Andromeda
|
HEllo!!! Evo mene na raport po nekajdnevnem zatišju Možek ima dopust, pa se malo potepamo naokrog, ko pridemo domov, je treba pa jest, pa malo pospravit, sedaj sem dala še eno rundo prat... V nedeljo smo šli po kosilu v park Brdo, nič posebnega, vstopnina 2,5 eura, smo se 1 uro sprehajali, potem pa da se usedemo na kavo, me je skoraj kap, ker je kava s smetano 2,20 eura Tako, da sem si raje privoščila malo laško za 2,50 Včeraj smo šli v živalski vrt, sem mislila, da bo dario bolj navdušen nad živami, ker ko gleda animal planet, je čisto raznežen in vriska od veselja, v zoo-ju so ga pa še najbolj zanimali tisti mini terenci, s katerimi oskrbniki vozijo hrano živalim No, nekaj navdušenja je pokazal nad papagaji, zajčki, medvedom in žirafami. Danes pa smo šli se malo sprehajat v Bohinj, vreme je bilo še kar OK, celo nekaj kopalcev je bilo, ma da se je meni zdela zelo mrzla voda (ima 18 stopinj). vrtec - Dario bo v skupini 2-3 leta, v tem vrtcu imajo jaslični oddelek razdeljen na 1-2 leti in 2-3, kar se mi zdi super. Pred uvajanjem (začeli naj bi s 1. septembrom) bom imela še individualni razgovor z vzgojiteljico. Odločbo sem že dobila, plačevali bomo 40% cene, pa zato sem se morala prijavit na zavod, sicer bi plačevali polno ceno...Ja, na občini so pa itak počeni v glavo, no comment. Eh, bi še kaj napisala, pa sem malce lenobna, pa tud ponoči sem bolj slabo spala - Dario se je zbudil že ob 5.uri, pa je trajalo 1 uro, da je nazaj zaspal, no saj smo potem skoraj do osmih spali, samo bi blo bolje, če bi spali takpo dolgo brez vmesne prekinitve
|