Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.3.2011 11:55:06
|
|
|
|
Andromeda
|
Seveda se lahko naročiva, ampak mi je samo zaradi vročine čisto odveč otroka peljat k zdravniku. Nazadnje ko smo bili tam, je lepo nov virus pokasiral in bi se rada temu izognila, če se le da. In kakšna ironija, da ravno, ko se lepo vreme naredi, zboli.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.3.2011 14:12:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Andromeda mogoče pa je sama virozica, jaz sem se ravno danes z vzgojiteljicami pogovarjala tam kjer delam in so rekle da je full dosti virozic tak kak dan dva imajo otroci tudi po 40 vročine potem pa naenrkat zgine in so čisto ok Je pa škoda zdaj ja ko je tak lepo vreme da je bolan, v Mariboru se je sicer sonček skril ga zdaj ni, je pa drugače napovedano da bi naj že v četrtek bilo ok. 20 stopinj, pa veter bi se naj umiril potem pa bo super - komaj čakam. Midva z Nikom pa sva že mela borbo nebi on spal on bi risanke gledal, ga je taka ipika zgrabla da je veselje. Zdaj pa spi kot top - me zanima kak dolgo ker ob 3eh ga zadnjo zbudim, me je že kar strah sobote ko se bo ura prestavla
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.3.2011 14:16:50
|
|
|
|
Andromeda
|
Evo, klicala P, ni potrebno, da peljemo tja Daria, moram pa do srede dvignit bolniški list. je pa tudi meni vzgojiteljica rekla zjutraj,ko sem klicala, da jih kar nekaj manjka danes. Pa še eno ? - a so vašim malčkom zrastli že vsi zobje? Dariu "manjkajo" še vse petke.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.3.2011 15:12:19
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Evo, klicala P, ni potrebno, da peljemo tja Daria, moram pa do srede dvignit bolniški list. je pa tudi meni vzgojiteljica rekla zjutraj,ko sem klicala, da jih kar nekaj manjka danes. Pa še eno ? - a so vašim malčkom zrastli že vsi zobje? Dariu "manjkajo" še vse petke. no, super, da si zrihtala! ITak je brezveze hodit tja, če ima "samo" vročino... Men je enkrat sestra rekla, da tudi do pet dni trajajoča vročina ni nič nenavadnega in da ni treba pridet se pokazat, če seveda ni kakih dodatnih znakov zraven... No, js prakticiram do tri dni, pol pa k zdravniku, pa nam je do sedaj vedno četrti dan zginila Zobki: mi čakamo samo še na obe zgornji petki.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.3.2011 19:04:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj ti zobi ja nimam sploh pojma če ima zgornje petke ker odkar so se mu zobki zlomli mi niti ust prav ne odpre, na srečo mi jih vsaj zdaj že pusti kolikor tolikor umit pa pri zobozdravniku se več ne joče ker sma po novem vsak mesec tam da mu zgornje zobke maže, ker ima revež full boge. Se pa je navado jest in zdaj že vse bolj po strani grize, pa tudi govori normalno, tako da sem si vsaj glede tega oddahnila.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.3.2011 20:56:23
|
|
|
|
onur
|
za bolančke. Pa še res je, prvi pomladni dan in midva z mojim imava obletnico prve poroke (civilne, obletnica crkvene pride nakndano). Vikend nič kaj posebnega. V nedeljo smo bili pri naših in vsi imeli spalno popoldne. Danes pa jovo na novo.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.3.2011 7:21:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Želim vam en lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.3.2011 9:51:40
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Želim vam en lep sončen dan. Juutrooo! uau, kok ti je pa tole uspelo naredit iz smajlijev? Ful kul!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.3.2011 22:27:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Bethany sem se malo igrala pa nekje nekaj našla sem že včeraj zvečer mislila pa mi je računalnik nekaj jezo pa sem vse skupaj vzgasnila. Očitno imam danes monologe tako da vam samo lahko noč zaželim in šibam spat, ker se bo treba zjutraj ob 6ih spet vstat. Najdem pa jih na netu vpišem samo v googla vse mogoče npr. msn smeški pa jih dobiš ali pa smily pa jih spet dobiš. flatto-snoopysleep 3298 Bytes
