|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
21.1.2010 14:00:51   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: orka

no tole z vrtcem je bila verjetno zatipkana napaka in je bilo mišljeno 27.1.
Me je danes klicala vzgojiteljica,da s 1.2 prideve na uvajanje user posted image user posted image user posted image
mater sem zdaj vesela,končno malo časa zase,pa ne me narobe razumet,se mi že kegla, sa j nisem čisto nič sama,pa mož tudi nič otrok ne pazi,da b jst kam šla ,ampak on ima tako službo,da se ne smem pritoževati...mi bo pa pasalo tole po 2-eh letih,malo samote,pa frizerja sem tudi že potrebna,pa mnogo tega je za podelat,kar se ne da če imaš "raziskovalce in pomagače" doma.

Superca za vrtec!
Sicer pa te popolnoma razumem... jaz tudi nimam nobenega casa zase... in zato ta teden na veliko "uzivam", ker sem na bolniski.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.1.2010 21:38:47   
šema
No, pa sm ns našla na drugi strani:)

Kar se govora tiče je naš ekspert za besedo ne, ne- kar pomeni "štekar" (pa tko navihano te zraven gleda in poskuša roko vtaknit noter)
sestrico kliče "baba", k smo mu enkrat rekli, da baba še spi in je ostala baba...
Drugače pa je mama postal njegov tati, saj je zadnjič ko je bil v kopalnici, stal mali pred vrati in vpil MAMA...:)

Imam pa tudi svojo diagnozo po tednu bolniške je dr ugotovila pljučnico, ko mi je končno dala slikat pljuča :(
Zdej sem na ta tridnevnem antb. pa vseeno lahko dojimuser posted image  (me je skor kap, k mi je v lekarni rekla da mi dojenje pa odsvetuje).

Novo stanovanje pa da ne izgubljam besed...parket čakamo, da pridejo še enkrat prelakirat, ker je katastrofa, kljub prenovljenemu stanovanju, elektrika je samo v stanovanju, v kleti garaži in na podstrešju je ni in se je električar kr za glavo držou, k je pršu pogledat, kaj ne štima. Drugače smo pa fuuuul zadovoljni in upam, da bomo do konca meseca preseljeni...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.1.2010 21:41:35   
šema
še tole... pri t2 so nam rekli, da bomo na priklop čakal cca tri tedne tko da je moja diploma zdej mal na stranskem tiru, ker mamo internet sam še drug teden, nekje do srede- upam samo da mi bo v tem šolskem letu uspel jo spravt pod streho.

Bom pa verjetno zlo na tekočem, ker se tule pogovarjate veeeeeeeeliiiiiiikoooooooo in ne bom mela kej velik za nadoknadit

< Sporočilo je popravil šema -- 21.1.2010 21:44:26 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.1.2010 22:28:57   
poli*
Orka- mislim, da te vse razumemo, ker si vsaka želi nekaj časa tudi zase. Sploh pa sedaj, ko so škratki že tolk veliki, da imamo že pravico do prostega časa user posted image . Ne, saj ne jamramo, ampak fino je nafilat baterije..

Šema- upam, da se kmalu preselite. Le glej, da boš potem vse prebrala za nazaj user posted image  user posted image  verjetno ne bo dosti dela. 

< Sporočilo je popravil poli* -- 21.1.2010 22:29:23 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.1.2010 14:25:04   
Andromeda
Hello!

šema - prav dobro vem, kaj vse te čaka ob selitiv v novo stanovanje. mi smo imelti tud take piz* z elektriko, da ni za povedat. Pa še druge stvari, skrite napake itd...ampak važno, da je stanovanje NOVO, a ne? In upam, da sedaj, ko so ti končno diagnosticirali pljučnico, da se čimprej pozdraviš!

Jst moram pa mojega fantka pohvalit, da zna pit po slamici. sem mu parkart pnudila sokec iz tetrapaka in je skužil zadevo.

