|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
12.3.2010 12:23:15   
Metuljcica77
moj sonček je pa danes star 4 mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.3.2010 12:49:54   
eva1
HEJ!
midva sva spet odpalda od operacija, ampak potem sem klicala eno kolegico ki dela na otr. krg in je rekla, da imajo ful, ful gužvo in same hude primere(raj ne bom pisala, kr me kr pri srcu stisne) ampak da računajo na naju in da bova vrjetn drugi teden...

Čestitam malim kostanjčkom za obrateuser posted image user posted image user posted image , Anžetu še zelo malo manjka,pa se bo tudi on obrnil s hrbta na trebuh...Sicer pa sva bila v posvetovalnici, sej ne vem al sem že napisala tle al ne-ima 6920g in 63.5 cm pri 3 mesecih, obseg glave 43.5cm! cepljen zaradi OP ni bil!

Kar se tiče stajice-pri nam je bila bolj za igrače notr metat, kot pa da bi otroka not mela..nobeden ni bil lih ljubitelj nje, in ko ju dala notr, sta hitr začela jokat...pol sta bla pa večino na tleh..itak imamo sedaj pri tretjem že celo stanovanje tako nareto, da nimajo kaj ušpičit, nimam rož na stojalih, prtov na mizah, vtičnice so zaščitene...nobenih stavri v spodnjih predalih kar bi lahko razbili...te vse sproti naučijouser posted image user posted image user posted image ...če je bla pa kriza pa sem aljo kr v postlo za tistih par minut dala, pa je blo!

Moj Luka ima pa danes 5 roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no nima ga še-15.14h je bil rojenuser posted image ..pa vem da je blo tisti čas že ful toplo, ko sva šla iz P je blo 20 stopinjuser posted image ..v nedeljo mal praznujemo in sem kr vesela, da sva z Anžetom doma, da bomo lahko skupajuser posted image ! Sploh ne morem vrjet da je že tak velik fant..drugo leto bo šel že v šolouser posted image čist prehiter gre vse skupajuser posted image

Naš mali pa ful pridno spi...pa tko ko ga dam ob 16, 17h spat pol kr potegne, to je za njega že kr nočuser posted image ..pa spi, dokler ga ne zbudim...okol22-23 ko grem jst spat, pa spi dalje do 4-5h, pa pol do 7h, pol ma pa dost..pa je buden 2 ure, pol pa spi 2-3 ure(danes je šel spat ob pol desetih, pa še vedno spi), pol se spet dojiva, pa je mal buden..pa ma že spet nočno spanje...sicer je bil pa Luka tut tak..on je ful  veliko spal...pa jst sem tut taka...najraje spimuser posted image -bi lahko 15 ur na dan spala, če bi lahko! Zdej grem še mal na kavč..dokler se ne zbudiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.3.2010 13:57:09   
petkapet
Hojla,

mi imamo danes 4.mesece! user posted image Včeraj smo probali eno žličko riževe kašice, pa danes tudi. Zgleda, bomo kr kmalu papali, mu je všeč. Pa tudi kakali nismo šeuser posted image .
Divja, je , da bi jaz vedela, da ga bo žlička takoj zaprla, bi dala že prejšnji teden, ko je tolko kakal. Saj vemio, da rižek zapira, ampak nisem vedela kako bo reagiral. Zdaj je ok glede količine kakcev, zgleda se je samo potegnilo nazaj. Mi je pa žal, ker bi blo kr dobordošlo če bi takrat vzela vsaj blato, pa ni.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.3.2010 16:41:26   
podezelje
pozdravljene

tudi moja punca je novemberska.na svet privekala,no so jo izrezali,25.11.imela je celih 54cm in 4290g.sem pa šele včeraj zasledila ta forum in se odločila,da se vam pridružim,da malce počvekamo in da mi podelite kak nasvet. upam,da me sprejmete.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.3.2010 17:12:25   
Perlica76
Dobrodosla podezelje!!!Veš da te sprejmemo!!!!

Glede kil,pa se jaz lahko pohvalim,namreč takoj ko sem prišla iz P domov,sem bla na svojih kilah,pol pa sem šla še 5kg dol(malce napor,pa sekirancija ker nisem imela mleka,pa črpanje,...)no in zdaj ne rabi hujšat ,tistim pa ki #morate# pa prav nič ne zavidamuser posted image (mi ni na srečo nikoli rablo,itak pa mi nobena dieta nebi ratala,ker nisem karakter)!!!

