Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.2.2011 15:28:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Nik se je danes zbudil brez vročine, malo mu samo z nosa teče in to je to. Nimam pojma od kod včeraj takšna vročina da je bil revež čisto adijo ampak danes je vredu. Jutri še boma preventivno ostala doma in če bo vse ok, grema v četrtek vsak na svoj konec, nik v vrtec jaz v službo. Ne vem no če tudi takšne dnevne viroze razhajajo? Dolgčas pa je ja danes sva se malo z avti igrala pa knjigice gledala, zdaj malo risanke gleda pol pa bi naj ata prišo domov. Upam pa da hitro pomlad pride in se rešimo te zime.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.2.2011 19:46:51
|
|
|
|
onur
|
Dolgčas pa je ja danes sva se malo z avti igrala pa knjigice gledala, zdaj malo risanke gleda pol pa bi naj ata prišo domov. Upam pa da hitro pomlad pride in se rešimo te zime. Upam, da bo čim prej topleje, da bomo dneve lahko zunaj preživljali, ker je čisto nekaj drugega.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 16.2.2011 7:46:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro no za mene ravno ne nismo celo noč nič prav spali pa ne vem zakaj, vročine ni mel polnega nosa tudi ne bolelo ga ni nič, samo spal ni nostnop se mu je nekaj sanjalo enkrat se je celi moker zbudo pa se jokal jokal jokal prav ihtel je nimam pojma kaj se mu je sanjalo ker mi noče povedat, edino dedeka je klical, ampak je posrečen zato ker je bil več kot dve uri pri njemu pa se niti približno ni hotel z njim nič ukvarjat - Nik mislim, ko pa odidte pa takoj dedek dedek dedek. Nimam pojma kaj mu je? Upam samo da je vpliv kakšne lune in da hitro mine. Danes sma še doma jutri pa vsak na svoj konec nazaj, atija še tudi imama ta teden doma (po službi), potem pa nama spet odide v italijo tako da malo sicer sumim tudi na to za slabo spanje ker ponavadi ko je ati doma slabo spi, se pred tem full znorita in zgleda pol kaj sanja al kaj nimam pojma. Lepo sredo vam želim, čeprav je zunaj obupno vreme
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 16.2.2011 17:15:32
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Evo mene, z bolniške postelje. Je očitno od Daria še name prešel virus, s tem, da imam vročino. No, danes sem že nekoliko bolje, včeraj in ponoči me je pa prav zoprno "kuhalo". Me je pa dopoldne še glava bolela, verjetno od nizkega pritiska, ker tole vreme je res neugodno za počutje Dario je OK, včeraj in danes bil v vrtcu... Vsi bolančki čim prej okrevajte!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.2.2011 8:50:50
|
|
|
|
onur
|
Je videti, da se bliža luna, vsaj pri naši tamali. Je bilo včeraj popoldan na trenutke katastrofalno. Pa prelagali smo omaro iz njene sobe v kabinet, ker nam pridejo jutri montirat njeno spalnico. Danes pa moram še malo pobrisat. Drugače počutje je boljše. Jutri grem še do zdravnika. Andromeda, , da čim prej okrevaš. Ni prijetno ko te kuha, pa nič ne moreš.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.2.2011 12:28:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Uf ja ta teden je težki, midva sva še kar doma, nika je včeraj spet zakuhalo smo bili pri zdravniku diagnoza: gripa in da to ni dovolj še ima dlesni full vnete , jaz več nimam pojma kaj naj s temi njegovimi zobki delam, bolj se trudima da jih umivama, pa se zraven jočema pa smejema ampak nimam pojma kaj delama narobe? Zobozdravnika in preventivno imava 3. marca, bom vidla kaj bodo zdaj tam rekli, ker jaz več ne vem kaj naj delam me pa je strah da bo revež še brez kakšnega zoba ostal . Drugače pa upam da je vsaj ta luna kriva za katastrofalno spanje tako podnevi kot ponoči ker se vsake pol ure joče, zdaj že pol ure spi pa se je že dvakrat jokal? Upam da ta bolezen hitro mine in da bo zobozravnik reko da je vse vredu pa da luna tudi hitro odide.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.2.2011 13:37:44
