_katja_
|
Pozdravček! Najprej komentarji za nazaj... IZVIRNO SPOROČILO: orka dopoldne na kofcah in speeeeeet gobe nabirali.Letos jih bom pa še vložila,sem prejšnjič poskusila en teglc za probo in sem prijetno presenečena,pa sluzaste tudi niso,tako da lahko po istem receptu kar nekaj teglov vložim,pa sezone sploh še ni konec,hahaha,to bo spet dobra letina. Super! Jaz bi tudi rada kdaj kaj gobarila, pa pri vseh športih ponavadi to ne pride na vrsto. Itaq pa z dragim nič kaj dosti ne poznava, tako da se bo treba najprej izobrazit. Sem pa najbolj vesela, če mi mami že nabrane prinese Na Kofcah je pa itaq ful lepo. Ste šli na čokoldne štruklje gor? Tam imajo božanske. IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Si načrtno hujšala ali je to kr posledica načina življenja? Js se tud morm v roke vzet... sem si že odprla Montijevo temo, da bi me malo navdihnila, sam začet je še treba. Ej, res ne vem, zakaj je tako težko začet zdravo jest? Js samo začnem razmišljat od tem, pa dobim kr lušte po vsem prepovedanem. "Jutri pa res!"... ta stavek se pa tud kr naprej ponavlja, hehe... Mika me it na enotedensko zeljno kuro, pa potem nadaljevat z Montijem, sam me skrbi, ko moram še za ostale kuhat, da se bo ful težko držat samo zeljne juhe ob ostalih dobrotah. No, pač moč karakterja, ne? Joj tole hujšanje Jest zdej malo pazim, pa probam športat kakor čas dopušča. Ampak fenomen dojenja jeitaq želja po čokoladi, fenomen varstva otrok pa večerno pivo v miru na balkončku. Grejo pa počasi kilce dol. Jest jih imam še pomoje ene 15 preveč. Ampak počas pa bo Drugač pa res zdrava prehrana (moraš jest in ne smeš biti lačen) in gibanje. Porodniška: vzamejo se dohodki zadnjega leta. Je pa tako, da si upravičen do porodniške, če si ne vem koliko dni prej (mal poglej na netu) zaposlen. Če pa si brezposeln ti pripada nadomestilo 184 eur. Če pa si zaposlen potem se vzame zadnje leto plač. Če nisi dobivala 12 mesecev plače, se za manjkajoče mesece vzame 55 % minimalne plače in deli z 12. Malo se pozanimaj, pa da te kdo zaposli samo tisti mesec pred nastopom porodniške oz. toliko kolikor je potrebno. A je kaj novega pri vas ? onur: super, da ste se imeli lepo na dan D in držim pesti, da vročina čimprej mine. IZVIRNO SPOROČILO: poli* Sončnica- veš kako delajo v vrtcu.... Tisti, ki je prvi vzel igračko je njegova dokler se je ne naveliča. Če mu jo vmes kdo puli iz roke vzgojiteljica okrega tega drugega, da se tega ne počne, ker je prvi otrok imel prvi igračko v roki. In jaz se potem tega tudi doma držim. Vaš sedemletnik je že tolk velik, da prav rad nagaja in mu pač razložite, da se drugemu ne jemlje igračke iz roke. to je to. Hočem reči, da se kar postavi za sinkota. Ta popularne igrače imajo pa približno enako časa. Recimo vozičkov ni za vse. Pa najprej nekaj časa eni in potem zamenjamo. Sončnica ti se kar postavi za sinkota. Se strinjam s poli. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda sončnica - drugič se kar postavi za sinka, seveda a diplomatski način razloži temu 7-letnemu frkolinu (ki ga očitno daje ljubosumje), da naj bo tako prijazen, da dovoli Niku, da se igra z njo, da jo bo potem vrnil...Mi smo imeli "štalo" z igračami zaradi tašče - Darieve babice...Kupila mu je igračo, ampka se je lahko igral samo pri njej, s sabo je ni smel odnesti domov...Bolno No, pa jo je mož prijel v roke, zadnjič smo bili skuapj pri njej, pa je očitno preverjala kako bomo reagirali, saj mu je spet kupila nov avto, pa je mož takoj dodal:Ampak za domov, ne? No, potem se je pa začelo, jok in solze, ji je takoj razložil, da njega s solzami ne bo isziljevala...In sta imela debato, tudi jaz sem vmes povedala svoje, ker je res imela take, da nism mogla bit več tiho in sem ji rekla, da jaz bom svojega sina branila pred vsemi:pred njo in mojo mamo pa tudi pred možem, če bo treba in da se ne pustim več ****, da hočem, da smo v dobrih odnosih ali pa v nikakršnih, naj se odloči....Je kar sapo lovila, Upam, da smo sedaj uredili tole z igračami, pa da se bo tud do mene drugače obnašala. Andromeda da si tašči povedala svoje. Prav je tako. Pomar*anča*: držim pesti da bo z Galom vse ok. Naš tudi ni ful ljubitelj mesa, bolj zelenjave. Ampak nekaj malega poje. Ti mu kar probavaj dajat meso, pa se bo že počasi navadil na meso. V vrtcu bo pa itaq videl kako drugi jejo pa bo še on.