|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
18.1.2010 13:53:18   
orka
user posted image

tole pa so še obljubljeni copatki,kakršne bo naša baba nosila v vrtec

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.1.2010 15:03:39   
Andromeda
Uh, je fajn, ko ni več (csaj pri nas ne) tiste nizke oblačnosti, ki človeka prav tišči dol... Mi2 sva bila prejle vzunaj, mami si je btw na razprodaji kupila eno veliko torbo (jst in majhne torbice ne gremo več skupaj)...

Danes kuham morsko rižoto, za Daria sem pa posebej skuhala riž z zelenjavo in spekla ribje krokete (kr une zmrznjene od mercatorja - mizica pogrni se) in mu je šlo ful v slast...manj pa je bil navdušen nad domačo brokolijevo juho user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.1.2010 17:06:58   
Andromeda
Eno malo off topic vprašanje - a katera od vas jemlje tabletke yasminelle?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.1.2010 17:16:55   
*jelka*
prvi dan vrtca-ati je šel ponjo ob 10h in seveda Jana je jokalauser posted image saj morala se bo navadit

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

Neposredna povezava do sporočila: 654
18.1.2010 19:02:12   
_katja_
Čer!

Andromeda: ja ko si doma veliko bolj vidis kaj vse je razmetano in umazano. Čeprov jest zdej tud ko sem v sluzbi mi gre ful na zivce ce se macke valjajo po tleh. Ker se Nace ful po tleh valja. Tko da sesamo res 2krat tedensko, pa kopalnico 1krat tedensko. Ostalo pa po potrebi. Je pa res, da mi možek pomaga oz. je to ubistvu v njegovi domeni. Sam v večini ga moram spomnit pa potem nardi.

tabletke: trenutno ne rabim nobene zaščite user posted image

onur: super ideja tole s stampilkami. Morm kupt kaksno, da probava.

mojsoncek: jest ti z veseljem odstopim par kg user posted image ZASTONJ user posted image
Drugač pa držim pesti, da se pozdravis cimprej. Pa uzivaj tale teden doma!

jelka: srečno v vrtcu! Če te pa tako skrbi pa vprašaj vzgojiteljico kolk so drugi otroci napravljeni. In polagam ti na srce....trenerke so zakon oz za puncke pajkice. Ker kavbojke so res otrokom neudbne. Jih ovira pri igri.
Jokajo pa na začetku....saj se bo navadila pa bo. Samo je hudo. Naceta je moj uvajal, tako da mi je bilo to prihranjeno. Samo sem pa vidla v vrtcu, kjer delam sosednjo skupino, dojenckov, kako so eni jokali. In se vedno spomnila na Naceta. Prve dni mi je slo kar na jok, potem sem se pa navadila.

Vikend smo preživeli aktivno, en dan v Bohinju, drugi dan pa v okolici hiše. Je pa tko lepo snežilo včeraj dopoldne..... Jaz obožujem sneg user posted image

Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 655
18.1.2010 19:39:51   
onur
Živjo še malo od mene. Danes sem pa tako zmartrana. So v službi tako nabijali, da imam polno glavo. Ko sem prišla domov, smo vsi trije švignili na en giro ven. Tamala je popoldne trmarla sto na uro, če ni bilo kaj po njenem. Je še čut, da je prehlajena. Smo bili v vrtcu in je bilo ok. Jutri gremo malo do naših, ker nese možek enemu vino. In če mi rata, grem še do frizerja, če bo imela kaj fraj, drugače pa drugič.

