|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
25.3.2011 8:19:08   
Bethany
Brezrokavniki: jaz imam dva za tamalo. Enga iz Hoferja, drugega je pa tašča našla nekje in so res super za tale prehod. Da ne omenjam, kak frajersk zgledajo v njih tamali. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.3.2011 8:43:21   
sončnica24
Dobro jutro, je tak dober začetek vikenda pred mano - na naši lokalni radijski postaji imajo preko FB eno nagradno igro in sem bila izžrebana in sem dobila Microsoftovo jakno - in to prvič da sem imela tako srečo, pa še materinski dan je user posted image .

Nič lep vikend vam želim danes še je sonček, materinski dan je moj "možek" bi naj prišel domov, če bo vse po sreči.

Tako da drage mamice vse lepo ob našem prazniku.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.3.2011 9:08:31   
Andromeda
Dobro jutro!

Mamice, danes je naš dan, zato uživajte s svojimi sončki! Jaz sem od mojega lumpa že zjutraj dobila rožico, sem bila zelo presenečena.

bethany - dobra, pa tudi resnična karikatura user posted image

sončnica - fajn je bit takole izžreban, jaz tudi nimam sreče pri tem...

Če katero zanimajo leseni poganjalci - sedaj jih je kar enkaj v akciji (pikapolonica, baby center...) in lako dobiš čisto spodobnega že za 50 eurov. Kar je pa več, se mi pa zdi, da samo frdamano znamko plačaš. Itak je pa vse made in china user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.3.2011 11:57:08   
onur
Bethany: porodniško nastopim v sredini maja, ker imam rok v sredini junija. Sedaj pa še nekaj  starega dopusta in nato še letošnji pokurim.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.3.2011 11:57:46   
onur
Jaz se pa niti nisem spomnila, da je danes materinski dan. Ma, saj je vsak dan tudi naš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.3.2011 13:07:47   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Jaz se pa niti nisem spomnila, da je danes materinski dan. Ma, saj je vsak dan tudi naš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, mame smo vsak dan, 24/7 user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.3.2011 13:47:45   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Če katero zanimajo leseni poganjalci - sedaj jih je kar enkaj v akciji (pikapolonica, baby center...) in lako dobiš čisto spodobnega že za 50 eurov. Kar je pa več, se mi pa zdi, da samo frdamano znamko plačaš. Itak je pa vse made in china user posted image

Mi sicer nimamo lesenega, sma pa ga vzela niku na petrolu za 34€ pa še nekaj centov zraven, pa sto točk nama je šlo s kartice, itak za druga nimam namena porabit.

Andromeda glede sreče pri žrebanju, tudi jaz sem zdaj prvič nekaj dobila tako da pač probavam in enkrat je zgleda le napočil čas da mi je uspelouser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 25.3.2011 13:48:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 2957
25.3.2011 17:32:23   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dobro jutro, je tak dober začetek vikenda pred mano - na naši lokalni radijski postaji imajo preko FB eno nagradno igro in sem bila izžrebana in sem dobila Microsoftovo jakno - in to prvič da sem imela tako srečo, pa še materinski dan je user posted image .

...

JE fajn filing takle neki dobit, ane? user posted image user posted image No, če bi js prišla domov s Microsoftovo jakno, bi me mož nekam poslal... user posted image user posted image Namreč ni ravno privrženec MS-ja in vsega kar sodi zraven.

Js sem pa enkrat tudi preko fb-ja, sam ko sem neki kupila, dobila en ornk parfum. To je bilo prvič in verjetno zadnjič, hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 2958
25.3.2011 18:13:43   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

JE fajn filing takle neki dobit, ane? user posted image user posted image No, če bi js prišla domov s Microsoftovo jakno, bi me mož nekam poslal... user posted image user posted image Namreč ni ravno privrženec MS-ja in vsega kar sodi zraven.

Hehe, moj tudi ne, je zaprisežen linuxaš!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
25.3.2011 22:05:25   
Bethany

...

No, midva sma pa navdušenca nad "obgriženimi japkami", vse ostalo se lahk kr skrije, heh... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
26.3.2011 19:21:27   
Andromeda

...

