Bethany
|
Živjo, čvekice! Pridne ste, pridne... komaj folgam brat, za pisanje pa ponavadi ne ostane časa, ko mi Elina že visi na nogah in steguje rokice v luft. Zadnje dni je postala tako zahtevna glede pozornosti, kar naprej bi bila na rokah, pol se tudi cartanja kar kmalu naveliča, kar za mano raca in gode, če ji prehitro uidem v drug prostor, bohnedi, da zapustim prostor in njo pustim drugje... joj joj joj... upam da je to samo kratko prehodno obdobje. Prej se je pa tako znala sam zamotit in igrat, zdaj ji hodijo same lumparije po glavi. Ko je ne slišim ali vidim več, jo ponavadi najdem ob kakem predalu, omari, kako zlaga in meče stvari ven. Seveda besedice NE ne razume, še bolj se mi dozdeva, da noče razumet, hehe. Aja, pa tak rada grize zadnje čase. Pa seveda ne igračke, ki so temu namenjene, ampak mene ali atija... Ok, dost o našem dogajanju. Klavdiy, čestitke za vozniški izpit. Zdaj pa ekstra previdno in postopoma nabirat izkušnje na cesti!! Novi član v družini: hm... mi bomo še malo počakali. Ne samo zaradi CR, ampak predvsem zaradi medsebojnih odnosov, ker se mi je med porodniško zgodilo, da sem malo zanemarila in sebe v okoliščinah, ko nisem samo mama, pa tudi moža in najin odnos, ki se ne tiče Eline. Pa je že par tednov nazaj postajalo tako smotano ozračje, da je bilo treba nekaj spremenit. In zdaj se trudim pridet spet na stara pota, ki bi tekla vzporedno z Elino. Pa komaj čakam, da se vrnem oz začnem s kakim šihtom. Ker tole bit skoz doma in samo gospodinjit in skrbet za otroka me že malo ubija. Se je kul in fajn bit skoz doma, pa hodit ob takih dnevih na dolge sprehode, kar sicer ne bi mogla, ampak neki še rabim zraven. In ko smo glih pri tem, kakšno zaščito uporabljate?? Men bo čez dva meseca zmanjkalo tablet, pa ne bi bila več na njih... Razmišljam o tem vstavku, mireni. Ima katera izkušnje?? Ali pa ta neka "naravna tabletka"?? Samo reklamo sem vidla, za ostalo pa moraš kao svojega ginekologa vprašat?
|