|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
13.8.2010 8:30:08   
sončnica24
Dobro jutro, pa ste pri spancu, jaz bi tudi spala pa kaj ko je Nik prava budilka ob 6ih obvezno že gleda pa kliče mama, mama in tudi mi še nismo prišli do ata fazeuser posted image je mama zakon.

Drugače pa še je danes pri babici v varstvu potem pa bo verjetno šel v vrtec, da se ne odvadi preveč drugače pa mi z uvajanjem nismo imeli nobenega problema pa je bil najmlajši v skupini en mesec pa dva krat na dan je spal v glavnem bil priden in se hitro navadil, je pa bil tudi hecen ko je bil kak teden ali dva doma ker je bil bolan pa potem iz vrtca sploh ni hotel doma.

Pa še ena dobra stvar ki jo je prinesel iz vrtca vse igrače za sabo pospravi in to takoj ko mu rečeš tako da s tem ni problemauser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.8.2010 10:22:55   
mojsoncek
Ziv'

eno kavo nam zrihtam, ker je tako zaspan dan...
user posted image

Sicer meni danes kar pase, da je malo bolj frisno... je pa res, da bi se najraje vrgla v posteljo in se pokrila cez glavo user posted image

katja, lepo slisat, da si uzivala!

onur, zdej gre pa zares user posted image ... hecam se... tudi jaz ti oz. vam zeli, da bi slo vse kot po maslu in da bi se imeli lepo.

Ja otrocki imajo tako dober bioritem, da jih nic ne vrze s tira. Vstajajo skoraj vedno ob istih urah, ne glede na to ali je med tednom in pa za vikend. Ampak bojda se to spremeni, ko zacnejo enkrat hodit v solo. Takrat pa ze znajo zjutraj fajn potegnit spanec. No, upam da ni to samo tolazba user posted image .

Jutri gremo na izlet na obalo, ce lahko temu tako recem... gremo k tasci na obisk, da ji ne bo prevec dolgcas v Valdoltri. Sicer bi bilo lustno, ce bi bilo se vreme lepo, da bi se sli lahko se malo kopat, ampka ne kaze ravno najbolje.

Ja nic, grem nazaj drzat tempo, pa da cimprej naredim kar imam za naredit, da bom lahko hitro pobegnila prosti domu...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.8.2010 11:42:25   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Ja otrocki imajo tako dober bioritem, da jih nic ne vrze s tira. Vstajajo skoraj vedno ob istih urah, ne glede na to ali je med tednom in pa za vikend. Ampak bojda se to spremeni, ko zacnejo enkrat hodit v solo. Takrat pa ze znajo zjutraj fajn potegnit spanec. No, upam da ni to samo tolazba user posted image .

Dobra tolažba že ja, samo potem pa se meni zdi da starši ne morejo več spat, vsaj tako je bilo pri mojih da sta takrat začela jamrat kako ponoči slabo spita, le zakaj ne user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.8.2010 13:58:11   
onur
Mojsoncek, to bo poroka v drugo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Civilno sva že kar nekaj časa poročena.
Glede spanja pa je res. Od sestre tavečja, bo šla zdaj v prvi razred, jo zjutraj potegne tudi do 10. ure, tamali štiri letnik pa avf ob 7. uri.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.8.2010 14:10:20   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Mojsoncek, to bo poroka v drugo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Civilno sva že kar nekaj časa poročena.

