mojsoncek
|
En lep soncen dan! Hvala za kafe... Tudi danes se pocutim dobro, kljub temu, da je Nejc 2x ponoci nekaj rogovilil. Saj je res, da sedaj mozek poskrbi na njega, ampak jaz se pa vseeno zbudim in poslusam. No, ampak definitivno ni primerjave s tistim, kar se je dogajalo se 10 dni nazaj . No, vceraj sem dobila okviren predracun za zavese. Sicer me je skoraj kap, ampak ni kaj, tudi zavese je treba enkrat porihtat. Ta oz. naslednji teden greva z mozekom se enkrat v salon pregledat platna, da bova se dokoncno potrdila sedanjo izbiro, pa da se zmenimo se za uradno izmero z njihove strani. Tako da bi znali v roku enega meseca imeti zavese... juhuhu Drugace je pa tudi Nejc postal ena mala zlabudra. Itak, da non stop nekaj "govori", ampak njegov besednjak zaenkrat obsega naslednje besede: MAMA, ATA, AŽE (Anže), DEJ DEJ (kadar kaksno stvar caka ), da je lacen pove s tremi razlicnimi besedami: AMAM, JEDU, PAPU... potem pa se OU OU (za kuzka oz. vse stirinozne zivali), TIKA TOK (ura), UČ (luč)... vse ostale stvari so TO ali TA. Je pa nas tavelik pri enem letu povedal ze polno stvari in smo se z njim ze cisto normalno razumeli in sporazumevali. Se en "dokaz" vec, kako sta si razlicna. Mleko ze nekaj mesecev pije sam, kar se da jesti z rokami, je sam. Kadar pa je treba jesti z zlico, ga raje futram, ker ce ne lahko vsak dan prebelim stene. Mu pa dam zlico proti koncu obroka, da tudi malo sam sproba. zdej grem pa ... nekaj delat ... samo se ne vem kaj
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 20.1.2010 9:45:44 >