No, midva sma pa navdušenca nad "obgriženimi japkami", vse ostalo se lahk kr skrije, heh... user posted image user posted image

Uh, mi pa ne lajkamo preveč jabkov user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.3.2011 7:56:48   
Bethany
Maci:...andromeda, ko jih ne poznate user posted image verjemi! windowsi se lahk skrijejo, ko enkrat spoznaš enostavnost in preprostost dela z macom, da ni ne omenjam veeliiikoooooo lepšega izgleda user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.3.2011 8:00:34   
Bethany
Seveda pa ne razumem ljudi, ki si umislijo imaca, potem si pa gor inštalirajo windowse.... user posted image user posted image user posted image Pol se pa še bunijo, kak ne funkionirajo isto kot na PC-jih... Haaloooo?
user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.3.2011 17:40:05   
Andromeda
bethany, mi smo z debianom čisto zadovoljni user posted image no, pa pustimo računalniške teme ob strani...

Dariu se je stanje čez vikend oz. včeraj ponoči poslabšalo, zjutraj je še bruhal in smo šli k dežurnemu, je testirala na streptokok in ima angino, tako, da smo sedaj na Ospenu user posted image Upam, da se kmalu pozdravi, sicer pa bo ta teden doma.

Nič, grem mu nekaj za jest pripravit. Uživajte v preostanku nedelje in upam, da vas premik ure ni preveč zmedel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.3.2011 21:22:38   
onur
Živjo. Čist na kratko. Včeraj je bil moj malo slabčkan. user posted image user posted image user posted image user posted image Jim je šef pripravil malo zakusko, ker so mu dali podporo za volitve. Ma do večera je bil že dober. Tako, da me je zvečer peljal na kalamare za obletnico. Njami so bli. Dopoldne sva bili s tamalo še na eni predstavi. Danes pa sva šli do naših in sestre, ker je šel možek delat. Pa je šel vikend.

Dario, user posted image user posted image user posted image user posted image , da kmalu ozdraviš.

Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.3.2011 7:40:05   
sončnica24
Dobro jutro, čeprav sem čisto adijo, mi ta ura nič ne paše, no zdaj še ko bo sonček bo čisto drugo, pol pa bo veselica.user posted image

Kaj je novega? Nič.

Meni se še tudi čisto nič ne da tako da se počasi spravlam delat in upam da ura hitro mine in grem domov. Danes imam še svojega lubija doma pol pa spet odidte sicer še sam neve za kako dolgo, no upam da ne predolgo.

Zdaj pa nabiram ideje kaj mu naj "pripravim" za 30-letnico. Sicer imam jaz eno željo in sicer da bi se poročila on pa vedno pravi da to pa pač ne (samo nisem ziher da to resno misli) ampak nimam ideje kako bi to izpeljala, ker če bom njega čakala mogoče res tega ne bom dočakala, pa saj konec koncev več kot da mi reče da mu do tega res ni tak ne morem doživet.
Ideje dobrodošle s tem da kakšni vikend termini v termah ali kaj podobnega ne pridejo v poštev, ker nikoli ne ve kdaj bo za vikend doma.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.3.2011 8:06:08   
Bethany

bethany, mi smo z debianom čisto zadovoljni user posted image no, pa pustimo računalniške teme ob strani...

...

No, tega pa js ne poznam... Sicer pa ni važno, kaj kdo uporablja, glavno da je zadovoljen. user posted image Men so bili Windowsi prej čist ok, dokler nisem prešaltala na Maca, zdaj si pa ne predstavljam it nazaj. Tiste OS, ki pa jih ne poznam, pa ne morem rečt, ali sem ali nisem navdušena nad njimi...

Ja, pustimo računalniške teme, nimajo veze s čvekanjem o otrocih. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.3.2011 8:12:23   
Bethany
Sončnica imata rada savne in bazene? Pol se zapeljita v Podčetrtek, v Orhidelijo, je saanjskoooo. Js sem mojga tja peljala za njegov rd. Imajo odprto do 24ih, se mi zdi. Midva sma potem tudi prenočila dol, in sicer pri Haler, ker se nama ni dalo po celodnevnem savnanju še vozit domov... To je en predlog. user posted image Kar se pa snubitve tiče, hmm.... to ti pa težko rečem. Je treba človeka poznat, da veš, kaj bi mu bilo všeč in kaj ne... 

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
29.3.2011 7:24:53   
sončnica24
Dobro jutro, danes pa bo zgleda sonček user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu bomo spet laho zunaj zdaj sploh ko so daljši dnevi.