Mojsonček, čimprej se pozdravi in pa veliko počivat in še več jest.
Jelka, boš videla, zmeraj bolje bo v vrtcu.
Orka, čim manj migren.
Andromeda, jaz sem začela uporabljat logest, ker sem jih že prej, ma mi malo sračkajo, ker menstro dobim pred premorom.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.1.2010 20:19:58   
letalo
živjo!
no za nami je res slab vikend. Mali je zdržal v vrtcu celih 13 dni, potem pa viroza -driska,bruhanje,ki sva ga kasirala tudi midva in še moji starši. Toda mi brez večjih posledic, mali paje tako dehidriral,daje moral na infuzijo na infekcijsko. To je bilo včeraj, danes sem pa še s službo štartala, tko da sem res malo v skrbeh, živčna, napeta itd. Spet štrajka pri hrani in pijači,sicer pa je ful jedec in pivec. Za vsako žličko pijače je cel projekt da roma v njegovo grlo. Upam na najboljše, ker je tokrat res revček.

upam da so vaši malčki zdravi in da se tej skupini pridružimo tudimi, lahko noč

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.1.2010 21:40:25   
onur
no za nami je res slab vikend. Mali je zdržal v vrtcu celih 13 dni, potem pa viroza -driska,bruhanje,ki sva ga kasirala tudi midva in še moji starši. Toda mi brez večjih posledic, mali paje tako dehidriral,daje moral na infuzijo na infekcijsko. To je bilo včeraj, danes sem pa še s službo štartala, tko da sem res malo v skrbeh, živčna, napeta itd. Spet štrajka pri hrani in pijači,sicer pa je ful jedec in pivec. Za vsako žličko pijače je cel projekt da roma v njegovo grlo. Upam na najboljše, ker je tokrat res revček.

ajej, je pa res hudo. čim prej naj ozdravi in bo tak kot prej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.1.2010 7:28:49   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Anti so te same kosti in koža? Takoj se malo poredit in odpočit.

Tako nekako. Sicer pa se zelo trudim, ampak nisem prevec uspesna. Res ne vem kje vse pokurim.

Največ na otrocih, bi rekla user posted image . Neprespanost in kronična utrujenost znata biti glavna faktorja. Jst sm bla lani na začetku pomladi tudi grozno suha, zaradi kronične utrujenosti in vseh skrbi, ki sem jih do takrat imela z Dariom (operacija, refluks, dihalni premori itd..). Sploh mi ni bilo do hrane, ali pa sem bila preutrujena, da bi jedla....upam, da se ti bokmalu popravilo stanje...kaj pa kri - je v redu?

Jst sm tud že pod težo, ki sem jo mela pred nosečnostjo:(
Ampak se tolažm, ko bom nehala dojit bodo šle tud kile goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 659
19.1.2010 7:37:31   
onur
Dobro jutro in ena kavica seveda.

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://beta.finance-on.net/pics/cache_ka/kava,%2520rogljic_SHU.1212041732.jpg&imgrefurl=http://www.finance.si/214330&usg=__hjbEQn287-agp73HiAMS_mmdAH8=&h=320&w=480&sz=110&hl=sl&start=3&tbnid=fnVj6RF37dngMM:&tbnh=86&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dskodelica%2Bkave%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

Pri meni je šla že mimo. Sem v službi. Pisat moram poročila za preteklo leto in letni delovni načrt za prihodnje, vendar se mi kar ne da.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.1.2010 7:39:58   
onur
je udarlo zgoraj malo čudno kavico, pa evo tle iste

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.1.2010 8:32:31   
šema
igre z otročki:

Jst sm mnenja, da tile mali črvi morjo čimveč z rokami sprobat različne materiale. Tko da smo se že igral:
- v nizki posodici z moko oz. polento
- po ogledalu mazali kremo oz. smetano
- različno velike škatle
- za štampiljke smo kar krompir pa pomarančo razrezal
- celofan je zelo uporabna zadeva sploh če je potiskan
- igra z vodo v kopalnici v umivalniku, lavorju, lončku...

Potem smo pa še pol litrske plastenke napolnili z gumbi, gumbi+ voda, milnica, voda+ barva...

