Bethany
|
Začetki hoje: pri nas je bilo podobno, da je bla kr previdna in se raje spustila na vse štiri, ko ni bila ziher, potem pa se ji je naenkrat "odprlo" in je začela iz ure v uro delat več samostojnih korakov. Tak da je v bistvu v enem vikendu čist shodla in hodla. Zdaj pa itak že skor laufa, tak se ji mudi pridet iz enega konca do drugega. Je pa hoja na prostem, zunaj, čisto nekaj drugega. Tam je pa še vedno zelo previdna. Prej smo bili zunaj in jo postavim na skidan raven teren in je samo stala in se čudila okolici. Koraka si skoraj ni upala narediti, če je nisem držala za rokico. Potem pa me naenkrat spusti in začne maširat gor in dol, da jo je bilo veselje gledat, kot tak mali pingvinček Eno vprašanje, čist off topic: kaj dajete svojim malčkom za pit ob zajtrku? Študiram, da kadar je kruh oz kake suhe stvari, da bi pasalo kaj piti zraven... A kr sok ali kak čaj?? Mleko? Vodo? No, kave ji še ne bom ponujala, hahaha!! Katja, ja, res se paše skašljat, je pol kr lažje... Pa vem, da bom js isto, ko bom enkrat delala, tudi bolj cenila dneve, ko boma z Elino skupaj doma. Zdaj je med tednom itak v varstvu od osmih do pol štirih, da lahko js sploh kaj naredim doma, popoldne pa smo maksimalno skupaj. In je fajn. Zadnje dni je sploh tako dobro razpoložena, da je res užitek bit ob njej. Menstruacija: ja, js sem jo mal odložila tudi zarad kontra. tablet, če bi bila samo od dojenja odvisna, bi jo tudi verjetno imela že precej prej. Zdaj je že tak pol leta od zadnjega dojenja, joj, kak gre čas. Tablete sem pa nehala jemat, bo treba najdit drugo alternativo... še razmišljam kaj. Ker o kaki ponovni nosečnosti mi zdele sploh ni za razmišljat. Mogoče drugo leto takle čas, če bom seveda imela šiht.
|