Ja nič eno kavico še vam ponudim potem pa hitro delat naprej. Lepo se imejte.

[link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.yowazzup.com/coffee/images/coffee-art-01_20070509.jpg&imgrefurl=http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp%3Fm%3D5656390&usg=__Rv9GGkHHZ5XzoHhPwnVz34NVtho=&h=360&w=480&sz=23&hl=sl&start=160&zoom=1&tbnid=tJEmRl17XB-SsM:&tbnh=157&tbnw=198&ei=H22RTcf9Ks6E5Ab4zcyPAg&prev=/images%3Fq%3Dcoffee%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D836%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=827&vpy=543&dur=280&hovh=194&hovw=259&tx=125&ty=99&oei=Dm2RTeuvEYLa4gbp_M2xAg&page=8&ndsp=23&ved=1t:429,r:9,s:160][/link]

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
29.3.2011 9:10:49   
onur
Dobro jutro. Tudi pri nas je sonček. Se bo čebela lahko končno vozila z motorjem na batarije zunaj, ki ga je podedovala od bratranca. Zdaj je šla kar po hiši. Drugač pa zdej še malo čistim, pol pa pod tuš in pičiva z mojim na pregled in kosilce k mami.

Neposredna povezava do sporočila: 2970
29.3.2011 14:18:58   
Andromeda
Hello!

Uf, Dario je končno zaspal, pa sem si utrgala malce časa za RR (shit, pa čez pol ure ga bo treba zbudit, ker mora dobit antibiotik...).
V glavnem, Dario je precej bolje in posledično tudi živahen in me okupira sto na uro. Prejle sva bila malo na svežem zraku na balkonu, da se je zamotil z opazovanjem prometa, ker sicer non-stop nekaj zahteva od mene...pa še cel teden bo doma...sedaj bom v miru naredila špinačni burek, prejle sem skuhala še krompirjev golaž in imamo kosilo za danes. user posted image

Nas je pa tale prestavitev ure na poletni čas kar zmedla, Dario ne zaspi pred pol deset_o in potem spi do devetih zjutraj. Ga probamo dat vsak večer 15 minut prej v posteljo, a zaenkrat še ni rezultatov. Jaz pa pred polnočjo sploh zaspana nisem, še dobro, da mi ni treba navsezgodaj zjutraj vstajat.
Zjutraj smo imeli tudi mi sonček, sedaj pa se je pooblačilo, v Ljubljani pa je bila zjutraj celo megla.

Mislim, da je že bila na FB ena debata, pa vseeno -a katera naroča obleke preko interneta? V H&M-u imajo za fantke prav grde cotke, C&A pa takoj poide roba. Vem za next, ampak sem gledala in imajo za fante bolj švoh izbiro in večinoma je že vse poletno, jst pa iščem za sedaj...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 29.3.2011 14:20:21 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
29.3.2011 18:41:45   
Bethany
Ura je nas tud mal zmedla, zvečer komaj zaspi, zjutraj pa je tud pr'cajt pokonc, pred šesto, kar je po stari uri pet! user posted image user posted image Ma, bo že... butast pa je ta sistem prestavljanja ure... še odrasle zmoti, kaj šele otročke. user posted image user posted image

Naročanje prek neta... js druga kot z Nextom nimam izkušenj, niti ne vem, kje bi še lahko, razen Neckerman, ki pa me je po zadnji izkušnji zelo razočaral. Pa niti nimajo neke pametne izbire otroških oblačil.

Neposredna povezava do sporočila: 2972
29.3.2011 20:54:24   
lyra*
Mamiceeeeeeeeeeee, hellou.

Jaz sm Lyra, ti ki je vcasih zelooo klepetala z vami, potem vedno manj in na koncu se vec ni prikazala na tej temi. user posted image user posted image Se me se slucajno spomnite?