Ma saj vem, da sta civilno ze porocena... midva z mozekom se ponavadi vedno hecava in za vsako vecjo stvar receva "zdej gre pa zares"... pa tudi ce sva taksno stvar ze kdaj pocela ali naredila user posted image

zdej pa picim domov... pa pa

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.8.2010 15:17:37   
Bethany
Dan,

midva sma danes fraj, je šla Elina z babico in dedijem na naš vikend preživet dan. Js sem pa uspela v tem času porihtat fotke, spečt mafine, naredit mal bolj ekstra kosilo, zdele se pa še v kup perila vržem, pa bo kr uspešen dan. user posted image

Včeraj je bila Elina hecna: se namakamo v našem mini bazenčku, voda je visoka cca 70 cm, toliko da lahko lepo hodi notri, tudi brez rokavčkov. Ponavadi jih ima skoz gor, včeraj pa je težila, da bi bila brez in jih dam dol, Elina pa pozabi, da je ne bo nič gor obdržalo, se zažene po vodi, ker je vidla babico prihajat in naenkrat potone. Predno mi je uspelo priti do nje in jo potegnat na površje, se je že sama ujela in dvignila glavo iz vode, zraven pa se režala kot počen pisker. Ko je prišla k sebi, pa reče: "mami, tudi gavo not!" "mami tudi gavo moko" user posted image user posted image ... mislim, da prevod ni potreben. user posted image user posted image

Ej, včasih ima take fore, da se ji potem še nekaj dni režimo, ko se spomnimo. In vse to bi ji mogla nekam zapisat, da bo lahko brala, ko bo večja...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.8.2010 15:26:43   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

. Včasih priznam ga mal po riti al pa roki. Ne boli ga, sam tolk da prekineš. Al pa z vodo po obrazu umijem. Tolk da sploh začne poslušat.
Sem pa brala nekje, da če ga mal po riti si otrok ne zapomne za dolgo, če mu pa rečeš: "bejži stran ali pa zgini, da te ne vidim" mu pa ful v spominu ostane.  Bo še pestro tole vzgajanje user posted image
user posted image

Tole sem pozabila včeraj pokomentirat...No, tud men se je že zgodilo, da je dobil 1 po riti, ko me absolutno ni upošteeval, če pa recimo razbija s kakšnim predmetom ali pa me npr. zanalašč zelo grdo pocuka, ga pa le odločno zagrabim za roko in mu razložim, da se to ne dela, da to boli oz. bo uničil avto al karkoli že ima v roki...Je pa res tak hrust, da mu težko prideš do živega. Če vidi, da se le nemočno jezim, ker mi npr. nagaja med preoblačenjem, se začne le smejat in še bolj uživat v "nagajanju", tako, da skušam takrat brzdat jezo in se trudim, da ne zavpijem, ker potem dobi le še več veselja...
Drugače pa zame ena po riti nikakor ni fizično zlorabljanje in trpinčenje otroka in mislim, da na njem ne pusti nobenih posledic v duševnem razvoju itd...Dario takrat ve, da mislim resno in se umiri. Žal pač ne gre...Pa tako sem včasih zagovarjala, da svojega otroka pa niti po riti ne bom...no, zarečenga kruha se itak več poje kot zapečenga user posted image

Joj, komaj čakam, da pride mož domov, ker je Dario spet ena mala sitnoba. Za kosilo sem naredila zelenjavno enolončnico in rižev narastek, pa je Dario le za vzorec pojedel, zdej je pa lačen in kar naprej hodi pred hladilnik...no, mu bom ustregla z eno skutko user posted image

Lep petek želim, čeprav deževen. Pri nas je že ene 5. nevihta danes...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.8.2010 15:44:10   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Včeraj je bila Elina hecna: se namakamo v našem mini bazenčku, voda je visoka cca 70 cm, toliko da lahko lepo hodi notri, tudi brez rokavčkov. Ponavadi jih ima skoz gor, včeraj pa je težila, da bi bila brez in jih dam dol, Elina pa pozabi, da je ne bo nič gor obdržalo, se zažene po vodi, ker je vidla babico prihajat in naenkrat potone. Predno mi je uspelo priti do nje in jo potegnat na površje, se je že sama ujela in dvignila glavo iz vode, zraven pa se režala kot počen pisker. Ko je prišla k sebi, pa reče: "mami, tudi gavo not!" "mami tudi gavo moko" user posted image user posted image ... mislim, da prevod ni potreben. user posted image user posted image

Hehe, je pa res faca Elina! Še dobro, da se ni ustrašila.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.8.2010 15:51:36   
Bethany
Ja, tale vzgoja, se je že začela, ne... Tudi jaz nisem proti kaki vzgojni "po riti", včasih jim je treba pokazat, kdo je šef in do kam lahko grejo. Več škode narediš otroku, če mu ne postaviš meja in mu vse dovoliš. Ja, pa tudi se strinjam s Katjo, da so hude besede bolj zapomnljive kot par "nežnih" klofut po riti.

