|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
29.1.2010 11:48:17   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: onur

no sem mislila da je Ema s hranjenjem imela dober dan a očitno je ona že velika punca in lahko sama je,je tudi današnji zajtrk ( čokolešnik) sama zmazala in ni želela moje pomoči.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Orka, povej kako si to uspela in jo navadila, ali je poprijela kar sama od sebe.

hm,kaj naj rečem...pri nas je tudi vedno po hrani z žlico pacala,a ji nisem dovolila(pa ne zato ker nisem hotela imeti umazano ampak samo zato,ker sem mišljenja da hrana ni za igrat),...če sem videla da se samo igra sem ji žlico vzela (kar ji ni bilo všeč) in vsakič znova razložila,da je hrana za jest in ne igrat,da če se želi igrati naj gre v sobo...nikoli pa je nisem silila,da mora sama jest,vse ob svojem času in očitno je njen čas prišel,ali pa je začela razumeti...

< Sporočilo je popravil orka -- 29.1.2010 11:50:04 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.1.2010 13:08:35   
onur
IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: onur

no sem mislila da je Ema s hranjenjem imela dober dan a očitno je ona že velika punca in lahko sama je,je tudi današnji zajtrk ( čokolešnik) sama zmazala in ni želela moje pomoči.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Orka, povej kako si to uspela in jo navadila, ali je poprijela kar sama od sebe.

hm,kaj naj rečem...pri nas je tudi vedno po hrani z žlico pacala,a ji nisem dovolila(pa ne zato ker nisem hotela imeti umazano ampak samo zato,ker sem mišljenja da hrana ni za igrat),...če sem videla da se samo igra sem ji žlico vzela (kar ji ni bilo všeč) in vsakič znova razložila,da je hrana za jest in ne igrat,da če se želi igrati naj gre v sobo...nikoli pa je nisem silila,da mora sama jest,vse ob svojem času in očitno je njen čas prišel,ali pa je začela razumeti...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.1.2010 20:26:37   
Bethany
Hoj hoj,

sej ne vem kdaj sem se nazadnje javila... vsekakor si zaslužim par krepkih po riti user posted image user posted image nimam volje pisat... user posted image user posted image preberem še, pa me tudi zamika kej pokomentirat, pa se kr ne spravim h gumbu "odgovor". Mah, zadnji dnevi in tedni so kr neki, v letošnjem letu nimam skoraj nič za pohvalit. Najprej obupen nahod, da sem mogla antibiotike jest, pol ko sem js bla kulkertulk ok, je Elina zbolela, tri dni visoke vročine plus prehlad. Pa še en zobek je na novo ven prilezel, čemur pripisujem tri dni grozne tečnobe, da se mi je že mešalo, ko sma bile cele dneve doma...user posted image no, na srečo je zdaj že vse pod kontrolo.

Pol pa me še vsak dan znova muči moj nesojeni šiht. Sem imela tri razgovore na za mene idealnem mestu, prišla v finale in izpadla, me je kr precej potrlo, zdej se pa tolažim, da je vse za nekaj dobro in da je v bistvu samo pozitivno, če sem prišla tako daleč. No, je vsak dan malo bolje, hehe... Ah, sej bo. Itak mi je fajn bit doma, brez skrbi, če odmislim zmanjšane finance, po drugi strani pa se mi že meša od enih in istih opravkov, bi pa še rada kej konkretnega počela, pa mal možgane napenjala.

Tako, to je moj izgovor... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.1.2010 20:35:39   
Bethany
Zdaj pa še lahko mal pokomentiram, ko sem se glih ogrela user posted image user posted image

Joj, kake fajne zajtrke strežete tle gor zadnje dni, vedno znova postanem lačna. Ko bi še men kej kile dol letele, pa kr stagnirajo na številki, kjer se je Monti ustavil. Zadnje dni sem imela tak povečan apetit, kr nekaj sem iskala, potem pa le odkrila razlog tega, se mi je pa po skoraj dveh letih menstruacija vrnila, v veličasnem slogu, haha... skupaj z vsemi svojimi lastnostmiuser posted image user posted image

Samostojno hranjenje: orka, ful dober, da ti Ema tako lepo sama je. Js komaj čakam, da bomo tak daleč. Ampak še ne kaže interesa, s hrano se kr igra. Koščke sicer nosi v usta, da pa bi ji dala žličko, bo pa razgrajala z njo po mizi. user posted image

Dariu čestitke za prve prave korake!! user posted image user posted image Kar tako pogumno naprej, pa ga boš kmalu komaj dohajala, Andromeda user posted image user posted image

