Andromeda
|
Hello! za tale res lep pomladanski vikend! Mi smo ga izkoristili maksimalno, v soboto je očka sicer še malo vročina kuhala, zato sva šla z Dariem dopoldne eno dolgo turo skozi Kranj, popoldne pa sem združila prijetno s koristnim in temeljito očistila naš balkon, tako, da se sedaj ob lepih dnevih Dario lahko tam igra, mi2 z možem pa v miru kavico spijeva. Res, če ne bi imeli tega balkona oz. lože, bi se mi sfrtajčkalo v bloku ob tako lepem vremenu. velik je pa čez 13 kvadratov in ima kar visoko ograjo, tako, da ne rabim non-stop cvikat, da Dario ne bo čez padel, čeprav nikoli ne veš kaj šine našim mulčkom v glavo, zato ga ne pustimo samega na balkonu. V soboto sem za kosilo spekla kar pico, Dario jo ima zelo rad, samo njemu naredim le s paradižnikom in sirom, ker šunko kar sam stran meče, gobice pa itak niso primerne za tako majhne. Včeraj zjutraj pa smo se odpravili na Jošta, do vrha smo hodili uro in pol, Dario je bil zelo priden in je večino poti sam prehodil, le na "kritičnih" odsekih sva ga z možem nesla, ko smo se vračali, je bil pa že tako utrujen in tudi zaspan, da itak ni mogel več sam hodit. Meni je ful pasalo tako miganje, moramo večkrat ponovit, sicer pa so okrog nas sami hirbi, tako, da je priložnosti več kot dovolj Nič, se moram počasi odstranit od računalnika, ker me čaka učenje, jutri teden imam izpit. Biznis sem pa zdej malo na stranski tir dala oz. sploh ga še nsiem zalaufala, ker sem bila na bolniški skoraj ves marec, pa še tale izpit moram pregurat, potem pa upam, da bo kaj Lep dan!
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 4.4.2011 9:23:55 >
|