|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
25.1.2011 13:26:39   
Andromeda
Hello!

Najprej hvala vsem za čestitke. user posted image

onur - dobro opravite morfoloijo...a to greš na 3D?

sončnica - sem se spraševala, kje si bila prejšnji teden...No, še malo, pa bo tudi mož doma, a je kje v tujini? Moj naj bi šel enkrat februarja v Kalifornijo za kak teden, 2 ali celo več... Saj bi moral it že konec januarja, pa se jim je nekaj zakompliciralo, tako, da zdaj nič ne ve...Na koncu mu bodo pa 2 dni prej rekli, naj spoka kufre, tako, kot se je to njegovemu sodelavcu zgodilo user posted image

Jaz pa danes malo pospravljam, ker sem bila zadnje dneve pretežno za knjigami, se je kar nabralo umazanije itd...Pa malo po internetu surfam, zdajle si grem še en zeleni čaj pripravit (okus pomaranča-jagoda - mmmm), prebrat Delo in Ono, potem bom zamesila testo za pizzo...in bo že toliko ura, da bo treba po Daria it.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 25.1.2011 13:28:08 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
25.1.2011 22:07:02   
onur
Dopustniki WB.

Jaz pa danes prihajam iz morfologije. Delal v navadnem ultrazvoku, posnetke pa v 3D. S plodom vse ok, je pa rekel, da imam nizko ležečo posteljico. Upam, da se kaj kmalu dvigne in bo vse ok. Drugače pa po starem. Z mojim sva danes gledala otroško sobo. Bila nama je všeč od malega princa. Iščeva pa pograd oz. dve postelji v različnih višinah z omarami za na eno steno, ker je soba majhna in ne preveč široka.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.1.2011 7:30:19   
sončnica24
Dobro jutro, ja moj lubi je v Italiji, že tretji teden teče pa so mu tudli rekli da največ dva, no saj zdaj bi naj prišli domov. Je pa vsaj plača lepa pa dnevnice sproti nakazane tako da ni tu nobenega problema kot je bilo prejšnje leto. Drugače pa nič kaj novega pri nama vse po starem, čakam samo na lepo vreme da bomo lahko začeli malo zunaj uživat, ker noter več ne vem kaj naj delamuser posted image , še dobro da je Nik že velki pa se zelo lepo zaigra tako da vsaj tu ni problemov.

Tako nič bo treba it malo delat čeprav mi ni pa ni pa ni ampak ni kaj treba bouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.1.2011 8:46:38   
Andromeda
Hello!

onur - super za morfologijo, držim pesti, da se posteljica dvigne!

Glede malega princa pa imam tole pripombo - ko smo bili novembra na pohištvenem sejmu, sem videla res veliko otroškega pohištva, vendar se mi je od malega princa zdelo še najslabše. Vem, da ga zelo hvalijo nekatere mamice, sem pa slišala tudi kritike. Meni se je zdelo največji "krš" tam, najbolj cenena iverka itd. Sem tudi jaz najprej zapela za malega princa in poslala povpraševanje v salon v Idrijo, so mi hitro odgovorili in posredovali cenik...Ko pa sem zagledala njihovo pohištvo na sejmu, pa sem bila res razočarana. Cene imajo pa tako visoke kot drugi proizvajalci. Mislim, da je od alplesa dosti bolj kvalitetno, cena pa nekje ista. Ker bomo aprila-maja tudi mi opremljali otroško sobo, sem že veliko preštudirala glede tega user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 26.1.2011 8:47:33 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.1.2011 19:20:06   
onur
Andromeda: cena je skoraj ista, mali princ malo dražji. Drugač pa nam od Alplesa skoraj ne pride v poštev zaradi dimenzij. Rabim sestav dve postelji in omare vse na eno steno. Drugač pa imamo omaro od malega princa pa je ok. Bomo še videli.

Neposredna povezava do sporočila: 2755
27.1.2011 7:50:33   
_katja_
Mornin'

Joj Andromeda včeraj sem bila spet v Qulandiji in se vedno spomnem nate, ko štartam proti domu...ajajaj...naslednjič pa res kofiuser posted image

Onur: držim pesti da se posteljica dvigne. Drugače boš pa malo več počivala pa bo tudi ok.