Glede babic imamo tudi mi z enimi probleme(dretje,jokanje,ihtenje...),drugi(moji) pa so ok in pri njih uživa kot doma.

Čez dan vsega skupaj spi max. 2 uri,ponoči pa po 12h(med 18h in 19h zaspi),vmes enkrat papa.Pridna pupa!

pa-pa

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.3.2010 17:32:14   
podezelje
imam 2 vprašanji: moja pupa že tretji dan neumorno dviguje glavico tako močno,da dvigne tudi delno trup.včasih ima noge pokrčene,spet drugič močno iztegnjene.to dela tudi med spanjem :). ima katera podobno izkušnjo? drugače ima glavo že povsem samostojno in v naročju sedi brez naslanjanja.pa še to:kaj imajo vaši zakladki že kak ritem hranjenja in spanja čez dan? naša deklica zaspi med 21. in 22. ter se zbudi med 5.30 in 6.30. toda čez dan pa je možno napovedati le to,da zapsi po najmanj 2 urah budnosti.hvala,hvuser posted image ala

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
12.3.2010 18:24:54   
eva1
Vas lahko nekaj vprašam, pa brez zamere-kam tako hitite z GH, če vsi pediatri priporčajo GH po 6 mesecu(seveda kakšen  pediater pred penzijo mogoče druagče reče)? V čem je fora..nočem nič slabega, pa nobenga kreganja... Pa še več dela je s pripravo hrane, pa z vsem, pa še v korist otroku naj nebi bilo...ajde še nekako štekam, če se uvede večerna kašica z upanjem, da bo ponoči bolje spal...

Scer pa dobrodošla podeželje..naš se tudi dviguje, jaz pravim da trebušnjake dela..sicer pa kar se spanja tiče-to je pa ful različno..eni tako drugi drugače...

< Sporočilo je popravil eva1 -- 12.3.2010 18:25:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.3.2010 19:42:56   
ninka80
Pozdrav tudi od naju, po dolgem času.

Nisem brala, ste preveč napisale v teh dneh, ko me ni bilo.

Z Evo sva bili v bolnišnici, 8 dni. Je revca fasala pljučnico, potem pa še v bolnici drisko in bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image - HB je sedaj vse OK, vendar se morava izogibati gužvi, da se ji okrepi imunski sistem. Revca mi 3 sni sploh ni jedla, potem pa malo, tko da imam manj mleka, pa se dojiva pogosteje in upam, da se bo mleko vrnilouser posted image . Če pa ne bo šlo, ji bom pač dala umetnega. Na teži je zgubila, ker ni jedla, ampak gre sedaj počasi nazaj, tako da upam, da bo čez nekaj dni na teži, ki jo je imela pri 3. mesecih.
Danes so ji iz nogice pobrali še kateter za infuzijo, tko da sva se končno skopali po tolikem času.

GH...ne mislim hiteti, sploh če se mi vrne mleko, se bova samo dojil, če bo šlo do 6. meseca.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
12.3.2010 22:43:04   
sanjacka
Ojej Ninka80, samo da sta že doma in da je zdaj vse vredu!user posted image Pa bodi vesela, bolje da sta bili v P, saj  dobro vedo kaj in kako pomagat dojenčku!
Tudi jaz še  nič ne hitim z GS, se dojimo, malo čajčka in to je to! Razmišljam pa, ko bo čas,kako začet in s čim!?
Tudi mi že pridno delamo trebušnjake, ampak samo če je v ležalniku, ali če ima kaj podloženo pod sabo, ful je zanimiv ko bi rad kr vstal, ta naš mali Nino!user posted image
Lepo, da si se nam pridružila Podeželje!
Lep vikend, jutri je že sobota in skoraj polovica meseca je že za nami!
Aha, skoraj bi pozabila! Od danes sem na dieti, nič jedla za večerjo, le pila in pila. Moram zdržat, ker potem dobim ful voljo, še posebej, če je zunaj sonček in z veseljem migam veselo! user posted image Vem, da smo take v manjšini, ko moramo spravit kakšno kilo 2,3 5,6 dol, zato nam dajte vzpodbudo vse tiste srečke, ki ste že na 0 ali minusu! Moja dieta je: črtanje vseh sladicuser posted image , čokoladuser posted image , kruha in večerje! Pa spomladansko rekreiranje!user posted image  