Midva še nekaj na novo prakticirama, in sicer: vedno ko trmari in se dere brez nekega "pametnega" razloga, ker pač ni po njeno, jo postavima ob zid v hodniku med dnevno in kuhinjo, tak da ni nekam zaprta, ji mirno povema kako in kaj in mora nekaj trenutkov tam sama sedet, dokler se ne umiri. Ponavadi je v minuti že čist skulirana, pa se že stiska k meni, daje lubčke po celem obrazu in govori: "oposti"... vsa jeza me v tistem trenutku mine. user posted image

Andromeda, si kr predstavljam kak vragec je Dario, in verjamem, da ko vidi, da si jezna, da ima še več volje po nagajanju. Res je najboljša varianta čist mirno sprejet tako obnašanje, čeprav se je ful težko tak skulirat, medtem ko ti otrok kravžlja živce...

Uf, kaj vse nas še čaka! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.8.2010 15:54:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hehe, je pa res faca Elina! Še dobro, da se ni ustrašila.

ja, na srečo se ni ustrašila, smo se ostali prisotni bolj, ko se je to prvič zgodilo. user posted image Mal se je sicer čudila, kaj je zdaj to, ampak je ni ustavilo, da ne bi nadaljevala čofotanja brez rokavčkov, hehe ...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.8.2010 13:08:19   
sončnica24
Hojla, se še jaz malce oglasim danes. Preživljamo en super vikend, včeraj smo se šli popoldan kopat in smo full uživali, niku smo dali rokavčke in je tako užival, je z roba bazena kar sam skakal brez straha z atijem sta se tunkala se je za nos primo in gremo, pa pride ven in pravi se se, res so prave male slike ti naši lumpi.

Lep preostanek nedelje vam še želim in se jutri spet kaj javim.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.8.2010 14:51:46   
_katja_

Midva še nekaj na novo prakticirama, in sicer: vedno ko trmari in se dere brez nekega "pametnega" razloga, ker pač ni po njeno, jo postavima ob zid v hodniku med dnevno in kuhinjo, tak da ni nekam zaprta, ji mirno povema kako in kaj in mora nekaj trenutkov tam sama sedet, dokler se ne umiri. Ponavadi je v minuti že čist skulirana, pa se že stiska k meni, daje lubčke po celem obrazu in govori: "oposti"... vsa jeza me v tistem trenutku mine. user posted image

Ja to se mi zdi super ideja. So tudi v službi na predavanju slišali, da je super. Al pa da ga pošlješ v njegovo sobo in rečeš, da ko se bo nehal jokat oz. se skuliral pa pridi ven. Sam Nace še ne dojame čist tega, tko da bomo še malo počakali. Je pa res, da ga v teh trenutkih najbolj žalosti to, da ga noben ne vzame v naročje od naju in začne tolažit. Je pa že začel zdej ko ga oba kregava Jakca klicat. Že vidim, kakšna zaveznika proti nama bosta user posted image

onur: kako je bilo. Sem se spomnila včeraj nate.user posted image

Včeraj smo imeli malo bolj na izi, prilagojeno vremenu. Popoldne sem šla laufat, me je napralo. Potem sva pa še z NAcetom po lužah skakalauser posted image Tako da sva bila oba čist mokra. Danes smo si dopoldne, glede na lep sonček, premislili in namesto k maši zavili na Sv. Primoža. Vem, da ni isto, ampak nama z možem veliko več pomeni, če se malo pogovoriva (kar ponavadi pri hoji se), kor pa da se gremo gužvat v cerkev. Zdaj smo pa vsi pospali. Jaz sem se prva zbudila in uživam v kaviciuser posted image Jaz in moja kavauser posted image Popoldne bomo pa na izi okol hiše.

