|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
4.2.2010 0:19:16   
nagajiva
Ojla,

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, saj preberem vaše čvekanje vsake toliko, za odg. pa mi al ni al me pa Lovro zmoti. Pa pol veliko zvem še na FB.......
Danes pa nekako ne morem spat-je Lovro čez dan bruhal in 2x driskal, pa sem malo nervozna. Sicer sedaj spi popolnoma mirno, pa vseeno.
Drugače pa smo zdravi in veselo rastemo, kot vsi novembrčki.
Kahlica-smo kupli, parkrat sedeli na njej a nič pridelali user posted image . Raje bi jo nosil okoli, pa malo sedel in se važil...
Nič, bo treba počasi v posteljo. Mam jutri razgovor, pa da ne bom preveč utrujena.

LP

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 751
4.2.2010 7:46:57   
onur
Dobro jutro in malo zajtrka na izbiro. Sicer me je pa še nagajiva prehitela.

user posted image

Nagajiva, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lovrota in user posted image user posted image user posted image user posted image  za razgovor.

Pri nas je bila mamica pokonci že ob 6.00, zdaj pa je v službi. Čebela se je zbudila malo pred 6.00 in smo jo dali nasredo ter je dremala še skoraj do 7.00. Drugače pa zdej enih par dni spi v svoji posteljici. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 752
4.2.2010 7:46:59   
mojsoncek
Guten morgen!

Coffee anybody!? user posted image

No, jaz ze pridno delam in zraven papcam zajtrk.

nagajiva, lepo da si se oglasila tudi tukaj. Upam, da bo Lovro cimprej bolje.

placilo vrtca - mi smo za tavelikega, ko smo bili se trije, v LJ placevali 8. razred, kar je zneslo skoraj 400€ user posted image . No, sedaj ko smo stirje in ko hodita v vrtec v Zireh, placujemo 6. razred, kar pa znese cca. 250€. Je ze v polni ceni vrtca razlika med Ljubljano in nasim krajem, pa se kombiniran oddelek je in je cena malo nizja kot za 1. starostno obdobje. No, od septembra dalje bo pa se manj, ko bo sel tavelik v skupino 2. starostnega obdobja. Se dobro, da je za drugega otroka brezplacen vrtec, ker ce ne...

ah nic, ne bom vec o denarju in cenah, da me ne povlece prevec k razmisljanju o nasi drzavi... lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 753
4.2.2010 7:48:21   
onur
Točno, plačilo vrtca: okrog 240 evrov.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.2.2010 7:48:46   
mojsoncek
uf onur, si me prehitela z velicastnim zajtrkom, ker sem tako dolgo packala s postom user posted image

pa se to... nagajiva, srecno na razgovoru!

Neposredna povezava do sporočila: 755
4.2.2010 8:06:24   
_katja_
jutro!

Orka: ja saj moj tudi nardi, ampak če mu rečem. Napr. včeraj sem sla ful kmal spat, ker me je spet vse bolelo, pa kuhinja razturana se od kosila, in danes zjutraj sem dobila točno tako kot sem včeraj pustila user posted image No sej drugač je možek super, sam tole moram pa še malo izpilit. user posted image Zdej na začetku se baje še da.....

poli: ne se sekirat zaradi bolniške. Svakinja mi je rekla,da ji je žal za vsak dan ko ni bila z bolnim otrokom doma. Super je če imaš možnost dedka ali babice ali pa se z možem malo kombinirata. Se mi zdi, da zdej sploh ni več čudno če je mož doma za otroka. Takrat ko je pa kaj hujšega more bit pa itaq mami.
Je pa res, da če imaš svojo firmo je to nekaj drugega. Potem itaq da nočeš ful manjkat, samo potem si pa tko delo organiziraš da kombiniraš s partnerjem. Če pa ni tvoja firma, smo pa vsi nadomestljivi. Noben ti ne reče hvala,ker celo leto nisi bila na bolniški. To je moje mnenje....

Andromeda: ne obupat zarad izpita. Enkrat bo že. Kar nas ne podre nas naredi močnejše!!!! Tko da kar optimistično naprej!

nagajiva: srečno na razgovoru!

Vrtec: zdaj dajemo privat 250 + plenice, se pravi ene 270 eur. Glede na to, kar vidim, da se mu dogaja tam in na odnos mi res ni skoda dat. Pa prejšnji decembra, ko nas en teden ni bilo nam je odračunala, čeprav nismo tako zmenjeni. Ampak super, a ne :) Koliko bomo plačevali bomo pa videli jeseni, si zdej se nisem izracunala, samo glede na dohodke pomoje ne ravno veliko. Je pa res da občina ful manj sofinancira. Bomo videli, se bomo takrat s tem ubadali.