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Uf ja ta teden je težki, midva sva še kar doma, nika je včeraj spet zakuhalo smo bili pri zdravniku diagnoza: gripa in da to ni dovolj še ima dlesni full vnete , jaz več nimam pojma kaj naj s temi njegovimi zobki delam, bolj se trudima da jih umivama, pa se zraven jočema pa smejema ampak nimam pojma kaj delama narobe? Zobozdravnika in preventivno imava 3. marca, bom vidla kaj bodo zdaj tam rekli, ker jaz več ne vem kaj naj delam me pa je strah da bo revež še brez kakšnega zoba ostal . Drugače pa upam da je vsaj ta luna kriva za katastrofalno spanje tako podnevi kot ponoči ker se vsake pol ure joče, zdaj že pol ure spi pa se je že dvakrat jokal? Upam da ta bolezen hitro mine in da bo zobozravnik reko da je vse vredu pa da luna tudi hitro odide. za vas, da Nik čim prej preboli gripo in se vnete dlesni pozdravijo! Dlesni ima lahko vnete tudi zaradi česa drugega in ne le zaradi "slabega" umivanja zob, zaradi tega pa mu tudi zobkov ne bodo pulili. Luna? To noč sem tudi jaz slabo spala, zaspala šele malce čez polnoč ,se vmes parkrat zbudila in še Dario se nama je pridružil, tako, da sem vsa polomljena danes. Drugače pa sem v pirmejravi z včeraj in predvčerajšnjim kot prerojena in se s polno paro pripravljam na torkov izpit, no sedaj hrem kosilo pripravit, potem pa po Daria v vrtec. Pa še malo snega imamo - cca 5 cm, tako, da vsaj vzdušje ni sivo
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.2.2011 15:06:16
|
|
|
|
onur
|
za bolančke, da se čim prej pocajtajo. Sončnica24, boš videla, kaj ti bo rekel zobozdravnik. Jaz sem tudi pričela razmišljati, da bi našo naročila k zobozdravniku. Enkrat smo že bile, ma je bilo vse bolj na hitro in bil je otroški. Drugač pa nič kaj posebnega. Nekaj sem popucala po hiši. Sedaj pa je šla tašča po tamalo v vrtec, ker jaz sem še na bolniški, Kašljam še grdo. Komaj čakam, da nam jutri montirajo sobico. Je pa pri nas na trenutke sonce tako, da se je vreme kar malo popravilo iz jutranjega turobnega.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 8:08:54
|
|
|
|
Bethany
|
Haaalooooo, tale 4 dnevni molk je treba mal pretrgat... Ste zdravi? Mi nekje na meji, js imam spet zamašen nos, brez operila komaj spim, groza ta moj smotan nos, no. Elina je ok, mal še smrka, brez tega pa itak pozimi skoraj ne gre. Danes nam je vsaj malo snega natrosilo, bo ravno za vzorec in ko je zjutraj Elina pogledala skozi okno, reče: "juuuhuuuuu, angelčka bom delala" Še dobro, da si ni zamislila snežaka, ker bi mogli cel sneg po Celju pobrat, da bi nastal, hehe... No, še kavico vam zrihtam, kr enih par instant: (bo dost, ne. ravno toliko nas menda še čveka tle gor) Lepo se mejte in lep negužvast počitniški teden želim. Čau
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 8:17:35
|
|
|
|
onur
|