Še vedno pa ima najraje vse predale iz katerih bi "pospravljal"user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.1.2010 9:02:17   
mojsoncek
Jutro!

onur, hvala zavo in zajtrk user posted image

Jaz se vsak dan pocutim malo bolje. Misli imam ze popolnoma bistre, edino telo mi se zataji v drugi polovici dneva. Pa naspala sem se tudi ze. Moram rect, da je prav fajn, ko ob 6.00 zazvoni ura in brez tezav vstanem in zacnem dan spocita. Ne pa da prestavljam in podaljsujem uro in da se se dve uri ne morem sestaviti. Upam, da bo trajalo...

šema, se popolnoma strinjam s tabo, glede "ustvarjanja" nasih malckov. Se spomnim nekaterih posnetkov iz prejsnjega vrtca nasega starejsega deckota, ki smo jih gledali ob zakljucku leta. So packali s smetano po ogledalu, polno igralnico so imeli celofana in se in se... doma pa tudi mi najraje delamo razne "ropotuljice" kar sami.

zdravje otrocickov - nasa dva se kar dobro drzita. Res je, da sta skoraj neprestano smrkava in nekaj pokasljujeta, ampak se HB iz tega nic ne razvije (no, razen vsake kvatre). Upam, da bo vsaj tako ostalo in da bo kmalu pomlad in poletje, da bo morda mir se s smrkanjem in kasljanjem. Tudi za vse vase malcke in malcice drzim pesti, da cimprej minejo taksne in drugacne zdravstvene tegobe, sploh tiste, ki so povezane z vrtcem!

Danes moram natuhtati kaksen kimono (kot "zascito" pri taksnih in drugacnih ustvarjalnih packarijah) bom zasila nasemu tavelikemu, da ga se ta teden ukrojim in zasijem. Je tega, ki ga ima prerastel in glede na to, da imam ta teden cas, imam kaj cakat user posted image .

lep dan... tiste, ki lahko, pa izkoristite soncka s svojimi soncki... pri nas se je ze pred pol ure dvignila megla in nas "greje" soncek...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.1.2010 9:19:32   
mojsoncek

onur, hvala zavo in zajtrk user posted image

so moje misli hitrejse kot prsti user posted image ... torej hvala za kavo in zajtrk

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.1.2010 17:33:26   
Andromeda
Hello!

Pa je za mano izpit...upam, da je tokrat šlo in da ga naredim! Na rezultate bo treb pa kakih 14 dni čakat.

letalo - upam, da v bodoče ne bo več takih hudih viroz in "obiskov" infekcijske... Kaj moremo, to je pa, ko gre otrok prvič v vrtec.

Bi še kaj napisala, pa me mali kliče, naj se grem igrat z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 665
19.1.2010 22:03:54   
poli*
Pozdravljene!
Andromeda- upam, da bo padla kakšna lepa ocena user posted image

Mojsonček-na hitro sem prebrala, da ste začeli ukrepati pri spanju. To je edina prava odločitev, ker so sedaj že dovolj stari, da lahko spijo malo bolje brez nekih izpadov.
Kolk živcev je men tole nespanje pobralo, ampak na srečo je trenutna situacija bleščeča.

Tanja je začela že lepo žlobudrati. Parkrat je že rekla: Kaj je to?, pa druge besede tut poskuša oponašat in izgovarjat.
Včeraj je prvič poimenovala Oskarja (knjigica DM) in sicer uuuuu-wa user posted image . No, to je tut danes ponavljala, tako da vem, o kom govori. user posted image  user posted image

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 666
20.1.2010 7:27:39   
onur
Dobro jutro. Danes vam jo točim za lep sončen dan.

