Bethany
|
Bolančki: za hitro okrevanje... res je veliko viroz, prehladov in drugih oboljenj okoli nas... se mi zdi, da nikoli prejšnja leta v takem obsegu, me kr mal skrbi, kaj še bo, pa nisem paničar za take stvari js že cel teden smrkam, komi govorim, sinuse imam totalno zabite, da mi včasih še operil ne pomaga, pa se mu poskušam izognat in se nalivam s fiziološko, pa je kot kaplja v morje, ne pomaga čist NIČ!! Pol pa spat ne morem, ko ne morem dihat skoz nos... se ne spomnem, da bi kdaj imela tak hud nahod, ti virusi so res čist ponoreli in mutirali ob tem toplem vremenu. Se počutim kot v kaki znanstveni fantastiki: "virusi napadajo človeštvo"... buuhuuuhuuuu!! Naj bo hitro mraz!!! Naša je bila danes prvič v varstvu in to polovico dneva. Je privat, ne v vrtcu, kar mi je glede vseh obolenj, veliko boljše, da sem se tak odločla. Jooj, in ko sem prišla po njo, takoj na roke, se me je začela oklepat, kot nora, če sem jo odložla na tla, v jok in stok... uf! Bo kr kriza, zgleda. Sej ko je pa tam, je pa večinoma ok. Sam neko foro ima, da se začne jokat, ko kdo odpre vrata za na hodnik, kot da se nečesa ustraši, boga revica...
|