|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
5.3.2010 9:17:03   
pi82ka
Ojla pupe...
No naš nosek je skor čist...ji pa vsak dan s fiziološko spucam, 2 x na dan če pa se mi zdi potrebno pa tud večkrat.
Včeraj sva jo dala k dedku in babici v varstvo, smo v isti hiši. Ko sva prišla domov, je tok kričala baje že 10 minut...da me je kr srce bolu. Pa vsak dan jih vidi in jo crtlajo,...zdej mi je pa kr grozno jo pustit za kako urco njim, ker se bojim da se bo drla ves cajt. Rada bi šla na sejem Dom, ki je sedaj na Gospodarcu, pa si ne upam.
A ma še kera te probleme? Kdaj je nap. otroček dost star, da ga lahko pustiš nekomu v varstvu, sploh če to ni kr en?

Drgač je pa pridna, ponoči spančka, zdej že nekaj dni, celo noč ob 9h do 9:30 zaspi pa do 7:00 zjutraj. Včasih mal pojokca ke po eni uri spanja, jo dvigneva ven mal pocrtlava in jo dava nazaj in spančka. Pridna je res.
Za vaše bolne sončke želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image , za une zdrave sončke pa user posted image , da ne bojo zbolel. Zdej so spet te viroze, jaz sem bla prehljena, mami tud in moj mož tud.

pa,pa

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.3.2010 10:28:40   
lenybaby
Hey hey! Kako ste? Mi se dans popoldne pokamo za vikend na morje k mojim in komi čakam! user posted image  Zdele pa v štacuno spet - sam še mali se zbudi pa šibava!

Nš ni delu nobenih problemov ko sm ga za par uric pustila komu v varstvu. Mogoče je že od vsega začetka navajen da ni nujno da je vedno zraven sam mami in edino mami... user posted image  Al ga pustim pr stari mami (no včasih ma mal problemov pa ga pol mal nos okol pa si ogledujeta vse mogoče drobnarije po stanvanju), zanč sm ga pa na primer kr pr moji stari varuški (js jo kličem babi, pazla je pa tud moja dva brata pred mano - sej ma 81 let se mi zdi user posted image , ampak živa da je kej in jih kaže lih 60! user posted image  ) in uživa pr njej. Predn sm ga pustla en dopoldne pr njej jo je vidu lih dvakrat vsega skup sam se tko hitr poklopta da se prou vid kolk ma kdo res rad otroke! Vedno ga pa pustim tistim za katere sem 100 posto da vedo kaj delajo - pol mi pa tko mama vedno prav: ti kr nč ne hit, nč ne skrb, se bova že zrihtala tko kot je treba... Sam men na kraj pameti ne pade da bi me skrbel user posted image  Bl me skrbi da bi mali bil tečko in da bi bil un cajt zanje bolj naporen kot zanjga! user posted image   Tko da ja - s tem res nimamo problemov user posted image

BTW: a se vam tud dugaja da kupte kako luštno cotko za tamaučka pa jo daste enkrat oprat in tolk skp zleze da mu jo pol lih dvakrat oblečete in še to ob ogromnem upiranju... user posted image  Tamali še nima 4 mesce in mu valda kupm za 6 mescov in je večinoma vse premejhen. Kšno stvar mora met že za en let - bodiji od chiccota so mu 74 lih prou, pižamca mu je pa ista velikost precej prevelka user posted image  Pol pa kupš trenerkico v baby centru 68 pa vidš da bi mogla bit večja...... user posted image  madona! bo treba kmal še enga narest - tolk lepih cotk res neb rada talala kr enmu folku pol! user posted image

No, uživejte v vikendu ki prihaja, upajmo da ne bo res kej deževen/snežen!

Pa,pa!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.3.2010 10:31:33   
Perlica76
Naša se je tudi praskala,včasih se še zdaj,pa ji takrat dam rokavičke gor pa je.Praska pa se,če so noshti dolgi al kratki,ni važno,se popraska do krvi.In praska se,ko je kaj živčna,ko jo kaj draži,boli,....

A drugo cepljenje pride pri štirih mesecih,al 4,5 mesecih?

čav čav

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.3.2010 10:52:11   
Metuljcica77
pozdravljene dame,

brez zamere ostale mamice, ampak poseben pozdravček Perlici ini mali Sari user posted image , sva bili namreč cimiri v P. Kot vem je drugo cepljenje pri 4,5 mes.

moram še ob priliki mal pobrskat po netu ... ali mogoče katera ve kje v Ljubljani in okolici so kaskšne komisijske trgovine z rabljeno otroško opremo/stvarmi ?

