|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
23.11.2009 19:50:21   
mojsoncek
hej hej... pa je mimo se en delovni ponedeljek (no, nekaj stvari imam se za narediti doma, ampak s pisarno smo pa ze ob dveh opravili)... upam, da se cel teden obrne tako hitro, kot se je prejsnji user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

A se tako malim lahko da parmezan? Meni se namreč zdi preveč...aromatičen user posted image

brez problema, mi ga ze lep cas prakticiramo... parmezan ima med siri tudi dalec najvec beljakovin... in user posted image , da je Daria minila faza "ne jem kosila".

IZVIRNO SPOROČILO: onur

pa imamo ponovno vročino. en teden vrtca, en teden doma, pa spet en teden vrtca pa en doma, pa spet en teden in en dan vrtca in danes popoldan zakuhamo

po moje je najbolje, da se cimprej "navadis" na to. Toliko so bolni zato, ker so bolj izpostavljeni vsem virusom in bakterijam. Kot drugo je pa nekaj v tem stilu, kot je apisala orka. Te bolezni so sigurno tudi psiholoskega izvora, saj je konec koncev locitev od mamice po enem letu velik stres. To dajo vsi vrtickarji cez. Ko se enkrat prekuzijo in vzamejo vrtec za svojega, je pa OK. Pri nasem tavelikem je prvo leto vrtca izgledalo takole: dva tedna v vrtcu, dva tedna doma, dva tedna v vrtcu, dva tedna doma... sicer pa, upam, da se cimprej pocajta! user posted image

hrana - a veste kaj vse pri tej starosti ze v vrtcu jejo user posted image ... ni da ni, ampak res...

No, zdej pa sibam se malo delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.11.2009 20:11:56   
klavdiy4
varovala ,...na spletni strani baby centra sem v išči napisala varovala, pa sem jih našla...imajo začetni komplet  Safety 1st...in mislim da, še tri različne...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.11.2009 20:32:10   
pomar*ANČA*
hej

sem si celo malce časa vzela, da sem prebrala kaj počnete...pa vidim, da bolj malo čvekate.

za darilo za rojstni dan je dobil precej igrač, večinoma tako imenovane pametne igače: mobitel- zdaj vsaj mojega pusi na miru, pa pojočo knjigo, pa eno mizico kjer je precej stvari gor, poganjelec... pa seveda velik za oblečit in čisto svojo pesmico. če slišite na radiju otroško pesmicu galu za rojstni dan to je pesmica ki je napsana za našga čmrla.

orka, jaz bi velikrat kaj napisala, ampak v službi nimam dostopa do foruma, doma se pa ne spravim za računalnik, saj že v službi gledam vanj vseh 8ur.se pa velikrat spomenm na vas.

katja in vse ostale nosečke, kako se počutite? nama so se malce plani podrli in tako gal verjetno ne bo dobil sestrce/bratca v letu 2010user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
23.11.2009 20:37:20   
onur
po moje je najbolje, da se cimprej "navadis" na to.

ja, saj sem se že 'navadla' na to. ma mi je škoda, ker je lih začela uživat tam in nato jo samo zmede, ker je doma in vrtec, ... ma bo. user posted image samo pozitivno naprej. sem tudi jaz pomislila, da je lahko psične narave. bomo videli za vnaprej.
drugač pa nič kaj takega. jutri mi jo bo prišla mama pomerkat, ker mam jaz v službi gužvo, možek pa se bo učil, ker ima v četrtek izpit. zdaj grem malo pod tuš, pa pred tv in nato ležečki. mala pa že spančka.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
23.11.2009 21:06:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

varovala ,...na spletni strani baby centra sem v išči napisala varovala, pa sem jih našla...imajo začetni komplet  Safety 1st...in mislim da, še tri različne...

No, ravno ta paket varoval imamo, pa nikjer navodil ni (ali pa sem jih jaz zaradi vse zmedenosti ob selitvi stran pometala), pa more met človek veliko fantazije, da ugotovi čemu je kaj od tistih varoval namenjeno in kako se "naštima".

pomaranča - tvoj Gal je pa velika zvezda user posted image ...na kateri postaji pa vrtijo to pesmico?

orka - glede kafeta smo na zvezi, upam, da bo Ema kmalu zdrava...Dario je pa tud že 6. dan prehlajen, na srečo "samo" prehlajen - brez vročine itd, samo iz nosa mu teče, pa en dan manj in naslednji spet ful...kr neki.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 180
24.11.2009 8:29:11   
Andromeda
Dobro jutro, mamice!