Pust: naša bo bacek Jon, že imam celoten kostumček doma. Bomo pa šli kr na kako parado v mesto, upam da ne bo premrzlo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.1.2010 21:59:37   
Andromeda
Živjo!

bethany - user posted image in user posted image , da kmalu dobiš službo! Glede menstre ti pa kar "zavidam", jst sm mojo tečko dobila že 7 tednov po porodu, ker mi je tako hitro mleka zmanjkalo...
Drugače je pa zato depresijo in nerazploženje krivo tudi vreme, v tem mesecu smo imeli samo 3x sonček in še to ne vedno po cel dan...Pa tale januar se mi tako vleče...no, v ponedeljek je že 1. februar, ki ima samo 28 dni, pa še valentinovo in pust, tako, da se vsaj nekaj dogaja in nam zamoti (tudi črne) misli.

Dario se še vedno ni čisto opogumil s hojo, ko opazi, da hodi brez opore, se samo na tla spusti in nadaljuje po štirih...verjetno so tudi vaši malčki tako delali, dokler niso shodili?

Zdajle sem si skuhala en sadni zimski čaj, imenuje se zimske sanje...pa moram rečt, da ima cimet povsem drugačen okus v veselem decembru user posted image

Za vikend smo nameravali it do mojih v Novo mesto, pa se spet napoveduje sneg (joj, kolk sm ga že sita!!!), pa še moji niso ravno najbolj zdravi, tako, da smo preložili na naslednji vikend. Gremo pa zato v nedeljo k ljubljanski babici na kosilo.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 29.1.2010 22:00:08 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.1.2010 19:41:14   
Andromeda
Waaaaaw! Ste se tolk načvekale danes, da sem komaj uspela vse prebrat user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.1.2010 20:30:14   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Waaaaaw! Ste se tolk načvekale danes, da sem komaj uspela vse prebrat user posted image

ja ke pa mamo cajt,k nas pa otroci tako gonijo...mi smo šli po kosilu v največjem metežu snežaka delat pa bob stezo po klancu...sem bila po treh urah kt cucek...

Neposredna povezava do sporočila: 707
31.1.2010 10:21:25   
_katja_
čao!

Končno malo energije za RR:)

Začelo se je prejšnji četrtek ko sem bruhala cel dan user posted image Sem najprej zjutraj, sem mislila, da je pač še vedno nosečniška slabost, potem pa se v službi, tko da sem bila hitro doma. Na srečo je zvečer bruhanje izzvenelo in smo lahko v petek šli na podaljšan vikend v Bohinj. Smo uživali. Edino športanja ni bilo razen v nedeljo, ker sem bila še malo švoh. V nedeljo pa na Pokljuki prava zimska pravljica. Pa tudi un novi hotel gor je super. Se lahko greš pogret, pa cene so normalne za kakšn čajček ali kavico.
Teden sem preborbala do konca, ceprov tako da sem popoldne več ali manj počivala. Me je tale nosečnost začela malo zdelovat. Včeraj se pa zjutraj zbudim in me boli zob....res se bojim zobarjev user posted image No po slabi današnji noči menim, da je prehlad (upam) ker me boli desna stran obraza. Gre malo na boljse, si grejem in mazem. Ampak verjetno bom ta teden doma da malo k sebi pridem.

V torek začnemo s tamalim spet hodit na plavanje, zdaj že za malčke. Komaj čakam, ker vem da bo ful užival.

Bethany: ti se kar skašljaj tukaj na RRu. Verjamem, da ti paše še malo miselne telovadbe, ne samo kuhanje, pranje in vzgoja.
Men pa zdej, ko sem od sept. v sluzbi, paše če sem kak dan doma s tamalim, da se mu posvečam, tako kot včasih.
Razgovori za službo: jest sem bila poleti nekaj časa čist adijo. Diplomirala sem pol pa razgovori....pa te nekje gledajo kot na eno smetko.... mislm tko ti lahko zbijejo moralo. Ampak sej se utrdiš potem. Glavo gor pa bo!!!!

orka: super, da gre Ema v vrtec. Izkoristi proste trenutke. In držim pesti, da boš kmalu našla kakšno sluzbo.

Andromeda: se dobro da niste sli včeraj v NM. So bile verjetno ceste obupne user posted image
Super za nove čeveljce. Hoja: naš je na začetku hodil tako od opore do opore. Se drugače ni hotel spustiti. Če mu je pa zmanjkalo je pa pač padel. Vsak ima svoj način spoznavanja s hojo. Vazno da se počuti varnega.