Uživajte v vikendu

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.3.2010 12:02:56   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Včeraj sva jo dala k dedku in babici v varstvo, smo v isti hiši. Ko sva prišla domov, je tok kričala baje že 10 minut...da me je kr srce bolu. Pa vsak dan jih vidi in jo crtlajo,...zdej mi je pa kr grozno jo pustit za kako urco njim, ker se bojim da se bo drla ves cajt. Rada bi šla na sejem Dom, ki je sedaj na Gospodarcu, pa si ne upam.
A ma še kera te probleme? Kdaj je nap. otroček dost star, da ga lahko pustiš nekomu v varstvu, sploh če to ni kr en?

Lina grozno kriči če ni mene zraven, pri babici, moji sestri in tudi pri mojmu, čeprav se vseeno lažje umiri ko pri komu drugemu, pa jih tudi vidi zelo veliko. Jaz tudi upam, da čim hitreje mine, da bom lahko kam šla in zraven ne bla čist živčna.

lenybaby, tudi mi imamo probleme s cunjami. Sem kupila bodije 74 in sem jih komaj zapela, res da ima malo večjo rito ker ima pralne plenice ampak vseeno, številke se tolk razlikujejo da je groza, bi mogu res met meter sabo v trgovini .
Metuljcica77, ena komisijska trgovina je na Celovški nasproti LPPja.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.3.2010 14:42:19   
Neni13
Zdravo,

se javljam samo na hitro.

srbenje kože bodite pozorne na suho kožo.Tudi naš starejši ima diagnozo atopični dermatitis. Hodila sem pediatrinji, in je skoz trdila, da ima rahlo netoleranco na določeno živilo, saj je imel zaradi suhosti kar napokano kožo na obrazu. Takim dojnčekom res paše krema z olivnim oljem, ki jo zmešajo v lekarni. Večino jim pomaga.
NO pri enem letu, ko smo že vse jedli, pa kot strela z jasnega fleki po celem telesu. Bili na krvnih testitanjih, pri alergologu, pa niso potrdili nobene alergije. Sama pa vem, da so jajca in mleko. Pediatrinja vam pripiše sirup in kremo (ne tisto z olivnim oljem). Ne bom na dolgo pisala o tem, amapak mi smo že skoraj ok in še malo in bo lahko vse jedel.. Adijo atopični dermatitis :)))

Kopanje v bazenu je dobro, če nima vaš otrok suhe kože, ker klor je sranje od sranja.. Mi hodimo zdaj na plavalni tečaj z dvoletnikom v Laško in je res super.
Drugače pa pediatri odsvetujejo kopanje v bazenih dojenčkom, a vsaka mamica se odloči sama..Jaz se preveč bojim, da bi Anja fasala glivice, itd..

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.3.2010 16:29:16   
mayamaya
ejla,

še jaz na hitrco

včeraj smo imeli prvo cepljenje in je bila prav pridna. malo je zajokcala ampak se je hitro potolažila. pa še to je zajokala šele pol ko je bilo že vse mimo. user posted image . naslednje ceplenje (drugo) pa bomo mi imeli pri skoraj 5 mesecih (15.4.). očitno vsak po svoje. pa bvažno da je vse  v redu

za seznamček pri 4 mesecih (skoraj) je pa že cela babnica: 6900 g in 70 cm, OG pa 41,5 cm

konfekcija je pa pri nas tudi cel cirkus. nekje je 56 še prav, drugje je pa 68 premajhna, tako da jaz prakticaram prav vse. novo pa kupujem samo še za 6 mesecev, ker kot ste rekle enkrat opereš, pa posušiš, pa je premajhno user posted image . ja rastejo ko kvas tile naši kostanjčki user posted image

za varstvo pa pri nas tudi ni več nobenega problema. je kot ciganček, z vsakim gre. komot jo ukradeš user posted image . babi in  dedi sta pa itak zakon

evo grem, je mala nagica na igralni podlogi, pa že neki protestira

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.3.2010 17:09:06   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka

Dober večer!user posted image Hvala vam za koristne linke glede handlinga dojenčka! Res je, da nas v P niso opozorili glede tega! MC09 tudi jaz sem rodila v CE in že iščem to knjižco.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Ja najbolje je da ga polagaš in dviguješ z boka, vsaj tako razlagajo na FT. Prilagam tole brošurco, sej mogoče si jo že vidla, kjer je nekaj kratkih informacij otem. Upam da dela.
user posted image

Tule jo je Karin82 gor spravla, samo klikneš.