Hvala za kavico in zajtrk....mmmm.....

Zdaj grem pa k dr.ju se pokazat....

lep dan!
K

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.2.2010 11:01:51   
Andromeda
Hello, mamice!

Waw, ste se pa res razpisale user posted image Hvala za zajtrk in kavo...sem se že rpej hotela oglasit, pa mi dario ni dal miru...danes je tako tečen. se pozna, da je šel očka nazaj v službi in sva sama2 ostala doma. Eh...Je pa čedalje večja trma. Kar vrešči, če ni kaj po njeogov in takoj v jok...Saj ga skušam umirit, pa kar vztraja, tako, da potem kar ignorira. sicer je res "živc" in zna po 20 minut kričat, ampak ne vem, kako naj se drugače lotim tega, kot da dam na "ignore"...kakšen nasvet?

nagajiva - lepo, da si se še tukaj malo javila in vso srečo na razgovoru!

No, dario se spet oglaša. Sem ga dala spat, ker je komaj po 4-ih šel od utrujenosti, v postelji je začel pa trmarit in jokat oz. se še sedaj ni umirl, amapk kar naj zaspi, ker je že od 6. zjutraj pokonci...In prejle ravno pospravim sesalec v omaro, ko ugotovim, da mu je uspelo eno omarco odpret in ven vzet kuskus, zvezan z gumico...no, ta kuskus je bil po celi kuhinji po tleh user posted image

Eh, moram počekirat, ker vreščanju ni in ni konca...je pa res vztrajen.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.2.2010 14:11:12   
poli*
Plačilo vrtca- nam so naračunali 94€... in tudi če bi šli en razred višje, bi bilo okoli 130€, kar se mi ne zdi neka pretirana cena, ker mi je najbolj važno, da je punčki lepo.
In ja, danes sem nesla še neke papirje tja in so mi sporočili, da bo šla v skupino, za katero sem izrazila željo. user posted image
Super vzgojiteljica ter majhna skupina (5 otrok)... z možem sva super zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image .
V četrtek ob 10:00 greva na uvajanje.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 758
4.2.2010 14:18:28   
poli*
http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

Na tej strani si izračunajte, v kateri razred padete.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.2.2010 14:29:49   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

In prejle ravno pospravim sesalec v omaro, ko ugotovim, da mu je uspelo eno omarco odpret in ven vzet kuskus, zvezan z gumico...no, ta kuskus je bil po celi kuhinji po tleh user posted image

lumpek mali user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poli*
In ja, danes sem nesla še neke papirje tja in so mi sporočili, da bo šla v skupino, za katero sem izrazila željo.
Super vzgojiteljica ter majhna skupina (5 otrok)... z možem sva super zadovoljna     .
V četrtek ob 10:00 greva na uvajanje.

tole se je pa odvilo ekspresno hitro user posted image

No, dan (vsaj delovni del) se bo obrnil ekspresno hitro. Cez pol urce grem ze po moja fantica. Potem bomo pa razpokane poiskotke pekli user posted image . Ja, z necim se moramo zaposlit...

Neposredna povezava do sporočila: 760
4.2.2010 15:26:04   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

jutro!

poli: ne se sekirat zaradi bolniške. Svakinja mi je rekla,da ji je žal za vsak dan ko ni bila z bolnim otrokom doma. Super je če imaš možnost dedka ali babice ali pa se z možem malo kombinirata. Se mi zdi, da zdej sploh ni več čudno če je mož doma za otroka. Takrat ko je pa kaj hujšega more bit pa itaq mami.
Je pa res, da če imaš svojo firmo je to nekaj drugega. Potem itaq da nočeš ful manjkat, samo potem si pa tko delo organiziraš da kombiniraš s partnerjem. Če pa ni tvoja firma, smo pa vsi nadomestljivi. Noben ti ne reče hvala,ker celo leto nisi bila na bolniški. To je moje mnenje....

...

Uf, se ne bi mogla bolj STRINJAT. Vsakič ko grem na bolniško, imam slabo vest, pa grem vedno samo takrat, ko res res ne gre drugače, pa za minimalno dni. V celi delovni dobi, to je slabih 6 let, nisem imela skupaj 14 dni bolniške in res te noben zarad tega nič bolj ne ceni, če sploh. Poznam pa eno, ki niti enkrat v nevemkolikol letih pri istem delodajalcu ni bila niti en dan v bolniški (kar je za moje pojme skoraj malo nemogoče), in ko je šla v penzijo seveda nihče ni tega niti omenjal, kaj šele kakšna lepa gesta ali beseda, eeeh....

