Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 9.3.2010 16:24:04
|
|
|
|
Metuljcica77
|
pozdravljene mamice ne boste verjele, sm bla zdele urco uzuni s tamalo, me je skor odpihnl ampak jz kr ne morem bit vsak dan not in nama obema paše it mal na zrak, itak predvidevam da bova jutri not zaprte glede na vremensko napoved ... komaj čakam pomlad in poletje ... za povrh je pa še Ema prerasla svoj zimski pajacek, no ja ima pa zdej novga Valerija77 a lohk please napišeš kateri je ta sosednji forum, kjer gledaš za rabljene oblekice spalna vreča, žal o tem ne vem dosti, rožica13 pišeš da jo daješ v spalno vrečo, zakaj je to dobro, a zato k že tolk brcajo in da se ne odkrijejo? caryn katere kaplice pa ste dobili za učke, naša pikica je imela oba boga pa smo enga pozdravl s domačimi recepti, če lohk temu tko rečem, drug je pa še kr bogi in mam namen zatežit pr pediatru, ker se že predolgo vleče in me skrbi pazite na svoje sončke in naj bodo maksimalno zdravi
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 9.3.2010 17:26:22
|
|
|
|
mayamaya
|
tassika hvala. veš, da nisem na to niti pomislila. sicer drugače nimamo problemov za zaspati tako, da... če je to to, upam, da jo bo hitro minilo. ker sva res ogromno zunaj in velikokrat zvečer obiščeva moje starše (ki so oddaljeni glih eno dolžino ulice ) tako, da se v večernih urah vračava domov. in takrat ni nobenih problemov, navadno celo zaspi že tistih 300m do doma. mogoče se ji pa res zdi tisto še prezgodaj za zaspat. bomo videli. itak pa se ura kmalu zamenja. zdaj pa spančka. mogoče jo pa zavijanje burje zunaj uspava . zvečer pa nimamo neke posebne rutine. ko se bliža tista ura (21, 21.30 ) jo preoblečem, nahranim in zaspi že s flašo v ustih. potem jo še malo guncam v naročju in hop v posteljo. imamo pa mi tudi vrečo. tako sem sigurna, da tudi če se odkrije, ker tako nemirno spi, je vsaj na toplem v vreči . in spi do 7. 7.30, danes pa celo do 8.30. za pohvalit. metuljcica77 meni je tudi grozno ko morem biti doma. ker smo res več zunaj kot notri. že tako bova danes očitno spustili popoldansko pohajanje, glede na nenormalne razmere pa bomo jutri itak cel dan notri . je že zdaj tako, da se komaj držiš, pa še sneg je napovedan . HOČEM POMLAD !!! glede miksanja...palični mešalnik je zakon. tako kot ste napisale: povsod gre zraven. ampak jaz ne mislim še nič dodajat goste hrane. če mi le rata potegnit še teh nekaj dojenj na dan do 6m.
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 9.3.2010 17:55:39
|
|
|
|
rožica13
|
Metuljcica77, jaz jo dam v vrečo, ker ima ležišče pod naklonom zaradi refluksa in potem če kaj muva je takoj na dnu postlce in seveda čist pod kovtrom, tko da sma se že parkrat vstrašla, kje sploh je . Pa tudi bolj toplo ji je, kot če je pokrita s kovtrom in deknco. Lina je šla danes spat že 4x in 3x se je zbudila po 35min in sem visela pol pr njej skor pol ure, da je odspala celo uro, no zdle je pa moj pr njej in se ne zbudi .
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 9.3.2010 18:55:00
|
|
|
|
lenybaby
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13 Metuljcica77, jaz jo dam v vrečo, ker ima ležišče pod naklonom zaradi refluksa in potem če kaj muva je takoj na dnu postlce in seveda čist pod kovtrom, tko da sma se že parkrat vstrašla, kje sploh je . Hehe! men se je tud to zgodil ja! Te kr mal stisne - zjutri pogledaš v postlco, malega pa nikjer! Bom js tud probala za tole vrečo mal pogledat k naš je tud tolk rogovilko ratal ponoč in tko maha naokol in kovtr odkriva dekco itak zbrca s sebe... pol je pa ponoč mrzlo v sobi pa skoz gledam če je pokrit. Aja pa včeri sm kupla to varuško - za celih 25 eurov v evrospinu! Mislm halo! Nese pa gor čist u ta vrhn štuk iz kleti, pa v delavnco - povsod ga čujem! Je na baterije al pa na elektriko - zakaj bi že blo treba dajat 100 in tolko če lahk daš dost manj?! Šibam - mišk kliče!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 9.3.2010 19:06:13
|
|
|
|
pikica 28
|
vreča za spanje: jaz imam tako brez rokavov, zato ga pokrijem še s dekico (na eni strani bombažna, na drugi flis). Oblečen pa je v body in pižmco. Ker če sva pokrita s kovtrom, mu je enkrat prevroče in vse zbrca dol, drugiča ga pa zebe. Sedaj ko pa spimo v vreči je pa tudi bolj miren in lepše pančka. Mi smo pa danes zeloooo bogi. Nikoli se noe nosit, danes pa se je samo stiskal in jokcal. Mislim, da mu že zelooooooooo nagajajo zobki...