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.3.2010 19:17:49   
Perlica76
Pozdravljene!!

Ja metuljcica,lepo,da si se oglasilauser posted image !!!Kako kaj Ema?Po moje maximalno uživate.
Se mi je zdelo,da je cepljenje pri 4,5 mesecih,nisem bila sigurna,kdaj moram poklicat sestro,da se dogovoriva za datum,pa sem raje prej tu vprašala.Torej bomo po 15.3. drugič cepljeni!

Naša pa gre spat navadno med 18h in 19h,ker postane ful "sitna"(joče in je sama sebi tečna,potem jo uspavam in zaspi).Ponoči pa se zbudi okoli 2h,3h(al pa tudi ne),začne se oglašat čisto tiho in če gleda ji dam papico in takoj nazaj zaspi do 6h,7h.
Mi pa to zgodnje odhajanje na spanje ful paše,da imam potem še čas zase,zjutraj pa mi nikoli ni bil problem vstat,zdaj pa mi še posebej ni nič problem!Ko samo pogledam svojo rožico in njen nasmešek....sem v 7 nebesih!

Uživajte!!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.3.2010 22:08:01   
december06
Ja, tole s številkami je res cel cirkus. Rad bi kupil malo večje, da ima za nekaj časa, po drugi strani pa bi rad da bi jim blo ravno prav in da so taki carteki. Mi smo kar po številkah oz. po merah, tako je blo tudi pri prvem (za tri mesece št. 62, potem za šest mesecev št. 68 itd.). Sem pa naredla eno foro, ker nisem imela nič bodijev 62, pa en kup 68, sem vzela nekaj 68 in jih dala v sušilca. So ratale kar 62.  user posted image

Ja, tudi naša je kot ciganček. Brez problema je kje. Je pa res, da z meseci postajajo starejši in bolj občutljivi ali pa obratno bolj tolerantni. Tako, da ne moreš rečt, da tako bo pa skoz. Ta prvi je včasih brez problema kje bil, zdaj pri dveh letih, pa samo mami, mami. No, mogoče je kaj to, ker sem zdaj doma in ima konkurenco. user posted image

Vidim, da se že pogovarjate o vadbi dojenčko v vodi. S katerimi meseci jih boste že v vodo? Mi gremo čez en teden v toplice, stari bomo 3,5 m in po moje še nebo za v vodo.?

Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.3.2010 22:11:49   
valerija77
večer...

