|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
26.11.2009 17:40:36   
klavdiy4
ojla...

Nejc & Matic vseeeeeeeeeeeeee najjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke za vozniški izpit...smo se včeraj 2-krat skupaj peljali k nam domov...danes pa sva se z mali peljale do moje sestre in nečakinje in v trgovino...user posted image  trenutno pa mala spi, mami je mal na RR-ju, ati pa PS3 igra..user posted image

zaščita ...meni je g.rekla, da bova dali kar mireno, ker moram kao najprej šolo končat...user posted image pa sem rekla, da ne ,da hočem kt , pa mi je dala nekaj časa, da si kao premislim, pa sem vseeno ostala pri kt.....imam za eno leto recept (do avgusta 2010), vendar jih bom zamenjala , saj me po njemi velikrat glava boli....

kri ... zadnjič je Leila morala dati kri pa ni nič jokala...in tudi , ko je bla cepljena je ene dvakrat zacmivkala, drugače pa nič...

predmeti v ordinaciji ...Leili niso bili zanimivi, razen stetoskop, ki ga je imel zdravnik okoli vratu, ...mu ga je že dvakrat hotela dol vzeti...enkrat svojemu nadomestnemu zdravniku, enkrat pa enemu mlademu zdravniku v Celju in njemu ji ga je uspelo...user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.11.2009 18:13:13   
šema
Najprej čestitke vsem, ki praznujeteuser posted image

zaščita- sem imela cerazete tbl, pa ni blo ok, tko da zdej mirena čaka v omari na 1.user posted image

Ta teden je ata z najmlajšim še doma, v pon pa zopet "tlaka"user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.11.2009 20:01:39   
mojsoncek
Cau punce!

Hvala za cestitke! user posted image

Ja nic, danes je bil sicer popolnoma navaden dan, s to razliko, da smo se po kosilu pocartali s tortico. Jutri nas caka shopping, sobota in nedelja pa festa!!!

No, danes nimam vec casa, ker imam sigurno se za tri ure dela user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.11.2009 20:23:18   
poli*
Hmm, a ti lahko gin. kar tak določi, kakšno zaščito boš imel?? Svetuje lahko, ravno ukazovati ti pa ne more. Si polnoletna in sama odgovorna zase. Vsaj po mojem. Sicer ti tudi jaz svetujem, da šolo dokončaš (si zadnji letnik, ane), potem pa veselo po novo bebico user posted image .

Nejc in matic- bodita tako pridna fantiča še naprej!! user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.11.2009 20:47:48   
carly
En zaspan dober večer.
Mi ponoči še kar vstajamo sedaj se je pa gospodična odločila še da bo že pred 6 vstajala, jest pa čist zombi.no pa sej tud prej ni dosti dalj potegnila dalj kot do sedmih ni skoraj nikoli ratalo.

Vse naj naj vsem enoletnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image .

nič kar grem.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.11.2009 21:15:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Hmm, a ti lahko gin. kar tak določi, kakšno zaščito boš imel?? Svetuje lahko, ravno ukazovati ti pa ne more. Si polnoletna in sama odgovorna zase. Vsaj po mojem. Sicer ti tudi jaz svetujem, da šolo dokončaš (si zadnji letnik, ane), potem pa veselo po novo bebico user posted image .

Nejc in matic- bodita tako pridna fantiča še naprej!! user posted image

ja, se strinjam. Ukazovat ne, predlagat, svetovat, pa se pol sama odločiš... tudi glede šole bi js tako naredila, najprej diploma, pa potem za nagrado še eno bebico user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.11.2009 21:18:53   
Bethany
Andromeda, mi imamo zadnje dni tud eno malo sitnobo doma... kr po nogah mi visi in se hoče cartat... pa nič ji ne paše. A je kej v luftu?? Se že veslim začetka varstva, da se vsaj par ur dnevno mal oddahnem. Prej se mi je zdel, da nisem mogla nič naredit, zdaj je še slabše. Razen, če ji pustim, da se zamoti s čim "prepovedanim"... user posted image user posted image

Jemanje krvi: se mi zdi, da je pri dojenčkih in malčkih to še enostavno in neproblematično. Potem, ko so večji in se v vrtcu ali šoli vsegaboga pogovarjajo, pa dobijo nenormalen strah... pomoje, no.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.11.2009 21:31:21   
šema

PA SEM NAŠLA. BRAVO JST:)))
IZVIRNO SPOROČILO: šema

ROJSTNI DNEVI MAMIC MALIH KRIČAČEV

ZIMA
22.12. - 20.03.
user posted image
25.12. jada
27.12. mojsonček
5.1. Onur
12.1. bobika1
25.1. Zara13
28.1. Nagajiva
1.2. Orka
11.2. klavdiy4
19.2. TINKA05
8.3. luna8

POMLAD
21.03. - 20.06.
user posted image
5.4. Pomar*ANČA*
24.4. _katja_
18.5. vebo

POLETJE
21.06. - 22.09.

user posted image

JESEN
23.09. - 21.12.
user posted image
26.9. Andromeda
28.9. jelka123
2.11. taly82
10.12. šema
19.12 poli*

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 233
26.11.2009 23:20:50   
Andromeda
ooo, pridna šema!!! user posted image user posted image user posted image če katera manjka na sezamu, pa naj le pove, da jo dodamo...

