Neni13
|
Dobro jutro ta starejši je že v varstvu. Ja cene se znajo kar nabiti, samo nas pride še vseeno ceneje kot če bi bil v vrtcu. Samo zdaj, ko sta pa 2, pa če ne dobim vrtca, se mi res v službo ne splača hodit. Starejši bo star 2 leti in že vidim, da bo počasi treba v vrtec, saj mu je v varstvu včasih že dosadno... Elektronska varuška jaz sem jo kupila že pri 1-vem in je res zakon. Doma je ne rabim, smo jo pa imeli na morju in smo brezskrbo uživali na terasi. Ali če gremo kam na obisk, smo lako mirne volje zunaj.. Tako, ne rabim skoz zraven čepet, ali hodit kr naprej gledat, pa s tem še res zbudiš otroka. Sej ne rabi bit full draga, tolko, da je. Otrok ti itak ne bo litanije govoril.. Naša varuška začne ob stokanju šumeti, pa če 2 do 3x zašumi vem, da smo se zbudili. Drugače se pa tudi sliši govorenje, če slučajno pozabiš izklopiti in vsi slišijo, kako ima pokakano rito Spanje na potepu čez dan doma res malo spimo. Ta vikend smo pa odšli na 2 dnevni izlet. Mala je spala zraven kamina cel dan. Da ne omenjam, da nas je bilo v sobi 14, galama na kubik, pa se ni dala motiti.. pa sej ne morem verjet.. Zaležana glavica, pri prvem smo tudi mi imeli. Fejst ga je zvijalo, pa mu nisem devala AD3, saj sem poslušala druge, eh pa sej ne rabiš, mi tudi nismo. Pri P pa šok, zaležana glavica. Povečala dozo.In sem se tudi zelo sekirala. Mali ni pa ni hotel spati na boku, pa naj sem ga že tako obložla. S časoma se res vedno manj pozna, zdaj so pa tako laseki prek, in tudi če je čisto na kratko postrižen, se s prostim očesom ne vidi. Vsak otrok ima drugačno obliko glavice, ne sekiraj se. Res ni potrebno. Pleša tudi mi imamo krogec, kaj češ. Moj pravi firbčna baba, ker skoz levo, desno, levo, desno..
|