|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
7.3.2010 21:16:14   
pikica 28
eva 1...držimo peste za tvojega bonbončka...user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.3.2010 22:21:31   
valerija77
Eva1 tudi jaz držim pestke za tvojga sončka. Bošček tako majhen pa ga že take težave dajejo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.3.2010 7:30:44   
luan
user posted image user posted image user posted image user posted image Ob dnevu žena vam želim obilo toplih in prijetnih trenutkov.Uživajte in častite svojo ženskost.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Želim vam prečudovit dan.user posted image user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.3.2010 7:33:26   
luan
eva1 tvojemu malemu pa pošiljam zdravilne angelske energije.user posted image user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.3.2010 7:43:50   
Perlica76
Eva1,tudi jaz držim pestke za vašega sončkauser posted image !!!!Srečno in objemček sončku!!!

Vsem ženskam pa želim en lep,topel in prijeten dan user posted image !!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.3.2010 8:58:38   
lenybaby
Eva1 - vso srečo obema!

Vsem ostalim pa lep 8. marec! Hehe - letos bo marsikatera tlele prvič praznovala tudi 25. marec! user posted image

Nč, šibam, mali je sraka! user posted image

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.3.2010 9:19:37   
Eva19
HEJ!

eva1 veliko sreče za tvojga malga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim mamicam pa vsem želim lep dan žena, pustte se mal razvajat danes user posted image no midve z Lio sva danes same, ker je šel oči na teren delat, tko da se pred večerom ne bomo vidl, si bova pa same vsejen naredile kar se da lep dan. pa čeprav je  zuni mraz, mali dam itak polivinil čez voziček, tko da bo verjetno samo mene  zeblo.

Lep dan vsem skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.3.2010 10:37:00   
pikica 28
hello...

tudi jaz želim vsem lep dan žena.

Mi imamo pa probleme preden zaspimo. Do sedaj sem ga samo položila v posteljo, sva se malo pocrkljala in smuk je že mali pančkal. Sedaj pa je eno veliko dretje in ga komaj umirim tako, da se nosiva in mu pojem pesmice, pa še tako se komaj umiri. Ko se pa umiri pa ni panike potem lepo zapančka. Vse mu je zanimivo in nikako noče zapančkat. Včeraj je revež v sekundi tako obupno začel jokat in cepetati z nogicami in z rokicami. Sem boščka komaj umirila. Pa ko bi ga za sekundo pustila samega, ampak je tako obupno jokal kar v naročju. Potem se je pa revež tako stiskal k meni. Sploh ne vem kako ga naj na miren način uspavam brez hudega jokanja. To mi ga je zdaj začel biksat tri dni nazaj...user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.3.2010 11:08:56   
valerija77
Jaz si pri uspavanju pomagam z tetra pleničko. Zelo rad se namreč stiska z njo. Kadar ga dam spat mu ob ličke dam pleničko on pa si skoraj zakrije obraz z njo in tako zaspi in pa seveda duda je takrat obvezna.
Tudi jaz vam želim vse najlepše ob našem prazniku..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.3.2010 14:11:07   
pi82ka
user posted image eva1 misilm na vaju in držim pesti da bo vse dobro potekalo.
Za vse ženskice pa user posted image  tole rožco-babe smo carice...:)

Moram pa rečt, da sem v soboto pustla tamalo pri babici in dedku in je bla full pridna, zadovolna in zdej ni več problemov ma spet rada dedka in babico hi,hi,hi je pa dobra, zdej se full na gals smeji in je tok fletna...iiiiiiiiiiii...čist sm zmešana ker sem tok vesela.

Komaj čakam pomlad, pr nas tok pih da ne morem it s tamalo ven...groza.

Kako je kej z vašimi kilami? Jaz sem zdej dobre 2 tedna na 90 dnevni dieti... gre pa full počas dol, sam se ne držim čist 100% ker me včasih kej premami...sam ne sladkarije....
A Je kera že prakticerala to ločevalno?

Bodte fajnuser posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.3.2010 17:02:11   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

hello...

