|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
1.2.2011 7:33:18   
_katja_
Mornin'

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Bolj kot obročki za zaščito mene zanima tale menstrualna skodelica, lunette, al kok se ji reče?? Pozna katera?? http://www.lunette.com/si/

Moja tašča jo ima in je zadovoljna. Edino recimo za v službo je ne more imet, ker tam nimajo WCja in umivalnika v istem prostoru in se ne morš uštimat. 
Jaz imam to tudi namen enkrat kupit, samo najprej morm zdej zaščito urihtatuser posted image

Zobar: jah ne vem pri nas je taka praksa. Men se zdi tud glupo za dva zoba hodit k zobarju, ampak dobr...

Andromeda: hvala za link, bom preštudiralauser posted image

lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.2.2011 14:02:21   
Andromeda
Hello!

Sem že dopoldne vse napisala in ravno takrat (murphy na delu), ko pozabim skopirat tekst, dobim We are sorry.... grrr, pa ta RR! user posted image

A veste koga še pogrešam v naših "debatah"? mojsoncek...kje siiiiiii? Nameni nam kakšno črko no...sej razumemo, da ni veliko časa, pa vseeno user posted image

menstrualna skodelica
- mogoče je kriva moja "poklicna deformacija" (srednja zdravstvena šola, hehe), ampak menim, da izdelki, v katerih se nabira kri, potrebujejo malo bolj "hard" čiščenje, kot pa da le spereš pod toplo vodo in vstaviš nazaj. Ne vem, no, iz higienskih razlogov sem skeptična do teh skodelic, sicer je to odločitev posameznice, ampak jaz ostajam pri tamponih in ponoči vložkih, se mi zdi tudi bolj praktično. Je pa moja prijateljica nekaj časa uporabljala to skodelico, pa kot nalašč je takrat imela non-stop neka vnetja, ji je ginekolog rekel, da je mogoče prav skodelica kriva.
Btw - katja, maš pa očitno še kar mlado taščo, da še ni v menopavzi user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.2.2011 15:05:56   
Bethany
ja, mojsonček nas je čist skenslala, na fb še mal miga, tu pa že tedne ni nobenga glasu... Mogoče bi jo mogle mal pošimfat, da se ji začne kolcat in pride pogledat?? user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.2.2011 15:08:20   
Bethany
Men. skodelica: hm, ja... sej js sem tud mal skeptična. Tudi kar se pranja tiče, ko si kje zunaj in ni umivalnika pri wc-ju. Ven pa glih ne moreš skakat pa pol nazaj not, da si vstaviš, heh. user posted image user posted image Doma pa mene tak ne moti, če imam kr vložke. No, js sem pa tampone čist skenslala... sem prebrala preveč minusov pri njihovi uporabi. uni natur varianta mi je pa iber predraga.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.2.2011 21:25:39   
sončnica24
Dober večer, enkrat malce bolj pozna da ne bom vedno zjutraj strašla. Za mano en čudovit vikend, sploh ker je moj prišo po treh tednih domov, pa smo mogli vse za nazaj nadoknadit.

Zaščita jaz imam mireno in sem zelo zadovoljna, pri menstriaciji pa uporabljam kar vložke, tampone sem poleti na morju pa še to morajo biti tisti čisto mali, ostali me bolijo tak da niti hodit ne morem, pa občutek mi je full bed, tako da aboslutno ne uporabljam nič druga kot vložke, pa na sploh sem "tam spodaj" bolj občutljiva in takoj dobim kakšno ventje tako da moram še te zelo zelo pogosto menjavat.

Ja nič se še jutri zjutraj kaj oglasim do takrat pa želim vsem skupaj lahko noč.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.2.2011 22:43:26   
Andromeda

No, js sem pa tampone čist skenslala... sem prebrala preveč minusov pri njihovi uporabi. uni natur varianta mi je pa iber predraga.