Še 1 ?: se vaši malčki tudi tako igrajo, da mečejo stvari ob tla - in to z vso silo in so potem še veseli, ko kaj fino zaropota? In to vse, kar dobijo pod roke?

In še to: a vam zdaj količinsko pri obroku pojejo manj kot recimo 2-3 mesece nazaj?

Uh, grem še malo križanke reševat za možgansko telovadbo (sem si pa pripravila tudi nekaj študijske li. ampak danes ne, hvala user posted image ) potem pa počasi v pančule...upam, da bo Dario preskočil 1. bujenje ob 5. zjutraj user posted image

Lahko noč!!!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 26.11.2009 23:21:11 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.11.2009 10:34:34   
orka

ROJSTNI DNEVI NAŠIH MAMIC

ZIMA
22.12. - 20.03.
user posted image
25.12. jada
27.12. mojsonček
5.1. Onur
12.1. bobika1
25.1. Zara13
28.1. Nagajiva
1.2. Orka
11.2. klavdiy4
19.2. TINKA05
8.3. luna8

POMLAD
21.03. - 20.06.
user posted image
5.4. Pomar*ANČA*
24.4. _katja_
18.5. vebo

POLETJE
21.06. - 22.09.

user posted image

JESEN
23.09. - 21.12.
user posted image
26.9. Andromeda
28.9. jelka123
2.11. taly82
10.12. šema
19.12 poli*

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.11.2009 11:56:19   
konina
hojla. Za seznam za roj. dneve: jaz praznujem 11.10.77

Moram kar malo pomislit, ker moja črvička pa 10.11. Pa sem se že nekajkrat zmotila zanju ali pa zase. user posted image

Sedaj sta šla v posteljo, pa eden že spi, Erazem se pa še kar ne da. user posted image Pa ponoč smo imeli spet žurko z obema. Ampak sta že ob 18.30 zaspala za čez noč, kar se pa tudi še ni zgodilo. Potem pa sta bila seveda ob 4h že vsa naspana in spočita. Midva pa seveda ne. user posted image

Grem red naredit.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
27.11.2009 11:57:32   
Andromeda
Živjo, mamice!

Tukaj pa že spet vlada neko zatišje. Evo vam user posted image , če boste potem kej bolj zgovorne...Jst grem pa zdejle skuhat piščančjo juhico. Možek ima danes s službo celodnevno silvestrovanje na Pohorju, tako da bova cel dan z miškotom sama.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.11.2009 11:58:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Še 1 ?: se vaši malčki tudi tako igrajo, da mečejo stvari ob tla - in to z vso silo in so potem še veseli, ko kaj fino zaropota? In to vse, kar dobijo pod roke?

In še to: a vam zdaj količinsko pri obroku pojejo manj kot recimo 2-3 mesece nazaj?

...in vljudno vabljene, da mi odgovorite na ti 2 vprašanji user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 238
27.11.2009 11:59:30   
Bethany
uau! kak fensi šmensi seznamček rd-jev. user posted image Se moram kr prijavit zraven, in sicer pod zimo: 3. januaruser posted image

Andromeda, igranje pri nas tudi podobno zgleda. Pa tudi pri hranjenju leti hrana po celi kuhinji, sesanje tako vsak dan ne uide... Še posebno rada pa stoji ob mizici v dnevni in zmeče vse na tla, kar je slučajno gor, ali kaki nizki polici, recimo. Js pravim, da pospravlja mizo, hehe... Al pa najde daljinec ali moj mobitel in z vso silo z njim po mizi tolče. Ooo,  Joy!! user posted image

Hranjenje: jaaaaa, men se tud zdi, da zadnje tedne poje ful manj, kot prejšnje mesece. Malo krivim prehlad... Ampak dokler spravim dosti tekočine v njo, se ne sekiram preveč, če noče jest... Sam mal me včasih jezi, ko kuham in pripravljam, potem pa vse skup stran vržem... user posted image

ok, zdaj pa je tudi štajersko zapustil sonček... smo v oblačnem deževnem turobnem vremenu... Js pa še ful prehlajena. user posted image user posted image Nej pride ornk mrzla zima z veliko snega, spluženimi cestami in pločniki, pa pravim decembrskim vzdušjem. Ane?? user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.11.2009 12:56:35   
poli*
Andromeda, jaz ti bom odg. na 1. vpr.:
Včasih se ji zlušta in potem mi recimo vse šampone zmeče v banjo ali pa sedi na tleh in z vso silo zaluča igračko v tla. Bolj ko poči, več je smeha user posted image  in potem to ponavlja v nedogled...
Se mi sploh ne da več njenih oblačilc lepo zlagat, ker mi vse tri predale vsak dan po njeno pospravi... in zraven nekaj govori in godrnja (verjetno pravi: mamica, tole pa nisi prav zložila user posted image ). Seveda ji ne pustim vsega, ampak vseeno ne omejujem preveč, ker se mora od nekod pa le kaj naučiti. No, dokler ne bo začela izkoriščati ali delati škodo. Recimo zjutraj ji mož reče, naj mu prinese očala... pa gre in jih prinese. Pa se sploh ne bojiva, da bi jih recimo vrgla na tla.
Aja, zadnje dni v kuhinji postavlja škatlo od čevljev k omaram, da več vidi na pult.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.11.2009 13:26:48   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Aja, zadnje dni v kuhinji postavlja škatlo od čevljev k omaram, da več vidi na pult.user posted image