Mi imamo pa probleme preden zaspimo. Do sedaj sem ga samo položila v posteljo, sva se malo pocrkljala in smuk je že mali pančkal. Sedaj pa je eno veliko dretje in ga komaj umirim tako, da se nosiva in mu pojem pesmice, pa še tako se komaj umiri. Ko se pa umiri pa ni panike potem lepo zapančka. Vse mu je zanimivo in nikako noče zapančkat. Včeraj je revež v sekundi tako obupno začel jokat in cepetati z nogicami in z rokicami. Sem boščka komaj umirila. Pa ko bi ga za sekundo pustila samega, ampak je tako obupno jokal kar v naročju. Potem se je pa revež tako stiskal k meni. Sploh ne vem kako ga naj na miren način uspavam brez hudega jokanja. To mi ga je zdaj začel biksat tri dni nazaj...user posted image user posted image

Mi imamo take probleme z Lino! Groza, groza, groza, včeraj je 1 uro vpila in je nisem mogla nikakor utišat, tut zize ni hotla, pomagal je samo če sem jo nosila s trebuščkom navzdol! Berem pa knjigo brez joka v spanje in je par pametnih predlogov notri, tako da ti predlagam da prebereš. Sicer pa, glej da bo čez dan dovolj spala. Ko zaspi se NE sme zbudit prej kot po 1 uri, ker se cikel spanja ne zaključi in so potem še bolj tečni, kar se pozna zvečer, ko je utrujenost že tolikšna, da nikakor ne morajo zaspati, in grozno jokajo, ker ne vejo kaj jim fali. Mi smo čez vikend pohajali in je bila zmatrana, tako, da je komi komi zaspala zvečer, pa še to pri nama! Sicer pa tako nakladam tukaj, Lina se je pa po pol ure spanja zbudile, ker se vedno in zdaj sem jo mogla 15 min okol nost, da je dobro nazaj zaspala user posted image . Če mi jo uspe nazaj uspavat, potem spi še 1 uro naprej, drugače je pa tečna ko user posted image .

Meni so danes končno Mireno vstavli, bile so le bolečine v trebuhu kot pri hujši menstruaciji, a sedaj je že bolj.

Eva1 user posted image user posted image user posted image

Vsem pa pošiljam šopek user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.3.2010 17:33:18   
sanjacka
Ženskice vsem  NAM iskrene čestitke!!!!user posted image  
Upam, da bo 25.3., ko spet  praznujemo lepši pomladni dan, kot danes! 
P.S. po eni strani moram po tihem povedat, da mi malo paše, da je bolj mrzlo, da me ne vleče preveč ven, ker še ne gremo na zrak. Bomo šli, ko bo res prijetno in pomladi podobno!user posted image Tale zima pa se ne neha in ne neha. Bo že.kmalu bo april in maj.....LP 

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.3.2010 17:56:46   
pi82ka
mixer
Glede na to, da bodo naši malčki kamlu papali jbolka, banane, korenček in ostalo sadje in zelenjavo me zanima kakšen mixerček priporočate? Rada bi kupila mixer, ki bo dejansko zadeve zmiksov, nap. mami ima enega ampak vedno sam čebulo not mixa in že ves smrdi po njej pa tud full je majhen in ne zmiksa lih najbolš.???

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
8.3.2010 19:29:18   
pikica 28
oj, mi smo že papcali jabolko...je čist nor, tako lepo papca. Glede mkserja pa jaz študiram, da bi si nabavila mešalnik soparnik od Aventa. Sicer je res 134 EUR, ampak me ta zadeva kar mami. 

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.3.2010 19:32:40   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

hello...

Mi imamo take probleme z Lino! Groza, groza, groza, včeraj je 1 uro vpila in je nisem mogla nikakor utišat, tut zize ni hotla, pomagal je samo če sem jo nosila s trebuščkom navzdol! Berem pa knjigo brez joka v spanje in je par pametnih predlogov notri, tako da ti predlagam da prebereš. Sicer pa, glej da bo čez dan dovolj spala. Ko zaspi se NE sme zbudit prej kot po 1 uri, ker se cikel spanja ne zaključi in so potem še bolj tečni, kar se pozna zvečer, ko je utrujenost že tolikšna, da nikakor ne morajo zaspati, in grozno jokajo, ker ne vejo kaj jim fali. Mi smo čez vikend pohajali in je bila zmatrana, tako, da je komi komi zaspala zvečer, pa še to pri nama! Sicer pa tako nakladam tukaj, Lina se je pa po pol ure spanja zbudile, ker se vedno in zdaj sem jo mogla 15 min okol nost, da je dobro nazaj zaspala user posted image . Če mi jo uspe nazaj uspavat, potem spi še 1 uro naprej, drugače je pa tečna ko user posted image .