Nič, grem kosilo pripravit, pa še tamal se nevarno po TV-ju obeša.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.1.2010 21:28:04   
Andromeda
Kuku, kje pa ste vse?

Jst sm že stuširana in napravljena za spat, le še en sivkin čaj z medom, pa malo obveznega branja pred spanjem in to je to user posted image

Dario je danes naredil nekaj junaških korakov po dnevni sobi in potem (tudi junaško) padel. HB na tepih, no, sej se ni niti ustrašil pobral se je in nadaljeval po 4-ih...Sicer je pa tak lump, kar se tiče oblačenja in previjanja...Previjam ga na postelji, ampak mi vedno z nago rito pobegne, da ga lovim po celem stanovanju. Potem pa upiranje, jokanje...ne bi bil niti za sekudno na hrbtu, tako, da sem pridobila cel kup ročnih spretnosti s tem kaskaderskim previjanjem user posted image Upam, da se bo sčasoma kaj umiril.

Nič, čajček me vabi...Nočko!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.1.2010 20:24:44   
orka
helow

no zadnjič nas je onur okarala,pa je zaleglo le za nekaj dni,sedaj pa že celi dan nobene,tudi kavice ni nobena kuhala,kam ste pa res vse zginle?

Mi2 greve jutri na spoznavni sestenek,da Ema spozna svojo vzgojiteljico,v ponedeljek pa na polno,jeeeeeej

andromeda,poskusi s hlačkami,ne wem za druge znamke,pampers pa ima pleničke-hlačke in če ne želi ležat potem lahko previjanje kar v stoje zrihtaš...mi nimamo teh težav,se Ema rada previja,sploh če je pokakana,jo pa še kar na povijalni...

na sosednjem forumu sem prebrala ,da je po RR strašila ena norica,ki je kradla slikice iz albumov in predstavljala otroke kot svoje...je treba mal pogledat,samo ne vem kako naj to pogledam,če jo niso že odstranliuser posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 682
26.1.2010 7:16:03   
onur
Dobro jutro. Ekola, kavica, voda in rogljiček. Pri meni sta šla kavica in rogljiček že mimo. Vstala 6.10, mala in možek pa par minut za mano. Ja ni kaj. Jaz sem že na delu. Tamalo bo pa možek porihtal za v vrtec.

user posted image

no zadnjič nas je onur okarala,pa je zaleglo le za nekaj dni,sedaj pa že celi dan nobene,tudi kavice ni nobena kuhala,kam ste pa res vse zginle?

Zdej sem pa tudi jaz zatajila. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma med vikendom nisem bila 'in', ker sem bila pri mojih starših in tam nimam interneta. No smo bili vsi trije za vikend tam, le možek je šel en dan vmes v nočno in nato prišel popoldan nazaj (ko se je doma naspal). Smo pa bili pri naših, ker smo v sosednji župniji imela z možekom pripravo na crkveno poroko. Pa še ta vikend sedaj, ki pride jo imava. Ja, se misliva še crkveno poročit, civilno je že mimo.
Drugač pa nič kaj novega. Petja se dere kot nora, ko ji kaj ne ustrežeš, no ma mamica pa ostane mirna in počaka, da se zdere. Mi je pa ta lumpika danes zjutraj popisala po kuhinjski omari z navadnim svinčnikom. Ga je videla v moji torbi in ajde na delo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.1.2010 14:38:35   
Andromeda
Hello še od mene!

No, mi2 sva šla pa danes končno v vrtec se poznamita kako je z vpisom med letom in so mi lepo razložili, da z aprilom ne sprejemajo več novincev in da naj dam marca, ko je redni vpis vlogo. Tako, da bo naš miško do septembra še lepo doma oz. mu bom, da lažje sfiniširam fax probala najti kako varuško za nekje 3x na teden...

