sanjacka
|
Pozdravček vsem! Rožica13,si zelo pridna, že migaš na aerobiki, pa poješ pri pevskem zboru, koliko sem zasledila! Jaz še nič od tega, žal! Migali bomo spomladi, nekako sem si jo prezgodaj zamislila, očitno! Pojem pa mojem Ninu vsaki dan! Jooooj, zunaj pa ne neha in ne neha snežiti!Danes je še moj ata povrh vsega pred trgovino fajn zletel in ima poškodovano stegnsko mišico, leži in bo še moral ležati. Je učitelj smučanja in za letos je konec z tečaji, ful je žalosten! Edino kar je fajn je to, da zdaj lahko jaz vozim njegov avto, ko je moj dragi v službi, saj moj mali Polo ima letos kr letne gume pa zdaj lepo počiva! Nino pa lepo raste, včasih je začel malo jokati, brez razloga, ampak vidim, ko je utrujen, mu ne paše nič, ne ziza, ne nošenje, lepo ga položim v njegovo novo posteljco (nimamo več zibke) in sam lepo zaspančka. Ponoči pa je tako: če nisem preveč utrujena, ga lahko odnesem nazaj v posteljco in spi naprej, ko so podojiva, samo ponavadi zaspiva skupaj. Pa vem, da je bolje za vse 3, najbolj zame, ker vem, da lažje spim,samo kaj ko bi me mogel nekdo z vodo polit, da bi se lahko vstala in ga odnesla v njegovo posteljo. Dlesni pa ga že kr ze srbijo.Zanima me, kaj imate, kaj ste kupile da si lahko sami lajšajo.Dudo, al obroček...? Ja, kmalu se bo začelo uvajanje goste hrane! Spet sem vse pozabila,zato prosim da malo napišete kaj se svetuje med prve obroke? Kaj se da čisto prvič? Verjetno kakšen sokec, kateri, kolikokrat itd? Kot da sem prvič mama. Samo je zanimivo, ta spomin, imam kolegico, ki je noseča in bo rodila septembra. In skoraj vse sem pozabila, kateri teden na nuhalno....itd.Še sreča da je RR ! Pa dolgo sem rabila, da sem jo našla in se sploh zanimala, zdaj pa včasih, ko imam čas, sploh me ne dobijo vstran! Vem pa, da bo kmalu pomlad, upam da res, pa bomo vse bolj aktivne in šibale z vozički po sprehodih in izletih z našimi kostanjčki! Lep večer in belo jutro vam želim!
|