user posted image

Pri nas nič kaj posebnega. Včeraj smo šibali k našim na Postojnsko. Možek je enemu nesel prodat vino, nato pa sta šla s Petjo do naših. Jaz pa sem švignila do frizerja. Postrigla sem se čisto na kratko in pobarvala (no standardno, edino malo bolj krajše). Je pa imela mala včeraj popoldan bolj zabasan nos, ker od mame sesalec slabše vleče kot moj. No zvečer ni šlo nič ven in je bil še zabasan, danes zjutraj pa smo situacijo malo bolj spucali. Jo bo potem taktko peljal v vrtec.
Po službi grem na pogreb, ker je prijatelju umrl tata. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nato pa domov se igrat s Petjo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Andromeda, držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Poli*, bravo za Tanjo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Naša tudi žlobudra. Najbolje ji gre pa-pa in lajanje - je včasih vse hov, hov. Drugač pa zadnje cajte zjutraj sama pije mleko iz flaške tako, da si jo drži sama. Pa včasih tudi pri obrokih želi sama z žlico jesti, če ji pa to ne uspe pa meša po krožniku ali pa si pomaga z roko in tako smo vsi okoli nje napacani.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.1.2010 9:43:33   
mojsoncek
En lep soncen dan! Hvala za kafe...

Tudi danes se pocutim dobro, kljub temu, da je Nejc 2x ponoci nekaj rogovilil. Saj je res, da sedaj mozek poskrbi na njega, ampak jaz se pa vseeno zbudim in poslusam. No, ampak definitivno ni primerjave s tistim, kar se je dogajalo se 10 dni nazaj user posted image .

No, vceraj sem dobila okviren predracun za zavese. Sicer me je skoraj kap, ampak ni kaj, tudi zavese je treba enkrat porihtat. Ta oz. naslednji teden greva z mozekom se enkrat v salon pregledat platna, da bova se dokoncno potrdila sedanjo izbiro, pa da se zmenimo se za uradno izmero z njihove strani. Tako da bi znali v roku enega meseca imeti zavese... juhuhu user posted image

Drugace je pa tudi Nejc postal ena mala zlabudra. Itak, da non stop nekaj "govori", ampak njegov besednjak zaenkrat obsega naslednje besede: MAMA, ATA, AŽE (Anže), DEJ DEJ (kadar kaksno stvar caka user posted image ), da je lacen pove s tremi razlicnimi besedami: AMAM, JEDU, PAPU... potem pa se OU OU (za kuzka oz. vse stirinozne zivali), TIKA TOK (ura), UČ (luč)... vse ostale stvari so TO ali TA.  Je pa nas tavelik pri enem letu povedal ze polno stvari in smo se z njim ze cisto normalno razumeli in sporazumevali. Se en "dokaz" vec, kako sta si razlicna.

Mleko ze nekaj mesecev pije sam, kar se da jesti z rokami, je sam. Kadar pa je treba jesti z zlico, ga raje futram, ker ce ne lahko vsak dan prebelim stene. Mu pa dam zlico proti koncu obroka, da tudi malo sam sproba.

zdej grem pa ... nekaj delat ... samo se ne vem kaj user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 20.1.2010 9:45:44 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.1.2010 13:26:48   
Andromeda
Hello, mamice!

Sem že dopoldne vse lepo napisala, pa je mimo prišel Dario, udaril po tipkovnici in mi vse zbrisal user posted image
Je pa limpek cel dan že tako siten, da je joj, ponavadi gre med 10. 11. uro malo spati, danes pa ni hotel in pika. No, prejle je kosilo pojedel in zdaj lepo spi. Jst sm se pa danes vsa čudna zbudila, čutim vse kosti in mišice, pa čisto brez energije sem. Upam, da ne bom zbolela.

Nič, grem malo igrače pospravit, ki itak ležijo po celem stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 669
20.1.2010 14:11:51   
orka
helow

no pa smo bili končno deležni tudi malo sončka user posted image ....a kaj ko sonček , sanke in zaspan otrok ne gre skupaj,eden je tu preveč...

saj prav veliko novega nimam za povedat,je pri nas vse po starem,le da sem že pošteno naveličana čakanja na vrtec...vsakič ko kličem oz.tudi soseda ( je danes klicala in mi posredovala info) nam podaljšujejo datum vstopa
So ji rekli,da bo otvoritev enote šele 27.2. user posted image user posted image jaz bi pa tako rada prej ...a če ne gre pač ne gre

ja nč,je treba otroka spat spravt

lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 670
21.1.2010 9:05:22   
onur
Dobro jutro in en kavica z nasmeškom.