Otroška sobica: nas tudi še čaka ta projekt. Poleti jih bova verjetno preselila v skupno soboto, potem pa spomladi enkrat (drugo leto) pa verjetno nova soba. In tudi mi bomo rabili dve postelji zamaknjeni, ampak ne pograd. Skratka čimboljši izkoristek prostora. Ampak nisem pa še nič preštudirala tako da pojma nimam. Trenutno ni tolk prveč eurov, tako da bomo čez kakšno leto.
Glede kvalitete bo pa sigurno na prvem mestu, ker je moj iz stroke in verjetno ne bo iverke.

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
27.1.2011 8:18:43   
Bethany
O, debata je spet oživela!! Sam nekaj dni ne pogledam gor, hehe... user posted image user posted image

Andromeda, bravo za izpit!! Še malo pa bo ciljna črta tu. user posted image Kaj je s tvojim planom odpret s.p.? Bo zavod financiral?

Onur, super za morfo! Madonca, si že čez polovico. Druga nosečnost pomoje ful hitreje mine kot prava, pa verjetno precej manj prebiraš, kaj se po tednih dogaja s plodom, kot smo to verjetno vse počele v prvo. ane? user posted image

Katja, WB! Super za smučarski teden, js bi tudi... Kje ste to bili??

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.1.2011 8:21:36   
Bethany
Otroška sobica: men se pa ne mudi s tem. Zdaj ima notri mladinsko posteljo, omaro, nov tepih (sem tiste penaste baje strupene puzzle dala stran), predalnik, pa igrače. Kaj drugega še nekaj let ne bo rabila. Riše pa igra se pa itak vsepovsod drugod kot v sobici. Tam se samo previjamo, preoblačimo, spimo in beremo pravljice. Aja, pa jokamo, ko smo tečni. user posted image user posted image

Ko pa bomo tak daleč, pa verjetno kaka kombinacija iz Ikee, so mi ful všeč tiste otroške sobice.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.1.2011 8:35:26   
onur
Živjo. Čebelo sem oddala v vrtec. Zadnje čase zjutraj kar malo poleži in jo je potrebno dvignit pokonci, tja do 7.30. Prej je bil pa okrog 7.00 avf. Doma sem sama, ker možek dela cel dan. Bom zdaj samo malo prah pobrisala, potlej pa malo počivanja. Si moram tudi to privoščit. Kosilo bo pripravila tašča, jaz bom pa za zvečer pizzo.
Kako pa kaj vreme pri vas? Že sneži. Pri nas zgleda kot, da bi hotelo sonce posijat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.1.2011 11:03:00   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Kaj je s tvojim planom odpret s.p.? Bo zavod financiral?

S.p. moram zalaufat s 1. marcem, sicer mi gre subvencija v maloro, saj moraš vlogo za subvencijo oddati 90 dni po opravljeni samozaposlitveni delavnici. Sedaj si moram še redne stranke (prevajalske agencije) poiskat, ene sem že mela v igri, pa izvedela iz zanesljivega vira, da niso redni plačniki oz. sloh niso plačniki (v 7 mesecih so 2 računa plačali, ti moraš pa vseeno davek na izdane račune plačat, pa če si videl tisti denar ali ne...), tako, da se iskanje nadaljuje...Bo že, jst sm itzak optimist in pravijo, da je sreča na strani pogumnih...

otroška soba
- naš je zaenkrat sploh nima, tako da vsi skupaj spimo v 1 prostoru in menim, da je skrajni čas, da otrok spi v svoji sobi. Ta noč je bila naravnost porazna, ker se je ob polnoči zbudil, težil, da gre k nama spat...ga seveda vzamem (napaka, sej vem!), ampak ta otrok se tako premetava v vse smeri, da potem nihče ne spi. Ob treh sem popenila in ga dala nazaj v posteljico, mu je še očka odločno rekel, da bo spal v svoji posteljici in ne več med nama...seveda se je drl pol ure, nakar sem pograbila svojo blazino in šla v dnevno sobo spat. Tišina v sekundi...pridem čez 5 minut nazaj, se je rpoba še nekaj jokat, ampak sem odločno rekla, da se lahko do jutra dere, pa ne bo šel k nama spat, saj je dovolj velik, da spi sam..in je nato zaspal. user posted image
Sicer pa mi nameravamo kako bolj mladinsko sobo kupit, da ne bo čez 3 leta rekel, da hoče novo sobo, ker je ta preveč otročja...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.1.2011 11:46:55   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