Ma, ja, sej če bi vse, kar preberemo, tako resno in strogo jemali, potem pa najbolje, da se preselimo na drug planet, ker smo tega preveč opustošili, onesnažili itd... user posted image
No, ginekologi tako menijo, da so vložki še najboljša varianta, ampak jaz jih ne morem non-stop nosit. Sicer pa tole zadevščino kupujem v mullerju, ponavadi kar njihovo znamko vzamem, je čisto OK. Mi je pa zadnjič dragi prinesel iz mercatorja always - totalno sranje, kot bi bili plastični...

sončnica - super, da je dragi doma in da ste že vse nadoknadili. Jaz pa še vedno ne vem, kdaj naj bi moj dragi šel (nekaj se šušlja o začetku marca) oz. ali bo sploh šel...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
2.2.2011 8:19:50   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

No, js sem pa tampone čist skenslala... sem prebrala preveč minusov pri njihovi uporabi. uni natur varianta mi je pa iber predraga.

Ma, ja, sej če bi vse, kar preberemo, tako resno in strogo jemali, potem pa najbolje, da se preselimo na drug planet, ker smo tega preveč opustošili, onesnažili itd... user posted image
No, ginekologi tako menijo, da so vložki še najboljša varianta, ampak jaz jih ne morem non-stop nosit. Sicer pa tole zadevščino kupujem v mullerju, ponavadi kar njihovo znamko vzamem, je čisto OK. Mi je pa zadnjič dragi prinesel iz mercatorja always - totalno sranje, kot bi bili plastični...

Eh, nisem mislila glede onesnaževanja (to je že druga tema...), ampak lastnega zdravja... user posted image da se ti kri zadržuje v telesu, v napihnjenem tamponu... to mene moti, sploh ko tiste tri ure prehitro minejo in pozabim menjat, pri vložkih pa ni take panike. Za kako plavanje ali poleti, pod kakimi tankimi hlačami js tud tampon uporabim, načeloma pa ne. Kar se pa vložkov tiče, je pa res ful odvisno, katere imaš. Always so katastrofa, plastika na kvadrat, kot da bi si eno vrečko med noge nastavil. user posted image Ampak je razlika med always, ki jih kupiš v Millerju in tistimi, ki so na voljo drugje. Presenetljivo, ha? user posted image

Nam se zdaj kočno obeteta odprtje Milerja, v Celju... ma, dolgo so rabili, da so se zmenili. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2782
2.2.2011 8:20:48   
Bethany
Drugače pa, dobro jutro!!

Da vidimo, koliko nas bo danes čvekalo... 2 ali 3!? user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
2.2.2011 11:01:14   
Andromeda
Hello!

Joj, smo spet klepetave danes user posted image

Nam se zdaj kočno obeteta odprtje Milerja, v Celju... ma, dolgo so rabili, da so se zmenili. user posted image

To mi pa res ni jasno, da 3. največje mesto v SLO nima Mullerja...Jaz ga mam v Kranju čisto blizu, grem včasih kar peš, če vem, da ne bom veliko (težkih) stvari kupila ali pa" vprežem" Daria v voziček in greva v shopping, čeprav se tam vedno v kako igračo zapiči... In res ima Muller original Made in Germany izdelke, od Prila (ki je tam pod drugim imenom), do Persila, Silana, vložkov, plenic, kozmetike, Milke itd... vse je bolj kvalitetno, kot pa če kupiš v npr. Mercatorju, Sparu ali DM-u, kjer imajo robo, ki jo delajo na Poljskem ali Madžarskem.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
2.2.2011 11:08:04   
Andromeda

Eh, nisem mislila glede onesnaževanja (to je že druga tema...), ampak lastnega zdravja... user posted image da se ti kri zadržuje v telesu, v napihnjenem tamponu...

Hmmm, a v natur tamponu se pa ne nabira kri ali zakaj naj bi bili boljši od navadnih? Predpostavljam, da so iz koži oz. sluznici bolj prijazenga materiala, samo kri se pa še vedno nabira.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
2.2.2011 12:41:08   
Bethany
Miller v CE: ej, ful so neki mučkali, politični in gospodarski lobiji pomoje vmes... ne vem, glavno da se zdaj KONČNO odpira. user posted image user posted image

Tamponi: naravni naj ne bi bili beljeni s škodljivimi in strupenimi snovmi... in tako menda bolj prijazni telesu, samo ta razlika.

Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.2.2011 8:55:07   
sončnica24
Mi v Mariboru, ga imamo v mestu prav v centru, tako da če kaj več kupiš moraš po celem mestu vrečke vlačit, ker nimaš kje tam avta pustit, tako da mene tam ne vidijo. Škoda res da ga še kje drugje izven centra ne naredjo ker stvari pa imajo res zelo zelo kvalitetne.

