rožica13
|
Čer! Vas tkole berem, kok so otročki pridni za spat in vam kar malo zavidam! Mi se trudimo po metodi brez joka v sanje, da bi čez dan čim bolj redno in več kot uro spala, pa ponoči ko se predrami, da ne jé vedno, ker se včasih zbudi kar tako, ko ima cikel rahlega spanca. HB, da je sedaj vreme za ven, da lahko vsaj v vozičku odspi svoje in da men ni treba skoz pr njej viset in čakat, da se zbudi in jo nazaj uspavat. Zvečer tudi kar lepo že zaspi okoli 20.00, sem se pa odločla, da se ne bomo več kopal zvečer ampak dopoldan ali pa pozno popoldan, ker se preveč razživi in pol je vpitje in trma in ne vem kaj še, ko je treba it spat. Lina je tudi že danes pojedla kar nekaj žličk kašice in je čisto malo zbruhala potem ven, tko da upam, da se bo obrestovala GH in ne bo toliko bruhanja. Sicer pa ko zagleda žličko že na daleč odpre usta, malo še z jezičkom ven rine ampak ji gre že kar fino, celo smejala se je zraven! Kile - no jaz sem na svojih že nekaj časa in me je samo strah, da ne bom še hujšala, ker sem že sedaj podhranjena, tko da se ful trudim jest, pa če ni časa da bi pojedla še kaj več kot običajno. Tko da vsem, ki hujšate želim veliko , čim manj skušnjav! Sicer pa Sanjacka in ostale ki hujšate, predlagam ti da poleg že začrtanega ješ še polnozrnate izdelke, kruhu se nikakor ni potrebno odpovedati, jej samo črnega, še najbolje polnovrednega spečenega doma, pa večerji se tudi ni potrebno odpovedati, pojej le nakaj lažjega npr. en jogurt, ker je potrebno pojesti od 5-6 manjših obrokov na dan, če se držiš tega ti garantiram da bojo kile letele same dol, ni vse v odpovedovanju hrane. Priporočam tudi žličko lanenega olja na dan in pa kakšne alge v tabletah oz. nekaj kar organizem razstrupla in mu potem pomaga hitreje presnavljati hrano (alge Chlorella od Algoaktiv ali Algea ali Bio Chlorella ali pa kakšen napitek iz ječmenovih listov, kot npr. Green Magma ali Barley Grass) p.s. da ne bo kdo mislil, da delam reklamo za te stvari, so samo res super za organizem, preverjeno, tudi pri hujšanju. Trebušnjaki - Lina se skoz dviguje ko je v stolčku, glavo komaj malo nasloni nazaj, pa ko spi tudi, sicer ne navzgor, ker spi na boku ampak postran in se pol postavlja na glavo in me je strah nazaj zaspat ponoč, da se nebi prevrnila na trebuh in tiščala glavo v jogi! Športni del- mi ga mamo gor že kake tri tedne in je prav fino, v bistu še vedno leži ravno le malo dvignjeno in ko je budna lepo firbca na okoli. ninka80, samo da ste sedaj boljše, res so bogi tile otroči, če jih kaj takega doleti!
< Sporočilo je popravil rožica13 -- 13.3.2010 21:30:26 >
|