Bethany
|
Mene pa zanima kulk kej plačujete vrtec? Kulk je to velik?? js sem si mal zračunala in bi pomoje prišlo okoli dobrih 200 eurov, zdaj dam za privat varstvo 250, kar se mi ne zdi veliko... no, mi je velik, ker sem pač trenutno mal na tesno z denarjem, ampak glede na ostale cene, ki se vrtijo okoli 300 in več... Sej če bo kriza, jo bom pač imela doma, dokler pa lahko pogrešim ta denar, pa kar naj bo tam, da je mal v družbi ostalih otrok, in da ni nonstop prilepljena na mene. Pa paše imeti del dneva za sebe. Res! Kahlica: Ja, res se ne mudi... lahko se tudi zgodi, da otrok noče sedet na njej in gre potem direkt iz pleničk na wc, pač s tistim nastavkom. bomo vidli. Poleti, ko je idealno za odvajanje, bojo naši malčki ravno prav stari, da se jih lahko začne navajat na kahlico oz. wc. Šesti čut: ja, bo zgleda res nekaj na tem. Danes nimam čisto nobenega filinga, da bi mogla it kam. Mi je prav pasalo bit doma, brez slabe vesti ali krivde. Res mi pot v lj ni bila namenjena, vsaj v tem primeru ne. Sej, pot Ce-Lj res ni nevem kak dolga. Ogromno se jih dnevno vozi še daljše relacije, ampak kot si rekla, Andromeda, kriza je zarad gužve in prometa, ko te sicer 45 min vožnje stane dobro uro ali še več.... Pa sej veste, kake obupne razmere so na naših avtocestah, vožnja v narobno smer, divjanje 300 km na uro in podobno sranje... Ja, res bom počakala na bolj idealno priliko, neke grozne finančne stiske nimam, sam sej veste, kak je luštno imeti svoj denar, da lahko greš v trgovine in si komot kaj privoščiš. Ravno zdaj vidim take dobre kose oblačil, ko bi pa šla z namenom zapravit 100 in več eurov, pa ziher ne bi blo nič... hehe...
|