Hehe, brihtna punca!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.11.2009 13:29:29   
Andromeda

ROJSTNI DNEVI NAŠIH MAMIC

ZIMA
22.12. - 20.03.
user posted image
25.12. jada
27.12. mojsonček
3.1. Bethany
5.1. Onur
12.1. bobika1
25.1. Zara13
28.1. Nagajiva
1.2. Orka
11.2. klavdiy4
19.2. TINKA05
8.3. luna8

POMLAD
21.03. - 20.06.
user posted image
5.4. Pomar*ANČA*
24.4. _katja_
18.5. vebo

POLETJE
21.06. - 22.09.

user posted image

JESEN
23.09. - 21.12.
user posted image
26.9. Andromeda
28.9. jelka123
11.10. konina
2.11. taly82
10.12. šema
19.12 poli*

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.11.2009 13:30:37   
Andromeda
konina & Bethany - sem vaju dodala na seznam r. dnevov.

Neposredna povezava do sporočila: 243
27.11.2009 14:12:33   
orka
andromeda,pri nas je metanje igraač ne ta način kor ti praviš že minil,je pa bil aktualen nekaj časa,se mi zdi,da smo jo "naučili" da so igrače za igrat za metanje pa so žoge,ki pa jih imamo malo morje vseh velikosti.Kar pa se hranjenja tiče pa veliko manj poje kot prej,zdaj vsakega obroka samo po par žlic.vilic.....je danes za zajtrk samo četrt žemljice s salamo,je prej kar celo zmazalauser posted image ,čokolino poje tudi četrt tega kot prej....je pa naša mala zadnje čase groooooozno zaspana,bi samo spala,zdaj gre kar trikrat spat čez dan in to ponavadi uro po tem ko se zbudi user posted image mi ni to več jasno

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 244
27.11.2009 19:25:11   
onur
živjo. ma sej nič ne zastopim. user posted image tako kot včeraj. mala zjutraj v redu in šla v jasli. popoldan pa vročina 37,7. bomo videli kaj bo iz tega. mogoče ji je pa prevroče. user posted image pa še zobi rastejo tako, da se ji cedi iz ust in si grize prste, če nima dude.

metanje igrač: kakor jo piči, čeprav ne več toliko. vedno pa zaluča daljinca (če ga ima na dosegu) ko ga vidi, da se odpre zadaj in skočijo baterije ven.

hrana: odvisno od obroka, vendar zvečer predvsem poje manj, pa zjutraj tudi mleka spije manj, tako, da razmišljam, da bi morda mleko ukinili. ponudila sem ji že kakakv, pa ga ni hotela. bi pa rada nekaj tekočega, ker ima itak nato v jaslih malico (mlečno ali pa kruh in še nekaj).

konina, imaš na isti dan rojstni dan kot moj user posted image , pa še isti letnik sta.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
27.11.2009 19:41:07   
Bethany
na seznamčku pa trenutno prevladujejo zimski rojstni dnevi, poletje pa sameva.... user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 246
27.11.2009 21:29:38   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

na seznamčku pa trenutno prevladujejo zimski rojstni dnevi, poletje pa sameva.... user posted image user posted image

poleti so dopusti, tko da zmanjka ljudi za praznovanja...user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.11.2009 8:15:13   
_katja_
Aha pa se vas našla:) Kaj več pa upam, da popoldne....Zdaj pa en dober zajtrk:))))

Lepo soboto!!!
K

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.11.2009 11:00:06   
Andromeda
Dobro jutro, mamice! (čeprav smo že nekaj ur pokonci)

Za lepši dan vam postrežem z:

user posted image

Mi2 z Dariem sva spala do 8.30 kar je skorajda rekord, zbudil se je sicer ob pol sedmih, pa sem mu dala flaško mleka in je nazaj zaspal. Očka je prišel s silvestrovanja okrog 3.h in še spi, jst pa preklinjan tale dež, ker ne moremo it na sprehod user posted image Pa ravno za vikend se more tako vreme nardit.

Sem pa včeraj Dariu nad posteljco dala v pleničko zavito razrezano čebulo, vonjave so bile sicer user posted image v spalnici, ampak smo pa zato lepo spali.

Nič, morm it ker nekdo sitnari. Zadnje čase mu hitro postane dolgčas.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.11.2009 11:53:03   
*jelka*
Jana ima rojstnodnevno čagouser posted image user posted image user posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?