje za kuhanje - danes je bil pire krompir, špinača in pohan sir - ni ravno najboljša kombinacija, ampak drugega ni blo v hladilniku user posted image ...Juha je bla pa kar iz vrečke - podravkina dalmatinska user posted image Jutri bo pa lazanja na sporedu...
Glede juh - sej kej več res ni za sčarat z njimi...goveja, gobova, korenčkova z zdrobom, bučkima, zelenjavna s košči piščančka, paradižnikova, cvetača& brokoli...

shopping
- bla sem v Kranju v Supernovi pa še v eni štacunci v centru, jutri grem pa še na primskovo in v qlandio pogledat...v skrajni sili pa še v LJ, samo tam res ne maram hoditpo nakupovalnih centrih...sploh imam citypark-fobijo, se mi kar vrti, če sem predolgo v njem. Sem malo čudna ženska, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 19.8.2010 17:34:26 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.8.2010 18:03:10   
Bethany
Ahoj...

Začetek vrtca se tako hitro približuje... tale avgust pa sploh ful hitro mineva. Pa bo konec poletja user posted image user posted image
S 1.9. začnemo uvajanje in me res zanima, kako bo to zgledalo. V tehle dveh mesecih se je kr precej navadla na luksuz doma in nonstop bližine mame, me kr malo skrbi, da bo novo okolje velik šok ... O morebitnih boleznih, ki jih lahko tekom leta pokasira, pa niti nočem razmišljat. Prejšnji teden je začela smrkat, in jaz sem tudi pokasirala seveda v hujši različici. user posted image Se ne spomnem, da bi bila kdaj prehlajena sredi poletja... user posted image

No, pa še k bolj veselim temam:
Onur, juhuuuu! Kr veselo na delo za novo črtico! user posted image user posted image Pa krasen dan D vam želim... user posted image Vreme bo krasno, prav poletno toplo!! Kako pa to, da imata poroko v dveh delih? Oz da nista cerkveno poročena že od prej, ko je bila civilna poroka?? ... firbec... user posted image nam boš na fb postregla s kakimi fotkami, ane?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.8.2010 20:19:00   
poli*
Pozdravljene.

Andromeda- če te še zadnja pediatrinja zavrne se pa kar pritoži, pa malo bolj ostro jim povej! user posted image

Onur- veliko veselja v pričakovanju novega pluska!! user posted image
Katera se naslednja javi user posted image  Bethany, Andromeda, Pomaranča...?

Midva sva tudi že nekaj novih hlač- trenerkic in bodijev z dolgimi rokavi nabavila, teniske ima, čeveljčke tudi. Potem bo pa treba že kakšno toplejšo jopico kupit.
Zadnjič sem gledala fuuuul lepe termo jopice (take mal debelejše) v kiku, pa imajo samo do številke 86 user posted image . Sicer ji je trenutno prav, ampak ji nisem hotela kupit, ker vem, da bo takoj premajhno- sploh, če obleče še kakšno jopico spodaj.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
19.8.2010 21:29:51   
orka
helow

še moj piskerček

obleke- ja,jaz pa sem šla tudi ta teden v šoping.In sicer kar v domačo omaro,saj kar veliko pofehtam med letom in sem za Emo že tudi preprala kar veliko majčk dolgi rokav pa sp.trenirke ... Ema potrebuje le obutev,Ajda tudi,več težav imamo pri Aljažu.Me pa kar malo strese ko pomislim kakšen strošek je to,in hb,da so še ljudje ,ki ti kaj podarijo.

onur-naj ti bo lepo na D dan,uživajte in seveda navijam za čimprejšnji +.

In se tudi strinjam s poli* katera je naslednja oz. kar navijam za vse,da se opomogumite pri odločitvi za še enega user posted image

Meni je tale letošnji avgust nenormalno všeč,verjamete ali ne sem pri svojih x letih malo spremenila možgane,pa pravijo da odraslega se ne da spremeniti,je kak je oz.se more sam in meni je šlo par stvari na živce pri meni in voila,spremembe na vidiku.In še pohvala zame sem v zadnjih tednih pridelala -7 kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.8.2010 7:31:54   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: orka

obleke- ja,jaz pa sem šla tudi ta teden v šoping.In sicer kar v domačo omaro,saj kar veliko pofehtam med letom in sem za Emo že tudi preprala kar veliko majčk dolgi rokav pa sp.trenirke ... Ema potrebuje le obutev,Ajda tudi,več težav imamo pri Aljažu.Me pa kar malo strese ko pomislim kakšen strošek je to,in hb,da so še ljudje ,ki ti kaj podarijo.
In še pohvala zame sem v zadnjih tednih pridelala -7 kg user posted image user posted image user posted image