Meni so danes končno Mireno vstavli, bile so le bolečine v trebuhu kot pri hujši menstruaciji, a sedaj je že bolj.

Eva1 user posted image user posted image user posted image

Vsem pa pošiljam šopek user posted image user posted image user posted image user posted image .

pa tudi čez dan nikak noče zapančkat. Do sedaj smo tako lepo pančkali popoldan, da se je kar kadilo. In potem je bil tako lepo naspan in polen energije, sedaj je pa groza s tem spanjem. Čez dan ne spat, zvečer pa itak vpitje...
Danes sem ga malo pustila z atijem in sem šla po nakupih, pa mislite da je zaspal...ni govora, počakal na mamico, da ga je uspavala.... GROZA

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.3.2010 20:36:54   
mayamaya
ejla,

ženskice en šopek user posted image za vsako

je pa en dan danes...piha kot da je plačano in še slabše bo. pa še sneg napovedujejo tudi ob morju. noče in noče priti tale pomlad ko bi jo človek rabil user posted image .
drugače smo pa mi na srečo zdravi. sploh ne vem kaj pomeni zabasan nosek user posted image (mesrem potrkat) tako, da za vse bubane user posted image da boste čimprej v formi. edino kar mi zdaj počne je, da se mi v vozičku začne dret, ko se dela tema. tam okoli 6 - 6.30 popoldne je tak jok, da je joj. sej se po navadi takrat itak vračamo s popoldanskega sprehoda, da smo itak blizu doma že, ampak... pa ne vem ali se je začela bati teme ali zato ker nič ne vidi... nisem pametna. pol pa samo čez vrata zapeljem, pa je spet dobrovoljček user posted image . še dobro, da se kmalu zamenja ura user posted image .

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.3.2010 20:38:06   
mayamaya
ja, sem zdaj vidla, da sem napisala ene nonsense besede user posted image .bratov računalnik, kaj čmo

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.3.2010 21:02:46   
tassika
Mayamaya mogoče pa misli, da mora že spat, pri nas je bilo nekaj tednov nazaj tako, ko je bilo slabo vreme in že ob 17.00 temno v dnevni, jok do ne vem kam, sem prižgala luč pa je bilo ok. Sicer ne vem če je to to, ker naša potem itak zdaj hodi spat med 18,30 in 19,30 ko je že tema, samo če je pa prej pa jok, ker ona pa še ne bi šla spatuser posted image
Tudi pri nas ful piha, sploh jaz ko sem v 7.nadstopju mi tukaj žvižga okoli, ampak se ne dava, greva vseeno vn, nosek pa trenutno nagaja samo meni, to zimo sem se že 100x podhladila, amapk mi zdravje kar služi (tudi jaz trkam) moj je ves čas nekaj nahoden, pa vročina, pa nos spušča, pa kašlja, pa vnete oči, midve z malo pa zdravi ko dren. Sem mislila, da se me bo mogoče kaj lotilo, ker sem res neprespana, pa se upiram z vsemi štirimiuser posted image
Eva1 držim pesti za tvojega sončka. Poglej imam prijateljico, ki ima eno ledvičko, pa je zdrava punca brez težav, samo pri določenih stvareh mora malo pazit, da ne je preslano, pa veliko piti, no ja saj to bi pa itak morali vsi a ne. Tvoj fantek bo itak car, pa čeprav samo z eno ledvičkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.3.2010 9:32:57   
lenybaby
Punce, se vam dogaja da kam greste za vikend z user posted image  in ma pol take izpade da mislš da ga bo kr pobral od vsega hudga?! Mi smo bli zdej pr mojih v Kortah in se je tko drl prva dva dni da je biu joj! Dedija pa babi res redko vidi sam teto pa strica pa dost pogostej pa tud ni blo kej dost razlike. Drl se je kt da ga kdo iz kože daje sm že vidla da bomo mogl do dohtarjev k mi ni blo nč več jasn k ga do zdej še nism čula v takem stanju! Pol se je pa umiril k sva šla sama gor u sobo in zaspal pa še v spanju hlipal... Drug dan je blo mal boljš sam k se mu je ker od njiju približal je prec začel nabirat, tret dan sta se pa z babi mela že tolk za pogovort da ni blo za verjet! user posted image  Sam pol pa hec - pridemo domov in isti doma! V jok pa na drevo - kdo so tej ludje, js nobenga ne poznam, kao! So rekle mama pa stara mama da kr ne smemo več od doma če se bo tolk joku pol ko bo domov pršou! user posted image  Sam ga je pa dost hitrej minil, to je pa res! Mislm kr hudo je tole. Sprememba okolja da ma tak vpliv... Kr zdrav je, spal je sit je bil tud - pa vseeno v jok! Božček moj mali! Pa da to kao ni dobr za otroka, vse te spremembe! Kaj ve mislte? Po mojem več takih "sprememb" sam utrdi malo bučo, ne pa da mu škodi.

