Andromeda
|
Hello, čvekice! ...že spet neko zatišje tu Dejte mi povedat, a vaši malčki v napadu trme tudi mečejo vse naokoli ali pa vas celo "tepejo"? Včeraj me je Dario prav grdo mahnil z enim avtomobilčkom, ker mu nisem hotela dat napolitank...Saj ne vem ali bi me moralo skrbeti, bojim se, da se tudi v vrtcu tako obnaša, ko ni kaj po njegovo in da ne maha po svojih prijateljčkih...mogoče je pa tudi tam pobral te fore? Moram 1x vprašat vzgpjiteljico, čeprav imam občutek, da nerada vidi, da jo take stvari sprašuješ izven govorilnih ur (govorilne ma pa na 6 tednov za največ 4 otroke...) Sicer se mi zdi kot vzgojiteljica OK, čeprav jo bolj malo vidim, ker takrat ko pridem po Daria, je več ni ponavadi, če pa je, se mi pa zdi, da se kar nekako izogiba neki komunikaciji s starši, je pomočnica glede tega dosti bolj zgovorna. IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Andromeda, ja, pomoje je tudi boljš počakat z ddv, nekateri se tak zaletijo v ta sistem, ker vidijo samo tisti vstopni davek, ki se ga lahk odbija, da pa je treba tudi izstopnega poravnat, pa noben ne razmišlja... Če boš rabla kak info s tega področja, pa s.p.-ja nasplošno tudi, vprašaj. En čas sem delala na ddv registraciji, zdaj sma pa z možem tudi šla skozi vso birokracijo samostojnega podjetnika. Približno vem, kako zadeva gre, hehe... hvala, ko se mi bo porodilo kako vprašanje, se bom obrnila nate na tsiti 3-dnevni delavnici naenkrat toliko stvari izveš, da hitro pozabiš ali pa si po svoje interpretiraš... ni mi jasno glede tega, če nisi DDV zavezanec - kako plačuješ davek - kakor sem razumela, se tudi plačuje sproti.. Pa en fajn računovodski servis moram poiskat...
|