juniorka
|
Ojla mamice, jaz nisem imela nic casa ta teden za net, ker sem starejsega tud mela doma. Danes je bila nasa tretjic cepljena, ceprav bo komaj drug teden 4m, je prvo c. pri 2m, pol pa na 4 tedne. je pa dobila 3 pikice, ker tu se za streptokok cepijo( proti vnetju sr. usesa, meningitisu..), ki je v slo samoplacnski. sanjacka- super, da je Nino bolje.. glede mayamayinega komentarja si pa narobe razumela, je mislila tako pozitivno, da ce te ne bo na rr, da po to pomeni, da si zunaj z malim, ker je zdrav Jaz jo pa samo na igralni pustim, da se zamoti, ne bomo prevec razvajal , ko so pa ucne ure, so pa bolj intezivne nogavicka80- jaz grem maja z malo na letalo, bo glih 6m, pridem sama z obema v slo, pa se prestopit moram v nemciji... v flaskah lahko imas tekocino, samo jo moras poskusit, jaz sem kr malemu dala za pit tam( ko sem s tavecjim potovala), pa ni problemov. Sem pa mleko vroce nardila, pa je blo ravno prav pol, pa sok... treba je pazit, da ob vzletu in pristanku pijejo, lahk tud dojis, da se pritisk izenaci. eva1- oj tebi pa nic ne zavidam tehle obiskov klinike... lenybaby- meni piv nic ne pomaga pr mleku, tudi polenta in ovseni kosmici ne,smo vse poskusl, pivo pa je tud brezalkoholno in je ok tud za male . Jaz sem sedaj dodajat zacela vsak vecer, spije okoli 120mlin spet kaka vecinoma vsak drug dan, prej pa na 1 teden 1x. karin82- upam, da ne bo kake alergije, a. dematitis je pa tud eno sranje , so mi pr tavcjem najprej postavli to diagnozo pred 3t, pa mi ni blo nic vsec... se zdaj tocno ne vemo kaj mu je, stanje se sicer izboljsuje, zdravl so nas pa tud za garje Na testiranja pa ful privat hodijo, sam placat... kaj pa, ce poskusis kje drugje? Saj lahko kamorkoli gres, vem, da so ene za Tbovlje pisale, d so v 14 dnehprisli na vrsto( ne me za besedo drzat, predlog ) luan- cimprej se pozdravi! Metuljcica77- v Medvodah je bla ena komisijska trovina, ne vem, ce je se... tassika, nimm buzza, ne morem pomagat, uporabljam paZappa z lupinico, ful prakticno, bolj ko Freestyle! Sem pa bila v poedeljek na Yogi in je blo super, sem se takodobr pocutla, se mleka sem mela vec ok, moram it, lep pozdravcek
|