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 9.3.2010 19:11:06
|
|
|
|
mayamaya
|
izgleda, da so vsi kostanjčki isti že zdaj rogovilijo. Neja tudi tako ''grdo'' spi, da jo je treba skozi gledati. pa skozi se kar po diagonali postavlja. kot da posteljica ni dovolj dolga . vreča je zakon. lenybaby mi smo tudi kupili to varuško. jo bomo rabili če kam gremo, pa da lahko malo po bajti laufam ko spi v zibki. je čist v redu. ker AC imam samo v posteljici v spalnici, da lahko ponoči mirno spimo. tam pa je ne dajemo spat čez dan
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 8:39:06
|
|
|
|
caryn
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77 pozdravljene mamice ne boste verjele, sm bla zdele urco uzuni s tamalo, me je skor odpihnl ampak jz kr ne morem bit vsak dan not in nama obema paše it mal na zrak, itak predvidevam da bova jutri not zaprte glede na vremensko napoved ... komaj čakam pomlad in poletje ... za povrh je pa še Ema prerasla svoj zimski pajacek, no ja ima pa zdej novga Valerija77 a lohk please napišeš kateri je ta sosednji forum, kjer gledaš za rabljene oblekice spalna vreča, žal o tem ne vem dosti, rožica13 pišeš da jo daješ v spalno vrečo, zakaj je to dobro, a zato k že tolk brcajo in da se ne odkrijejo? caryn katere kaplice pa ste dobili za učke, naša pikica je imela oba boga pa smo enga pozdravl s domačimi recepti, če lohk temu tko rečem, drug je pa še kr bogi in mam namen zatežit pr pediatru, ker se že predolgo vleče in me skrbi pazite na svoje sončke in naj bodo maksimalno zdravi metuljcica77 dobili smo kapljice Tobrex - to so antibiotične kapljice, tako da jih moramo porabit do konca. Za enkrat ni še nič bolje, razen tega, da sedaj miško pusti, da mu nakapam kapljice v oko in se ne dere več toliko.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 9:25:33
|
|
|
|
blondy_81
|
Metuljcica77 tud jst dajem Manco spat v spalno vrečo, pa mi je zadnjič tudi iz nje zlezla, pa vseje zbrcala dol s sebe. Dobr da sm jo prišla pogledat,če ne bi jo ponoči ful zeblo. pi82ka jst sem ločevalno že ne vem kolikokrat začela in tud nehala. Enostavno mi ne ustreza. Pa ne da bi bla lačna. Nasprotno. Samo to ločevanje mi ne diši. Jst mam še +3kg, sam še precej zaloge od prej.
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 11:06:31
|
|
|
|
Metuljcica77
|
aha potem so vaši otročki bolj razgrajački , naša Ema bolj mirno spi, to ima definitivno po meni , bom še malo počakala z nakupom spalne vreče, da vidim če bo potrebna. ločevalna dieta, men edina ki mi je kadarkoli pomagala, sem zgubila 7kg in dobila kasneje nazaj le en kg, pa se nisem čist 100% držala vsega. zasnežen pozdravček
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 12:16:17
|
|
|
|
luan
|
Lepo pozdravljene. Naš je imel včeraj končno sistematski(so nam zdaj nekajkrat prestavili, ker je bil bolan), pa ni bil cepljen, ker je še vedno smrkav. Za seznamček :teža 6020g, dolžina 64 cm.V ponedeljek morava iti spet, da ga cepijo če bo v redu.Jaz pa sem se tudi komaj malo pozdravila.Mi je že zdravnica rekla, da naj začnem razmišljat, da bi nehala dojit saj sem v zelo slabem zdravstvenem stanju in me očitno dojenje izčrpava.Tako, da sem sicer začela dodajat tudi zaradi premalo mojega mleka(ni dobival na kilaži), dojit pa ne bom nehala. Pri nas pa tako sneg pada .Pa še po Luka moram v vrtec.Se mi tako ne da. Pa še pogruntat moram kaj bom kuhala za kosilo, saj naši gospodje danes praznujejo . Punce lepo se imejte in uživajte dneve.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 13:26:22
|
|
|
|
mayamaya
|