Aja pa še neki: a je kera za hec kdaj pogledala na strani od vrtcev in njihove jedilnike? O madona kaj mali vse jejo tm - in to enako za 1 leto starga al pa 3?! Če je mali mal zbirčen gre lohk orng lačen domov. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.3.2010 9:46:28   
Neni13
EVA1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikser obvezno palični mešalnik, sploh ni važna znamka, če greš kam za 2 dni (ali več ali manj :) ) ga kamot zraven vzameš, zaradi ozke oblike mešalnika lahko spasiraš v vsaki posodi, kozarčku..

Kuhanje na pari v Merkurju in verjetno tudi drugje, se kupi nastavek cca. 7 EUR, ki gre skoraj v vsako posodo. Zelo praktičen. Se prilagaja na širino posode, višina pa tako ni važna.user posted image

Hrana v vrtcu
naša varuška ima takšen jedilnik in jo zelo podpiram. Tako naš je zelje, repo, vseg boga..user posted image user posted image   Doma pa noče. In sem tudi pristaš tega, da ne vrineš otroku vse, kar se mu sprdne.. Mojmu rečem npr. ali boš jedel za večerjo polento ali palačinke.. tudi pri zajtrku ima 2 izbiri. Za kosilo pa je, kar  vsi jemo. Če noče, gre lačen od mize. Največkrat pa potem čez kake pol urce pride nazaj in poje kosilo..

Mi imamo pa v bajti rotavirus... Starejši privlekel, upam, da ne gre na Anjo..

Uživajte

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.3.2010 11:50:07   
sanjacka
Neni, da čimprej odženete vse viruse vstran! user posted image user posted image
Tudi jaz sem bila najbolj zadovoljna z paličnim mikserjem, ker hrano tako najprej skuhaš, potem pa samo zmiksaš, kasneje pa pretlačiš z vilico. Tole za kuhanje na pari pa bomo pogledali v Merkurju, ni slabo!
Lep zimski pozdravček!user posted image
P.S. Ampak vem, da bo kmalu, ko bomo jamrale, uh kako je vroooočeeee!user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.3.2010 13:15:05   
rožica13
pikica 28 ja tudi pri nas smo imeli čez dan katastrofo! Sem se spomnila, da v knjigi piše da zvečer vsaj 1 uro pred spanjem naj bo mir v hiši, malo zatemnjene luči in da imate vsak večer isti ritual, npr. kopanje, masiranje, petje pesmic, nošenje in potem jo na koncu neseš v temno sobo. Čez dan pa naj ima tudi ritual preden gre spat. Jaz Lino dam v spalno vrečo, dudo in pol jo nosim okol in zapojem 2 pesmici (po svetlobi, ker drugače se začne dret), pol ko se pa umiri in vidi da bomo šli spat, pa lahko gremo v sobo, kjer so žaluzije dol in tam zapojem še eno pesmico, jo pokrijem s pleničko čez obraz in zapre oči, pol jo dam pa v postlco in ponavadi zaspi.

Sigurno se pa pozna, če greš z otrokom kam drugam, kjer nikogar ne pozna in mu je vse tuje.

Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.3.2010 13:41:17   
caryn
pozdravljene

mi smo bili pa čez vikend na smučanju...mali je bil super...sem se bala, da ga bo sprememba okolja preveč zmedla, samo je kar lepo spal in bil priden čez dan.  user posted image

smo bili pa včeraj pri zdravniku zaradi vnetega učka...se nam je vleklo že en teden, pa ni bilo nič bolje, tako da nam je dal ene kapljice, vendar je tudi rekel, da možno da sploh ne bodo učinkovale  user posted image no kapljice sem mu danes dala v oko in to je bil tak jok in stok, da ne vem kako bomo porabili tisto flaško  user posted image

sva ga pa v ordinaciji stehtala (sicer oblečenega v body, hlačke in majčko) in je vaga pokazala 9 kg! 24.3. imamo posvetovalnico in bomo vidli kako smo s to težo...pa saj pravijo da dojeni otroci niso nikol pretežki (upam).

še eno vprašanje za tiste ki hodite v RA - kdaj lahko damo otroka v sedeč položaj...naš nikakor noče biti več v ležečem v naročju. leži praktično samo še v igralnem otoku, čim ima možnost pa se dviga v sedeč položaj...jaz sicer mislim, da je še malo kmalu...danes smo namreč dopolnili 4 mesece   user posted image user posted image user posted image

eva1- držim pesti da bo s tvojim sončkom vse uredu!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.3.2010 14:14:21   
tassika
Caryn sedeči položaj, meni je rekla, da naj bi otroci počasi začeli sedeti pri 4,5m in bolj kompaktno sedeli pri 5,5m. Sedeti ga lahko daš k sebi v naročje, tvoje noge skupaj in naslonjenega na telo, biti pa moraš ravna, ker če si ti ravna tudi otrok ravno sedi, jaz jo primem eno roko potem žez trebuh, eno čez prsi pa je. Toliko je rekla meni, da bi pa že samo puščala pa ni šans, se takoj posede in skrivi, hrbet še ni dovolj stabilen.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.3.2010 14:18:40   
pi82ka
No i nimamo kakšnih hudih problemo za ninat...podnevi ponavadi dopoldne zaspi al v vozičku ki mam prkeranega spodaj pri dediju in babici al pa v dnevni pri nsa na igralni podlogi. Ppoldne pa zdej že dva dni prakticeram tako, da jo okol 1h dam ninat in sicer ko pokaže, da je full ninana jo dam v posteljico (od sobote spi ponoči v dnevni sobi v posteljici in ne več v košku v spalnici, v dnevi je pa zato, ker je dovol blizu, da jo slišiva ponoči) z dudo, mal se še pokrega pol pa zaspančka...grem ven iz sobe uklopim varuško in ona pančka. Dopoldne in popoldne pa mi zdej 2-3 dni spi po 2 uri dopoldne in isto popoldne. včasi gre še nekje ob 5h mal za ninat. Je pa nekje na vsake 3-3,5 ure zdej že dva dni po 220ml tko da je zjutraj ob 7h pa ob 11h pa nekje od2-3h odvisno kolk dolg spi, pa pol 6-7h pa mogoče ene 70ml še okol 8h-9h pol gre pa že spat in spi celo noč do jutra.

Kar se tiče teh spremeb in dedkov pa bbic, stric in tet...jaz sem vprašala našo P in je reka da naj jo nč ne silmo, če koga ne mara in da tko kot je pršlo tko tud gre. J parekla da naprimer jo naj mam v naročju in naj opazuje druge ljudi, naj se jih jaz dotikam pa oči, naj ji dajo jest nap. če je dobre volje....uglavnem sam nč silt otroka. Pri nas je zdej mal bolš oziroma je kr vredu je bil pa prejšen tedn katastrofa, babi in dedo jo tud pogledat nista smela...

Se pa ne mara kopt...sploh ne vem kako jo naj umije v kadi ne da bi tula ko zmešana...tko da jaz jo ne umivam v kadi vsak dan, ampak jo umije tko kot čisto na začetku. Vkadi jo pa 2 x na teden, sam ji ni nč všeč user posted image .

Kar se mixerja tiče, paličnega mam, sam nap. jaz ne mixam sam kuhane hrane in nap. korenček je full težko zmiksat s paličnim, ker pol maš loh celo kuhno od korenja ha,ha,hauser posted image
Za un nastavek za kuhanje na pari bom pa tud jaz pogledala-super

pa,pa

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?