Danes že spet jaz user posted image kuham...

Bi še kej napisala, pa se mi mali mota pod nogami, tako, da ga grem malo animirat.

Neposredna povezava do sporočila: 181
24.11.2009 8:34:38   
Bethany
Dobro jutro, mamice!!!

Danes pa Elina prazuje prvi rojstni dan!! user posted image user posted image user posted image user posted image

In vam poklanja košček svoje torte:

user posted image

pa dober tek!! user posted image user posted image user posted image

Ena fešta je bila že v nedeljo, danes imamo žur sami trije, v soboto pa pride na vrsto še ena žurka z vrstniki. To bo še zabavno, osem dojenčkov na kupu, hehe.... se že veselim!! user posted image user posted image

Lep dan!!

Neposredna povezava do sporočila: 182
24.11.2009 8:38:07   
Andromeda
Vse najboljše, Elina!user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za tortico, zelo je lepa!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 183
24.11.2009 9:55:35   
mojsoncek
guten morgen user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bacek Jon. To je pa res ena simpaticna torta... Pa seveda, da ne pozabim: ELINA, VSE NAJBOLJSE!!! user posted image

delat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 184
24.11.2009 10:10:51   
orka

N o v e m b r s k e
 user posted image
                    2 0 0 8

26.08.2008 user posted image   Ema /orka/
01.09.2008 user posted image   Tian /zara13/
15.09.2008 user posted image   Luka /soncek80/
02.10.2008 user posted image Ema &user posted image   Tristan /mijavček/
03.10.2008 user posted image  Tjaša user posted image   Uroš /anime/
03.10.2008 user posted image Maj & user posted image  Mak /charley/
07.10.2008 user posted image   Dario /andromeda/
15.10.2008 user posted image  Zojauser posted image Zara /lyra/
18.10.2008 user posted image Emir /emina83/
20.10.2008 user posted image  Gaj /varci/
22.10.2008 user posted image  Manca /vebo/
27.10.2008 user posted image  Tanja /poli*/
27.10.2008 user posted image  Marcel /taly82/
28.10.2008 user posted image  Žiga /jada/
03.11.2008 user posted image Maša /maša23/
04.11.2008 user posted image  Aljaž Žan /šema/
04.11.2008 user posted image  Taja /carly/
05.11.2008 user posted image Žan /tinka05/
07.11.2008 user posted image   Aljaž /nixie/
07.11.2008 user posted image  Maks /letalo/
09.11.2008 user posted image  Pia Lucija /luna8/
10.11.2008 user posted image Tia  /petra*k/
10.11.2008 user posted image Erazem user posted image Gašper /konina/
11.11.2008 user posted image  Miha /pat13/
11.11.2008 user posted image  Patrick /polynesia/
15.11.2008 user posted image Vita /saba/
15.11.2008 user posted image   Lovro /nagajiva/
16.11.2008 user posted image  Lea /inja2/
20.11.2008 user posted image  Nace /_Katja_/
21.11.2008 user posted image  Gal /pomar*ANČA*/
21.11.2008 user posted image  Petja /onur/
24.11.2008 user posted image   Elina /bethany/
26.11.2008 user posted image   Nejc /mojsoncek/
26.11.2008 user posted image  Matic /Bobika1/
28.11.2008 user posted image  Jaša /caligula/
28.11.2008 user posted image  Jana /*jelka*/
02.12.2008 user posted image   Leila /Klavdy4/

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
24.11.2009 10:13:38   
orka
Elina-vse najboljše
Tortica je res mmmmmmmmm

No trenutno smo brez vročine in ker smo zadnja dva dni bol malo trošili energijo,je treba danes vse naenkrat ven s sebe dat...ufffff je hudič.če imaš preveč energije user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil orka -- 24.11.2009 10:14:00 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
24.11.2009 10:19:46   
zara13

Danes pa praznuje ELINA..vse naj naj...

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
24.11.2009 11:10:19   
onur
Vse naj, naj Elina. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo že brez vročine, ma je vseeno še ostala doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 188
24.11.2009 19:40:21   
carly
Elina vse naj naj.

Upam da se vaši otročki ( tisti ki so bolni) čim prej pozdravijo, pa čim manj raznih bolezni v prihodnosti.