Dobro jutro še malo na dopustu. Zdravje se nas zaenkrat drži. Trkamo. Petjo sem peljala v vrtec, zdaj pa moram it položnice plačat, pa še nekaj v trgovino pogledat. Uživam pa ta teden še na dopustu, bomo videli pa ali še cel, ali ga bom vmes prekinila. Mi je bila pa naša čebela tako smešna včeraj. Odkar ima uštimano sobico, želi spati v njej. Midva z mojim sva pa malo skeptična, ker je postelja dvignjena, da ponoči ne vstane in ne gre kar dol, namesto, da bi šla po lojtrih. No pa jo dava spat. Prvo noč jo možek prenese v najino sobo. Ko jo je pa včeraj želel, pa se zbudi in reče: nazaj v mojo sobo. In smo romali nazaj tako, da je možek prespal pri njej, da ne bi ponoči vstajala na taki višini. Bomo videli kako bo naprej, ampak enkrat jo bo treba pustit. Drugač pa vikend minil mirno. Včeraj smo bili pri moji sestri na klepetu, tamala pa se je itak z bratrancem in sestrično zabavala.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 8:20:33
|
|
|
|
Bethany
|
Onur, zakaj pa ne dasta ograjce gor na posteljo? Če že hoče spat v svoji sobi, je škoda, da ne bi tega dejstva izkoristili, hehe.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 10:10:42
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Bom bolj na hitro, ker se mi mudi med knjige, jutri imam namreč izpit, pa šele pred slabo uro sem vstala, ker je Dario celo noč rogovilil in nisem skoraj nič spala. Seveda hoče spati pri nama, potem pa na koncu nihče kaj prida ne spi. Če poznate kak recept, kako otroka odvadit, da spi pri starših, na dan z njim onur - a to ima Petja pograd ali samo malo dvignjeno posteljo? Aja, a bi lahko kako slikco sobe dala, da vidim, kako ste si uredili, ker to tudi nas čaka in sem malo firbčna No, zjutraj me je še menstra presenetila, sem jo pričakovala šele proti koncu tedna. Od novembra več ne jem KT in sem imela prejšnja 2 ciklusa dolga nad 30 dni, zdej pa 26, se pozna, da pijem rmanov čaj. Če ima katera neredne cikluse, ga toplo priporočam No, pa še mož je rekel, da zdej pa ve, zakaj sem bla cel vikend tako tečna
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 11:14:42
|
|
|
|
onur
|
Onur, zakaj pa ne dasta ograjce gor na posteljo? Če že hoče spat v svoji sobi, je škoda, da ne bi tega dejstva izkoristili, hehe. Sej ima ograjico. Ma mene skrbi, da ne bi stopla kar čez in nato štrbunk. Itak pa da bomo izkoristili to, saj v našo sobo noče it. Slikico bom dala na FB. Upam, da čim prej.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 13:25:02
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Hello! Bom bolj na hitro, ker se mi mudi med knjige, jutri imam namreč izpit, pa šele pred slabo uro sem vstala, ker je Dario celo noč rogovilil in nisem skoraj nič spala. Seveda hoče spati pri nama, potem pa na koncu nihče kaj prida ne spi. Če poznate kak recept, kako otroka odvadit, da spi pri starših, na dan z njim ... ja... njegovo sobico uredit, da bo tam spal, pri onur deluje... pa načeloma pri nas tud, sam včasih se ji zazdi, da pritaca sred noči k men, pa jo pol nazaj v njeno posteljo nesem, ker vsi bolje spimo tako. Kaka druga metoda bo pomoje težka, ker ste skupaj v spalnici. Se mi zdi, da je lažje navadit otroka, da sam zaspi in spi, če je v ločeni sobi.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 16:53:30
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany ja... njegovo sobico uredit, da bo tam spal, pri onur deluje... No, to imamo v planu do poletja uredit, ker nam prej finance ne bodo dopuščale. Do takrat pa smo prisiljeni se vsi 3 lomit na eni ubogi francoski postelji
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.2.2011 17:22:37
|
|
|
|
onur
|