user posted image

Mi guramo naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem bila na pogrebu, je bilo prav žalostno, ko gledaš prijatelja, ki je izgubil očeta. user posted image user posted image user posted image user posted image  Popoldan smo malo ustvarjali s Petjo, ker sva bila z možekom oba doma. Smo čečkali z barvicami. Pred kopanjem pa smo še malo flaskali s prstnimi barvami. Jao, smo bile s tamalo cele namazane. Nosek, je še zabasan, vendar ga vztrajno čistimo. So pa v vrtcu začeli hoditi na sprehode (prej so bili zunaj samo v atriju, ki ga imajo neposredno iz igralnice in ker niso še vsi hodili). Je pa rekla vzgojiteljica, da je Petja prebrisana in kar noče hodit, vsaj na začetku, no nato pa že gre. Je pa tudi doma tako, bi ona kar opa.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.1.2010 10:51:37   
Andromeda
onur - hvala za kofe...sožalje prijatelju, ki je izgubil očeta user posted image

Sem včeraj pozabila čestitam vsem malčkom, ki že pridno govorijo svoje prve besede user posted image Naš najbolj pogosto reče :Ne! in to s točno takim tonom, kot jaz, je prav smešno, dudi pravi du, očku at, jst sm pa ???, včasih mi reče ma ali pa mama (ponavadi, ko mu preprečim kakšno lumparijo, sicer me pa še ne kliče), pa sebi reče dada. Aha, pa včasih namesto ne reče me user posted image

Prejle sem ga dala spat, ampak še vedno rogovili, grem pogledat, kaj se spet "pritožuje"...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.1.2010 12:18:44   
mojsoncek
hej hej!

Kako se hitro obrne teden. Ze spet je pred vrati petek user posted image . Jutri imam kontrolo, ampak me prav nic ne vlece v sivo, megleno Ljubljano. Ampak... kar je treba, ni tezko user posted image

Trenutno kuham kosilce, dopoldan pa sem se razvajala v banji in izvajala vse mozne kozmeticne opravke. Kljub nekaterim malo bolj bolecim postopkom, je prav pasalo, ker drugace nikoli nimam toliko casa, da bi si vse to lahko naenkrat "privoscila". Vedno le nekaj stukam in zadeve opravim za silo user posted image .

orka - upam, da vam bodo nehali zamikati odprtje vrtca in bo 27.2. koncni datum!

sibam v kuhinjo, da ne bo slo kosilo v maloro :)

Neposredna povezava do sporočila: 673
21.1.2010 13:52:07   
poli*

Trenutno kuham kosilce, dopoldan pa sem se razvajala v banji in izvajala vse mozne kozmeticne opravke. Kljub nekaterim malo bolj bolecim postopkom, je prav pasalo, ker drugace nikoli nimam toliko casa, da bi si vse to lahko naenkrat "privoscila". Vedno le nekaj stukam in zadeve opravim za silo user posted image .

Bravo user posted image . Tut js sm zmeri samo za silo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
21.1.2010 13:54:10   
orka

orka - upam, da vam bodo nehali zamikati odprtje vrtca in bo 27.2. koncni datum!

helow

no tole z vrtcem je bila verjetno zatipkana napaka in je bilo mišljeno 27.1.
Me je danes klicala vzgojiteljica,da s 1.2 prideve na uvajanje user posted image user posted image user posted image
mater sem zdaj vesela,končno malo časa zase,pa ne me narobe razumet,se mi že kegla, sa j nisem čisto nič sama,pa mož tudi nič otrok ne pazi,da b jst kam šla ,ampak on ima tako službo,da se ne smem pritoževati...mi bo pa pasalo tole po 2-eh letih,malo samote,pa frizerja sem tudi že potrebna,pa mnogo tega je za podelat,kar se ne da če imaš "raziskovalce in pomagače" doma.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......