Tak da ja, js se niti mal ne mislim sekirat, če bom mogla bit doma zarad Eine, ko bom enkrat spet na šihtu... Nihče ni nenadomestljiv.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.2.2010 15:34:41   
Bethany
Joj, punce!! Pa tle je ponudba zajtrkov in kavic vsak dan boljša in bolj fensi!! user posted image user posted image Se ne bo več splačal zamujat jutranjih oglašanj, hehe... user posted image user posted image

Plačilo vrtca: aha, vidim, da imamo vsi bolj ali manj podobne cene varstva. Za drugo leto računam, da bomo imeli še manj, če bo Elina v vrtcu, zaradi manjših dohodkov v prejšnjem letu, pa v tem tudi, verjetno.

Poli, super za tak hitro rešitev glede vrtca. user posted image Evo, ena želja je že pod streho, hehe... Uf, pa ugodna cena, res. 100 eurov za varstvo, to ni nič, glede na ostale cene! Ful fajn!! user posted image user posted image

Trma otrok: tudi pri nas je, ja, kadar ni po njeno. Js ji povem, da tak pač to ne gre, da tega pa ne sme, ni za njo ipd, glede na situacijo, pol jo pa kr ignoriram, pa se kmal neha dret, pa pride do mene, reče: mama, dvigne roke v luft in se že cartama. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.2.2010 15:40:34   
Andromeda
Uf, tole trmarjenje se je razvilo v uber sitnarjenje user posted image Bila sva uro in pol zunaj, prideva domov, dobi sok, pol pa se začne okrog mene obešat, ga malo pocrkljam, potem pa se začne kar neki jezit...zdej sem ga dala skupaj s pametnim kužkom v posteljico, da se malo ohladi, pa je po 5 minutah spet začel vpit...Jst sm pa tud take user posted image volje, da bi se najraje kar temu vpitju prdružila user posted image No ja, sem se vsaj malo spucala, ker sem res nataknjena...hvala, ker ste me poslušale oz. prebrale user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.2.2010 15:59:45   
poli*
Jaz sem pa ponavadi zvečer vsega sita, ker začne sitnarit in se mi obešat na hlače... pol pa skuhaj večerjo, če morešuser posted image .... in če mal zamudiš njeno notranjo uro za spat, je cel hudič... sama s sabo ne ve, kaj bi.

Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2010 16:08:14   
Andromeda
In da ne govorim, da se nam je spet spalni režim porušil. V torek je bilo pa res too much, ko je po 1-urnem dretju zaspal šele ob 21.45, potem pa zjutraj ob 5.30 začel "čivkat". Nekaj časa nam j vsaj do 7. ure spal, spat pa je šel med 19.30 in 20. uro. Pa že cel teden si zmišljuej glede prehranjevanja - za kosilo sploh ne vem, kaj naj še kuham, ker enkrat bo jedel karkoli naredim, druigč se bo pa le zmrdoval in z glavo zmajeval, razen juhe bi pa lahko pojedel še pa še...ima pa najraje govejo juhico z jušnimi kroglicami.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 4.2.2010 16:10:32 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2010 18:45:57   
poli*
Andromeda- vidiš, to so pa "radosti" starševstva. Meni so najhujše od vsega neprespane noči, ki jih hb ni več. Čez par let bomo verjetno naštimali še kakšnega otročiča, ampak, če mi rečeš, da ponoči tolko časa ne bo spal.... bom morala še malo razmislit user posted image  user posted image .

Prej sva šle po trgovinah mal gledat copatke za vrtec. Hm, meni niso všeč tiste od cicibana, ker imajo okrog in okrog vse trdo. Pa to otroka ožuli!?
Kakšne ste ve kupovale- če imate kakšno slikico?

Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2010 19:38:44   
poli*
Sem se še nekaj spomnila. Kmalu bo pust in me (spet) zanima, kako je s tem v vrtcu. Jih je treba kaj našemit pri taki starosti?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.2.2010 20:04:22   
mojsoncek
No, moja dva decka ze skoraj eno uro spita. Je bilo pa danes ze kar malo pestro. Sta bila oba malo teckasta. Predvidevam, da po treh dneh ze malo atija pogresata. Ce je to to, potem bomo jutri ze reseni tecnobe, kr se ati popoldan vraca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Sem se še nekaj spomnila. Kmalu bo pust in me (spet) zanima, kako je s tem v vrtcu. Jih je treba kaj našemit pri taki starosti?