No lep dan vam še moram zaželet, danes je tak lep sonček, upam da se malce segreje zjutraj je blo -8, me je tak nazeblo predno sem do službe prišla, sem še mogla vse šipe na avtu spucat, so ble čisto zamrznjene. Druga pa ni nič kaj novega Nik priden, atija dobima v soboto nazaj domov, potem pa gre zgleda nazaj v Italijo, kdaj pa bo prišo pa še nič ne ve.

Aha pa nik se je zaljubo v novo risanko nonstop gledama samo pujso pepo, nič druga.

Lepo se mejte uživajte na sončku in se kaj tipkamo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.2.2011 11:12:19   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Lepo se mejte uživajte na sončku in se kaj tipkamo.

Pri vas je sonček? Blagor vam, nad Kranjem so samo nizki oblaki user posted image In tako je že cel teden, okrog 3-h popoldne se malo zjasni, počutje je tudi temu primerno, se mi cel dan kar naprej zeha. Bo že bolje. Komaj čakam na toplejše in daljše dneve in predvsme z več sonca!

Dario je ponoči spet rogovilil oz, se je zbudil okrog pol polnoči, ko sem se ravno v posteljo zleknila...sem ga nekaj časa imela pri sebi, pa se je samo premetaval, pa enkrat se je vlegel name, drugič na očka...potem sem ga imela dovolj, ga odnesla v njegovo posteljico in mu odločno rekla, da mora spat v svoji postelji, da v najini ni dovolj prostora in potem vsi slabo spimo...nekaj je probal protestirat, potem pa se je vlegel in zaspal. Čudež user posted image

A so že vsi vaši malčki brez plenic?
Za Daria je lulanje v kahlico oz wc španska vas, tako, da ga bolj za feeling dam sedet (itak ne zdrži dolgo) in očitno še ni pripravljen. Bomo počakali do maja, potem se bodo začele pa bolj intenzivne priprave na kahlico.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.2.2011 15:17:19   
onur
Dario je ponoči spet rogovilil oz, se je zbudil okrog pol polnoči, ko sem se ravno v posteljo zleknila...sem ga nekaj časa imela pri sebi, pa se je samo premetaval, pa enkrat se je vlegel name, drugič na očka...potem sem ga imela dovolj, ga odnesla v njegovo posteljico in mu odločno rekla, da mora spat v svoji postelji, da v najini ni dovolj prostora in potem vsi slabo spimo...nekaj je probal protestirat, potem pa se je vlegel in zaspal. Čudež

Pr nas pa se je zdaj nekaj noči zgodilo proti jutru, da spleza iz posteljice (je zraven najine postelje in ena stranica nižje nastavljena, da ne skače čez) na posteljo, se vleže na sredo in čuri naprej.

Menstrualna skodelica: rajši za vložke. Mi ni do takih stvari, da bi si jih vstavljala.

Plenice: naša je brez podnevi. Jaz sem tudi mislila, da ne bo šlo in mi je bila muka sploh pomislit na to. Potlej pa sem kar en dan spontano ji snela plenico in oblekla trenirko ter gatke. En dan je šlo v hlače, nato pa zmeraj manj. Sprva tudi ni vprašala za WC, si jo moral odpeljat. Zdaj pa se tudi že sama odpravi. Je pa dobro, da so tudi v vrtcu s tem nadaljevali (dajo ji plenico samo, če gredo ven in za spanje). Jaz ji jo tudi za ven ne dam več. Ima jo samo za spanje in tudi ta včasih ostane suha (bolj podnevi).

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.2.2011 15:22:11   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Mi v Mariboru, ga imamo v mestu prav v centru, tako da če kaj več kupiš moraš po celem mestu vrečke vlačit, ker nimaš kje tam avta pustit, tako da mene tam ne vidijo. Škoda res da ga še kje drugje izven centra ne naredjo ker stvari pa imajo res zelo zelo kvalitetne.

...

ga vsaj imate... boljše kot nič user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.2.2011 21:43:04   
sončnica24
Pa še malce pred spanjem, lulanje tudi pri nama še ni ne duha ne sluha da bi sam reko, zvečer predno gre spat gre na wc pa zjutraj drugače pa saj tu pa tam kak dan probama pa sedi kako minuto dve na wc-ju pa malo polula, pa ga potem daš dol in čez 5 minut je celi mokeruser posted image - tako da boma tudi midva čakala na pomlad oz. poletje potem pa boma malo bolj intenzivno probavala.