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
13.3.2010 8:08:05   
caryn
jutro,

tudi meni se zdi za uvajanje GH še prezgodaj...sicer pa vsaka pozna svojega otročička in ve kdaj je pripravljen.
jaz upam, da bom lahko dojila do 6 mesecev, ker naj bi bilo to najbolje za dojenčke...naš je sicer že blizu 9 kg, tako da upam da mu bo zadostovalo.

midva se tudi kotaliva, samo za enkrat, se obne iz trebuščka na hrbet sam, ampak samo včasih, če mu slučajno rata, drugače pa mami pomaga user posted image

sanjacka držim pesti za uspešno hujšanje, prav tako za ostale. jaz sem sicer v minusu, ampak je bilo prej mal preveč, tako da tudi ne bi bilo slabo če gre še kakšna kg dol.

podezelje dobrodošla. tvoja pupa je bila pa velika! tudi naš že dela trebušnjake. preden zaspi ima pa v postelji pravo telovadbo...prav smešno kako mu uspe dekco spravit čez glavo, kovterček pa na drugo stran čisto pod nogeuser posted image

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.3.2010 8:32:57   
podezelje
dobro jutro in hvala na dobrodošlicah!
mi smo danes bili kar zgodnji (5.00),ker je sinoči bedela od 16.00 in je seveda ob 20.00 spala kot velika baba. :)
kilogrami-čeprav verjetno to ne bo tolažba,je pa dokaz,da je vsako telo drugače sprogramirano- jaz sem namreč v nosečnosti shujšala za cele 15 kg. sploh nisem vedela,dokler nisem 10 dni po porodu stopila na tehnico.sem zadrževala ful vode.se pa ne bi bič sekirala,ker bodo naši otročički začeli plaziti in capljati,bodo zagotovo šle kile dol user posted image .imam pa srečo,ker je moja pupa zdrava.res sočustvujem z vsemi,katerih otročički se bojujejo za zdravje.držim pesti.edini problemček,ki ga imamo že ene 10 dni je,da pramalo poje.prej je vsaj minimum (predpisan),zdaj pa že 5 dni ne pride niti do 700ml na dan.upam,da je dobro in je to normalno-to mi namreč vsi dopovedujejo.sva pa od rojstva dalje na adaptiranem in seveda brez težav spremljam vsak ml,ki ga pojeuser posted image .danes je ponovno prava žabica,reglja in cvili skoraj neprekidno. pa hvala bogu na sončku,da bomo lahko šli ven,čeprav se že bojim bolečin v rokah,ker če ne zaspi,potem protestira ležanje v vozičku. uživajte v lepem vremenu.

vse dobro

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
13.3.2010 8:33:49   
Perlica76
Dobro jutro!

Ja sanjačka ti kar pogumno novim zmagam naproti;saj bo šlo-kjer je volja tam je moč!!

GH me zdaj prav zanima kaj bo nam rekel naš P....patronažo moram itak poklicat pri 4,5 mesecih(nimam pojma kaj bo prišla,morda zaradi GH user posted image ?),nas pa naša pupa ful spremlja pri jedi,vsako žlico in vilico od krožnika do ust in včasih se ji kar sline pošteno pocedijo user posted image

Ja ninika,dobrodošli spet doma,pa čimprej se spet okrepita!!!

Vikend bo baje lep,sončen,torej ............ gremo pohajat user posted image !!!!

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.3.2010 9:02:58   
lenybaby
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

moj sonček je pa danes star 4 mesece user posted image user posted image user posted image