S.p. moram zalaufat s 1. marcem, sicer mi gre subvencija v maloro, saj moraš vlogo za subvencijo oddati 90 dni po opravljeni samozaposlitveni delavnici. Sedaj si moram še redne stranke (prevajalske agencije) poiskat, ene sem že mela v igri, pa izvedela iz zanesljivega vira, da niso redni plačniki oz. sloh niso plačniki (v 7 mesecih so 2 računa plačali, ti moraš pa vseeno davek na izdane račune plačat, pa če si videl tisti denar ali ne...), tako, da se iskanje nadaljuje...Bo že, jst sm itzak optimist in pravijo, da je sreča na strani pogumnih...

A boš že od začetka ddv zavezanec? Mogoče je boljš, če nisi, nimaš problemov z davkom... Pa še bolj enostavno je knjigovodstvo furat, brez ddv-birokracije...

Sicer pa, srečno! Da hitro najdeš primerne stranke.

Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.1.2011 11:49:33   
Bethany
Otroška sobica, ja to se pa strinjam, da gre pri tej starosti otrok spat v svojo sobo, če je to seveda možno. Naša lepo zaspi v svoji postelji, potem pa ponoč hodi k meni, se malo pocarta, pa jo nesem nazaj. Tudi do trikrat na noč imava take sprehode. Proti jutri pustim da ostane. Ker tak spi, kot je Andromeda opisala, premetavanje gor in dol, zasede mi cel poušter, stiska se k meni in mi diha v obraz, zdaj tudi veselo zakašlja direkt v uho... pestro!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.1.2011 13:16:40   
_katja_

Katja, WB! Super za smučarski teden, js bi tudi... Kje ste to bili??

Marilleva v Italiji. Smučišče je povezano z Madono di campilio, kjer so res mega mega proge.

onur: Men se že 14 dni ful lušta pica in jo bom danes končno nardila user posted image user posted image
Počivanje si pa itaq privošči.
Sneg še čakamo.....

tako, da se iskanje nadaljuje...Bo že, jst sm itzak optimist in pravijo, da je sreča na strani pogumnih...

ITAQ. Držim pestiuser posted image user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.1.2011 16:32:27   
onur
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda tako, da se iskanje nadaljuje...Bo že, jst sm itzak optimist in pravijo, da je sreča na strani pogumnih... ITAQ. Držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti.

Pizza narejena. Čebela prišla iz vrtca. Sem jo šla peš iskat. Je pa nekaj v zraku. V vrtcu se zbudila in tako pričela z jokanjem ter jokala celo pot domov. Pa še prav ji ni bilo, ker je nisem hotela nesti (ma je več ne morem, zaradi bebice). Potlej pa smo pogledale risanko, pojedel puding in je bilo ok. Nato je šla z nonotom futrat zajce, zdaj pa z nono gledat koze.
Jaz pa perilo dam še obesit in še eno rundo prat.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.1.2011 18:36:43   
Andromeda

A boš že od začetka ddv zavezanec? Mogoče je boljš, če nisi, nimaš problemov z davkom... Pa še bolj enostavno je knjigovodstvo furat, brez ddv-birokracije...

Sicer pa, srečno! Da hitro najdeš primerne stranke.

Ne, ne bom ddv zavezanec, ker se mi ne bo splačalo, ker tudi ne bom (vsaj na začetku) toliko zaslužila.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.1.2011 7:51:01   
Bethany
Jutro!

danes sem se zbudila s prekrasnim grlobolom, odlično!! Očitno sem le nekaj pokasirala od tamale, ko mi že cel teden kašlja v obraz... user posted image Šibam danes v lekarno po ameriški slamnik, granobil in aloevero, da se čez vikend pozdravim...

