|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
28.11.2009 12:49:23   
orka
user posted image

DANES PRAZNUJETA JANA IN JAŠA

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
28.11.2009 12:57:26   
Andromeda
JANA in JAŠA - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
28.11.2009 13:11:07   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

JANA in JAŠA - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!

user posted image

tudi od mene!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

btw. kaj pa je s caligulo?? se mi samo zdi, al se res že dolgo ni javila??

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 253
28.11.2009 13:14:53   
Bethany

...
Sem pa včeraj Dariu nad posteljco dala v pleničko zavito razrezano čebulo, vonjave so bile sicer user posted image v spalnici, ampak smo pa zato lepo spali.

Nič, morm it ker nekdo sitnari. Zadnje čase mu hitro postane dolgčas.

za kaj pa je to dobro?? mi bi tudi lepo spali, hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 254
28.11.2009 14:13:44   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...
Sem pa včeraj Dariu nad posteljco dala v pleničko zavito razrezano čebulo, vonjave so bile sicer user posted image v spalnici, ampak smo pa zato lepo spali.

Nič, morm it ker nekdo sitnari. Zadnje čase mu hitro postane dolgčas.

Dobro je pri zamašenem nosku, čebulni hlapi naj bi odmašili noska.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 28.11.2009 14:14:24 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.11.2009 19:48:45   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

...

Dobro je pri zamašenem nosku, čebulni hlapi naj bi odmašili noska.

ahaaa, js imam ful zamašen nos zadnje dni... bi mogla s tem probat! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
28.11.2009 21:04:33   
onur
čebula pomaga tudi, da ublaži kašelj. vonjave so res user posted image user posted image , vendar nuca.

me smo ble danes pri dežurnemu. je mala ponoči ful jokala in imela vročino ter se grabla za uha. imal pordel bobnič, teče ji iz učk. v ponedeljek gremo dat še kri. situacijo pa zaenkrat rešujemo z operilom, da zmanjšamo pritisk v uhih. bomo videli kako bo.

Jana in Jaša sve naj, naj.

user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.11.2009 21:53:31   
Andromeda
onur - upam, da čimprej pozdravite tale uboga vneta uha! user posted image Antibiotikov vam pa niso dali?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.11.2009 23:38:53   
klavdiy4
JANA in JAŠA VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJJJJJJJJJJJ NAJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Caligula...tudi jaz jo pogrešam tle gor,,,.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
29.11.2009 7:41:53   
_katja_
Jutro vsem!

Ena user posted image za vse!

Nam so se spremenili načrti, se ne gremo sankat na Pokljuko. Ima Nace vnete ucke user posted image Pa upam, da bo tukaj vsaj brez vetra, da bomo sli ven.

Lepo nedeljo!
K

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.11.2009 11:30:17   
onur
onur - upam, da čimprej pozdravite tale uboga vneta uha! Antibiotikov vam pa niso dali?

je rekel, da bo proval brez antibiotika (imela ga je 14 dni nazaj), ker je bobnič pordel lahko samo zaradi virusnega stanja in če je to, bo po treh dneh dobro, če je pa bakterijsko pa ne bo in bo treba antibiotik. tako, da gremo jutri še dat kri. je bla pa mami danes tudi pri dežurnemu, sem šla po kapljice, ker ima Petja še vnete oči. zjutraj je imela tako zlepljene, da jih je odprla šele ko smo jih umili. pa še zelen izcedek ma.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.11.2009 20:57:37   
Andromeda
Hello!

Ojoj, vidim, da imate mamice z vseh vetrov zdravstvene težave z vašimi malčki... user posted image da se vsi hitro pozdravite. Mi se zaenkrat "šlepamo" s prehladom, ki se že izboljšuje (trkam, da se ne poslabša), je pa res, da še ne hodimo v vrtec.

Popoldne smo imeli na obisku prijatelje in med njimi 2 nosečkici, pa me je spet tako prijela želja biti kmalu spet v blaženem stanju user posted image Ampak bomo še kakšno leto počakali preden bomo novega člana "naročili.

Nič, grem še malo pospravit, pa pod tuš in če me neha glava bolet še malo med knjige.