Po moje je najbolje, da se o tem pozanimas kar v vrtcu pri vzgojiteljici. Je cisto od njih odvisno, ce prakticirajo to pri tako majhnih.

trma - zacelo se je pri 9 mesecih in se samo se stopnjuje. Kar se trme tice, pa Nejc na veliko prekasa svojega velikega brata. Tavelik nikoli ni bil tako trmast kot je Nejc. Niti triletna trma ni bila tako izrazita. Ni, tudi jaz ga dam na "ignore", ker se to najbolje obnese.

Danes bom pa verjetno kmalu pobegnila spat... jutri zjutraj pa po dveh dneh spet via LJ.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.2.2010 20:24:03   
onur
Živjo. Midve sva danes same, ati je šel delat in pride zjutraj. Drugače že spimo. Popoldan smo malo valjali pastelin in delali vse sorte iz njega, ma kaj ko si ga vsakokrat začne tlačit v usta in me ob tem veselo gleda. Ja pol smo pa končali.

Trma: jao, da ne govorimo. Jaz jo posedem na tla ali pa poležem, če se tako ihta in jo ignoriram, če se da, drugače pa usmerim njeno pozornost na nekaj drugega in je ok.

Copatki za v vrtec: do 14 meseca je imela usnjene od male-nogice.com, zdaj pa sem ji kupila od frodota z gumo. Slikce žal ne morem prilimat, ker mi jo noče.

Pust v jaslih: pri nas se od Petje skupina (so najmlajši) organizirano ne šemijo, če pa kakšen starš prinese kostum, se oblečejo. Tako, da jaz sem ji kupila pikapolonico, pa bomo sploh videli, če bo hotela in koliko časa biti v njej.

Andromeda: upam, da je to z Dariom samo enkratno dogajanje. Za izpit pa se ne sekiraj, ga boš že naredila, če si tega želiš.

Neposredna povezava do sporočila: 769
4.2.2010 23:25:58   
Andromeda
Naš mali trmulček je od silnega trmuljenja omagal in že ob 19.20 odšel v svet sanj. Jaz sem se pa odločala ali bom likala ali se učila, pa je zmagalo kar učenje user posted image Naslednji petek imam še 1 izpit, tako, da je treba it novim zmagam naproti.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.2.2010 7:31:41   
onur
Dobro jutro in eno čtivo ob zajtrku.

user posted image

Mmmmm, kaj naj napišem. Ja nič kaj posebnega. Mogoče samo to, da se greva danes z mojim k župniku menit za krst in crkveno poroko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 771
5.2.2010 8:54:52   
mojsoncek
onur, hvala za tole popolno jutro... zajtrk s kavo v postelji + knjiga... to pa je luksuz...

No, jaz sem ze eno uro v pisarni in pridno delam user posted image . Ura bo hitro 14.00, ko bo treba it domov. Sicer pa spali smo dobro, edino zjutraj je trajalo da smo se zrihtali. Tavelik je hodil okrog po hisi kot bi ga lunca nosila in se mu ni prav nikamor mudilo user posted image . Sem bila na koncu ze kar malo nervozna, ker nam je ze malo zmanjkovalo casa. Ampak smo preziveli in to brez zamujanja.

Popoldan pa prileti se mozek nazaj in upam, da letalo ne bo imelo kaksne zamude. Potem pa pricakujem, da ga bosta fantica "napadla" in bom imela jaz kaksno fraj minutico user posted image .

dosti pisanja... delat!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.2.2010 10:11:13   
Andromeda
Hello!

onur - hvala za zajtrk in kavico, se strinjam, da je taksen zajtrk v postelji in ob knjigi vec kot luksuz.

Eno vprasanje - predvsem za tiste, od katerih malckom so bolj pozno zaceli zobki rasti - koliko zobkov imajo zdaj, pa kdaj jim je 1. zrastel?

Dario je dobil 1. pri skoraj 11 mesecih, sedaj ima samo 2 user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 773
5.2.2010 10:33:39   
_katja_
jutro!

Ko sem odpravila moska od doma,sem sla se malo nazaj spat user posted image Zdaj pa kofetkam....