Super da dobiš robo za oblečt. Mi tudi večino dobimo. Gre pa roba od sestrinih ki so že v srednji šoli pa  potem mimo sstričen, ki imajo samo fante, do brata in nato še do nas. Je izkoriščena roba user posted image Ker je res škoda, da se ne ponosi.

user posted image user posted image user posted image user posted image za KG je user posted image user posted image user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.8.2010 7:36:59   
pomar*ANČA*
jutro

dons sem pa čist boga...in to v službi... včerej sem šla ne en pirček zvečer in ta perček se je potegnil v par pirčkov.... danes je pa glava kot balonuser posted image

glede dojenčka bomo pa vidli, je želja, oz dragi precej pritiska da hoče še enega, jaz se pa kar ne opogumim... 

včerej popoldan sva bila v kiku, sva šla samo po štunfke in so imeli full lepe hlače, pa poloverčke in sem seveda mogla kaj nabavit, tak da sem poceni čez prišla, pa še z kikom sem kar zadovoljna, prej v vrtcu popaca z barvam kot pa da se spere ali strga. vse ostalo je pa še ok, tako da trenuto ima dovolj.

orka user posted image user posted image user posted image  !! jaz bi pa prej kakšno kilco rabla kot pa da bi jo dol metala, trenutno imam 48 kg in pri mojih 167cm ne izgleda ravno lepo.... ah, moja večna težava in boj z kilogrami oz boj da bi se zredila. nikoli pa nam ni prav, kaj ne?

zdej smo pa čisto pospravili pleničke, gal je tudi ponoči ne potrebuje več, sva imela dolg in zanimiv pogovor o tem kako je fajn če je rita brez pleničke in kok bo fajn ko bo ponoč rita dihala...in se je sam odločil da pleničke ne bo več, sva jih pospravila v omaro in danes zjutraj je bil full vesel ko ni bil polulan, no midva pa tut, ampak galu se je kar smejalo in se je tolkel po riti pa kazal da je frajuser posted image

andromeda: tudi jaz ne maram cityparka, sem čisto zgubljena ko not pridem, tako da ponavadi celo pozabim v katerem štuku sem avto pustila. in se raje zapeljem na rudnik.

grem delat, z glavobolom... in to ravno danes ko imam full dela....

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.8.2010 7:46:39   
sončnica24
Dobro jutro, pa je petek user posted image .

Glede potrdila od zdravnika, mi smo mogli dat blato pa obvezno imeti potrdilo s sabo, ker drugače otroka ne vzamejo (pa vgojiteljice mene dobro poznajo ker mama v vrtcu dela) pa ni bilo pardona, ker ne smejo.

Glede garderobe, moj Nik je tako majhen, da so mu še lanske trenerke prav, sva jih lani za en rob gor zavihala, letos pa so mu čisto pravuser posted image , se vidi da sva oba z atijem bolj pri manjših, drugače pa veliko stvari dobima, je pares da je za punčke dosti lažje stvari kupit in najt.

Drugače pa nič kaj novega, nik se še pri moji mami carta danes, potem pa konec luksuza gremo s ponedeljkom v vrtec do prve bolezni, mi nič ta jesen ne diši.

Smo lani imeli full probleme z vnetjem ušes, samo sem ga potem dala cepit pa je bil mir ampak imam občutek da bodo letos angine na vrstiuser posted image srčno upam da se motim.

Nič lep vikend želim vsem predvsem pa tebi onur naj bo sobota nepozabna.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.8.2010 8:48:13   
Andromeda

dons sem pa čist boga...in to v službi... včerej sem šla ne en pirček zvečer in ta perček se je potegnil v par pirčkov.... danes je pa glava kot balonuser posted image

Jah, tudi meni se zgodi, da grem na 1 pirček ali pa včasih zvečer z možem na terasi kakšnega spijeva in težko ostane le pri enem user posted image . No, do 3 pive še toleriram, sicer imam zjutraj jedrsko katastrofo v glavi user posted image Upam, da te čimprej mine maček!

Mi2 z miškotom bova danes preskočila dopoldanski sprehod, ker se spet nekam zoprno oblači, pa tudi se bo treba navadit na to, da ni več sprehodov dopoldne..uh, še 11 dni in gre v vrtec.

bethany - tud jst mam bojazen glede tega, kako bo sprejel vrtec, ker pravzaprav sploh ni navajen, da ga kje pustimo in gremo. Ampak se bo že navadil, vsak začetek je težak, če pa otrok vidi žalostno mamico, je pa še njemu težje. To je nujno, da se otrok socializira in malce odtrga od mamine kikle, pri nas je že skrajni čas za tak ukrep. Mi2 sva pa sploh 24/7 skupaj, se tolažim, da ima rad družbo, se zna sam lepo igrati in zamotiti, vsepovsod išče stik z drugimi ljudmi, le navadit se bo moral, da ni mame in očka vedno zraven, pa bo.