Eh, bi še kaj napisala, pa ima Dario ravno zdaj enega od sitnih trenutkov in mi skače po tipkovnici.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.1.2010 20:02:51   
onur
Ajej, grem že v kuhinjo po kuhovnico, da vas po riti, ker nič ne čvekate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan uspešno preživet. Čebelica spi, očka dela, mama pa malo po netu. Popoldan smo se ganjali po hiši. Smo s Petjo ustvarjale s polento in ješprenom ter kvinojo, da bomo smrkca obdelale in ga tudi je, ma ne me vprašat, če je bila polenta, ješprenj, ... po dnevni sobi. Ko še dokončamo umetnino, poslikamo in kaj pokažemo na FB. Drugač pa gremo jutri v nabavo copatk od superfita za v vrtec, ker sedaj je bolj mobilna, pa da ima ene z gumo spodaj, ker če sedaj stopi na kaj mokrega, bo šlo vse skozi, ker ima copatke od malenogice.

Neposredna povezava do sporočila: 685
26.1.2010 20:13:28   
mojsoncek
jaz se samo na hitro javim, da opravicim svoj izostanek...

Sva imela z Nejcem podaljsan vikend user posted image ... v vrtcu razsaja neka trebusna viroza... Nejc je od petka driskal, pri meni je slo pa vse po zgornji strani ven... naju je kar fajn zdelalo. No, pri meni je sel ves 10 dnevni prehranjevalni trud v maloro user posted image

Danes sva ze dobro in greva jutri novim zmagam naproti user posted image

Upam, da je opravicilo izostanka sprejeto ;)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.1.2010 21:20:34   
onur
Sva imela z Nejcem podaljsan vikend ... v vrtcu razsaja neka trebusna viroza... Nejc je od petka driskal, pri meni je slo pa vse po zgornji strani ven... naju je kar fajn zdelalo. No, pri meni je sel ves 10 dnevni prehranjevalni trud v maloro

Kile dol? user posted image user posted image V glavnem, da sta sedaj okrevala in sta ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
26.1.2010 23:24:00   
Andromeda

andromeda,poskusi s hlačkami,ne wem za druge znamke,pampers pa ima pleničke-hlačke in če ne želi ležat potem lahko previjanje kar v stoje zrihtaš...mi nimamo teh težav,se Ema rada previja,sploh če je pokakana,jo pa še kar na povijalni...

O, hvala za nasvet, bomo poizkusili. Vem, da ima tudi DM-ova znamka baby love take plenične hlačke, ker jih je enkrat očka kupil po pomoti user posted image

mojsoncek
- ne sekiraj se za izgubljene kile, saj se boš nazaj poredila, važno, da si drugače zdrava in se dobro počutiš - vsaj upam da se user posted image

Joj, še perilo moram obesit, potem pa spat. Sej nočem prehitro hvalit, ampak smo Darievo spanje malce uštimali...

Lahko noč!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
27.1.2010 7:51:58   
onur
Dobro jutro in kuham vam eno kavico.

user posted image

Kako ste kaj. Joj ko piha v tej Sežani ko zmešano. Jaz že delam, čeprav se mi nič ne da. Včeraj sem šla spat še po 23 uri. Sem eno majco muckala oz. čistila. Sem si dve kupla in nato zadnjič vidim, da imam kanatero čisto belo, pa user posted image  od koga. Je pa na zadnji strani majce nekaj prilepljeno in se mucka. user posted image user posted image  
Za likat imam tudi toliko, da me bo kap, pa kar prestavljam in enega dneva na drugi. Ma bo že.

Pa še glede čebele. Po novem jemo tudi kivi (prej ga ni hotela). Sem ji ga zmiksala z banano in ga je. user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugač pa mora imeti žlico v rokah in packati po krožniku ko jemo, drugače je jok in stok. No nosi si tudi v usta, vendar si verjetno predstavljate kako. user posted image user posted image  Je pa super, da poskuša in sem zadovoljna. Ko jo pohvalimo, se počuti še bolj važno.