Andromeda, ja, pomoje je tudi boljš počakat z ddv, nekateri se tak zaletijo v ta sistem, ker vidijo samo tisti vstopni davek, ki se ga lahk odbija, da pa je treba tudi izstopnega poravnat, pa noben ne razmišlja... Če boš rabla kak info s tega področja, pa s.p.-ja nasplošno tudi, vprašaj. En čas sem delala na ddv registraciji, zdaj sma pa z možem tudi šla skozi vso birokracijo samostojnega podjetnika.  Približno vem, kako zadeva gre, hehe... user posted image

Katja, Italija je men tud ful fajna za smučarski dopust. user posted image Tam znajo narediti smučišča kot se šika, tam so proge tako široke, kot so pri nas dolge, hehe... Skratka, js tud komaj čakam, da si bomo spet lahko privoščili kak tak dopust. Smo pa ponavadi šli smučat na Oberegen ali po Vall di Fiemme.

Ok, grem delat, danes prej končam, ko gre moj na teren in sma s tamalo pol same.

cau,

Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.1.2011 12:54:23   
Andromeda
Hello, čvekice!

...že spet neko zatišje tu user posted image

Dejte mi povedat, a vaši malčki v napadu trme tudi mečejo vse naokoli ali pa vas celo "tepejo"? Včeraj me je Dario prav grdo mahnil z enim avtomobilčkom, ker mu nisem hotela dat napolitank...Saj ne vem ali bi me moralo skrbeti, bojim se, da se tudi v vrtcu tako obnaša, ko ni kaj po njegovo in da ne maha po svojih prijateljčkih...mogoče je pa tudi tam pobral te fore? Moram 1x vprašat vzgpjiteljico, čeprav imam občutek, da nerada vidi, da jo take stvari sprašuješ izven govorilnih ur (govorilne ma pa na 6 tednov za največ 4 otroke...) Sicer se mi zdi kot vzgojiteljica OK, čeprav jo bolj malo vidim, ker takrat ko pridem po Daria, je več ni ponavadi, če pa je, se mi pa zdi, da se kar nekako izogiba neki komunikaciji s starši, je pomočnica glede tega dosti bolj zgovorna.

Andromeda, ja, pomoje je tudi boljš počakat z ddv, nekateri se tak zaletijo v ta sistem, ker vidijo samo tisti vstopni davek, ki se ga lahk odbija, da pa je treba tudi izstopnega poravnat, pa noben ne razmišlja... Če boš rabla kak info s tega področja, pa s.p.-ja nasplošno tudi, vprašaj. En čas sem delala na ddv registraciji, zdaj sma pa z možem tudi šla skozi vso birokracijo samostojnega podjetnika.  Približno vem, kako zadeva gre, hehe... user posted image

hvala, ko se mi bo porodilo kako vprašanje, se bom obrnila nate user posted image na tsiti 3-dnevni delavnici naenkrat toliko stvari izveš, da hitro pozabiš ali pa si po svoje interpretiraš... ni mi jasno glede tega, če nisi DDV zavezanec - kako plačuješ davek - kakor sem razumela, se tudi plačuje sproti.. Pa en fajn računovodski servis moram poiskat...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.1.2011 14:01:52   
onur
Dejte mi povedat, a vaši malčki v napadu trme tudi mečejo vse naokoli ali pa vas celo "tepejo"? Včeraj me je Dario prav grdo mahnil z enim avtomobilčkom, ker mu nisem hotela dat napolitank...Saj ne vem ali bi me moralo skrbeti, bojim se, da se tudi v vrtcu tako obnaša, ko ni kaj po njegovo in da ne maha po svojih prijateljčkih...mogoče je pa tudi tam pobral te fore? Moram 1x vprašat vzgpjiteljico, čeprav imam občutek, da nerada vidi, da jo take stvari sprašuješ izven govorilnih ur (govorilne ma pa na 6 tednov za največ 4 otroke...) Sicer se mi zdi kot vzgojiteljica OK, čeprav jo bolj malo vidim, ker takrat ko pridem po Daria, je več ni ponavadi, če pa je, se mi pa zdi, da se kar nekako izogiba neki komunikaciji s starši, je pomočnica glede tega dosti bolj zgovorna.

Ne me vprašat. Ko je trma na vrhuncu, tudi naša maha z rokami.
Pri nas pa je fajn, ker imamo v vrtcu vsak prvi ponedeljek v mesecu govorilne ure.