Sonček pa ja samo ga imeli danes je bil tak lep dan sma šla z nikom peš domov in je prav pasalo-upam da ostane tako in da kurenti preženejo zimo.

Lepo spite in se jutri spet tipkamo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
4.2.2011 7:25:50   
_katja_
Mornin'

Btw  katja, maš pa očitno še kar mlado taščo, da še ni v menopavzi user posted image

mlada je...neki srednjega....50....ampak očitno še ima menstruacijo....Drugač je pa kr facauser posted image

vložki/tamponi: sem se med nosečnostjo čist odvadila vložkov. In sem bila zdej kar živčna, ko sem imela vložek in mi je vse ven teklo. Pa ponoči, ko sem mogla še vstajat... no sva se zmenila z dragim, da prve dni moje močne menstruacije on vstajauser posted image Da imam vsaj ponoči vložke. Če dan imam tampone. Kupujem pa une od DMa ponavadi, razen ta najbolj velike od OBja, ker jih drugi proizvajalci nimajo. Vložke načeloma tudi od DMa.
Kjeri pa so nebeljeni tamponi? Od kjere firme? Sej verjetno bom po ceni vidlauser posted image

plenice: jih še imamo. Ga dam zjutraj in zvečer na WC in lula. Pa v vrtcu jih tudi dajejo. Zdaj bomo še počalai, ko bo pa bolj toplo pa probamo brez.

Muller: hehe jest še tudi čakam, da ga nardijo v Kamniku ali Domžalah...hehe sem VELIK optimist. No sem pa zdaj veliko v DMju. So mi tudi všeč njihovi izdelki....dobri in ugodno.

Eno?: Katere risanke še gledajo vši malčki? Pri nas Nody ni več tako zanimiv, tako da moram kaj drugega nabavit..... Pujsa pepa, Bacek Jon, Tomažek,....?

Greste kam za tale kratek dopust? Jaz sem malo gledala Kransjko goro, pa je vse zasedeno oz. če je še kaj frej je dragoooo. Pa še včeraj sem nam je eno kosilo vrinilo v nedeljo, tako da očitno bomo hodili na enodnevne izlete... tud super. Pa upam na kakšno varstvo otrok, da bova lahko z dragim na turno šla.

Lep petek...danes bo očitno že dopoldne sonček user posted image user posted image user posted image

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2792
4.2.2011 10:16:45   
Andromeda
Hello!

Juhu, petek je tu, pa sonček je pri nas že za dobro jutro, res lep uvod v mini počitnice.

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Greste kam za tale kratek dopust? Jaz sem malo gledala Kransjko goro, pa je vse zasedeno oz. če je še kaj frej je dragoooo. Pa še včeraj sem nam je eno kosilo vrinilo v nedeljo, tako da očitno bomo hodili na enodnevne izlete... tud super. Pa upam na kakšno varstvo otrok, da bova lahko z dragim na turno šla.

Mi gremo najprej za 2 dni do mojih v NM, bo po moje kar pestro, ker je moja mama v sredo prišla nazaj z dopusta z Maldivov in komaj čakam, da vidim slike itd...V nedeljo pridemo nazaj, potem pa gremo v ponedeljek nekam na izlet, pri nas namreč ne smučamo user posted image Ne vem, zakaj, ampak Dolenjci nekako nismo za na smuči. V osnovni šoli smo sicer v 5. razredu imeli smučarski tečaj kot šola v naravi in ravno takrat sem zbolela in nisem šla. Tako, da sploh nikoli nisem na smučeh stala user posted image Kod ve, mogoče me bo pa čez par let nekaj pičilo in bom šla v šolo smučanja...Bomo pa Daria definitivno dali smučat, ker se le spodobi, saj živimo na Gorenjskem. Pa še malo heca: Kako zgleda dolenjsko smučanje: Smuk v gostilno in slalom ven user posted image