Lep nedeljski večer!
K

Mi bomo

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.8.2010 21:49:34   
Bethany

...Danes smo si dopoldne, glede na lep sonček, premislili in namesto k maši zavili na Sv. Primoža. Vem, da ni isto, ampak nama z možem veliko več pomeni, če se malo pogovoriva (kar ponavadi pri hoji se), kor pa da se gremo gužvat v cerkev. ...

Lep nedeljski večer!
K

pametna odločitev... user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
16.8.2010 7:16:48   
onur
Dobro jutro. Privoščim eno jutrajno kavico.

No, vikend je bil pester pri nas. V soboto sva se šla z možekom po kosilu, ko je Petja zaspala, menit za hrano za naslednji vikend ko imamo dan D. Potlej sem sfilala kalamare, potlej pa smo šli k nečaku na rojstni dan. Je bila cela žurka in polno mulcev (sestra ponavadi pripravi tematske rojstne dneve in zdaj je bil na temo indijanci).
V nedeljo zjutraj smo zaspali, no možek, je mogel it delat. Potelj pa smo se pripravljali na fešto, ker smo ta vikend imeli praznik terana in pršuta. So prišli naši, pa sestra z družino, pa teta in stric ter bratranec z družino. Dobro, da mi je tašča pomagala pri kosilu. Popoldan smo šli malo na prireditveni prostor in dan je bil okoli kot bi mignil.

Bethany, dobra je Elina s tem tunkanjem. Vzgoja, to nam bodo še dali hudiča. Jaz jo tudi včasih po ritki, pa se mi zdi, da nič ne pomaga. Ji bolj zaleže, če jo pustim, da se stuli ali pa da ji rečem, da ne tuli brez veze (če to počne) in naj se umiri ter greva nato dalje (pa utihne, ker čakam in je ok).

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.8.2010 6:43:51   
_katja_
mornin'

onur: sem malo pomešala vikende, sem mislila, da imate ta vikend. No bom pa drugo soboto držala pesti da bo vse super fino fajn.

Mi smo pokonci že od 5 user posted image user posted image user posted image No dopoldne gremo verjetno k eni moji teti na obisk. Da se nam kaj dogaja...potem pa kmalu spat, ker bo drugače sitnoba na obisku.

Nacetu so na srečo zginli eni grdi flekci. Sumim, da je bil borovničev sok za razredčid. Drugače borovnice čist ok prenaša, ampak v soku so pa eni trije Eji. Mogoče je to. Ker drugač pojm nimam od česa jih je imel.

Drugač pa gledam en nov bajk....sem se čist zalubla vanjga..... če se uspemo zdilat za ornk popust bo mogoče moj user posted image

Včeraj sem klicala v vrtec. 13. septembra začnemo uvajat. user posted image Bo v skupini zajčkov, rumena soba in homogena skupina. To zadnje me je najbolj skrbelo, da bi bil tale naš mali piki v heterogeni skupini (jih je več, on bi bil med mlajšimi, itd.).

Btw: dobr da obstaja TV Golica, da se Nace vsaj malo zamoti user posted image user posted image user posted image

Lep dan, pa kaj čvekajte danes, včeraj je bilo pravo mrtvilo....

K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.8.2010 7:18:23   
onur
Dobro jutro.

Včeraj sem klicala v vrtec. 13. septembra začnemo uvajat. Bo v skupini zajčkov, rumena soba in homogena skupina. To zadnje me je najbolj skrbelo, da bi bil tale naš mali piki v heterogeni skupini (jih je več, on bi bil med mlajšimi, itd.).

