Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2009 19:50:21
|
|
|
|
mojsoncek
|
hej hej... pa je mimo se en delovni ponedeljek (no, nekaj stvari imam se za narediti doma, ampak s pisarno smo pa ze ob dveh opravili)... upam, da se cel teden obrne tako hitro, kot se je prejsnji IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda A se tako malim lahko da parmezan? Meni se namreč zdi preveč...aromatičen brez problema, mi ga ze lep cas prakticiramo... parmezan ima med siri tudi dalec najvec beljakovin... in , da je Daria minila faza "ne jem kosila". IZVIRNO SPOROČILO: onur pa imamo ponovno vročino. en teden vrtca, en teden doma, pa spet en teden vrtca pa en doma, pa spet en teden in en dan vrtca in danes popoldan zakuhamo po moje je najbolje, da se cimprej "navadis" na to. Toliko so bolni zato, ker so bolj izpostavljeni vsem virusom in bakterijam. Kot drugo je pa nekaj v tem stilu, kot je apisala orka. Te bolezni so sigurno tudi psiholoskega izvora, saj je konec koncev locitev od mamice po enem letu velik stres. To dajo vsi vrtickarji cez. Ko se enkrat prekuzijo in vzamejo vrtec za svojega, je pa OK. Pri nasem tavelikem je prvo leto vrtca izgledalo takole: dva tedna v vrtcu, dva tedna doma, dva tedna v vrtcu, dva tedna doma... sicer pa, upam, da se cimprej pocajta! hrana - a veste kaj vse pri tej starosti ze v vrtcu jejo ... ni da ni, ampak res... No, zdej pa sibam se malo delat...
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2009 20:11:56
|
|
|
|
klavdiy4
|
varovala ,...na spletni strani baby centra sem v išči napisala varovala, pa sem jih našla...imajo začetni komplet Safety 1st...in mislim da, še tri različne...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2009 20:32:10
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
hej sem si celo malce časa vzela, da sem prebrala kaj počnete...pa vidim, da bolj malo čvekate. za darilo za rojstni dan je dobil precej igrač, večinoma tako imenovane pametne igače: mobitel- zdaj vsaj mojega pusi na miru, pa pojočo knjigo, pa eno mizico kjer je precej stvari gor, poganjelec... pa seveda velik za oblečit in čisto svojo pesmico. če slišite na radiju otroško pesmicu galu za rojstni dan to je pesmica ki je napsana za našga čmrla. orka, jaz bi velikrat kaj napisala, ampak v službi nimam dostopa do foruma, doma se pa ne spravim za računalnik, saj že v službi gledam vanj vseh 8ur.se pa velikrat spomenm na vas. katja in vse ostale nosečke, kako se počutite? nama so se malce plani podrli in tako gal verjetno ne bo dobil sestrce/bratca v letu 2010
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2009 20:37:20
|
|
|
|
onur
|
po moje je najbolje, da se cimprej "navadis" na to. ja, saj sem se že 'navadla' na to. ma mi je škoda, ker je lih začela uživat tam in nato jo samo zmede, ker je doma in vrtec, ... ma bo. samo pozitivno naprej. sem tudi jaz pomislila, da je lahko psične narave. bomo videli za vnaprej. drugač pa nič kaj takega. jutri mi jo bo prišla mama pomerkat, ker mam jaz v službi gužvo, možek pa se bo učil, ker ima v četrtek izpit. zdaj grem malo pod tuš, pa pred tv in nato ležečki. mala pa že spančka.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2009 21:06:41
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 varovala ,...na spletni strani baby centra sem v išči napisala varovala, pa sem jih našla...imajo začetni komplet Safety 1st...in mislim da, še tri različne... No, ravno ta paket varoval imamo, pa nikjer navodil ni (ali pa sem jih jaz zaradi vse zmedenosti ob selitvi stran pometala), pa more met človek veliko fantazije, da ugotovi čemu je kaj od tistih varoval namenjeno in kako se "naštima". pomaranča - tvoj Gal je pa velika zvezda ...na kateri postaji pa vrtijo to pesmico? orka - glede kafeta smo na zvezi, upam, da bo Ema kmalu zdrava...Dario je pa tud že 6. dan prehlajen, na srečo "samo" prehlajen - brez vročine itd, samo iz nosa mu teče, pa en dan manj in naslednji spet ful...kr neki.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 8:29:11
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro, mamice! Danes že spet jaz kuham... Bi še kej napisala, pa se mi mali mota pod nogami, tako, da ga grem malo animirat.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 8:34:38
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro, mamice!!! Danes pa Elina prazuje prvi rojstni dan!! In vam poklanja košček svoje torte: pa dober tek!! Ena fešta je bila že v nedeljo, danes imamo žur sami trije, v soboto pa pride na vrsto še ena žurka z vrstniki. To bo še zabavno, osem dojenčkov na kupu, hehe.... se že veselim!! Lep dan!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 8:38:07
|
|
|
|
Andromeda
|
Vse najboljše, Elina! Pa hvala za tortico, zelo je lepa!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 9:55:35
|
|
|
|
mojsoncek
|
guten morgen iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bacek Jon. To je pa res ena simpaticna torta... Pa seveda, da ne pozabim: ELINA, VSE NAJBOLJSE!!! delat!!!