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.3.2011 13:19:11
|
|
|
|
Andromeda
|
Dober dan! Ja, včeraj je še mene malo viroza zatolkla, zato se nisem nič javila, danes je že bolje, Dario je pa sploh super in gre jutri nazaj v vrtec. Dopoldne sva se do zdravstvenega doma sprehodila, da sem dvignila bolniški list. Sonček sije na vso moč in končno sem pospravila zimske jakne v omaro. Čeprav za naedeljo napovedujejo spet mraz in sneg do nižin. Zakaj se mora vedno za vikend vreme sfižit? Nič, moram it stran od računalnika, ker mam danes toliko drugih stvari za nardit.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 7:21:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, še en sonče in lep dan, bi bila najbolj srečna da nedelje sploh ne bi bilo, kako zimo napovedujejo , tako da punce uživat še te tri dni pa se sončka naužit, da bo potem ta "zima" hitro minla. Drugače pa pri nama nič kaj novega atija še zgleda ne boma tako hitro domov dobila, nik je priden je celi srečen da ga babica pa dedek čuvata, hodi v potok gledat mamo in atija račko . Danes imava kontrolo tako da upam da bo vse ok in gre v ponedeljek v vrtec.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 8:10:58
|
|
|
|
Bethany
|
Jutro, babnce! Danes pa js kuham kofe, in to kar iz domačega udobja. Danes imam fraj in taakoooo paše!! No, sej imam dela vrh glave, ampak ni mi pa treba v pisarni čepet, kar mi je zadnje čase zeeelooooo težko, vedno težje, pravzaprav.... Smo pa imeli burno noč, po zeelooo dolgem času, da ji nekaj ni štimalo in ni mogla spat. Kr stokala in jokala. Verjetno jo je kaj matralo, saj sicer nikol kaj takega ne dela. Je pa pomagalo, če sem bila zraven, in potem mi ni preostalo drugega, kot da sem postlala na tleh ob njeni postelji in sma tam spale do petih, ko sem jo prestavla v njeno posteljo, sebe pa v svojo. Študiram o nabavi onega jogija od Dormeo, ko se ob takih prilikah razvije po tleh in je baje še zelo udoben. Sam nočem pa, da ji tole pride v navado, ko že zna sama čist lepo spat.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 8:12:30
|
|
|
|
Bethany
|
No, želim vam lep sončen dan... zima pa kr šc šc stran, bi rekla Elina. Sicer pa moj vremenski koledarček že za ponedeljek kaže spet 12 stopinj, tak da verjetno ne bo nič hujšega.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 9:11:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Upam da tvoj vremenski koledarček prav kaže. Ma Nik se je danes tudi nekaj premetaval pa je noč prespal pri meni - da nisem sama v velki postli - naju ati že krega da se boma spet navadla skup spat .
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 11:47:45
|
|
|
|
Andromeda
|
Uf, tale RR ga pa seka...pa dejmo še 1x
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 24.3.2011 11:50:09 >
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 11:49:22
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Naš lump je šel danes spet v vrtec, doma mu je bilo že kar dolgčas in je zjutraj prav veselo odšel, edino avtomobilčkom se mu je blo težko odpovedat. Se mu pa večkrat, ko mu čistim nos s fiziološko zgodi, da mu malce kri pricurlja, saj se hitro ustavi in menim, da še vedno bolje, kot pa da se cel dan po nosu praska, ker mu "muce" nagajajo. Sonček je super truper, sem prejle sedela na balkonu in odprla eno knjigo za izpit ter združila prijetno s koristnim. skupno spanje - mi imamo obdobja, ko lepo zaspi sam in se potem ponoči zbudi in hoče it k nama ali pa zaspi na najini postelji in ga potem prestavimo v njegovo. Sedaj je tako, da lepo sam spi, včeraj celo noč, danes pa se je zbudil ob 5.30, sem ga vzela k nama in smo kake tri četrt urce dremali, potem pa je hotel vstat. no, saj se v nedeljo ura premakne in potem upam, da se bo tudi sapnec potegnil p.s. katja se nam že dolgo ni javila...upam, da je vse ok in da le nima časa...pa da nas ni odpikala, tako kot so nas nekatere čvekice
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 14:36:13
|
|
|
|
onur
|