Naša pa gre naprej v kombinirano od 2-4. Sem pa molila, da bo šla naprej, ker bi bila katastrofa, da ostane v jaslični, ker bi bili vsi drugi mlajši in bi se samo ponavljalo. Imajo samo en jaslični oddelek od 1-3. Sreča so bili to leto vsi letnik 2008. Sedaj pa gre pol skupine v en kombiniran oddelek, pol pa v drugi.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.8.2010 7:38:16   
sončnica24
Dobro jutro, tudi z moje starni, smo danes ponoči tako fajn spali, da mi sploh ni bilo problema se ob 6ih vstat, pa sem se v miru porihtala je Nik še kar spal, sem ga po dolgem času mogla budit pa zvečer ga je hitro zmanjkalo. Sva imela včeraj okulista, pa na srečo ne škili, samo videti je tako ker ima širok nosni koren, tako da sem si kar oddahnila, ker brat moj škili in vem kak je bil bogi ko je bil mali.

Drugače pa v vrtcu pri nas ostanejo vsi skupaj en odide pa trije al štirje novi pridejo ostane pa še letos v jaslicah, mi je všeč, zato ker še ni nič videt da bi bil brez pleničke pa tisti v vrtcu grejo ob enih spat, našega pa že ob 12ih vrže, tako da še eno leto drugo pa v vrtecuser posted image - mi pa je všeč da ostanejo skupaj ker so full luštna skupinica.

Toliko za sedaj se še kaj beremo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.8.2010 9:47:28   
pomar*ANČA*
galu pa rastejo zobki, petice rinejo vn in je prav smešen ker vsem kaže kje ga boli. boli ga pa zelo, cel vikend sem mu dajala sirup, ker drugeča je bilo prav grozno- je kričal mami ava ava, mami buba, aja pa še pri zdravniku sva bila v soboto, imel je malce vnete ušeske... tak da sem imela kar naporen vikend, pa še sama sem bila cel vikend, nama je dragi ušel na super gp na česko.

z septembrom gre tudi gal v svojo skupino, zdaj je v začasni in komaj čaka- predvsem svojo lubico., da pridejo še ostali njegovi prijatelji- v tej skupini 6 otrok ki praktično preživljajo tudi popoldneve skupaj. v tej skupini bodo vsi otroci letnik 2008. mi je bili pa prej v privat varstvu zelo všeč, ker je bilo večina otrok precej starjših in je čisto vse pobral od njih, čeprav mi je tudi zdaj ok da je z svojimi vrstniki.

sem pa jazna, ker sva dobila precej visoko položnico za vrtec. ker v letu 2008 nisva bila zaposlena vseh 12m nama avtomatsko vzamejo povprečje za leto 2010user posted image  se mi ne zdi fer, ker v letu 2008 sva imela res nižje prihodke in naju bi vrtec prišel velik cenejeuser posted image  najblj nelogično mi je pa to, da kako mi lahko vzamejo za leto 2010, saj ga še ni konec, kaj če grem na bolniško pa me 6m nebo nazaj v službo (ok, tega si ne želim, ampak vseeno), mi potem povrnejo?? na občini mi kar ni znala na to odgovorit

Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.8.2010 12:48:13   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
sem pa jazna, ker sva dobila precej visoko položnico za vrtec. ker v letu 2008 nisva bila zaposlena vseh 12m nama avtomatsko vzamejo povprečje za leto 2010user posted image  se mi ne zdi fer, ker v letu 2008 sva imela res nižje prihodke in naju bi vrtec prišel velik cenejeuser posted image  najblj nelogično mi je pa to, da kako mi lahko vzamejo za leto 2010, saj ga še ni konec, kaj če grem na bolniško pa me 6m nebo nazaj v službo (ok, tega si ne želim, ampak vseeno), mi potem povrnejo?? na občini mi kar ni znala na to odgovorit

Ja se strinjam user posted image Jest leta 2008 sploh nisem bla nič zaposlena.  Ker sem šele od sept.2009. Pa mi vseeno štejejo zadnje trije meseci. Ni pravice...nimaš kej.  Sem bila pa tudi jaz malo user posted image

Sej je v Mengeškem vrtcu Gal? Pri kom pa bo sept.? Pa  v Gobici al v Sončku?

lp
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.8.2010 16:51:13   
Andromeda
HEllo!!!