je še katera prisotna? al sam jst še bluzim po netu ker ne morem spat.user posted image Uh, ko vas berem, da se vam otročki še ponoči zbujajo,brrr. Moj je edin za spanje ponoči pravi cuker. Sem ga sinoči skopala ob pol sedmih zvečer in malo pred sedmo še nahranila. Imela pa sem ga kar na najini postelji. In on mi lepo zadremucka, pa mi ga je blo hudo prestavljat in sem ga kr pustla. Pa je spal kr do petih zjutraj. Moj se sicer ni kaj dosti naspal, ma bo že nadoknadu. Danes pa je tud ob osmih že zaspal in ponavadi se zbudi šele okoli pete ure zjutraj, tko da se mami lahk naspi, če me že cez dan hoče celo.user posted image
Glede oblekc, sem pa bolj med "škrtimi" in pogledam malo na drugem forumu, kjer se najdejo kar lepe oblekce za malo denarja, itak jih pa ima za mesec ali dva. Saj ne rečem, da mu ničesar ne kupim novega, o ja še kako se je težko upreti tako cartkanim cotkam...user posted image user posted image Pa čeprav imam še nekaj stvari od starejšega, se še vedno najde izgovor "sej to tud rabi"...user posted image
Ja nič, gremo mal spat...jutri bo dolg dan. Grem k mami delat sladke jajčke..njami!!  Pa lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.3.2010 23:22:47   
juniorka
Ojla mamice, jaz nisem imela nic casa ta teden za net, ker sem starejsega tud mela doma.
Danes je bila nasa tretjic cepljena, ceprav bo komaj drug teden 4m, je prvo c. pri 2m, pol pa na 4 tedne. je pa dobila 3 pikice, ker tu se za streptokok cepijo( proti vnetju sr. usesa, meningitisu..), ki je v slo samoplacnski.
sanjacka- super, da je Nino bolje.. glede mayamayinega komentarja si pa narobe razumela, je mislila tako pozitivno, da ce te ne bo na rr, da po to pomeni, da si zunaj z malim, ker je zdravuser posted image Jaz jo pa samo na igralni pustim, da se zamoti, ne bomo prevec razvajaluser posted image , ko so pa ucne ure, so pa bolj intezivneuser posted image
nogavicka80- jaz grem maja z malo na letalo, bo glih 6m, pridem sama z obema v slo, pa se prestopit moram v nemciji... v flaskah lahko imas tekocino, samo jo moras poskusit, jaz sem kr malemu dala za pit tam( ko sem s tavecjim potovala), pa ni problemov. Sem pa mleko vroce nardila, pa je blo ravno prav pol, pa sok... treba je pazit, da ob vzletu in pristanku pijejo, lahk tud dojis, da se pritisk izenaci.
eva1- oj tebi pa nic ne zavidam tehle obiskov klinike...user posted image
lenybaby- meni piv nic ne pomaga pr mleku, tudi polenta in ovseni kosmici ne,smo vse poskusl, pivo pa je tud brezalkoholno in je ok tud za maleuser posted image . Jaz sem sedaj dodajat zacela vsak vecer, spije okoli 120mlin spet kaka vecinoma vsak drug dan, prej pa na 1 teden 1x.
karin82- upam, da ne bo kake alergije, a. dematitis je pa tud eno sranjeuser posted image , so mi pr tavcjem najprej postavli to diagnozo pred 3t, pa mi ni blo nic vsec... se zdaj tocno ne vemo kaj mu je, stanje se sicer izboljsuje, zdravl so nas pa tud za garjeuser posted image Na testiranja pa ful privat hodijo, sam placat... kaj pa, ce poskusis kje drugje? Saj lahko kamorkoli gres, vem, da so ene za Tbovlje pisale, d so v 14 dnehprisli na vrsto( ne me za besedo drzat, predloguser posted image )
luan- cimprej se pozdravi!
Metuljcica77- v Medvodah je bla ena komisijska trovina, ne vem, ce je se...
tassika, nimm buzza, ne morem pomagat, uporabljam paZappa z lupinico, ful prakticno, bolj ko Freestyle!
Sem pa bila v poedeljek na Yogi in je blo super, sem se takodobr pocutla, se mleka sem mela vecuser posted image
ok, moram it, lep pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.3.2010 23:49:04   
Lupinca
Metuljcica, pomoje je tole juniorka mislila?
http://www.sparovcek.com/

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.3.2010 11:16:34   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Metuljcica, pomoje je tole juniorka mislila?
http://www.sparovcek.com/

ja, to sem mislilauser posted image
tole sem pa najdla reklamo v trgovini, mi je ful zanimivo
http://www.theweanmachine.co.uk/

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.3.2010 22:45:44   
mayamaya
ejla.

danes pa nikjer nobene. tudi prav...pomeni da ste vse zunaj na sončku, čeprav je mraz user posted image .  danes je pa tudi pri nas neki naletaval sneg user posted image a glih letos ne misli biti pomlad, pa toplo vreme, ko bi ga najbolj potrebovale. sej zdaj bo mraz, aprila pa dež...ne vem kaj je slabše user posted image .
ampak se ne damo, a ne?

sanjacka res nisem mislila nič slabega. tako ko je tudi juniorka napisala, sem hotela povedat da boš potem več z ninotom zunaj in manj z nami. user posted image pa brez zamere.

tako zdaj grem pa spat. lepe sanje in čim daljšo noč user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.3.2010 5:57:31   
blondy_81
Punce prosim svetujte mi,kaj naj naredim. Naša Manca ima ves čas zabasan nos. Čistim in aspiriram ji tudi po 7x na dan, pa včasih ful ven potegnem, včasih pa nič, ampak v nosu je še vedno slišati, da je nekaj notri. Manca je sicer živahna, redno polulana, je normalno, občasno še celo več kot običajno. Prostor ima temperaturo med 19 in 20 stopinjami, vlažen je z vlažilcem zraka. Res ne vem več kaj naj naredim, da uredimo s tem nosom. Upam samo, da ne bo zbolela.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.3.2010 11:06:32   
Neni13
Blondy 81 v lekarni kupi Operil P za otroke. Mi smo že pri enem mesecu pristali na pediatriji, in so nam to predpisali. 2x dnevno po 2 kapljici v vsako nosnico. Prehlada smo se v 3 dneh znebili.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.3.2010 15:22:01   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Blondy 81 v lekarni kupi Operil P za otroke. Mi smo že pri enem mesecu pristali na pediatriji, in so nam to predpisali. 2x dnevno po 2 kapljici v vsako nosnico. Prehlada smo se v 3 dneh znebili.

Operil imamo, pa ga ne upam preveč dajat, ker naj bi bil šele od 1 leta dalje. pediatrinja je rekla, da ga sicer lahko malenkost damo. A potem praviš, da je pomagalo?