Spanje v svoji postelji: pri nama je spala v postelji dokler je hotela. Potlej pa smo jo prestavili v svojo posteljico (bila je v najini sobi) in je tudi tam spala brez problema. Je pa zadnje čase znala priracat iz posteljice na najino posteljo (je splezala čez). Kaj pa jaz vem, jaz se s tem nisem obremenjevala, imamo pa srečo, da je postelja 180 in je velika.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.2.2011 14:19:13
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Midva z mojim sva pa bila danes na pregledu (gre tudi on zraven in veselo opazuje bebico, ko mi g dela ultrazvok preko trebuha). Vse ok, posteljica se je tudi dvignila. Zdaj bom šla kmalu po našo štruco v vrtec, popoldan pa pride sestra s tamamlima dvema. Bo veselo. A ja, pa kostum sem kupla čebeli za pusta. Bo žabica (hotela je biti kužek ali zajček, vendar nimajo kostuma). Bomo videli kako bo nad žabo navdušena. Jutri pa verjetno skočim do Kopra, moram tamali kupit še kakšno trenirko in majčko. Pa pogledam še kakšne cunjice imajo za bebe.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 10:43:57
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo. Midva z mojim sva pa bila danes na pregledu (gre tudi on zraven in veselo opazuje bebico, ko mi g dela ultrazvok preko trebuha). Vse ok, posteljica se je tudi dvignila. super! Uh, jst sm mela pa včeraj izpit, pisni, 4 vprašanja, 2 spet čisto adijo (beri: zaje*vanje, v katerem je dotični profesor pravi mojster), no bomo videli v ponedeljek, ko bodo rezultati... In še to- v ponedeljek zvečer Dario iznenada začel bruhat, je trajalo tja do enih zjutraj, potem sem pa celo noč napol budna bila, ker sem se bala, da se mu ne bi v spanju kaj zgodilo, pa tudi Dario se je nekajkrat zbudil, ampak vsaj bruhal ni, ker prej je bil pa res ubogi. Zato je včeraj ostal očka z jnjim doma, jst sm šla pa čisto neprespana na izpit. maškare - še nič ne vemo, kaj, sem vprašala daria, kaj bi rad bil za maškare, pa ni nobene posebne želje izrazil...Mogoče ga bom kar peljala v interspar ali kako drugo trgovino in si bo tam izbral kostum, pa bo
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 14:03:24
|
|
|
|
onur
|
Andromeda, držimo pestke za izpit, da ga narediš. In še , da Dario čim prej ozdravi. Tole bruhanje res ni prijetno. Jaz sem pa danes malo pohajala, bila sem v Kopru. Sem tamali kupila nekaj cunjic. Potlej pa sem šla do možeka v službo in sva šla na kosilo. Zdej pa kmalu po Petjo, popoldan pa še do prijateljice na obisk, pa bo dan okoli. Včasih mora biti tudi kakšen dan pohajalni.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 18:28:53
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Andromeda, držimo pestke za izpit, da ga narediš. In še , da Dario čim prej ozdravi. Tole bruhanje res ni prijetno. Dario je bil že včeraj čisto OK, tako, da je šel danes v vrtec. Mi je pa rekla vzgojiteljica, ko sem prišla ponj, da je bolj malo jedel in da ima napet trebušček...No, doma se je najprej pošteno pokakal, potem pa pojedel juho in veliko musake... Ta teden imava pa očitno samo midve dialog
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 20:29:34
|
|
|
|
onur
|
Ta teden imava pa očitno samo midve dialog Zgleda, da res. Midve sva se vrnile s popoldanskega potepanja. Bilo je lepo. Zdaj pa očka spravlja Petjo spat. Včeraj je spala sama v svoji postelji. Zjutraj pa se je po lojtrih sama skobacala dol (no, ima lojtra samo dve stopnji), čeprav smo ji za ponoči rekli, da če se zbudi, da mora ostat na postelji in nekoga poklicat.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 20:55:06
|
|
|
|
Bethany
|
Onur, fotko postelje!! Zakaj pa je toliko višja, da te sam skrbi, kako bo zlezla dol?