risanke - pri nas je Tomažek še vedno zakon, sier pride obdobje, ko se ga naveliča, potem pa bi ga spet gledal... Večkrat gleda tudi baby Tv, je imel tam nekaj priljubljenih risank, katerih imena niti ne vem, drugače pa ga kakšni nodyji, backi joni, pujse pepe ne zanimajo preveč. Sem mu zadnjič dala za pokušino telebajske, pa ji je po minuti nehal gledat...itak, če so dolgočasni user posted image Smo pa zadnjič na youtubu bolj po naključju prišli do pink panterja in mu je bil zanimiv oz. se je na ves glas smejal, čeprav mislim, da je ta risanka bolj za odrasle primerna user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 4.2.2011 10:17:37 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
4.2.2011 12:37:00   
Bethany
Risanke: uf, naša jih obožuje. Itak je na prvem mestu Bacek Jon, ga ima ful rada, lahko gleda v nedogled... Še smeji se mu zraven, kot da razume. Pol so pa še Čebelica Maja, Smrkci, Bojan (...risanke naše mladosti so še vedno zakon!), Živ žav ji je tudi bolj ali manj všeč. Z veseljem tudi pogleda tadolge animirane filme: Šreka, Carse, Ledeno dobo, Open season, Over the hedge.... Pa še ful jih je, večinoma tiste z živalcami ima najraje.

"Naravne" tampone boš, Katja, našla edino v bio trgovinah, pa mislim, da bistveno dražji od o.b. niti niso... Drugač je pa men DM drogerija tudi čist kul, bom pomoje še vedno tja hodla kupovat določene proizvode, tudi ko bo Miller pri nas.

Podaljšan vikend? Naš bo običajn - delavni, s ponedeljkom vred, midva delama, tamala v vrtcu. Jutri gremo menda mal na Roglo sneg pogledat, kak že zgleda, ko ga tle že celo večnost ni bilo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2794
4.2.2011 22:50:21   
sončnica24
Risanke, zelo aktualne so v soboto zjutraj lutke na RTV1, pa zelo aktualna je ta teden Pujsa Pepa, nodija ima rad na začetku pesmico pa potem še kako minuto dve več ne pa Baby tv, nam kakšnih 10 min odvisno katera risanka je, drugače pa ni nek risoman da bi full dolgo sedel pred tv pa gledal no razen ta teden s pujso pepo, sploh tisto z inštrumentiuser posted image .

Lep podaljšan vikend mi bomo uživali pride najin dragi jutri domov pa smo do torka vsi domauser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.2.2011 22:58:37   
onur
Pri nas nič kaj novega. Možek se je lotil trte rezat in štimat. Jaz sem bila danes za nobeno rabo. Dobro, da je mama že včeraj prišla in je tamalo pomirkala, da sem jaz malo počinila dopoldan, pol pa sem šla še s tamalo spat. Včeraj smo bili z enimi prijatli malo zunaj. Jutri pa se kam odpravimo, če nam bo vreme lepo.
Drugač pa si ne bomo privoščili teh mini počitnic. Jaz grem v ponedeljek delat, možek in tamala pa bosta doma. V torek pa gre možek smučat, jaz pa verjetno s tamalo malo do naših.

Risanke: običajno gleda baby tv, živ žav jo pritegne oz. kakšna risanka, so ji pa ob sobotah všeč pravljice iz Rezije, pa tudi zajček Bine.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
9.2.2011 7:41:42   
Bethany
Jutro ... po podaljšanem vikendu! Kak je smotan dans bit na šihtu, me pa vedri misel, da ni ponedeljek, ampak že sreda. user posted image user posted image

Tako, kratek glas od mene, da spravim našo temo malo višje gor, hehe... Zdaj pa se kaj javite, nooooo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
9.2.2011 8:22:04   
Andromeda
Hello!

Hehe, sem hotela napisat, no, pa je vikenda konc in že je ponedeljek...bethany, še dobro, da si napisala, da je že sreda user posted image Škoda, ker ni vsaj 1x na mesec tako dolg vikend user posted image

Mi smo lepo vreme izkoristili maksimalno, 2 dni smo bili pri mojih v Novem mestu, v ponedeljek smo šli v Bohinj in še malo na Bled, včeraj pa smo se sprehodili (beri gužvali) po Kranju, kjer je bil Prešernov smenj. V bistvu je bila taka gužva, da smo samo na hitro preleteli, malo pokukali po stojnicah, kupili prešernovo torto in jo pobrisali domov, potem je pa še moj brat s punco prišel na obisk in smo posedeli ob kavici in tortici na našem balkonu, je ravno na vzhod oz. jugovzhod obrnjen in je dopoldne prav luštno sedet vzunaj...