Evo mene na raport po nekajdnevnem zatišju user posted image Možek ima dopust, pa se malo potepamo naokrog, ko pridemo domov, je treba pa jest, pa malo pospravit, sedaj sem dala še eno rundo prat...
V nedeljo smo šli po kosilu v park Brdo, nič posebnega, vstopnina 2,5 eura, smo se 1 uro sprehajali, potem pa da se usedemo na kavo, me je skoraj kap, ker je kava s smetano 2,20 eura user posted image Tako, da sem si raje privoščila malo laško za 2,50 user posted image Včeraj smo šli v živalski vrt, sem mislila, da bo dario bolj navdušen nad živami, ker ko gleda animal planet, je čisto raznežen in vriska od veselja, v zoo-ju so ga pa še najbolj zanimali tisti mini terenci, s katerimi oskrbniki vozijo hrano živalim user posted image No, nekaj navdušenja je pokazal nad papagaji, zajčki, medvedom in žirafami.
Danes pa smo šli se malo sprehajat v Bohinj, vreme je bilo še kar OK, celo nekaj kopalcev je bilo, ma da se je meni zdela zelo mrzla voda (ima 18 stopinj).

vrtec - Dario bo v skupini 2-3 leta, v tem vrtcu imajo jaslični oddelek razdeljen na 1-2 leti in 2-3, kar se mi zdi super. Pred uvajanjem (začeli naj bi s 1. septembrom) bom imela še individualni razgovor z vzgojiteljico. Odločbo sem že dobila, plačevali bomo 40% cene, pa zato sem se morala prijavit na zavod, sicer bi plačevali polno ceno...Ja, na občini so pa itak počeni v glavo, no comment.

Eh, bi še kaj napisala, pa sem malce lenobna, pa tud ponoči sem bolj slabo spala - Dario se je zbudil že ob 5.uri, pa je trajalo 1 uro, da je nazaj zaspal, no saj smo potem skoraj do osmih spali, samo bi blo bolje, če bi spali takpo dolgo brez vmesne prekinitve user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.8.2010 22:04:46   
poli*

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Ja se strinjam user posted image Jest leta 2008 sploh nisem bla nič zaposlena.  Ker sem šele od sept.2009. Pa mi vseeno štejejo zadnje trije meseci. Ni pravice...nimaš kej.  Sem bila pa tudi jaz malo user posted image

lp
K

Ja, res je ni pravice!!
Jaz pa sem bila zelo jezna, ko je za otr. dodatek zame računala za 2 leti skupaj (ker sem se zaposlila)- in kar neko povprečje vse do konca leta.... kakor da je sigurno, da bom jaz tisto sploh dobila!!!
Seveda, ko morajo dati, bodo naredili vse, da ne boš nič dobil user posted image .

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.8.2010 22:07:00   
poli*
Vrtec- naša punca gre naprej v skupino račk in jih bo imela ista vzgojiteljica kot do sedaj, pa še skupin ne bodo mešali (pri sosednji skupini delata dva fanta velike probleme in stalno tepeta ostale otroke), tko da sva oba z možem zeloooo zadovoljna!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
18.8.2010 7:56:47   
pomar*ANČA*

gal bo v gobici, pri polžkih, imeli ga bosta pa petra in mojca, obe poznam že od prej in mi je super da bo pri njima, smo imeli že individulani razgovor in sta pustili dober utis.
prejšni teden je bil pri dveh mladih puncah in sta mu skos tiščali pleničko na rito, da se nebi polulal v hlačeuser posted image  naj povem, da ima pol omare v vrtcu in če se slučajno polula ima ziher za preoblečit, ta teden je pa pri dveh starejših in mu niti pod razno ne dasta pleniček gor.
jih je pa danes gospod mož slišal, ker kao voziva bolanga otroka v vrtecuser posted image  so mu včerej merle vročino, pa je ni mel, tudi doma mu jo merva pa je nima, samo smrka in je malce bolj utrujen. jaz smrkanje pripisujem rasti zobkov, ker do zdaj ko so rastli zobki je bil vedno smrav. kaj mislite, ga obdržim doma, tak otrok res ni za v vrtec?