ejla. samo na hitrco da vas pozdravim. najprej smo bili skoraj cel dopoldne brez elektrike, itak piha burja nenormalno, zdaj pa še neki dežuje ali sneži. kaj pa vem... norišnica v glavnem . Neja je tudi že vse sprobala danes tako, da res ne vem kaj si bomo še izmislili, da mine ta dan. mojega gospoda pa danes ni. ko nalašč je revček cel dan v službi. imamo ženski žur danes. pravzaprav glede na vreme je najboljše da imava kar pižama party . ločevalna dieta pa ni zame. sej sem probala, pa ne gre. ene par dni še mogoče, več pa ne. ampak hb sem itak prišla že iz P z minus kilami. pa jih je še vedno neki preveč še od prej naredite si čimlepši dan
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 13:48:54
|
|
|
|
caryn
|
pi82ka ločevalna je tudi meni v preteklosti pomagala shujšati. pa tudi sicer meni odgovarja ta način hranjenja, da ne mešaš hrane med sabo. Potem imam več energije in tudi napihnjena nisem toliko.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 14:15:10
|
|
|
|
december06
|
vas berem s tamalo v naročju in pridno kaka mikser palični mešlnik čisto zadostuje, za tistih par mesecev, potem pa bo itak potrebno že večje koščke papat a hujšanju pa ja ne bom, ker sem ugotovila da nisem karakter, ampak bo obvezno treba! No, lep zasnežen dan še naprej. Po tem pa bi že bil čas da se začne prava pomlad.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 16:06:19
|
|
|
|
lenybaby
|
Dan! Pa so rekl kolk da bo snega pa ga mamo kumi 5 centi! Js sm mislna da do naslednga pondeljka nam z avtom od doma šla spljoh! Naš miškolin je priden še pa još, sam zadnjih par dni ful bruhca/poliva ko se naje. Kaka tud še bl driskast kot ponavadi sam vročine pa nima, je dobre volje in zgovoren da je kaj! Tko da ne vem... Zdej oba z očitom spančkata na ta velki postli in je tak ljubi mir.... ah! Paše še pa še paše! Se pa bojim da ratuje našmu velikančka mlekec premalo - zdej se zbujamo ob pol petih zjutri k se je ponavad ob 7, 8 šele in pol tolk golta kt da tri dni skup ni jedu! Bomo poskusli zdržat do 1. aprila ko mamo spet pregled pa bomo pol vidli kaj in kako. Sej maste prou k pravte da je brezveze kupvat vse te mikserje za tistih nekej mescov... js mam tud paličnega, za božič mi je pa mama od mojga dala celo škatlo z mikserjem, sokovnikom in sto miljoni priključkov k ga itaq nam nikol uporabila k me prime groza k sam pomislm kolk bi mogla pucat skoz! Eh ja............ nč, pejmo likat, zdej mam šanso!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 16:35:29
|
|
|
|
Nezy85
|
Ojla, kakšno neumno vreme, moj malček je prav siten ker ne grema ven in je celi tečko!!komaj ga obvladam! Mi pa se je začelo dogajat da ne je po 5ur in ko mu nardim flaško sploh noče jesti, kar ipiko dobi!!A mislite da so lahko krivi zobki?? Jaz tudi pomalo hujšam pa zvečerf po 18uri ne jem druga kot sadje pa vsaki dan Orbitrek gonim, sem že prišla na 15min!!! Meni je še ostalo kar nekaj kil, mam še +8kg,upam da bom do poletja vsaj še malo shujšala!So pa mi ostale strije, ampak se počasi barvajo na kožno barvo, vedno majn so rdečkaste!Kaj pa mislite ve za čaj za hujšanje??
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 17:07:03
|
|
|
|
Neni13
|
Dober dan, no nam že gre na boljše. HB, da ni dobila Anja tega rotavirusa. Kar se pa tiče hujšanja. Ponosno javljam, da sem včeraj nase spravila stare kavbojke, iz še pred prvega poroda. Ok, spravila nase, sam vsedit se ne smem, ker res zgleda grdo. Očitno je ves špeh gor potisnilo.. Orbitrek, tudi jaz se spravim 1 x na teden za kako urco. Nezy nočem ti vzet volje, a če hočeš da se maščoba topi, moraš biti gor vsaj 20 minut (idealno 40), pa srčni utrip od 125 do 135 je najboljš... Čeprav vsak dan 15 min je pohvale vredno..Čestitam Diete pa jaz tudi ne poznam, žal imam preveč rada čokolado, kruh itd.. Niti nisem tip za diete. Za ločevalno sem pa tudi videla neverjete rezulatate na prijateljicah in niti nazaj niso dobile kg..Pohvalno..