V Bohinju pa smo se šli kopat v vodni park Bohinj (v Boh. Bistrici), ki ga odsvetujem, saj za tistih 13,50 eurov premalo ponujajo oz. je samo 1 srednje velik bazen in 2 tobogana za odrasle in en majhen za otroke (brez tobogana, imajo pa vsaj na voljo cel kup igrač za v vodo), garderoba je premajhna, čakaš v vrsti, da se preoblečeš, premalo fenov in spet čakaš... Še dobro, da smo vzeli celodnevno karto, ker smo najprej razmišljali, da bi samo za 3 ure, ampak kaj, ko 3/4 ure porabiš samo, da se na koncu preoblečeš in posušiš. No, važno, da smo se sicer imeli fajn, Dario je prav užival in ga ni bilo za spravit iz bazena, pa še pogled na zasnežene gore odtehta nekaj minusov. Potem pa smo šli v pizzerijo Ema v Srednji vasi pri Bohinju, no, tole pa več kot priporočam, imajo slastne pizze iz krušne peči, pa res so ogromne (mala ima premer 34, velika 39, potem pa je še družinska), cene so normalne, imajo še drugo hrano v ponudbi, vzunaj imajo otroška igrala in lep razgled na hribe....very nice! Na koncu smo šli še na Bled na kratek sprehod in na kavico in dan je bil popoln. Zvečer smo seveda samo popadali v postelje, Dario je bil pa sploh fenomen, saj je tisti dan spal samo 10 minut v avtu po kopanju. Je pa dobil neke pikice, pa jaz tudi, očitno sva oba občutljiva na tole klorirano vodo.

No, toliko od mene zaenkrat. Uživajte v lepem sončku, pa čeprav na delovnem mestu. Važno, da je lepo vreme in se človek čisto drugače počuti, a ne?

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.2.2011 8:23:16 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
9.2.2011 8:41:48   
sončnica24
Dobro jutro, pa je minil ta mini dopust ampak bilo pa je fenomenalno, tudi mi smo se včeraj šli kopat in se imeli super super super, nika iz vode spravit je amerika spal tudi ni čisto čisto nič, potem v avtu malo malenkos saj bi več pa ga je botra zbudila. Smo pa imeli super bazen edino kosilo ni blo dobro ampak vredu zdaj smo ga jedli drugič pa ga pač nebomo.

Druga pa nič kaj zdaj sma spet en čas sama ampak se pa imamo tisti čas ko smo skupaj zelo zelo lepo pa vsaj to malce odtehta pa pri denarju ni treba ravno na vsak cent gledat kje ga boš pustil to pa odtehta tudi nekaj, ker če se spomnim samo kako je bilo lansko leto mi niti ni jasno kako smo iz mesca v mesec prišli.

Tako nič zdaj pa veselo na delo no in ko smo že pri risankah, ste mi par idej dale in zdaj gledamo: Pujso Pepo, A je to, Lokomotivčka Tomaža, Backa Jona, Radovednega mucka Jureta in Pikija - ima pa v vsaki risanki izbrano eno epizodo in gledamo samo tistouser posted image . Pri knjigah pa je še vedno zakon Nodi (risanka najbolj ne) pa Kravica Katka (tudi tu risanke ne gleda) pa vse knjige kjer so živali.

Sem pa zaenkrat srečna da več časa preživi pri knjigah kot pri televiziji - no zdaj pa glede na to da se začenjajo lepi dnevi upam da bodo kar trajali da sma lahko malce zunaj, ker to manjka zelo.

Lep dan vsem skupaj in se kaj tipkamo in beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
9.2.2011 18:31:27   
Andromeda
Huh, kako tipično...najprej se zjutraj javimo tiste 3-4 klepetulje, potem pa mrk user posted image Ampak mojsoncek nas je pa očitno res čisto skenslala..pa orka se tudi nič več ne javi... c-c-c...

Dario je pa tako tečen danes, da komaj čakam, da gre spat. se najbrž grdo sliši, ampak v 3 urah se mi je res povzpel čez glavo. ko prideva domov, pa itak hoče 1 uro samo jest in to zahteva same nezdrave in sladke reči, seveda mu ne ustrežem v vsem in potem izsiljuje. Jaz ga ignoriram, on pa vztraja in vztraja. No, prejle sem baby tv prižgala in se je malo zamotil.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.2.2011 18:32:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......