Lahko noč!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.11.2009 21:37:29   
orka
helow
spet jaz malo
No naša mala je ponoči spet malo bruhala in tako spet malo zbrkljala ritem,ker ponoči ni potem takoj zaspala,smo spali do 9-ih,potem pa je šla spat pol dvanajstih in spala do pol štirih,smo ostali člani končno enkrat v miru pojedli kosilo user posted image ,ker drugače nam vedno teži,ker mi vedno ne rata istočasno skuhat za vse...občesno še vedno jemo kaj različnega,mi gobe,ki jih Ema ne sme,pa svinjskega ji tudi ne dam....
OOOOOOOOOO ženskice,bliža se december,komaj čakam,pa babi bo tudi vesela,ker bo Ema večino popoldnevov pri njej,ker decembra bom pa manjkala user posted image
uf pa tale debata o nslednjih user posted image mi je tudi všeč in če bi mi gospod od zgoraj namenil več financ bi imela takoj še kakega user posted image ...anyway me veseli,da se in da si želite razmnoževati,go girls...
Pa še komentar o kontracepciji-sama nikoli v življenju nisem imela nobene zaščite in je tudi ne bom imela,mi ni všeč ideja,če pa kej bo pa naj bo z božjim blagoslovom čeprav ni bojazni
zdaj pa

lp,spat je treba

Neposredna povezava do sporočila: 263
29.11.2009 21:39:56   
šema
Sem našla link do tistih copatkov, ki so enaki kot male nogice, le cenejši- če katera še potrebuje (jaz razmišljam, da bomo kupili kaj bolj trdega, ker imamo veeeeeeeliiiiiikeeeeeeee probleme z obuvanjem čevljev- če ima katera kak nasvet, kako pripraviti otroka, da v čevlju ne pokrči prstov????????)

http://picasaweb.google.com/copatki22/Copatki1218Mesecev#

Neposredna povezava do sporočila: 264
30.11.2009 8:38:38   
Andromeda
Dobro jutro in ena user posted image

Dario pravkar razturava vlakca Tomaža, ki ga je dobil včeraj za darilo..no, železnico je že podrl user posted image

Imamo pa od petka, ko je kar 8x kakal, na koncu celo malo driskasto, vneto rito, včeraj zvečer je bila čisto rdeča, sem že mislila danes P klicat, pa upam, da nam uspe z domačimi sredstvi pozdravit (hrastova skorja, canesten in sudocrem -če ima kakšna boljo idejo pa jo naj le napiše), upam, da nam ne bo treba it k P, ker v tem "zlatem" času raznih viroz in grip se mi res ne hodi po nove viruse...

Zanima me v čem imate svoje malčke zdej v vozičku, ker mi smo prerasli zimsko vrečo od lani, nove pa zaenkrat ne bi kupovala, kombinezon oz. pajac pa se mi zdi preveč oprijet oz. ko bo shodil, da ga ne bo oviral pri gibanju - kaj menite ve?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.11.2009 12:48:51   
Bethany

...
Zanima me v čem imate svoje malčke zdej v vozičku, ker mi smo prerasli zimsko vrečo od lani, nove pa zaenkrat ne bi kupovala, kombinezon oz. pajac pa se mi zdi preveč oprijet oz. ko bo shodil, da ga ne bo oviral pri gibanju - kaj menite ve?

dokler ne bo nula, ji ne mislim oblačit nič kombinezonu podobnega.... je pa že dobila za rd en tak zimski pajac, s katerim se bo lahko tudi po snegu kobacala in metala. user posted image user posted image Do takrat pa ima kar kake hlačke - kavbojke ali trenirko, običajno spodaj žabice, pa jopo ali termoflis gor. Ko je pa hladneje, maks 5 stopinj, pa ji dam bundico gor, pa debele čeveljčke na noge... Za vsak slučaj pa vedno dekico zram vozim, da jo pokrijem, če recimo zaspi ali začne kej hladno pihat.

Neposredna povezava do sporočila: 266
30.11.2009 13:10:03   
poli*
No, sedaj pri 13 mesecih je pa tudi Tanja shodila user posted image

Andromeda- bepanten je vredu za vneto rito.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 267
30.11.2009 13:17:42   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

No, sedaj pri 13 mesecih je pa tudi Tanja shodila user posted image

Andromeda- bepanten je vredu za vneto rito.

Bravo, Tanja!!!! user posted image user posted image user posted image

bepanthen smo že imeli enkrat pri vneti riti, pa se mi zdi, da mu ni preveč pomagal. Danes bom probala še z ribjim mazilom...