Mi tudi 12.! user posted image  In vidm da petkapet in user posted image  tudi! Hehe! Nš sedi v naročju skor čist sam, na podlogi mu še ne ratuje čist ravnotežja lovit, obrača pa se še ne - sva šele par dni nazaj začela podlogo prakticirat user posted image  Na previjalni mi nardi cel most, tle mu pa ni do tega ;) pa včeri se je začel naglas smejat! Ma kuk je dobr no! Dol padeš!user posted image  Mora pa vsako stvar prjet pa jo vršt kokr lohk deleč - na srečo mi še ni treba prou deleč hodt!user posted image  Smo pa dans spet meli pestro - spat gre ob 22-ih ko ga tud nafutram, pa smo se zbudil že ob pol enih pa pol ob šestih spet in zdej odkar tolk pije ponoč je pol zjutri čist mokr k pleničko tolk polula da kr mem že teče user posted image , sm mu pa predvčerejšnjim dala un novolac mlekec nočno formulo pa ni hotu več kot 90 ml spit sam je pa zdržal do 4-ih zjutri... sam zdej že drugi dan ne kaka user posted image  upam da bo dans kej k on navadno kaka 1x dnavno.

No zdej ga je pa zmanjkal kr tle u dnevni na tleh na podlogi user posted image  

Punce, dons pa nujno ven! Je tak sončk da ga nikokr ni za zamudit!!!

Lep dan vsem! 

Neposredna povezava do sporočila: 1513
13.3.2010 13:45:48   
petkapet
Pozdravljene,

a, tu pri nas je še vedno zlato sončko. Pa naj se še malo otopli in bo pomlad, ki jo že težko čakamo.

A je katera že vzela korenjake iz košare, da ima že športni del? Mi bomo morali kmalu presedlat, predvsem zaradi velikosti, malo pa smo tudi že radovedni in bi kr gledali vse povsod :)). Pa čakamo, da mine mraz.

Eva1, user posted image ja, že mnenja pediatrov glede GH različna. No, v brošurici sem prebrala, da je priporočljivo med 4 in šest. Odvisno tudi od tega, če dojiš, pol raje pri šestih mesecih.
Sej imaš tudi ti že dva mulčka, veš kako to greuser posted image . Mi smo npr. pri 4ih probali, pa itak vidiš, če je črevce že pripravljeno ali ne. Sem pa tudi že slišala, da so imele nekatere probleme, ko so uvajale šestem, ker so sončki še vedno hoteli samo mlekce.

Neposredna povezava do sporočila: 1514
13.3.2010 14:55:46   
Perlica76
lenybaby,naša se je tudi lih včeraj zvečer začela smejat na ves glas-jaz ji pojem uspavanko,ona me gleda in se začne glasno režat.....res ful hecno!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
13.3.2010 16:07:29   
podezelje
hej,
ja tudi midva razmišljava,da začneva uporabljati športni voziček,ker v košari zdrži kakšnih 10 do 15 minut,potem pa začne dvigovati rito in se buniti.ko je vzamem v naročje,da ona vidi svet okrog sebe,pa veselo cvili in brblja.

vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 1516
13.3.2010 17:28:02   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Pozdravljene,

a, tu pri nas je še vedno zlato sončko. Pa naj se še malo otopli in bo pomlad, ki jo že težko čakamo.

A je katera že vzela korenjake iz košare, da ima že športni del? Mi bomo morali kmalu presedlat, predvsem zaradi velikosti, malo pa smo tudi že radovedni in bi kr gledali vse povsod :)). Pa čakamo, da mine mraz.

Eva1, user posted image ja, že mnenja pediatrov glede GH različna. No, v brošurici sem prebrala, da je priporočljivo med 4 in šest. Odvisno tudi od tega, če dojiš, pol raje pri šestih mesecih.
Sej imaš tudi ti že dva mulčka, veš kako to greuser posted image . Mi smo npr. pri 4ih probali, pa itak vidiš, če je črevce že pripravljeno ali ne. Sem pa tudi že slišala, da so imele nekatere probleme, ko so uvajale šestem, ker so sončki še vedno hoteli samo mlekce.

mi smo že od rojstva samo v športnem delu in se prav obnese...če spi leži, če je pa buden pa samo malo dvignem naklon (sem začela prakticirat pred cca. 14 dnevi) tako da vidi ven in opazuje okolico.