Naročili smo sobico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.1.2011 19:03:06   
poli*
user posted image  Andromeda- sem odprla to zadnjo stran in samo videla napis, da se zahvaljuješ za čestitke. Pa sem bila sigurna, da si naznanila user posted image . No, sicer pa tudi za izpit vse čestitke! user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.1.2011 20:25:05   
Bethany
Andromeda, nobenga davka ne plačuješ posebej, no, plačaš račun, ki ima ddv vključen, ampak to isto kot fizična oseba. Kot s.p. plačaš edino davek od dobička, če le-tega dosežeš - enkrat na leto in pa akontacije za davek od dobička preko celega leta.... to je to, pa seveda prispevke vsakega 15.tega.

Ja, fajno računovodstvo je kr pomembno, js ga sicer nimam, se sama mal s tem "zabavam", sem pa tud obkrožena z ljudmi, ki obvladajo to področje.

Trma, mhm! tepe, mlati okol sebe, meče stvari, govori, da nekdo/nekaj ni priden... v najhujši obliki se pa vrže na tla in začne zverinsko dret... nič skrbet, bo minilo. Mene bolj skrbi, kako ostati miren v taki situaciji, ko ti to naredi že 5krat v enem popoldnevu, po možnosti nekje na obisku, in ko imaš že itak vsega preko dneva poln kufer.... To je pa prava umetnost!! user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.1.2011 20:27:47   
Bethany
Govorilne ure: pri nas so tudi vsak mesec, drugi četrtek, brez kakih omejitev. Pa tudi sicer so dost komunikativne, obe vzgojiteljici, vse povesta, če je kaj narobe (ko recimo tepe in se krega z otroci) in tudi, ko je kdaj še posebej pridna. Tak da smo kr dobro založeni z informacijami, kako se imajo v vrtcu.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
29.1.2011 7:29:38   
_katja_
Mornin'

Včeraj sva bila z Jakcem pri zobarju....hehe za cela dva zobka Drugače pa pestro, skoz se nekaj dogaja. Edino zvečer, ko gresta backa spat (tam okol 19.00), sem izžeta ko cunja. Utrujena in zaspana. čez dan gre, brez problema, imam energije. Edino zvečer sem pa čist preč. Tale teden. Sploh ne vem kaj je to. Ker načeloma imam vedno dovolj volje in energije kadarkoli.
Danes dopoldne je šel možek s turnimi, jaz pa popoldne nekam skočim še malo prešvicat. Jutri gremo pa smučat in tečt na Pokljuko. Je baje fajn pri Šport hotelu, ko je zraven sidro in povezava do krogcev. Pa še dopoldanska karta je 10 eur (in ne 25 tako kot v Kranjski Gori). Ker če se tamal 3 krat pelje je 25 eur too much.

IZVIRNO SPOROČILO: onur
Čebela prišla iz vrtca. Sem jo šla peš iskat. Je pa nekaj v zraku. V vrtcu se zbudila in tako pričela z jokanjem ter jokala celo pot domov. Pa še prav ji ni bilo, ker je nisem hotela nesti (ma je več ne morem, zaradi bebice). Potlej pa smo pogledale risanko, pojedel puding in je bilo ok. Nato je šla z nonotom futrat zajce, zdaj pa z nono gledat koze.

Včasih pride kak tak čuden dan, ko so sitni za pop. Ampak naslednji dan je ponavadi boljše. Pri nas se pa tale teden pozna, ko je po enmu mesecu spet v vrtcu. Popoldne je čist utrujen (se pozna, da je spet akcija skoz), pa spi v vrtcu manj kot doma in je čist zaspan, pa kr tak malo zasanjan mi deluje. Tudi v vrtcu še ni ta prav. No sej se bo spet počasi navadil
Se mi je pa včeraj prav zasmilil, ko me je zjutraj nagovarjal, če ga pridem iskat po zajtrku (meša obroke). hehe revež mali.... no sva se zdilala za po kosilu. Pa je potem doma ornk rundo odspal.