Hello. Spanje: zaenkrat ji uspeva v svoji sobi, v svoji postelji. Tudi ko tatko dela nočno, noče it z mano. Včasih ponoči se kaj preobrača, pa jo gremo pogledat, ali pa se samo kaj oglaša. Drugač pa še jutri, še jutri, še jutri, še jutri delam, pol pa na dopust in tako dalje na porodniško.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 18:07:43
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Drugač pa še jutri, še jutri, še jutri, še jutri delam, pol pa na dopust in tako dalje na porodniško. Kako hitro leti čas, še malo pa boste 4 Mene so pa ob dveh klicali iz vrtca, da je Dario spet zakuhal Tako, da smo jutri spet doma. saj ne vem, ali je to nadaljevanje prejšnje viroze, ker je bil 2 dni čisto ok, ali pa se je spet česa novega nalezel
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 20:02:19
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda ... p.s. katja se nam že dolgo ni javila...upam, da je vse ok in da le nima časa...pa da nas ni odpikala, tako kot so nas nekatere čvekice ja, sem js tudi že na njo mislila... pomoje nas je odpikala. Ko na fb še malo pomiga. škoda... njeni posti so bli vedno zanimivi za brat.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 20:03:53
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Hello. ... Drugač pa še jutri, še jutri, še jutri, še jutri delam, pol pa na dopust in tako dalje na porodniško. Kaaaaj? Že porodniško začenjaš?? Uau!! Kdaj pa imaš sploh rok? MAdonca sem ti fauš, na takele lepe dneve bit doma cele dneve in brez večjih skrbi. LUKSUZ!!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 20:05:46
|
|
|
|
Bethany
|
Kak je pa men tale prosti dan hitro minil. Ne veljaaaa, v pisarni se pa tak vleče. Najbolj me jezi, ko nisem naredila niti pol, kar sem mislila... No vsaj taglavno je urejeno, zaradi česar sem sploh bila doma. Zdele sem pa tak zmozgana, da grem kr vodoravno... se pozna primanjkljaj spanja ponoč...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 22:09:25
|
|
|
|
sončnica24
|
No pa je bilo vsaj nekaj za prebrat. idva sva pri zdravniku zrihtala vse uhice so ok, edino kaj je ima zdaj zgleda da od peska vnete očke, sma dobla kremico pa kapljice tako da še to čez vikend dajema v ponedeljek pa lahko gre v vrtec, upam da bo zdaj mir ker če je bilo celo zimo upam da bo tudi na spomlad. Iščem pa in ne vem kje naj najdem brezrokavnik pa ne iz blaga ampak tak kot so bundice, bi mu rada eni dva kupla zdaj za prehod ker zjutraj je še mrzlo ko grejo ven je že toplo ko pa grema domov pa je še bolj toplo, upam da kapirate kaj bi rada napisala . Nič lepo spite in se jutri spet kaj beremo - je petek in potem je vikend - jupi jupi jupi - škoda samo za vreme
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 22:38:28
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Iščem pa in ne vem kje naj najdem brezrokavnik pa ne iz blaga ampak tak kot so bundice, bi mu rada eni dva kupla zdaj za prehod ker zjutraj je še mrzlo ko grejo ven je že toplo ko pa grema domov pa je še bolj toplo, upam da kapirate kaj bi rada napisala . Vem kaj imaš v mislih, ampak verjetno boš zdaj težko kaj takega dobila, ker je sezona mimo. Mi smo jeseni tak brezrokavnik kupili v mercatorjevem hipermarketu za pičlih 6 eurov, potem smo pa dobili še eno rabljeno a lepo ohranjeno bundo s snemljivimi rokavi, tako, da mamo dvoje. Mogoče se ti splača pogledat v H&M-u, C&A-ju, sedaj imajo znižane zimske stvari, pa morda kaj najdeš. Mogoče ima tudi baby center...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.3.2011 22:40:58
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda ... p.s. katja se nam že dolgo ni javila...upam, da je vse ok in da le nima časa...pa da nas ni odpikala, tako kot so nas nekatere čvekice ja, sem js tudi že na njo mislila... pomoje nas je odpikala. Ko na fb še malo pomiga. škoda... njeni posti so bli vedno zanimivi za brat. Se strinjam, zato jo pa pogrešam
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.3.2011 8:18:06
|
|
|
|
Bethany
|
Nekaj za današnji dan:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prazniki na delovni dan v letu 2025V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?