No, sej vsak dan čakam, da me pokličejo iz vrtca na individualni pogovor, upam, da bo to naslednji teden. Glede potrdila pa je Darieva dosedanja pediatrinja na dopustu, to potrdilo pa naj bi izdal samo izbrani zdravnik. Pa smo spet na istem...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.8.2010 8:53:22   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: orka

In še pohvala zame sem v zadnjih tednih pridelala -7 kg user posted image user posted image user posted image

Aja, sem pozabla pokomentirat user posted image user posted image user posted image za -kg!

Jst sm s svojo kilažo zadovoljna, manj pa s šlaufom okrog trebuha, včasih izgleda, kot da sem tam v 4. mesecu...user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.8.2010 10:10:52   
_katja_
Mornin"

Danes imam pa malo frej, sta mojadva vzela Naceta. Tako da je samo Jakec na tapeti. Sta pa modela, ko Nace spi celo noč ga Jaka kej "biksa" in obratno. user posted image Da ni dolgčas:)

Jaz sem bila tudi včeraj s puncami malo na čveku. Je bilo super. Pa na srečo so se tem malo zamenjale in niso samo tipi in žurke, ampak tudi stanovanja, službe, otroci, itd. Smo bile pa na non alco, tko da sem danes kot rožica:)Itaq pa zdej več kot enga radlerja ne spijem zaradi dojenja.

Tole z vrtcem bo pri nas pomoje tudi še pestro. Zdej je doma, pa pol na morju bomo skupej,... je ze prejle ko je šel z mojima nekaj nabiral.

Jest mam pa rada citypark. Sem prej živela zraven in točno vem kje je kaj in se super počutim tamuser posted image

Pa poklicat mor k dohtarju, kjer sem lani za službp delala pregled, če mi še velja isti pregled za podaljšanje vozniške. Da ne plačujem še enkrat. Zdaj pa upam, da se uspem zmenit, da mi podaljšajo vozniško za več kot za 3 leta, ker to je čist too much. Itaq če bom slabše vidla, bom šla sama na pregled.

Nič grem izkoristit tale dan in kaj pametnega narest pa malo spakirat, ker gremo za vikend v Bovec.
lp
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.8.2010 16:31:25   
orka
helow
Čisto na hitro
Smo bili danes celo dopoldne na kofcah in speeeeeet gobe nabirali.Letos jih bom pa še vložila,sem prejšnjič poskusila en teglc za probo in sem prijetno presenečena,pa sluzaste tudi niso,tako da lahko po istem receptu kar nekaj teglov vložim,pa sezone sploh še ni konec,hahaha,to bo spet dobra letina.Ta starejša mulca sta na poti domov po 5-ih min vožnje oba dol padla user posted image ,ju nisem videla še tako zmatranih.
Pomaranča-jaz ti kar dam kako kilo,ja tvoje so absoluth prenizke.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.8.2010 6:10:09   
_katja_
onur: naj bo res lep današnji dan!!!!! Uživaj maksimalno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.8.2010 21:15:10   
Bethany
Katera rabi dodatne kilce? Js jih podarim vsaj 5! komot! user posted image user posted image

Orka, super za minus kile! user posted image Si načrtno hujšala ali je to kr posledica načina življenja? Js se tud morm v roke vzet... sem si že odprla Montijevo temo, da bi me malo navdihnila, sam začet je še treba. Ej, res ne vem, zakaj je tako težko začet zdravo jest? Js samo začnem razmišljat od tem, pa dobim kr lušte po vsem prepovedanem. user posted image "Jutri pa res!"... ta stavek se pa tud kr naprej ponavlja, hehe...

Mika me it na enotedensko zeljno kuro, pa potem nadaljevat z Montijem, sam me skrbi, ko moram še za ostale kuhat, da se bo ful težko držat samo zeljne juhe ob ostalih dobrotah. No, pač moč karakterja, ne? user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.8.2010 16:39:34   
onur
Živjo samo na hitro. Včeraj je bilo super in šlo mimo vse kot po maslu. Popoldan obred v cerkvi, pol pa umirjeno prehranjevanje - slow food. Bilo je super in vsi smo zadovoljni.
Bethany: zakaj se nisva že takoj crkveno poročila? Ne, vem. Enostavno sva takrat razmišljala samo o civilni poroki. Zdaj pa je prišlo še do crkvene, vsakič na 21. 21.3. civilna, 21.11. rojstvo Petje, 21.8. crkvena poroka in krst.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......