Zdej pa šibam mal pospravt po stanovanju, no samo igrače na kup spravt, se ati nič ne spomni da bi kaj nazaj na svoje mesto dal ko se nehata igrat, Taja ima pa itak proste roke za preletat celo stanovanje in potem romajo igrače in ostali predmeti iz ene sobe v drugo:)

Sicer pa Pomaranča upam da boš tudi ti spet kmalu srečka nosečka in se nama s Katjo pridružiš.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 189
24.11.2009 20:27:50   
poli*
Pomaranča- navijam in držim pestke za čim prejšen +!!! user posted image   user posted image   user posted image

Ali še katera načrtuje novega člana v bližnji prihodnosti?
Midva recimo še ne. Verjetno bomo začeli delati na drugem čez kakšno leto in pol. Se mora porihtati glede služb.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 190
24.11.2009 20:34:31   
mojsoncek
ku ku... danes pa spet bolj slabo cvekamo user posted image

Punce moje, dnevi se bolj hitro letijo odkar sem nazaj v sluzbi. Teden se en-dva-tri obrne, vikend pa seveda tudi. Sem ze skoraj pozabila, da sem bila na porodniski, pa se niti dva tedna nisem v sluzbi user posted image

Sicer pa se tudi mi pocasi pripravljamo na praznovanje. V soboto imamo povabljene "tamlade" in otroke, v nedeljo pa "tastare". Pestro bo...

Jutri je zame dela prost dan, ker greva z nejcem na sistematiko. Komaj cakam, da ga stehtajo. me zanima ali je blizje osmim ali devetim kilogramom :) Ja, pa upam, da ni prevec prehlajen za cepljenje, da se ne bomo na 14 dni hodili samo kazat v ZD. Ker toliko dopusta pa nimam user posted image

pomaranca, tudi jaz ti zelim, da se vama cimprej uresnici zelja po se enem otrocicku!

nov clan - zaenkrat ostajamo pri dveh, kaj pa bo prinesel cas, bomo pa se videli. Itak pa vsaj se pol leta (se bolje pa malo vec) ne smem zanosit, ker sem imela ze dva CR.

No, se malo delovnih obveznosti, potem se pa prepustim branju knjige in jogi... nujni opravili za relax v teh dneh user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.11.2009 20:38:33 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 191
24.11.2009 21:05:34   
onur
pomar*anča* tudi jaz ti želim, da bi bila čim prej noseča in boš videla, da se ti bo uresničilo.

danes je bil pa dolg dan. ja. z možekom sva sklenila, da tamalo pustiva danes in jutri doma. prišla je moja mama (tašča še dela), da jo je varvala, da se bo možek učil, ker ima v četrtek izpit. to je še šlo nekako. tašča je že včeraj pripravila ječmen za danes. pol pa prababica (taščina mama) da ječmen gret na štedilnik in nanj pozabi in se seveda vse pripali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa možek veselo na kuhanje in učenje je šlo po zlu.
jaz sem delala, popoldan pa bila še na predavanju v okviru vrtca in šole za starše. poslušali bogdana žorža o razvajenosti - superca.
tako. mamica je še ostala pri meni. možek je v službi. mala spi, jaz pa še pod tuš in nato tv ter spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 192
24.11.2009 21:19:00   
pomar*ANČA*
joj babnce, sem malce čudno napisalauser posted image midva si želiva še enga dojenčka čim prej,ampak glede na to, da sem začela z novo službo so se nama plani podrli in bova mogla še malce počakat....

elina, vse najboljše!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 193
24.11.2009 21:25:28   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

joj babnce, sem malce čudno napisalauser posted image midva si želiva še enga dojenčka čim prej,ampak glede na to, da sem začela z novo službo so se nama plani podrli in bova mogla še malce počakat....

saj smo verjetno vse predvidevale, da v tem grmu tici zajec... pa vseeno ne predolgo cakat user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
24.11.2009 22:51:16   
klavdiy4
Ojla....

joj, jaz sem pa danes takooooooooooo vesela....user posted image vozniški izpit sem naredila!!!!!!!in to ravno 24.11., leto dni pozneje, ko sem imela PDP za Leilo...user posted image

ELINA VSEEEEEEEEEE NAJJJJJJJJJJJJJJ NAJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

poli* mi bi bili +(a) zelo veseli...user posted image čeprav jih veliko (na skrivaj nekateri pa tudi naglas),ki nasprotujejo....vendar, tako pač je....mlada sva se odločila za user posted image  in ne bi rada ostala samo pri enem...res je, da imam še šolo za dokončat, vendar je ne bo nihče namesto mene...user posted image in zaradi tega nama želj in sanj ne bodo izpodbijali in uničevali....ker ne bi rada imela toliko razlike... med user posted image ....pa še želja je pri obema velika...user posted image

mojsoncek ...tudi mi praznujemo v soboto in nedeljo....user posted image 5 in 4 dni prekmalu...