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 10:10:51
|
|
|
|
orka
|
N o v e m b r s k e 2 0 0 8 26.08.2008 Ema /orka/ 01.09.2008 Tian /zara13/ 15.09.2008 Luka /soncek80/ 02.10.2008 Ema & Tristan /mijavček/ 03.10.2008 Tjaša & Uroš /anime/ 03.10.2008 Maj & Mak /charley/ 07.10.2008 Dario /andromeda/ 15.10.2008 Zoja & Zara /lyra/ 18.10.2008 Emir /emina83/ 20.10.2008 Gaj /varci/ 22.10.2008 Manca /vebo/ 27.10.2008 Tanja /poli*/ 27.10.2008 Marcel /taly82/ 28.10.2008 Žiga /jada/ 03.11.2008 Maša /maša23/ 04.11.2008 Aljaž Žan /šema/ 04.11.2008 Taja /carly/ 05.11.2008 Žan /tinka05/ 07.11.2008 Aljaž /nixie/ 07.11.2008 Maks /letalo/ 09.11.2008 Pia Lucija /luna8/ 10.11.2008 Tia /petra*k/ 10.11.2008 Erazem & Gašper /konina/ 11.11.2008 Miha /pat13/ 11.11.2008 Patrick /polynesia/ 15.11.2008 Vita /saba/ 15.11.2008 Lovro /nagajiva/ 16.11.2008 Lea /inja2/ 20.11.2008 Nace /_Katja_/ 21.11.2008 Gal /pomar*ANČA*/ 21.11.2008 Petja /onur/ 24.11.2008 Elina /bethany/ 26.11.2008 Nejc /mojsoncek/ 26.11.2008 Matic /Bobika1/ 28.11.2008 Jaša /caligula/ 28.11.2008 Jana /*jelka*/ 02.12.2008 Leila /Klavdy4/
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 10:13:38
|
|
|
|
orka
|
Elina-vse najboljše Tortica je res mmmmmmmmm No trenutno smo brez vročine in ker smo zadnja dva dni bol malo trošili energijo,je treba danes vse naenkrat ven s sebe dat...ufffff je hudič.če imaš preveč energije
< Sporočilo je popravil orka -- 24.11.2009 10:14:00 >
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 10:19:46
|
|
|
|
zara13
|
Danes pa praznuje ELINA..vse naj naj...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 11:10:19
|
|
|
|
onur
|
Vse naj, naj Elina. Tudi mi smo že brez vročine, ma je vseeno še ostala doma.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 19:40:21
|
|
|
|
carly
|
Elina vse naj naj. Upam da se vaši otročki ( tisti ki so bolni) čim prej pozdravijo, pa čim manj raznih bolezni v prihodnosti. Zdej pa šibam mal pospravt po stanovanju, no samo igrače na kup spravt, se ati nič ne spomni da bi kaj nazaj na svoje mesto dal ko se nehata igrat, Taja ima pa itak proste roke za preletat celo stanovanje in potem romajo igrače in ostali predmeti iz ene sobe v drugo:) Sicer pa Pomaranča upam da boš tudi ti spet kmalu srečka nosečka in se nama s Katjo pridružiš.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 20:27:50
|
|
|
|
poli*
|
Pomaranča- navijam in držim pestke za čim prejšen +!!! Ali še katera načrtuje novega člana v bližnji prihodnosti? Midva recimo še ne. Verjetno bomo začeli delati na drugem čez kakšno leto in pol. Se mora porihtati glede služb.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 20:34:31
|
|
|
|
mojsoncek
|
ku ku... danes pa spet bolj slabo cvekamo Punce moje, dnevi se bolj hitro letijo odkar sem nazaj v sluzbi. Teden se en-dva-tri obrne, vikend pa seveda tudi. Sem ze skoraj pozabila, da sem bila na porodniski, pa se niti dva tedna nisem v sluzbi Sicer pa se tudi mi pocasi pripravljamo na praznovanje. V soboto imamo povabljene "tamlade" in otroke, v nedeljo pa "tastare". Pestro bo... Jutri je zame dela prost dan, ker greva z nejcem na sistematiko. Komaj cakam, da ga stehtajo. me zanima ali je blizje osmim ali devetim kilogramom :) Ja, pa upam, da ni prevec prehlajen za cepljenje, da se ne bomo na 14 dni hodili samo kazat v ZD. Ker toliko dopusta pa nimam pomaranca, tudi jaz ti zelim, da se vama cimprej uresnici zelja po se enem otrocicku! nov clan - zaenkrat ostajamo pri dveh, kaj pa bo prinesel cas, bomo pa se videli. Itak pa vsaj se pol leta (se bolje pa malo vec) ne smem zanosit, ker sem imela ze dva CR. No, se malo delovnih obveznosti, potem se pa prepustim branju knjige in jogi... nujni opravili za relax v teh dneh
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.11.2009 20:38:33 >
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 21:05:34
|
|
|
|
onur
|
pomar*anča* tudi jaz ti želim, da bi bila čim prej noseča in boš videla, da se ti bo uresničilo. danes je bil pa dolg dan. ja. z možekom sva sklenila, da tamalo pustiva danes in jutri doma. prišla je moja mama (tašča še dela), da jo je varvala, da se bo možek učil, ker ima v četrtek izpit. to je še šlo nekako. tašča je že včeraj pripravila ječmen za danes. pol pa prababica (taščina mama) da ječmen gret na štedilnik in nanj pozabi in se seveda vse pripali. pol pa možek veselo na kuhanje in učenje je šlo po zlu. jaz sem delala, popoldan pa bila še na predavanju v okviru vrtca in šole za starše. poslušali bogdana žorža o razvajenosti - superca. tako. mamica je še ostala pri meni. možek je v službi. mala spi, jaz pa še pod tuš in nato tv ter spanje.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 21:19:00
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
joj babnce, sem malce čudno napisala midva si želiva še enga dojenčka čim prej,ampak glede na to, da sem začela z novo službo so se nama plani podrli in bova mogla še malce počakat.... elina, vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 21:25:28
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* joj babnce, sem malce čudno napisala midva si želiva še enga dojenčka čim prej,ampak glede na to, da sem začela z novo službo so se nama plani podrli in bova mogla še malce počakat.... saj smo verjetno vse predvidevale, da v tem grmu tici zajec... pa vseeno ne predolgo cakat
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2009 22:51:16
|
|
|
|
klavdiy4
|
Ojla.... joj, jaz sem pa danes takooooooooooo vesela.... vozniški izpit sem naredila!!!!!!!in to ravno 24.11., leto dni pozneje, ko sem imela PDP za Leilo... ELINA VSEEEEEEEEEE NAJJJJJJJJJJJJJJ NAJJJJJJJJJJ!!!!!!!!! poli* mi bi bili +(a) zelo veseli... čeprav jih veliko (na skrivaj nekateri pa tudi naglas),ki nasprotujejo....vendar, tako pač je....mlada sva se odločila za in ne bi rada ostala samo pri enem...res je, da imam še šolo za dokončat, vendar je ne bo nihče namesto mene... in zaradi tega nama želj in sanj ne bodo izpodbijali in uničevali....ker ne bi rada imela toliko razlike... med ....pa še želja je pri obema velika... mojsoncek ...tudi mi praznujemo v soboto in nedeljo.... 5 in 4 dni prekmalu...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2009 7:55:18
|
|
|
|
onur
|
