Andromeda
|
Aja, pa še dobro, da se je vsaj debata odprla, ker včasih tako nimamo kaj čvekati. No, pa naslednja tema: glede obiska ginekologa: mene zanima ali je pri vaših ginekologih tako, da lepo prideš v ordinacijo, pozdraviš dohtarja, se vsedeš, malo pomeniš z njim/njo, potem se greš slečt za zaveso in nato na gin. stol? Jaz sem bila do sedaj "samo"pri 4 različnih ginekologih in je bilo na ta način kot sem opisala, tukaj v Kranju pa imajo v porodnišnici tak režim, da se greš najprej v kabino slečt in ta kabina ima vrata v ordinacijo in potem kar spodaj brez stopiš pred ginekologa, meni se zdi tole kar ponižujoče... In da ne omenim, da sta za to namenjeni 2 kabini, medtem ko se pripravljaš na pregled, ima on že notri eno pacientko in ko gre ta ven, pokliče naslednjo. No, da ne rečem, da tu lahko nastane cela zmešnjava, danes mi je najprej, ko sem se slačila sestra ponesreči uletela, potem pa še neka ženska... In na koncu sem še jaz zaj* in odprla vrata napačne kabine, kjer je čakala druga ženska za pregled...matr, mi je blo nerodno, nazadnje sem tako zardela v 6. razredu, ko sem šla mimo simpatije
|