Andromeda
|
Hello! Hehe, sem hotela napisat, no, pa je vikenda konc in že je ponedeljek...bethany, še dobro, da si napisala, da je že sreda Škoda, ker ni vsaj 1x na mesec tako dolg vikend Mi smo lepo vreme izkoristili maksimalno, 2 dni smo bili pri mojih v Novem mestu, v ponedeljek smo šli v Bohinj in še malo na Bled, včeraj pa smo se sprehodili (beri gužvali) po Kranju, kjer je bil Prešernov smenj. V bistvu je bila taka gužva, da smo samo na hitro preleteli, malo pokukali po stojnicah, kupili prešernovo torto in jo pobrisali domov, potem je pa še moj brat s punco prišel na obisk in smo posedeli ob kavici in tortici na našem balkonu, je ravno na vzhod oz. jugovzhod obrnjen in je dopoldne prav luštno sedet vzunaj... V Bohinju pa smo se šli kopat v vodni park Bohinj (v Boh. Bistrici), ki ga odsvetujem, saj za tistih 13,50 eurov premalo ponujajo oz. je samo 1 srednje velik bazen in 2 tobogana za odrasle in en majhen za otroke (brez tobogana, imajo pa vsaj na voljo cel kup igrač za v vodo), garderoba je premajhna, čakaš v vrsti, da se preoblečeš, premalo fenov in spet čakaš... Še dobro, da smo vzeli celodnevno karto, ker smo najprej razmišljali, da bi samo za 3 ure, ampak kaj, ko 3/4 ure porabiš samo, da se na koncu preoblečeš in posušiš. No, važno, da smo se sicer imeli fajn, Dario je prav užival in ga ni bilo za spravit iz bazena, pa še pogled na zasnežene gore odtehta nekaj minusov. Potem pa smo šli v pizzerijo Ema v Srednji vasi pri Bohinju, no, tole pa več kot priporočam, imajo slastne pizze iz krušne peči, pa res so ogromne (mala ima premer 34, velika 39, potem pa je še družinska), cene so normalne, imajo še drugo hrano v ponudbi, vzunaj imajo otroška igrala in lep razgled na hribe....very nice! Na koncu smo šli še na Bled na kratek sprehod in na kavico in dan je bil popoln. Zvečer smo seveda samo popadali v postelje, Dario je bil pa sploh fenomen, saj je tisti dan spal samo 10 minut v avtu po kopanju. Je pa dobil neke pikice, pa jaz tudi, očitno sva oba občutljiva na tole klorirano vodo. No, toliko od mene zaenkrat. Uživajte v lepem sončku, pa čeprav na delovnem mestu. Važno, da je lepo vreme in se človek čisto drugače počuti, a ne?
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.2.2011 8:23:16 >
|