Neposredna povezava do sporočila: 689
27.1.2010 16:53:53   
Andromeda
Punce, očitno vas po treba pošteno iz hlač strest, ker se nič ne javljate user posted image

Dario se je trenutno zelo lepo zamotil z zlaganjem likov v škatlo, tako, da mam kakšno minuto miru. Moža še ni iz službe in ga tudi še nekaj časa ne bo. Zadnje čase dela po cele dneve, jst sm pa včasih vsa user posted image , sploh če ima Dario kakšnega od "svojih" dni in sem potem cel dan sama z njim.

kivi - našemu sem ga parkrat ponudila, ponavadi z banano in no way, da bi pojedel. Sadja zadnje čase sploh ne mara jest, razen kupljene sadne kašice. sem probala tudi tako, da sem prihranila en kozarček in notri dala doma narejeno kašo, pa tudi ni hotel jest. No, zdej se pa spet po tipkovnici obeša..

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 690
27.1.2010 19:27:11   
orka
helow

no,tako,pa se je tudi meni iztkel čas porodniške.Zdaj pa za nekaj časa na zavod,vsaj toliko,da se Ema navadi na vrtec in upam da brez nebodigatreba bolezni potem pa s polno paro v lov na kako otrokom primerno službo,gostiln sem se že naveličala edino če bo moja pol ja drgač pa ne.

Včeraj na individualnem sestanku z Emino vzgojiteljico sem dobila zelo dober vtis in upam da bo vnaprej tudi tako.

Ema je pravi vragec,spleza domala na vse kar stoji ali leži...zdaj pa ne wem weč al bo muzkontarka al ne zdaj se je čist v alpinizem vrgla,kar ni nič napačnega če nebi vsake kwatre z okna dol zgrmela user posted image ...O prehrani nimam kaj napisat,je vse kar ji daš in kadar ji daš.Sedaj že tudi pove kdaj je žejna user posted image in to kar pogosto...Je pa začela tudi govoriti in ne več samo kimati,sem jo danes pred oblačenjem za na sneg vprašala,če je pokakana in mi je odgovorila JA-JA (seveda mami to ni vzela resno in je morala preverin in je bila res )...ko sem jo zunaj vprašala,če greve domov pa NE-NE user posted image user posted image user posted image

mojsonček- user posted image ti ne zavidam kar sta z Nejčkom prestajala upam,da je že bolje...pa kaj konkretnega spet pojest

toliko za danes
lep večer vsem ki berete,saj pišete/mo bolj malo

< Sporočilo je popravil orka -- 27.1.2010 19:29:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 691
27.1.2010 20:39:50   
mojsoncek
Cer!

Sem prezivela prvi dan v sluzbi po dveh tednih user posted image . Sm vesela, da je januarja pri nas zatisje in nimam prav dosti za nazaj za podelat. Tako da bom do konca tedna ze vse not prinesla user posted image .

Sicer pa pri nas nic novega.

kivi - ga je ze dolgo casa brez problema in ni treba da je zmesan z drugim sadjem... tako kot vse ostalo

orka, super da imas dober obcutek po pogovoru z vzgojiteljico!

Lepo nocko!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
28.1.2010 7:25:22   
onur
Dobro jutro. Danes pa sem vam pripravila zajtrk.

user posted image

Mi smo šli včeraj kupit Petji kostumček za maškare. Smo kupili pikapolonico (je narejena scela kot kombinezonček in spredaj z zadrgo). Potem smo kupli še copatke z gumo za v vrtec od Frodota. Pol je bil pa itak dan že okoli in je bilo treba it samo še spat. Danes pa novim zmagam naproti.