Tolk zaenkrat....lepo nedeljo!
K

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
31.1.2010 13:24:39   
Bethany
Začetki hoje: pri nas je bilo podobno, da je bla kr previdna in se raje spustila na vse štiri, ko ni bila ziher, potem pa se ji je naenkrat "odprlo" in je začela iz ure v uro delat več samostojnih korakov. Tak da je v bistvu v enem vikendu čist shodla in hodla. Zdaj pa itak že skor laufa, tak se ji mudi pridet iz enega konca do drugega. user posted image

Je pa hoja na prostem, zunaj, čisto nekaj drugega. Tam je pa še vedno zelo previdna. Prej smo bili zunaj in jo postavim na skidan raven teren in je samo stala in se čudila okolici. Koraka si skoraj ni upala narediti, če je nisem držala za rokico. Potem pa me naenkrat spusti in začne maširat gor in dol, da jo je bilo veselje gledat, kot tak mali pingvinček user posted image user posted image

Eno vprašanje, čist off topic: kaj dajete svojim malčkom za pit ob zajtrku? Študiram, da kadar je kruh oz kake suhe stvari, da bi pasalo kaj piti zraven... A kr sok ali kak čaj?? Mleko? Vodo? No, kave ji še ne bom ponujala, hahaha!! user posted image user posted image

Katja, ja, res se paše skašljat, je pol kr lažje... Pa vem, da bom js isto, ko bom enkrat delala, tudi bolj cenila dneve, ko boma z Elino skupaj doma. Zdaj je med tednom itak v varstvu od osmih do pol štirih, da lahko js sploh kaj naredim doma, popoldne pa smo maksimalno skupaj. In je fajn. Zadnje dni je sploh tako dobro razpoložena, da je res užitek bit ob njej. user posted image user posted image

Menstruacija: ja, js sem jo mal odložila tudi zarad kontra. tablet, če bi bila samo od dojenja odvisna, bi jo tudi verjetno imela že precej prej. Zdaj je že tak pol leta od zadnjega dojenja, joj, kak gre čas. Tablete sem pa nehala jemat, bo treba najdit drugo alternativo... še razmišljam kaj. Ker o kaki ponovni nosečnosti mi zdele sploh ni za razmišljat. Mogoče drugo leto takle čas, če bom seveda imela šiht.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 709
31.1.2010 15:10:37   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Eno vprašanje, čist off topic: kaj dajete svojim malčkom za pit ob zajtrku? Študiram, da kadar je kruh oz kake suhe stvari, da bi pasalo kaj piti zraven... A kr sok ali kak čaj?? Mleko? Vodo? No, kave ji še ne bom ponujala, hahaha!! user posted image user posted image

pri nas toplo mleko obvezno pri zajtrku,potem pa itak takoj še za sok prosi,čez dan veliko soka spije , zvečer pa spet mleko,ga kar sama prosi in ne glede na to kaj je jedla.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 710
31.1.2010 18:43:57   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jaz mu dam otroški čaj ali pa od teekaneja hruškov čaj, brez sladkorja seveda.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 711
31.1.2010 18:45:20   
Andromeda
kakšne soke jim pa dajete? jih kaj z vodo redčite?

Dario se je lepo navadil po slamci pit, tako, da vsak dan dobi fructalov sokec, najraje ima jagodnega mareličnega.

Neposredna povezava do sporočila: 712
31.1.2010 19:51:26   
orka

Dario se je lepo navadil po slamci pit, tako, da vsak dan dobi fructalov sokec, najraje ima jagodnega mareličnega.

kar mi pride pod roko,tudi malinovec ... najraje pa kupim pingo sok,a če bi skoz te male tetrapake kupovali,bi lahko hitro bankrot naredli...ker naša popije enormne količine... kupimo 1,5 litrske fruktal ,pa slamice prišparamo...tamale sokce imamo sedaj samo ko gremo ven...

Neposredna povezava do sporočila: 713
31.1.2010 22:16:18   
Bethany

Ja, js vedno mešam z vodo, običajno imam doma samo 100% sokove (pomaranča, jabolka), pa jih zmešam v razmerju 1:3 (sok:voda), ima pa Elina rada tudi tiste sirupe, ki se morajo z vodo mešat (čeprav bi raje videla, da ne bi tega pila, hehe) ali sladkane čaje, nesladkani ji ne grejo v slast user posted image Mi pa uspe, da naredi tudi par požirkov same vode, kar mi je še najbolj všeč. Ampak zaenkrat sem zadovoljna, da vsaj sokove pije, na vodo jo še imam čas navadit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
31.1.2010 22:17:28   
Bethany
Kaj pa mleko? Uporabljate trajno ali sveže (recimo iz mlekomatov, so tak popularni ratali)? Homogenizirano ali ne? Za otročke, seveda...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 715
31.1.2010 23:41:00   
Andromeda
bethany - mi uporabljamo trajno alpsko mleko 3,5 mm. Na začetku sem kupovala svežega, pa sem ga vedno pol stran vrgla, ker se je v hladilniku navzel drugih vonjav, pa tudi porabili ga nismo toliko. Sem pa tudi jaz zrastla ob alpskem mleku, pa mi nič ne manjka user posted image Je bilo pa 30 let nazaj mleko zagotovo čisto druge kakovosti, pa ni važno, ali si ga direkt izpod krave dobil ali pa kupil v trgovini v tetrapaku.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 716
1.2.2010 8:23:29   
mojsoncek
Morgen! Na hitro...