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 17:11:02
|
|
|
|
Neni13
|
aja pa še to, ko bo lepo vreme, bi bilo fajn, če se dobimo na kaki kavici npr. v Celju, na pol poti iz LJ in MB, iz Velenja in Podčetrka.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 17:51:05
|
|
|
|
mayamaya
|
ej sej sem prej jamrala kakšno grdo vreme je pa to...ampak je tako lepo videt ko je zunaj vse belo. če le ne bi pihalo... se pa doma zabavamo pa mine, še par uric pa spat. je bila pa pridna, jo morem kar pohvalit . zasnežen pozdrav iz Kopra
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 18:54:28
|
|
|
|
valerija77
|
Neni se strinjam za kakšno kavico oz. pijačo, čeprav medve se že nekajčasa dogovarjava, pa ne rata. Pa še dosti krat se sprehajam po celem celu. sam čakam na to presneto pomlad, pol si kupim še nove rolerje in potem AKCIJA! Sem pa že tudi razmišljala o kakšnem skupnem srečanju kostanjčkov, vendar bi bilo bolje nekje izven mesta.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 18:58:15
|
|
|
|
luan
|
Za eno skupno srečanje pa sem tudi jaz.Pa saj lahko naredimo kao piknik, pa vsaka nekaj prinese pa je.Pa upam, da ne bo kje v PM.Samo pol ko bo topleje.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 19:21:58
|
|
|
|
sanjacka
|
Neni, to bi bilo res lepo!!!! Ko bo pomlad, se bomo že nekaj spomnile, kje bi lahko bilo naše prvo srečanje! Sem že včeraj hotla napisat, bodite na varnem, še posebej mayamaya in vse, ki ste iz primorksega konca! Nič hodit ven do petka! Mi samo gledamo skozi okno, kdaj nas bo zamelo! Baje pa bo že drugi teden bolj pomladi podobno!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 20:20:44
|
|
|
|
Nezy85
|
Ja to bi bilo res super da bi se kostanjčki dobili!!! Neni z minutami grem postopoma gor začela sem z 5min, trenutno sem na 15min, tak da bom tudi na 1uro prišla!Ravno to mi je cilj Lahko noč kostanjčki
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 20:44:07
|
|
|
|
petkapet
|
Uff, zbrisala sem po pomoti, no pa še enkrat :)) Pozdravljene, ...ja tu na naši obali tudi mete,...burja pa je res ta prava,...je lepše kukat skozi okno kot bit zunaj No, naš skor 4mesečnik pa ma en problemčič. Al je prebolel trebušno virozico ali pa mu AM ne štima. V glavnem kakal je tudi po 6x na dan, drugi dan lahko 2x, pol spet več, ma blo je tudi malo tekoče in nekaj sluzi sem videla, barva pa ok. Roba, da doktoriram s tega... . No šli smo do dr., ga je pregledala, pa baje je ok, je pa rekla, naj kupimo mleko proti alergiji za ene 4 dni?? No, ko sem ga kupila in mu ga dala ni hotel nič več kot požirka...pa sem počakala, da bo bolj lačen, samo kremžil se je da bi jedel ni šans. Zdaj se količina kakanja manjša ma vseeno ko je več kot 3x me malo zaskrbi. A tiste ki gledate kaj blato od vaših jenčkov ima še kateri mogoče blato , ki ni v grudicah ampak je bolj vlečeno, kot nekaj sluzi?
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 21:10:43
|
|
|
|
mayamaya
|
evo pri nas izgleda da se burja pa tudi sneženje umirjata . jutri pa upam da bo za ven. danes sva šle glih od vrat do avta in nazaj, ker nismo mogle biti več doma, pa smo šle na obisk k mojim. pa eno slikco smo naredile nazaj grede pred vrati. ja, ni glih vsak dan sneg v Kopru . sem pa jaz tudi za srečanje kostanjčkov enkrat spomladi. piknik ni slaba ideja petkapet sej veš, da mislimo na vas
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 10.3.2010 21:44:52
|
|
|
|
divja
|
Čer, po dolgem času sem si vzela čas za rr... petkapet glede kakanja ...imam jaz isti primer s mojim sončkom, danes je 14 dni od kar je dobil prvo cepivo in od takrat je začel kakati od 5-6/dan, sem mislila da je pač reakcija na cepivo, zdej 3 dni je pa atako da tudi ponoči 2 kaka in podnevi še vedno 5-6x, sem klicala P, in se greva jutri pokazat, pravi da je lahko črevesna viroza, bom videla kaj bo jutri rekla. Drugače je ful dobrovoljček se veliko smeji, sam ko pa kaka se pa tako matra, da mi je prav hudo Srečanje: jaz sem tudi za...kaj pa če bi se na Trojanah dobili? ko se seveda malo umiri tole vreme, sem že mislila da je konec zime, sneg pa še vedno mede.... drugače imamo pa mi v nedeljo sv.krst, in sem ravno danes v H&M kupila hlačke in brezrokavnik za 9 eur, spodaj pa bela srejčka,je mali pravi gentelmen v obleki :), jutri še za torto pokličem pa imava vse :) nič lepe sanje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?