09.11.2009: 50 cm, 3285 g
1 m: 56 cm, 4950 g
2 m: 61,5 cm, 6900 g
3 m: 65,5 cm, 7810 g
4,5 m: 69 cm, 9100 g
6 m: 72 cm, 9500 g
9 m: 77 cm, 10800 g

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.3.2010 20:14:23   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka

Od danes sem na dieti, nič jedla za večerjo, le pila in pila. Moram zdržat, ker potem dobim ful voljo, še posebej, če je zunaj sonček in z veseljem migam veselo! user posted image Vem, da smo take v manjšini, ko moramo spravit kakšno kilo 2,3 5,6 dol, zato nam dajte vzpodbudo vse tiste srečke, ki ste že na 0 ali minusu! Moja dieta je: črtanje vseh sladicuser posted image , čokoladuser posted image , kruha in večerje! Pa spomladansko rekreiranje!user posted image  

Sanjacka, daj se meni malo volje user posted image , jaz bi tudi mogla, pa ne vem, kak se naj tega lotim user posted image .

< Sporočilo je popravil MC09 -- 13.3.2010 20:21:23 >

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.3.2010 20:18:02   
karin82
Čer punce!
Dobrodošla podeželje.

Sem rekla, da še mal pogledam kaj ste kaj naklepetale potem pa šibam likat, obleko za mojega user posted image ker ima naš korenjak jutri  krst. Upam da bo mali bolj priden kot je bil danes  k ga je kar nekaj metalo in sploh ni hotel jesti. Tale težava s hranjenejm se pri nama kar pogosto pojavlja, klju b temu pa P pravi, da lepo napreduje. Sam mene vsako dojenje, ko ne gre tko kot je treba čist potre. Sem prov slabe volje, ko se mi joka na pa noče jest. Včasih ga sploh ne razumem.user posted image

Jaz imam malega tudi od začetka v športnem delu in mu nič ne manjka. Dvigovat ga pa še nisem začela. Zaenkrat v vozičku še vedno samo spi. To je pa tudi edini čas ko spi.

Zdaj pa šibam. Nočko

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.3.2010 20:23:46   
tassika
JAz sem jo po posvetu s fiziterapevtko prestavila šele zdaj, imam pa buzz-a od quinny-a in jo imam v polležečem položaju in notri lepo spi, če pa ne spi pa firbca okoli, jo ful zanima vse in mora biti res utrujena da spi v vozičku, ko pa zaspi pa spi tudi po 3h notriuser posted image  Mi je kar malo škoda košare, ampak se mi ni dalo ves čas prestavljat iz športnega v košaro, ker doma jo imam v šp.delu ko kaj kuham, da me gleda. Jo pa moram malo podložit, ker je še malo majhna in jo odnese levo ali pa desno, pa jo založim in je lepo ravnauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.3.2010 20:34:47   
lenybaby
Mi smo pa dans že celi dan sami doma... ki je fotko šel nekam na montažo in ga ni že od sedmih zjutri - še dobr da zase in ne za firmo! user posted image  Sam je prou bedno. Mali nagaja, mal pocuzla in zaspi za deset minut in pol začne rogovilt in ponovi vajo! Prou naporen dan... Zdej pa spi pa bi se mogu zbudit že pred dobre pol ure da bi še kej jedu pred večernim obrokom. Pa bo očitno kr preskoču... Ob devetih ma da se zbudi da ga zrihtam za pančat pol pa ma da spi do jutra kolkr me je dans ob živce spravlu... itaq da ne bouser posted image  uf! zverina mala... sam res uni momenti odtehtajo vso to tečkanje!user posted image  Prej sva napihvala balon pa spuščala zrak pa se je tok smeju k je balon "prdel"! user posted image  Pa ful mu je všeč če ga po tleh al pa po postl vlečem - dam mu pleničko spodi pa greva! user posted image  Oho - neki se dugaja! Pejmo! Nočko punce!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
13.3.2010 21:24:59   
rožica13
Čer!

Vas tkole berem, kok so otročki pridni za spat in vam kar malo zavidam! Mi se trudimo po metodi brez joka v sanje, da bi čez dan čim bolj redno in več kot uro spala, pa ponoči ko se predrami, da ne jé vedno, ker se včasih zbudi kar tako, ko ima cikel rahlega spanca. HB, da je sedaj vreme za ven, da lahko vsaj v vozičku odspi svoje in da men ni treba skoz pr njej viset in čakat, da se zbudi in jo nazaj uspavat. Zvečer tudi kar lepo že zaspi okoli 20.00, sem se pa odločla, da se ne bomo več kopal zvečer ampak dopoldan ali pa pozno popoldan, ker se preveč razživi in pol je vpitje in trma in ne vem kaj še, ko je treba it spat.

