Andromeda
|
Hello! Danes sem pa jaz prva... Imam malo pavze med učenjem, pa sem prišla na RR pokukat...A eno kavo skuham? Je že dolgo nismo skupaj pile: No, takole, pri nas nič posebnega, Dario v vrtcu, očka v službi, mami za knjigami. Sicer pa ta teden carsko spimo, vsak v svoji postelji (mišljeno je, da Dario spi v svoji postelji, z možem si jo še vedno deliva ). Tudi zvečer že kakih 14 dni lepo sam zaspi, prej je imel pa nekaj mesečno obdobje retja, dokler ni zaspal v najini postelji...Čudeži se dogajajo, a ne? Zato je pa zjutraj toliko bolj siten, se noče oblečt, pa vedno sitnari, da bi kako stvar vzel s seboj v vrtec in potem spet jok, no, na srečo se v avtu umiri in pride nasmejan v vrtec. Kaj boste kej kuhale danes? Jaz bom naredila ocvrt sir, za zraven pa še ne vem, pomfri se mi potem zdi preveč mastno vse skupaj, mogoče bom stopila do Spara, imajo zmrznjen pomfri, ki ga spečeš v pečici brez maščobe. Včeraj pa sem naredila tortilje, Dario jih je s takim veseljem jedel, seveda brez omake...Zadnje čase se mi spet nekaj zmrduje, mesa pa sploh ne je, razen mletega. Upam, da ne bo vegeterijanec onur se nam pa ta teden še ni nič javila, upam, da je vse ok in da le nima časa...
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.2.2011 10:14:27 >
|