pikica 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13 IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28 hello... tudi jaz želim vsem lep dan žena. Mi imamo pa probleme preden zaspimo. Do sedaj sem ga samo položila v posteljo, sva se malo pocrkljala in smuk je že mali pančkal. Sedaj pa je eno veliko dretje in ga komaj umirim tako, da se nosiva in mu pojem pesmice, pa še tako se komaj umiri. Ko se pa umiri pa ni panike potem lepo zapančka. Vse mu je zanimivo in nikako noče zapančkat. Včeraj je revež v sekundi tako obupno začel jokat in cepetati z nogicami in z rokicami. Sem boščka komaj umirila. Pa ko bi ga za sekundo pustila samega, ampak je tako obupno jokal kar v naročju. Potem se je pa revež tako stiskal k meni. Sploh ne vem kako ga naj na miren način uspavam brez hudega jokanja. To mi ga je zdaj začel biksat tri dni nazaj... Mi imamo take probleme z Lino! Groza, groza, groza, včeraj je 1 uro vpila in je nisem mogla nikakor utišat, tut zize ni hotla, pomagal je samo če sem jo nosila s trebuščkom navzdol! Berem pa knjigo brez joka v spanje in je par pametnih predlogov notri, tako da ti predlagam da prebereš. Sicer pa, glej da bo čez dan dovolj spala. Ko zaspi se NE sme zbudit prej kot po 1 uri, ker se cikel spanja ne zaključi in so potem še bolj tečni, kar se pozna zvečer, ko je utrujenost že tolikšna, da nikakor ne morajo zaspati, in grozno jokajo, ker ne vejo kaj jim fali. Mi smo čez vikend pohajali in je bila zmatrana, tako, da je komi komi zaspala zvečer, pa še to pri nama! Sicer pa tako nakladam tukaj, Lina se je pa po pol ure spanja zbudile, ker se vedno in zdaj sem jo mogla 15 min okol nost, da je dobro nazaj zaspala . Če mi jo uspe nazaj uspavat, potem spi še 1 uro naprej, drugače je pa tečna ko . Meni so danes končno Mireno vstavli, bile so le bolečine v trebuhu kot pri hujši menstruaciji, a sedaj je že bolj. Eva1 Vsem pa pošiljam šopek . pa tudi čez dan nikak noče zapančkat. Do sedaj smo tako lepo pančkali popoldan, da se je kar kadilo. In potem je bil tako lepo naspan in polen energije, sedaj je pa groza s tem spanjem. Čez dan ne spat, zvečer pa itak vpitje... Danes sem ga malo pustila z atijem in sem šla po nakupih, pa mislite da je zaspal...ni govora, počakal na mamico, da ga je uspavala.... GROZA