Neposredna povezava do sporočila: 195
25.11.2009 7:55:18   
onur
klavdiy4 user posted image user posted image user posted image user posted image  za vozniški. za bebico pa sledi svojim sanjam in se ne oziraj na druge.

midva si tudi še želiva eno bebico, vendar bom jaz verjetno sedaj delala eno leto, pa bomo vmes ali potem kaj razmišljali.

a ja. so pa v ponedeljek v vrtcu tudi v Petjini skupini imeli fešto za njen rojstni dan. jaz sem nekaj prinesla, oni so rajali, za darilo pa je dobila mucko (igračko), ker so skupina muce. se mi je zdela prav fajn tale feštica. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.11.2009 9:55:39   
zara13
Jutro čvekice!

Sva ravno prejle prišla domov s Tianom, je imel pediatra...nove mere 9400g in 75 cm user posted image se me je pediatrinja takoj spomnila, ker sem jo spraševala za cepljenje proti pnevm. in so naročili cepivo tko, da bo cepljen naslednji četrtek. Sva naročena že ob 7:20 user posted image full zgodaj, takrat naš mini ponavadi še sladko spi, že danes je imel problem se zbudit ob 7h ;) bo pa 2x cepljen, ker je že 1 leto star in prvo cepivo bo dobil zastonj, drugega bomo pa plačali ;)

klavdiy - user posted image user posted image čestitke za vozniškegauser posted image user posted image Zdej pa lepo čimveč vozit ;)

onur - full dobro, da je imela Petja še feštico v vrtcu..jaz imam en tko lep spomin še iz mojga vrtca, sem bla stara 4 leta in ob rojstnem dnevu so mi vsi otroci narisali risbico, vzgojiteljica pa mi je naredila knjigico, ki jo imam še sedaj, po tolikih letih to pogledat, je res fajn

2. otroček - pupe full fajn, da že razmišljate o novem dojenčku, mene če kdo vpraša kdaj bo drugi, ne znam povedat. Sigurno bi imela še enega, a možnost, da se mi podobno ponovi in da spet rodim nedonošenčka je zelo velika torej zaenkrat še ne razmišljam o tem, vsaj 3 leta pri nas ne bo nič.

Tiste, ki želite + čimprej pa seveda srečno in upam, da nas spet kmalu razveselite z novičko.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.11.2009 11:02:54   
konina
Hojla! Najprej vse najboljše slavljenka Elina. user posted image user posted image user posted image Torta je bila pa tudi čudovita. Njami!

Pa Nejc in Matic praznujeta jutri. Tudi vama vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

Moja dva fantiča sta v posteljicah in upam, da že spita. Kasneje pa gresta na sprehod z babi, jaz pa na MASAAAAŽŽŽOOOO!!! Jeeee! Komaj čakam. Sem vsa trda in pomečkana, pa neprespana in komaj čakam malo razvajanja.

Uf, še en član? Hja, pri nas je tako, da jaz bi, možek pa pravi, da je dovolj. Poleg tega sta tale dva nastala z IVF, pa ne gremo še enkrat skozi. Sva pa sklenila kompromis, da sva ta mesec brez zaščite in svobodna v posteljnih užitkih user posted image , potem pa grem po mireno, ko pride M. Če nama je namenjeno, pa nama rata sedaj zanosit, bomo pa sprejeli in bili veseli. Če pa ne bo, bo pa prav tako v redu, saj imamo tri čudovite sončke.

No, eden spi, drugi pa poje v postelji. Grem počekirat.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 198
25.11.2009 11:04:48   
konina
No, pozabljivost pa taka.

Petja vse najboljše tudi tebi. user posted image user posted image user posted image

Pa klavdy čestitam za vozniški izpit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.11.2009 12:16:04   
klavdiy4
Hvala vsem za čestitke...

Je bil včeraj super dan, razen tega, da je bila spet prometna v naših krajih...pa še moj nekdanji fant je bil izpred 4 let...21 let star se je zaletel v drevo in podlegel poškodbam na kraju nesreče....user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

TELEVIZIJA
Lelly28 RR

Koliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?

do 1 ure (38%)

1-3 ure (42%)

3-6 ure (8%)

več kot 6 ur (4%)

ne gledam/nimam TV (8%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!