lyra*
|
Mamiceeeeeeeeeeee, hellou. Jaz sm Lyra, ti ki je vcasih zelooo klepetala z vami, potem vedno manj in na koncu se vec ni prikazala na tej temi. Se me se slucajno spomnite? No, kje naj zacnem? Bom pa kar hitra, nimam dosti casa. Malo manj kot mesec nazaj mi je umrla mama, bila je v bolnici ampak tega nismo pricakovali. Naenkrat sem dobila klic in se mi je vse sesulo. Tako,da se pocasi, pocasi pobiram nazaj.. In v vsem tem iscem vesele, stvari. Tolko se mi je zgodilo v zadnjem letu,da sem rekla da se mi od zdaj naprej dogajajo samo dobre stvari. Smrt moje mami, mi je dala doooosti za razmisljat, bila sem dosti sama z sabo, na sprehodih.. In tako se mi zdi,da se zdaj pocutim dovolj pripravljena,da obrnem nov list v zivljenju. Sej vse veste,da sem v pozni nosecnosti izgubila otrocka, fantka.. In mogoce je zdaj cas, da bi zaceli delat na novem dojencku. Valda, Ian Sky bo vedno nas angelcek, ampak mi manjka nekaj "tistega" kar sem se do zdaj bala. Siiiiiiiiiiit, kak sem si ga zabluzla. No vglavnem, moji princeski ze picita proti stevilki 3. Sta ful veseli deklici, Zara je sicer bolj zadrzana in vedno v ozadju. Zoja pa raztura na vsakem koraku, povsod mora bit v srediscu pozornosti, ogovori vsakega ko gre mimo nje.. Ma ona bi ga kr prijela za roko in ga odpeljala.. Zacelo se je obdobje grooozne trme in histericnega dretja. Vcasih nas dejansko opazi cela trgovina, na koncu se mene vsi gledajo kot da jih mucim, dajem iz koze ker je tako zivalsko dretje,... Moram priznat da ponavadi to vse uspesno preslisim in se delam kot da nic ni, vcasih pa tudi meni do*izdi in potem jima dam kar zelita, samo da je mir in tisina. Da se vsunjam se malo v debato kolk vidim na zadnjih straneh... Maci ne zamenjam vec za niiiiic. Na zacetku sm tut sicer jaz rabla ohohoho casa da sem se ga navadla, zdaj pa mi je super. Pa tut iPhon, iPad., Vse mi noro ****ncionira in skoraj ne morem vec brez teh stvari. Pa nikol nisem bla pristas tega, ampak ko se enkrat navadis pa vidis kak je fajn je krizaaa.. Zdaj pa se mi zdi da ze malo prevec bluzim, blefiram in bla bla bla.. Upam,da se bom zdaj veckrat oglasila, ne pa da bom zginla spet..