No, kje naj zacnem? Bom pa kar hitra, nimam dosti casa.
Malo manj kot mesec nazaj mi je umrla mama, bila je v bolnici ampak tega nismo pricakovali. Naenkrat sem dobila klic in se mi je vse sesulo. Tako,da se pocasi, pocasi pobiram nazaj.. In v vsem tem iscem vesele, stvari. Tolko se mi je zgodilo v zadnjem letu,da sem rekla da se mi od zdaj naprej dogajajo samo dobre stvari. user posted image

Smrt moje mami, mi je dala doooosti za razmisljat, bila sem dosti sama z sabo, na sprehodih.. In tako se mi zdi,da se zdaj pocutim dovolj pripravljena,da obrnem nov list v zivljenju.
Sej vse veste,da sem v pozni nosecnosti izgubila otrocka, fantka.. In mogoce je zdaj cas, da bi zaceli delat na novem dojencku. Valda, Ian Sky bo vedno nas angelcek, ampak mi manjka nekaj "tistega" kar sem se do zdaj bala.

Siiiiiiiiiiit, kak sem si ga zabluzla. user posted image
No vglavnem, moji princeski ze picita proti stevilki 3. Sta ful veseli deklici, Zara je sicer bolj zadrzana in vedno v ozadju. Zoja pa raztura na vsakem koraku, povsod mora bit v srediscu pozornosti, ogovori vsakega ko gre mimo nje.. Ma ona bi ga kr prijela za roko in ga odpeljala.. user posted image user posted image
Zacelo se je obdobje grooozne trme in histericnega dretja.user posted image Vcasih nas dejansko opazi cela trgovina, na koncu se mene vsi gledajo kot da jih mucim, dajem iz koze ker je tako zivalsko dretje,... user posted image Moram priznat da ponavadi to vse uspesno preslisim in se delam kot da nic ni, vcasih pa tudi meni do*izdi in potem jima dam kar zelita, samo da je mir in tisina.

Da se vsunjam se malo v debato kolk vidim na zadnjih straneh...

Maci ne zamenjam vec za niiiiic.user posted image user posted image Na zacetku sm tut sicer jaz rabla ohohoho casa da sem se ga navadla, zdaj pa mi je super. Pa tut iPhon, iPad., Vse mi noro ****ncionira in skoraj ne morem vec brez teh stvari. user posted image Pa nikol nisem bla pristas tega, ampak ko se enkrat navadis pa vidis kak je fajn je krizaaa.. user posted image

Zdaj pa se mi zdi da ze malo prevec bluzim, blefiram in bla bla bla.. Upam,da se bom zdaj veckrat oglasila, ne pa da bom zginla spet..user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
29.3.2011 23:12:34   
Andromeda
lyra, zelo sem vesela, da si se nam oglasila...user posted image Moje sožalje ob smrti mame user posted image Tebi pa življenje zadnje čase res ne prizanaša, ampak iz tvojega posta kar čutim nek optimizem in vero v srečnejše dni. Če čutiš, da je čas za še enega dojenčka, potem pa veselo na delo user posted image

Trma pri naših malčkih je pa itak v tem obdobju nekaj normalnega, jaz sem se že navadila na začudene poglede mimoidočih firbcev, ko se Dario prične dreti, ko ne dobi vsega, kar hoče. Danes imam pa sploh "lucky" day, ker je Dario že toliko pri močeh in samo nekaj zahteva in sitnari, potem pride pa še mož iz službe in pravi, da se ne počuti dobro, zvečer je še vročino dobil, tako, da imam sedaj 2 bolna, jaz pa sem Florence Nightingale user posted image Nič grem kar spat, ker me je tale dan oz. konkretno Dario čisto izčrpal...

Nočko!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 29.3.2011 23:13:55 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
30.3.2011 8:00:39   
Bethany
ooooo, lyra! Dobrodošla nazaj! user posted image user posted image ČVekice nas zadnje čase zapuščajo, pa smo še toliko bolj vesele kake stare soforumke. Tale tvoj post je prav lepo prevetril in popestril naše "dolgočasno" čvekanje, hehe... user posted image user posted image

Življenje pa... kaj naj rečem. So padci in vzponi. Od zdaj naprej lahko gre samo še na bolje, ane? Zato kar veselo novim dnem naproti. Zveniš super glede na vse, kar si prestala! user posted image user posted image Kar javi se še kaj.

Glede trme pa: uf, verjamem, da je pri dveh trmastih potrebno še toliko več trdne volje, sam če jim samo enkrat popustiš, si narediš samo medvedjo uslugo. Sicer pa ziher sama to veš, da je po vsakem popuščanju toliko težje vzdržati naslednje teženje.

Sicer pa, kar pravijo, mali otroci - male težave, veliki otroci - velike težave... to še kako drži, ane? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?