včerej smo šli spet z kolesom malce po ulicah okoli nas, z dragim sva bila na kolesu, mali pa na svojem poganjalčku, je šlo bolj počasi, ampak ja gal tolk užival da mu nisem mogla vzet veselja in ga naložit na svoje kolouser posted image

ker me nekaj časa ni bilo na naši debati, seveda nism nič na tekočem, pa me zanima če ima že katera drugega otročka (no za katjo vem), je katera noseča? malce me firbec matrauser posted image   

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
18.8.2010 8:00:05   
pomar*ANČA*
aja, pa dobro jutro. kavice pa ne bom kuhala, sem bolj slaba kofetkarca, oz z mojo kavico vas lahko še ubijem, vam pa želim naj vam

user posted image  sije cel dan

Neposredna povezava do sporočila: 1874
18.8.2010 10:02:45   
orka
Helow

No pa sem končno prišla še jaz na svoj račun.Ma so se otroci na dopustu razvadili in se jim moram še naprej 100% posvečat,kakšen rač. in tv, sploh nimam časa,pa če želim vsem 3 ustreč potem mi res zmanjka časa.
Na dopustu smo se imeli res zelo lepo,že dolgo ne tako in tudi spočila sem se u nulo user posted image .Seveda s pranjem še nisem končala,saj me otroci non stop nekam vlečejo.Pretekli vikend smo vsak dan nabirali gobe in se družili.
nekaj sem že brala za nazaj a ne vem če bom lahko vse pokomentirala,se mi ne da nazaj gledat,zapomnila si pa tudi nisem vsega.
vzgoja-ja to je večna dilema kaj in koliko lahko predvsem pa kako,da bodo otroci razumeli...drugače je pri nas tako,da samo ton glasu spremenim,povem da to ni lepo in da sem žalostna,da tako počne in zaenkrat razume ( vsaj meni se tako zdi,ker preneha s tem/tistim) je pa užaljena,kadar sva huda,tako da mi s tem pokaze da je razumela.Je pa postala prava mala nagajiva oz. se zelo veliko heca in nas vse skupaj zna prav pošteno nasmejati s svojimi pogruntavščinami.
voda- nismo je mogli pripraviti do tega da bi šla v vodo,nikakor,le zadnji dan in seveda ni želela nobenih pripomočkov,tako da smo jo držali za roko in z njo čofotali.Kar se pa tunkanji tiče pa ja,smo imeli na plaži enega 10 mesečnika,ki je kar po vseh 4 hodil po vodi in se tunkal a starši in vsi njegovi prisotni se sploh niso sekirali,mali je tudi velikokrat kar dolgo pod vodo čepel in grozno lovil sapo a se nihče ni zganil,sem komaj gledala to.
spanje-tu pa moram z vsemi sočustvovati in želeti,da bodo vaši malčki kaj kmalu podaljšali spanec žal pa moram reči,da mi tega ne poznamo,Ema obvezno spi 12 ur v kosu...kadarkoli gre spat,ponavadi ob 20-ih in spi do 8-ih,med vikendom pa ob 22-ih in spi do 9.-9.30-ih
vrtec-sem pričakovala več težav po dopustu a je bila le prvi dan malo užaljena ker smo jo kar tam pustili a sedaj je že ok, gre zelo rada in sedaj je še pogruntala,da lahko kako svojo igračo odnese s seboj in vsak dan nese kaj drugega.

ufff,to pa je že roman,se javim še kasneje in kaj dodam

lep dan

< Sporočilo je popravil orka -- 18.8.2010 10:05:32 >

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......