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 21:34:01
|
|
|
|
sončnica24
|
No da se še vam jaz malce javim, imamo doma grozen teden. No začelo se je vse tako da je najudva v soboto začelo kuhat sma celo soboto pa nedeljo nekak "pregurala" s tem da sem jaz bla v nedeljo zvečer že full boga moj pa še koliko toliko. No v ponedeljek zjutraj je šel nik v vrtec midva pa k zdravniku oba z diagnozo viroze, se pravi preležat in jest lekadole. No in potem se je začelo v noči na torek začne mojega kuhat se full trese vročine ne zbijema nikakor, v torek popoldan začne bruhat, do svojega zdravnika je reko da ne pride smo klicali dežurnega domov, pride celega pregleda nič kaj ne opazi, samo dobi analgin v žilo in 2 litra infuzije, ker ni revež cel dan nič jedo vse kar pa je spil pa v mumentu zburhal. No danes pa je revež cel dan preživel v bolnici na infekcijski kliniki kjer so na koncu le pogrunatali da ni gripa ampak pljučnica. Zdaj spi on v najini sobi jaz pa v dnevni sobi vsak na svojem koncu, nik tak pri meni in srčno upam da nobeden od naju nič ne dobi, ker ta pljučnica ni mačji kašelj, je revež še zdaj čisto bogi. Nič se čujemo kaj jutri grem zdaj malo spat kolko bom lahko.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.2.2011 22:34:17
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No da se še vam jaz malce javim, imamo doma grozen teden. No začelo se je vse tako da je najudva v soboto začelo kuhat sma celo soboto pa nedeljo nekak "pregurala" s tem da sem jaz bla v nedeljo zvečer že full boga moj pa še koliko toliko. No v ponedeljek zjutraj je šel nik v vrtec midva pa k zdravniku oba z diagnozo viroze, se pravi preležat in jest lekadole. No in potem se je začelo v noči na torek začne mojega kuhat se full trese vročine ne zbijema nikakor, v torek popoldan začne bruhat, do svojega zdravnika je reko da ne pride smo klicali dežurnega domov, pride celega pregleda nič kaj ne opazi, samo dobi analgin v žilo in 2 litra infuzije, ker ni revež cel dan nič jedo vse kar pa je spil pa v mumentu zburhal. No danes pa je revež cel dan preživel v bolnici na infekcijski kliniki kjer so na koncu le pogrunatali da ni gripa ampak pljučnica. Zdaj spi on v najini sobi jaz pa v dnevni sobi vsak na svojem koncu, nik tak pri meni in srčno upam da nobeden od naju nič ne dobi, ker ta pljučnica ni mačji kašelj, je revež še zdaj čisto bogi. Nič se čujemo kaj jutri grem zdaj malo spat kolko bom lahko. Ojoj, tole ni pa prav nič luštno. za vse vas in posebej za moža, da čim prej preboli pljučnico. Pa še tole me zanima: kakšno hrano imajo vaši malčki v vrtcu, konkretno me zanima, ali imajo pri tej starostni skupini za kosilo kislo repo, segedin, joto, pečenice, pa mortadelo za zajtrk? Meni se to zdi malo too much za tako majhne, smo imeli zadnjič na obisku ene sorodnike in se je sorodnica kar zgrozila, ko sem povedala, kaj vse dobijo za jest. No, kako je pa pri vas glede teh jedi? Jaz vem, da jote in vse, kar je bilo iz kislega zelja nisem marala tja do šole...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.2.2011 8:06:50
|
|
|
|
Bethany
|
Sončnica, joooj, tole pa grozno zveni... hitro in uspešno okrevanje želim! Andromeda, bom enkrat slikala jedilnik našega vrtca, pa pokažem, men se zdi zelo pester in raznolik. Nekako vse vključijo v prehrano. Sicer pa ne vem, kaj je narobe z zeljem in repo? Naša to obožuje, zelje predvsem. Kar mi je kul, ker je super duper zdravo. Pečenice pa mortadela so pa druga pesem, ja...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......