klavdiy4 za vozniški. za bebico pa sledi svojim sanjam in se ne oziraj na druge. midva si tudi še želiva eno bebico, vendar bom jaz verjetno sedaj delala eno leto, pa bomo vmes ali potem kaj razmišljali. a ja. so pa v ponedeljek v vrtcu tudi v Petjini skupini imeli fešto za njen rojstni dan. jaz sem nekaj prinesla, oni so rajali, za darilo pa je dobila mucko (igračko), ker so skupina muce. se mi je zdela prav fajn tale feštica.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2009 9:55:39
|
|
|
|
zara13
|
Jutro čvekice! Sva ravno prejle prišla domov s Tianom, je imel pediatra...nove mere 9400g in 75 cm se me je pediatrinja takoj spomnila, ker sem jo spraševala za cepljenje proti pnevm. in so naročili cepivo tko, da bo cepljen naslednji četrtek. Sva naročena že ob 7:20 full zgodaj, takrat naš mini ponavadi še sladko spi, že danes je imel problem se zbudit ob 7h ;) bo pa 2x cepljen, ker je že 1 leto star in prvo cepivo bo dobil zastonj, drugega bomo pa plačali ;) klavdiy - čestitke za vozniškega Zdej pa lepo čimveč vozit ;) onur - full dobro, da je imela Petja še feštico v vrtcu..jaz imam en tko lep spomin še iz mojga vrtca, sem bla stara 4 leta in ob rojstnem dnevu so mi vsi otroci narisali risbico, vzgojiteljica pa mi je naredila knjigico, ki jo imam še sedaj, po tolikih letih to pogledat, je res fajn 2. otroček - pupe full fajn, da že razmišljate o novem dojenčku, mene če kdo vpraša kdaj bo drugi, ne znam povedat. Sigurno bi imela še enega, a možnost, da se mi podobno ponovi in da spet rodim nedonošenčka je zelo velika torej zaenkrat še ne razmišljam o tem, vsaj 3 leta pri nas ne bo nič. Tiste, ki želite + čimprej pa seveda srečno in upam, da nas spet kmalu razveselite z novičko.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2009 11:02:54
|
|
|
|
konina
|
Hojla! Najprej vse najboljše slavljenka Elina. Torta je bila pa tudi čudovita. Njami! Pa Nejc in Matic praznujeta jutri. Tudi vama vse najboljše. Moja dva fantiča sta v posteljicah in upam, da že spita. Kasneje pa gresta na sprehod z babi, jaz pa na MASAAAAŽŽŽOOOO!!! Jeeee! Komaj čakam. Sem vsa trda in pomečkana, pa neprespana in komaj čakam malo razvajanja. Uf, še en član? Hja, pri nas je tako, da jaz bi, možek pa pravi, da je dovolj. Poleg tega sta tale dva nastala z IVF, pa ne gremo še enkrat skozi. Sva pa sklenila kompromis, da sva ta mesec brez zaščite in svobodna v posteljnih užitkih , potem pa grem po mireno, ko pride M. Če nama je namenjeno, pa nama rata sedaj zanosit, bomo pa sprejeli in bili veseli. Če pa ne bo, bo pa prav tako v redu, saj imamo tri čudovite sončke. No, eden spi, drugi pa poje v postelji. Grem počekirat. Lp, Nina
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2009 11:04:48
|
|
|
|
konina
|
No, pozabljivost pa taka. Petja vse najboljše tudi tebi. Pa klavdy čestitam za vozniški izpit. Lp, Nina
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2009 12:16:04
|
|
|
|
klavdiy4
|
Hvala vsem za čestitke... Je bil včeraj super dan, razen tega, da je bila spet prometna v naših krajih...pa še moj nekdanji fant je bil izpred 4 let...21 let star se je zaletel v drevo in podlegel poškodbam na kraju nesreče....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
TELEVIZIJALelly28 RRKoliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?do 1 ure (
38%)
1-3 ure (
42%)
3-6 ure (
8%)
več kot 6 ur (
4%)
ne gledam/nimam TV (
8%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!