Neposredna povezava do sporočila: 693
28.1.2010 17:40:28   
Andromeda
Pozor! Išče se ravno prav debela in velika šiba, da vse nečveke po riti!

user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa Dariu danes kupili prve prave čevlje, ker do sedaj smo se šlepali z enimi škorenjčki z mehkim podplatom za na sprehode v vozičku. Ker pa naš lumpk vsak dan naredi "korak več", je pa res bil zadnji čas, da kupimo bolj konkreten čevelj.

pust - naš bo pa medvedek...itak ima rjav kombinezon, tako, da kupim oz. naredim kapo z medvedjimi ušeski, pa smrčka narišem in gremo na pustno povorko.

zdej se pa nekdo na vse sile trudi, da me vrže dol z računalnika user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.1.2010 20:45:04   
orka
helow

andromeda mojo ne user posted image user posted image user posted image ...in seveda bravo za mojega fanta (user posted image ) saj bo zdaj zdaj šel sam

naša Ema pa takole-čas večerje-na kruh margarino in salamo,pravi NE....salamo dol pa marmelado gor,pravi ne...sadno skuto,pravi ne...ja hudiča a user posted image user posted image user posted image nisi lačna,pravi JA...kar sem ji dala je bilo ne...no in pol mami poknejo živci in ji pustim skuto in žlico...je prijela žlico in pomazala vso skuto sama in pri vsakem "grižljaju" se sliši AM user posted image user posted image user posted image

pust-v vrtcu baje ne bo nič,ker je vrtec tudi za vse ostale na novo oz.zamenjava in bo to dovolj velik šok za njih in ker se še ne bodo dobro poznali ... pa saj za te male itak da je še dovolj časa da se bodo šemili,....doma pa še ne wem,če bom našla hudičkovo kapo,ki je imela Ajda ko je bila toliko stara,obleko imam.

< Sporočilo je popravil orka -- 28.1.2010 20:47:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 695
28.1.2010 21:32:25   
Andromeda

naša Ema pa takole-čas večerje-na kruh margarino in salamo,pravi NE....salamo dol pa marmelado gor,pravi ne...sadno skuto,pravi ne...ja hudiča a user posted image user posted image user posted image nisi lačna,pravi JA...kar sem ji dala je bilo ne...no in pol mami poknejo živci in ji pustim skuto in žlico...je prijela žlico in pomazala vso skuto sama in pri vsakem "grižljaju" se sliši AM user posted image user posted image user posted image

user posted image Ema! Dario sodeluje edino tako, da ima v roki svojo žlico, s katero brazda po hrani (o tem kakšno je pomizi in pod njo raje ne bi)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.1.2010 21:48:04   
onur
Bravo Ema za papcanje in Dario za korake! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas je tudi tako, da je žlica v roki in meša po krožniku ter vsake toliko časa roma kaj v njena usta, kaj pa v moja, ker moli žlico proti meni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
29.1.2010 7:24:12   
onur
Dobro jutro. Danes pa malo bolj lahek zajtrk. Bi tudi meni pasalo, ker včeraj sem se zvečer najedla suhe vratovine in sem imela še zjutraj poln želodec. Nič kaj dober občutek, ma kaj čem si pomagat, saj sem si sama kriva, ma sem bila tako lačnaaaaaaaaa.

user posted image

Doma nič kaj posebnega. Le to, da sem včeraj celo popoldne likala perilo in končno vse zlikala, ma kaj ko so že nove rudne bile v pranju. Možek se je pa tačas igral s Petjo. Ta vikend gremo ponovno do naših, danes sicer samo midve, jutri pa pride še možek (danes dela cel dan in ne more).

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.1.2010 9:08:40   
orka
helow
no sem mislila da je Ema s hranjenjem imela dober dan a očitno je ona že velika punca in lahko sama je,je tudi današnji zajtrk ( čokolešnik) sama zmazala in ni želela moje pomoči.
zdaj je na vrsti samo še kahlica pa smo na konju...in tudi to bo.

onur-tole pa je vitaminski zajtrk,jaz pa vam kuham kavo

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.1.2010 11:16:10   
onur
no sem mislila da je Ema s hranjenjem imela dober dan a očitno je ona že velika punca in lahko sama je,je tudi današnji zajtrk ( čokolešnik) sama zmazala in ni želela moje pomoči.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Orka, povej kako si to uspela in jo navadila, ali je poprijela kar sama od sebe.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?