Trma: je razvojna stopnja v razvoju otroka. Pri nekaterih se kaže bolj pri nekaterih manj. Važno, da je vztrajamo pri stvari, ki smo jo prepovedali. Lepo razložimo zakaj ne dovolimo tega otroku in se tega držimo. Otrokovo pozornost lahko preusmerimo tudi na kaj drugega. Če kriči ga pustimo, da se izkriči. Lahko pa pomagajo tudi različne druge metode, ko začne trmarit (ga objamemo, začnemo božat, itd.). Vsak otrok je razred zase in ima individualen pristop. Važno pa je, da mu prepovemo malo stvari in se tistih dosledno držimo. Toliko nakratko....smo imeli ravno zadnjič v službi obnovitveno predavanje na temo trme.

poli: super za vrtec in željeno skupino.
Glede novega dojenčka pa boljš nič kaj dosti razmišljat o neprespanih nočeh. Potem lahko kar nehamo..... hehe.... vedno morš bit optimist mogoče bo pa spal celo noč user posted image

mojsoncek: kako so uspeli razpokani piškoti? Predvidevam, da je to en simpl recept glede na vključenost otrok. Se priporočam za recept, ko boš imela kaj časa.

Anromeda: ti se kar skašljal. Včasih je treba. Glede spanja ti ne znam svetovat, ker pri nas so obdobja ko je katastrofa in potem spet pardni dobro, pa spet katastrofa. Upam, da bo minilo do prihoda dojencka user posted image
Kaj pa ce bi si ze sedaj umislila varstvo za Daria 1krat tedensko par uric. Da si malo spočiješ. Je dobro malo razbit rutino. Jest vem, da če je popoldne siten, pa da moža ni, ga nesem dol k tašči za 15 minut in se shladim pa je potem spet ok. Rabiš malo spremembe.
Glede hrane se pa jaz ne bi sekirala. Če noče jest pač ne je. Sej imajo malo zaloge. Bo pa malo lačn pa bo drugič jedel. Juha je pa tudi pri na zakon. Tako da velikokrat čez vikend, ko jemo doma, poje ful juhe (mu gosto zakuham) in drugega potem noče več. Važno, daje sit.

pust: vprašaj v vrtcu kako in kaj.

copatki: Mi imamo v varstvu, ko imajo toplo in je veliko v njih
http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood
Sam ne podloženih. Doma pa imamo ene stare cicibanke od nečakinje. Da ne nosimo copat sem in tja. Ko mu bodo premale, bom kupila za doma in v varstvu tele mehke od jinwooda. Pa še naš ful švica v nogo in v tehle trdih je doma ok, ko nimamo ful toplo. Ampak v vrtcu in poleti bo pa čisto prevroče.

onur: dobro se zmenita za poroko in hvala za zajtrk user posted image

Moje zdravje je danes boljse. Še vseeno me boli glava, ampak celjust me trenutno ne, kar je kar ok. Mi je pa dohtarca včeraj rekla, da je moja situacija splet prehlada in nosečniških 'radosti'. Ker zatekajo tkiva in sklepi, mi je verjetno zatekej sklep v čeljusti, ki mi pritiska na živec in me zato vse boli. Potem je pa tukaj še prehlad. No upam, da je res to to in da kmalu mine. V torek imam kontrolo. Se dobro, da je slabo vreme zdaj, ko moram bit notr. Mi tolk manjka sportanja..... komaj čakam poleti, ko bo porod mimo in bom lahko spet počasi začela..... To je pa res edina stvar, ki mi manjka v nosečnosti, da se lahko  ornk zgoniš. No upam, da me razumete, ampak če si navajen ful športat skoz ti potem to ornk manjka. No vsaj na izi bom spet začela, ko se pozdravim.

Lep deževen petek!
K

Neposredna povezava do sporočila: 774
5.2.2010 12:19:46   
Bethany
Dan,

Juhuuu, sanjski zajtrk!! Mmmmm!!! user posted image user posted image user posted image

Zobki, mi smo prvega dobili pri osmih mesecih, zdaj jih ima 8. Nekaterim hitreje rastejo, drugim počasneje. Pravijo pa, da tistim, ko kasneje zrasejo, so bolj zdravi... No, veliko je odvisno tudi od higiene in skrbi za njih.

Andromeda, tole s kakim kratkim varstvom za Daria se kr strinjam s Katjo. Js si sploh ne predstavljam, da bi pri tej starosti imela Elino skoz doma, bi bile obe tečne, sitne, naveličane druga druge, men bi se mešalo od monotonosti in občutka ujetosti v en in isti ritem. PA seveda nič ne bi mogla za sebe naredit ali kam it... Mi prav paše, da je dopoldne v varstvu, popoldne pa nadoknadimo skupno druženje. Pa tudi k babici gre vsak dan za kake pol ure, pa smo vsi zadovoljni. user posted image Enkrat na teden ali na 14 dni pa jo odpeljem za cel dan k moji mami ali ostane pri moževi mami, pa midva kam grema sama, oni se pa zabavajo. Elina pa tudi navaja na drugo okolje in družbo. user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......