hoja - tudi nas Nejc dela prve samostojne korake (cca. meter in pol naredi sam). Od opore do opore gre brez problema sam, drugace pa na tla in po vseh stirih dalje. Je hul previden decko, sploh v primerjavim s tavelikim, ki je bil tudi pri hoji furjast in se mu je vedno mudilo. Ham, saj se mu nikamor ne mudi, do pomladi bo ze user posted image .

pitje - pri nas doma vsi pijemo vodo. Sokove samo kadar "ostanejo" od kaksne feste, pa se to zelo razredceno. Ali pa sokec v tetrapaku, ce smo na poti. Vsake kvatre skuhamo kaksen caj, ki ga sladkamo kar z medom. V vrtcu pa itak vecinoma pijejo caj.

mleko - sveze iz mlekomata. Ce ga pa slucajno zmanjka, pa trajno alpsko.

zdej pa hitro na delo... lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 717
1.2.2010 11:10:59   
_katja_
pitje ob zajtrku: mleko, kakav (če ga tudi midva pijeva), čaj (nesladkan ali pa z medom in limono).

sok: če gremo kam imam par fructalovih s slamco na zalogi. Doma pa pije domač planinski čaj (nesladkan ali z medom), včasih instant hippov čaj, včasih pa malinovec, včasih vodo. Nimamo skoraj nikoli kupljenega soka, tako da ko gremo v gostilno je prava žurka, ko mu dam ta prav sok za pit.

mleko: mi ga jemljemo pri kmetu, tako da imam domačega. Ga prevrem in mešam za Naceta pol vode pol mleka. Če pa nam ga zmanjka, mu dam alpskega 3.5 maščobe z malo ali skoraj nič vode.

Lep dan!
K

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 718
1.2.2010 20:45:51   
Andromeda
Hello, mamice!

Za mano je danes kar pester dan, je namreč očka zbolel in ostal doma, tako, da sem mela kar 2 otroka za rihtat user posted image Upam samo, da se midva z Dariem česa ne nalezeva, ampak tu nimamo kaj.
Je pa vsaj sonček cel dan sijal, sva šla z Dariem peš na psrehod okrog bloka, malo sem ga nosila, pa malo je hodil (tako, da se me je držal za hlačnico), sicer nas je pa sneg tako grdo zasul in cestarji so vse samo s ceste na pločnik zmetal, tako, da se ne moremo vozičkat do odjuge očitno user posted image

Nič, moram naredit čaj. Mene tudi nekaj tebuh šraufa, pa imam na sumu kavo, ki sem jo včeraj pila pri tašči...je bila tako čudnp grenka, da se ne da opisat...ker ni nihče nič rekel, sem bila tudi jaz modro tiho...že tako se preveč postrani gledava zadnje čase...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.2.2010 7:24:47   
onur
Dobro jutro. Ekola, da se malo okrepčate.

user posted image

Kaj naj rečem. Mi smo zaenkrat ok. Z možekom sva ta vikend končala pripravo za crkveno poroko. Zdaj se pa greva v petek zmenit kdaj bomo imeli krst in poroko.
Če bo vse posreči gremo v soboto s čebelo na Ribiča Pepeta. Je pa mala pravi razgrajač. Zdaj sem ji tudi za doma kupila copatke s trdim podplatom od Frodota, ma je pa akcija. Se usede na tla in non stop sezuva.
Jutri mamo še eno dozo cepljenja za pnevmokok.

Andromeda, upam, da z Dariem ostaneta zdrava in naj se možek čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Bethany, upam, da čimprej najdeš sebi všečno službo. Se ne smem niti spomnit kako je bilo ko sem jo iskala. Sicer sem jo dobila hitro za nedoločen čas, čeprav še zdaj ne za mojo stopnjo. Ma kaj čmo, moram zaenkrat bit tudi s tem zadovoljna.