Bethany: ja smučarija je zakon. Je pa kr zasoljeno. Ampak tokrat je bilo zmerno, smo dali za apartma za 6 oseb, dobrih 500 eurov. Je bil malo nižji standard apartmaja, ampak za tist teden je čist vseeno. Raj imam to, kot pa 500 eur več in super opremo v apartmaju.  Je pa drago....6 dnevna karta (+ smučarija v Madoni) je bila 190 eur. Pa recimo,da imaš dva otroka....800 eur sam za karte.... Ampak dobr....se ne splača računat. Kej si je pa tud treba privoščit.

govorilne ure: pri nas so enkrat mesečno. Dvoji starši so vabljeni vsakič, za dva je še prosto. Če ti termin ne ustreza se lahko dogovoriš drugače. Drugače pa lahko vsak dan na kratko se zmeniš. Ni problema. Sta obe odprti za komunikacijo.

trma: ne meče se ob tla, ampak tako ful se dere in cepeta. Pa tko 'piha'. hehe isto kot jest. Prov ne morem verjet. Res kot bi sebe gledala ko sem ful besna. Tepe včasih, včasih tudi kaj leti okoli. Ampak kakor pravite so napadi trme pri nas še blagi.

eno?: uporabljate kakšne kreme za okoli oči, za gubice? Men se zdi, da mi malo ratujejo.... sam ne vem od kjerga leta se to uporablja? No če ima katera kakšno kakovostno kremo naj pove....

drugo?: sej vem, da je bilo o zaščiti že nekaj napisanega.... ima kjera izkušnje oz. pozna katero, ki je uporabljala vaginalni obroček ali obliže? 

Nič grem...Nody ni več zanimiv, mleko sta že spila...AKCIJA....

lp
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
31.1.2011 8:15:38   
Andromeda
Dobro jutro!

Jej, pa je že ponedeljek... A najprej eno kavo spijemo? No, pa dejmo:

user posted image

Kaj ste kej počele za vikend? Mi smo šli v soboto na obisk do moževega brata, potem še do tašče, včeraj pa smo cel dan kar doma lenarili, ker je bilo tako obupno sivo vreme, da se nam ni nič dalo. Smo se hoteli do Preddvora zapeljat in račke nahranit, pa malo sprehodit, ampak je blo res tako zoprno in še hladno, da smo se raje za štirimi stenami držali.
Aja, sem v knjižnici dobila knjigo "Mali vragci", jo toplo priporočam v branje user posted image

katja - glede obročka nimam izkušenj, pa nobene ne poznam, ki bi ga uporabljala, sem se tudi sama nekaj časa nazaj malo zanimala, kako je s tem, pa ti link od enega drugega foruma prilagam, da si malo prebereš: http://zadovoljna.si/forum?topic_id=54477

Nič, uživajte v zadnjem januarskem dnevu, meni se je ta mesec tako vleekeeeeeel...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
31.1.2011 13:01:01   
Bethany
Andromeda, men je pa januar taaakooo hitro minil... Čeprav je bil bolj bedn mesec, s slabim vremenom, enkrat skoraj pomlad, pol pa takole sranje, kot je zadnje dni... Lani pa taka porcija snega čez celo zimo. Baah, hočem pomlad!!! user posted image

Pol pa še virusi, viroze, bolezni... beda, beda, beda!! Js sem ta teden doma, so mi sinusi spet naredili veselico v glavi. Tamalo smo pozdravili, zdaj pa jaz tolčem bolniško... user posted image user posted image

Katja, kremice okoli oči, hm, kaj pa vem, ne dam veliko na obljube kozmetične industrije. Sama je nimam, če me pa že prime, da kako vzamem, pa iščem kake vlažilne in hranilne, da nahranijo občutljivo kožo okoli oči. Baje ima fajno kozmetiko Herbalife, kao hrana od zunaj. Nekaj sem imela priliko sprobat, enkratno, če bi imela viška denarja, bi si nabavila, za parmesečno kuro, saj šele takrat vidiš, ali ima učinek ali ne...

Zaščita: je ne uporabljam, imamo namreč namen teto M odgnati za kako leto ali dve user posted image

Zobar: kaj imate tako hitro kontrolo pri zobozdravniku? Mi smo imeli šele pri enem letu, oz v mojem primeru pri 16ih mesecih, ko je imela že konkretno število zobk zunaj. Zdaj pa spet pri dveh letih, sam sma mogle prestavit, ker je bila glih bolana takrat, imava zdaj čez dva meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 2774
31.1.2011 13:05:41   
Bethany
Bolj kot obročki za zaščito mene zanima tale menstrualna skodelica, lunette, al kok se ji reče?? Pozna katera?? http://www.lunette.com/si/

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......