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.3.2010 15:43:43   
pikica 28
v lekarni kupi kremico nisita...super stvar. nam zelo pomaga. predlagano s strani  pediatra. jo daš malo v vsako nosnico in sama čisti in vlaži nosno sluznico...

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 7.3.2010 15:44:48 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.3.2010 15:50:57   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

v lekarni kupi kremico nisita...super stvar. nam zelo pomaga. predlagano s strani  pediatra. jo daš malo v vsako nosnico in sama čisti in vlaži nosno sluznico...

pa je primerna za 4 mesece stare dojenčke? Ker za eno kremo sem spraševala pa so rekli, da je še premajhna za to. Možno, da je to drugo. Hvala za nasvet. Bom probala.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.3.2010 17:29:00   
sanjacka
Mayamayauser posted image vse je OK, malo sva se res narobe razumeli! Babeuser posted image , bi reko un pri Lepo je biti sosed!user posted image
Joj, tile noski, uboščeki mali! Blondy, probaj z fiziološko,(to itak vem da že daješ), pa mogoče daj Manco malo  več ležat na trebuščka! Mi smo tudi imeli te težave, potem pa smo z inhalacijo vse pregnali vstran!user posted image
Sem vidla, ful je ponudb na netu za nakup inhalacijskih aparatov za domačo uporabo.
Mi smo zdaj spet zdravi, vse je po starem in vse je za nami! Tako da vam Nino in jaz pošiljava veliko user posted image za vse zamašene noske!

Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.3.2010 17:30:08   
Neni13
Blondy, saj ti pravim, da so nas 3 pediatrinje pregledale (vizita) in vsaka je dejala še naprej Operil P, 2 kapljici v vsako nosnico, ne več. Mi smo takrat ravno dopolnili 1 mesec...
Tolko o tem, da je po 1 letu, saj veš proizvajalci se zaščitijo..
Nam je res zelo pomagalo in tudi enkrat je začela full smrkat, pa sem ji samo prvi dan dala 2 kapljici in se je umirilo..

Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.3.2010 18:46:32   
eva1
Hej punce!

Se že dolgo nisem nč javila...imamo res pestro...

Sanjačka-super da ste se pozdravili, naj le tako ostane!!!!

Kar se tiče cunjic-ja št. so ful različne, tko da nekatere 74 so iste k 62..kr neki...mi smo male pajacke že pospravili...sicer pa pe kr velik dečko naš Anže(17.2 je bil velik 62 cm in 6200g)včeraj pa smo stari 3 mesece...pa mislim da je že blizu 7kg in 64 cmuser posted image

Sicer pa punce, prosim močno držite pesti za mojega škratka, naj bi bil že v petek operiran, pa so vrjetno pozabili na naju, tako da sedaj so nam obljubili da pride  na program(operacijo) v torek...jutri moram poklicati, da mi podrobnosti povedo! Mu bodo pa odstranili ledvičko, ker lih tok dela, da dela štalo in se ne da nefrostome odstranit...tko da nimamo kaj-sicer pa se z eno ledvičko živi isto kot z obema, samo vseeno ni luštno...komaj čakam da bo za nama, pa da bo to vse skupaj le še spomin(pregledi, nefrostoma, antibiotki...) tok je revček že dal skozi, pa je ful dobrovoljček...res en priden otroček!

Drugače smo ok...tavelkadva se mi malo smilita, ker ne smeta veliko okol tamalega hodit, ker ga čuvam da mi ne zboli, ker drugače ne bo operiran...sicer sta le prehlajena, ampak vseeno...nimamo kaj, Anže pa moram trkati je ok...

Joj sem prejle perbrala da bo v sredo zapadlo do 30 cm snega...aaaaa....naj bo že 1x pomlad no...komaj čakam...

Nič me že Alja kliče.-.šibam..nočko

< Sporočilo je popravil eva1 -- 7.3.2010 18:47:18 >

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.3.2010 21:03:28   
sanjacka
Eva1, vsi kostanjčki in vse mamice in čisto vsi držimo pesti za sinkota in zate!user posted image user posted image .........

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.3.2010 21:12:35   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

pa je primerna za 4 mesece stare dojenčke? Ker za eno kremo sem spraševala pa so rekli, da je še premajhna za to. Možno, da je to drugo. Hvala za nasvet. Bom probala.

to kremico nam je predlagal pediater, ker smo imeli zamašen nosek. pa tudi v lekarni so rekli, da je ok. Tak, da probaj.

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.