Sokovi: naša pije fructalove na slamco. Samo včasih jih zmešam z vodo, drugače pa ne. Včasih pa ji dam tudi preko lončka. Ob zajtrku pa pije sok. No odvisno kaj je. Če se zjutraj zbudi zgodaj je kakav, pol pa sadna malca. Če pa vstane bolj kasno (kar se zdaj ne dogaja) pa gremo na konkreten zajtrk.

Mleko: jaz ji dajem od Planike 3,5. Predvsem gre za kašice in zjutraj za kakav.

Neposredna povezava do sporočila: 720
2.2.2010 10:45:50   
_katja_
Jutro!

Onur hvala za zajtrk user posted image Sem ga jedla ob 7.00 ko je tašča odpeljala tamalga v varstvo. Se pa zadne čase velikokra zbuja ob 5.00 user posted image Sam zvecer je pa ze ob 18.00 čist utrujen in je ob 19.00 zadnji čas za spanje....

Potem sem sla pa nazaj spat, kjer luksuz user posted image Zdravje je bilo včeraj kar ok, zvečer pa spet bolela glava, pa votline na obrazu..... ampak bo ze. Upam, da bo danes zvecer bolje. Pol mi je pa se sestra pri dr.ju rekla, naj lekadol vzamem če bo vročina 38 ali več in če res ne morm zdrzat bolečin user posted image no sm ga pred spanjem vzela, čeprav bi lahko zdržala bolečine, ampak zaspat pa verjetno ne bi mogla. No ja kaksn lekadol že ne bo skodil dojencku. Je pa tko živahen, da je joj. Sta danes ob 5.00 oba razgrajala, rojeni in nerojeni. Bratska usklajenost user posted image

Andromeda: upam, da se izogneta vidva z Dariem. Čimveč na zraku, da bacili poginejo pa bo!

Mi imamo danes prvič plavanje s tamalim. Smo hodili ze na dojencke. Upam, da bo NAcetu všeč. Gresta pa sama z možem....ah saj se bosta že zrihtala user posted image

Lep dan!
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.2.2010 11:38:17   
onur
Eno ?. Tamali so se po notranji strani sramnih ustnic naredile rdeče pikice. Mislite, da so glivice?

_Katja_, tudi malo razvajanja paše, spanja pa še posebej.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.2.2010 11:48:32   
Andromeda
onur - verjetno so res glivice, mazat s canestenom ali daktarinom, če pa ne bo v 3 dneh bolje, pa kar k zdravniku.

_katja_ lekadol naj bi bil dokaj varen za nosečnice, tako, da brez skrbi vzemi kakega v takem primeru user posted image

Možek je danes že malo bolje, mi2 z Dariem sva tudi OK (trkam na les!), trenutno oba "dečkota" spita, jst grem pa k sosedi na eno kafe user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.2.2010 12:36:24   
mojsoncek
hello hello!

Imam par minutic lufta v sluzbi user posted image

katja, upam, da se bos kmalu pocutila bolje. Privosci si cimvec spanja in pocitka, da se bo telo regeneriralo.

Sicer pa pri nas nic novega in nic posebnega, razen to, da sem do konca tedna sama s tamalima. Nam je mozek pobegnil v London. Ja ni kaj, tudi to bomo preziveli user posted image . Za jutri in cetrtek sem se zmenila, da delam od doma in si prisparala malo skrbi z voznjo in 20 kilometrov.

Zdej pa hitro se malo delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.2.2010 18:51:32   
poli*
Bethany, upam, da kmalu dobiš želeno službo!!user posted image
Prejšnji teden sva šle mal pogledat v vrtec in sem vprašala, če bi jo lahko že v tem šol. letu vpisala (v primeru, da dobim službo), pa je ravnateljica rekla, da ja, ampak je prosto sam še eno mesto, ki pa lahko ne bo več čez kakšen mesec.
No, potem sem povprašala v ustanovi, kjer nameravam opravljati pripravništvo, če majo kakšno mesto, pa mi je ženska rekla, da bo v zelo kratkem razpis za pripravnika in naj se prijavim... kolikor vem iz preteklih let, se ponavadi ni nihče prijavljal ali pa največ 1 os., ki so jo potem vzeli, zato UPAM, da mi vspe. To bi bilo super!
No, sedaj še nekaj čakamo v zvezi s stanovanjem (najem), pa se je vse nekam zavleklo... upanje pa zadnje umre, ane.
Sam se pa že mal preveč idealno sliši, da bi se nam uresničili vsi 3 načrti naenkrat, ane??? user posted image

Jaz se tudi počutim že malce nekoristno, pa dinčkov tut ni več...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......