Lina je tudi že danes pojedla kar nekaj žličk kašice in je čisto malo zbruhala potem ven, tko da upam, da se bo obrestovala GH in ne bo toliko bruhanja. Sicer pa ko zagleda žličko že na daleč odpre usta, malo še z jezičkom ven rine ampak ji gre že kar fino, celo smejala se je zraven!

Kile - no jaz sem na svojih že nekaj časa in me je samo strah, da ne bom še hujšala, ker sem že sedaj podhranjena, tko da se ful trudim jest, pa če ni časa da bi pojedla še kaj več kot običajno. Tko da vsem, ki hujšate želim veliko user posted image user posted image , čim manj skušnjav! Sicer pa Sanjacka in ostale ki hujšate, predlagam ti da poleg že začrtanega ješ še polnozrnate izdelke, kruhu se nikakor ni potrebno odpovedati, jej samo črnega, še najbolje polnovrednega spečenega  doma, pa večerji se tudi ni potrebno odpovedati, pojej le nakaj lažjega npr. en jogurt, ker je potrebno pojesti od 5-6 manjših obrokov na dan, če se držiš tega ti garantiram da bojo kile letele same dol, ni vse v odpovedovanju hrane. Priporočam tudi žličko lanenega olja na dan in pa kakšne alge v tabletah oz. nekaj kar organizem razstrupla in mu potem pomaga hitreje presnavljati hrano (alge Chlorella od Algoaktiv ali Algea ali Bio Chlorella ali pa kakšen napitek iz ječmenovih listov, kot npr. Green Magma ali Barley Grass) p.s. da ne bo kdo mislil, da delam reklamo za te stvari, so samo res super za organizem, preverjeno, tudi pri hujšanju.

Trebušnjaki -  Lina se skoz dviguje ko je v stolčku, glavo komaj malo nasloni nazaj, pa ko spi tudi, sicer ne navzgor, ker spi na boku ampak postran in se pol postavlja na glavo in me je strah nazaj zaspat ponoč, da se nebi prevrnila na trebuh in tiščala glavo v jogi!

Športni del- mi ga mamo gor že kake tri tedne in je prav fino, v bistu še vedno leži ravno le malo dvignjeno in ko je budna lepo firbca na okoli.user posted image

ninka80, samo da ste sedaj boljše, res so bogi tile otroči, če jih kaj takega doleti!

< Sporočilo je popravil rožica13 -- 13.3.2010 21:30:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1522
13.3.2010 23:09:42   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: podezelje

hej,
ja tudi midva razmišljava,da začneva uporabljati športni voziček,ker v košari zdrži kakšnih 10 do 15 minut,potem pa začne dvigovati rito in se buniti.ko je vzamem v naročje,da ona vidi svet okrog sebe,pa veselo cvili in brblja.

to je pa kot bi našo opisovala. že ene dva dni je tak jok in dretje ko se zbudi zunaj v košari, da me je kar groza kaj si mislijo ljudje okoli user posted image . pa sem danes ugotovila kaj. baba je firbčna, pa v košari nič ne vidi. ker ko sem jo pa vzela ven (ker je ni bilo več za poslušat, res ne) je pa takoj začela čebljat, pa vriskat. je dosegla svoje user posted image .
tako,da v ponedeljek naročim uno vrečo za v športni del (ker je ni bilo zraven - imam Jane voziček) in mislim, da bomo kar začeli ''športat'' user posted image .
pa upam, da je bilo to dretje res to user posted image

aja, pa dobrodošla podezelje user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1523
14.3.2010 9:39:15   
luan
Punce rabim nasvet.Moj mali že tri tedne kašlja, smrka in hrka.Tako, da mi že tri tedne prestavljajo cepljenje.Jutri bi morala iti, ampak naš mali še ni v redu.Zdaj pa sploh ne vem ali naj riskiram in ga dam cepit ali naj še čakam?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
14.3.2010 10:08:22   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: luan

Punce rabim nasvet.Moj mali že tri tedne kašlja, smrka in hrka.Tako, da mi že tri tedne prestavljajo cepljenje.Jutri bi morala iti, ampak naš mali še ni v redu.Zdaj pa sploh ne vem ali naj riskiram in ga dam cepit ali naj še čakam?

Počakaj!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.