Drugače pa tud jst Daria še ne oblačim preveč zimsko, ker je preveč toplo vzunaj, se bo pa ta teden menda ohladilo. Jutri bom šla za kak kombinezon pogledat, ki bo tudi za valjanje po snegu primeren pa seveda čeveljčke za zraven kupit in bo to Miklavž prinesel.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
30.11.2009 13:44:19   
poli*
Andromeda- ja škoda, če vam bepanten ne pomaga. user posted image
Jaz imam voziček pp in sem v navodilih od košare brala, da se lahko prevleko od nje up. tudi kot zimsko vrečo. Pa imamo že nekaj časa tako naštimano in je super. Za to zimo bo. Drugače ji pa še vedno oblačim velur, bundica pa čaka v omari.

Neposredna povezava do sporočila: 269
30.11.2009 15:24:07   
*jelka*
opravili sva posvetovalnico za 12m-9650g/75cm,cepljena pa ni bila ker kašljauser posted image ,upam da se ne bo razvilo kaj več iz tega kašlja,tako da v vrteč še ne gre.jaz pa koristim zadnji teden dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jana pa ostane vsaj decembra doma

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.11.2009 19:43:35   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image za Tanjo.

vneta ritka: jaz rešujem s praško pasto in gre.

sva pa bile danes v ambulanti in je bila idrija. najprej čakaš kot idiot za v laboratorij in nato še pri pediatru. mala ima infekcijo, povišane levkocite, tako, da smo dobile antibiotik. da bi ji vsaj ta vročina padla, ker jo prav zdeluje. zaenkrat rešujemo s svečkami in upam, da antibiotik prime.
pol pa pred kosilom končno pridemo domov pa leti še mama v ambulanto, ker me tako grlo boli. user posted image user posted image user posted image user posted image no, dobila sem antibiotik za tri dni in upam, da vse skupaj mine, ker sem čist fertik.

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.11.2009 21:40:20   
šema
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolnim. Mi smo danes OK in upam da bo trajalo...

Vneta ritka- smo imeli le nekrat in je pomagal sudocrem ampak res tanko, tanko namazan.

Jaz ga oblačim zelo zimsko in sem se danes zamislila, ko je revež v avtu tečnaril, da bo treba mal lažja oblačila (sam kaj k ne vem a ga majo v vrtcu zuni kr v vozičku, pol bi ga pa zeblo, če ne miga:(). Ma sej nism več pametna. Komi čakam ZIMO!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.11.2009 22:41:16   
orka
helow

oblačenje-jaz pa tudi ne vem več kako in kaj,zjutraj,če moram otroke v šolo spravt =ko možeka ni,tak dan bo jutri ji dam žabe gor,spodnja majica oz body brez rokavov+majica dolgi rokav+podložena jakna,če pa ima tanjšo bundico ji dam pa še jopico PREVEČ ane?,popoldan pa je brez žabic,pa dekco imamo tudi kar privezano na voz,da je ne pozabimo hihi.Kombinezonov se še ne poslužujemo, ko bo,če bo minus takrat kombinezoni.
Vsi bolniki čimprej se pocajtajte in user posted image user posted image user posted image user posted image za vse
Ema je pozno zaspala danes je bila zelo razpoložena in jaz pozno za rač.,je kr treba it.

Lahko noč vsem skupaj
ps...user posted image user posted image user posted image za vse ki ste te dni naredili prve korake

< Sporočilo je popravil orka -- 30.11.2009 22:43:49 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.12.2009 7:44:48   
inja2
Jutro

Danes pa jaz častim user posted image .

Mi smo bili tudi vsi štirje bolani. Midva z možem sva mela eno črevesno virozo, David spet ušesa, Lea pa je mela vročino, pa sploh ne vem zakaj. Zdej se stanje malo umirja, upam da bo počasi, odkar sta tamaledva v vrtcu smo skoz bolani.

Lea ima v vrtcu čisto krizo, skoz hoče bit po rokah, ne je, ne pije. Upam, da čimprej mine. Pa še oči se je odločil, da jo bo naučil spat, ker tole naše spanje res ni za nikamor več. Mamo zdej že dve noči norišnico. Tamala se dere ko nora, David pa vsake pet minut kliče mami pridi user posted image

Česttike vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image  in vsem za prve korake user posted image user posted image user posted image

Za vneto ritko pa nam pomaga sudocream.

Eno?, kaj boste kupile vašim user posted image  za božička, miklavža?

Lep dan,

inja

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
1.12.2009 10:10:11   
poli*
inja- čestitke Lei za 1. rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  Da bo kmalu lepo spančkala in uživala v vrtcu.

Sem nas že mislila pohvalit, da smo pridne, ker dosti čvekamo in nikoli ne pademo na 2. stran.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?