|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
10.2.2010 8:55:12   
valerija77
karin82 tebe sem pa nekje "zgubla" iz seznama...

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.2.2010 10:53:49   
lelyka
ojla..no po dolgem času se pa še jaz malo javim..
danes smo meli prvo ceplenje in upam,da ne bo preveč stranskih učinkov..
drugače ma pa 5550g in 57cm..no ker se je rodila zelo suhcena in majčkena se mi zdi,da je zlo zrastla..
drugače pa mi čez dan tudi spimo po pol urce eno urco ampak samo v vozičku..košek ki smo ga napravili v dnevnem prostoru ni bil nikoli zakon..tako,da smo jo meli na kavču dokler se ni kmalu prekucnila dol..sedaj je pa voziček prva liga in sam notri zaspi..sevda sam tako,da ji dudo držiš pa jo ziblješ..verjetno misli,da gremo na sprehod pa potem tako lepo spančka notri..v posteljici spi pa samo zvečer,ko gre spat...
je pa čez dan prava sitnobica..skoz joka pa skoz moraš ji biti pred očmi..moj je reku,da ni videl šenobenega otroka tako jokati kot joče ona..ampak res skor cel dan prejočemo..pa nič ji ne odgovarja..upam,da bo kmalu kaj bolše..

kaj pa vaši malčki se radi kopajo..joj pi nas je to tak jok..ko jo milim na prevajalni je smeh..pa ji pase..ko pa gre počas v vodo pa jok in to tok histerični,da moraš na brzino naredit k se ne pomiri..

nič šibam že joka..

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.2.2010 10:58:18   
lenybaby
IZVIRNO SPOROČILO: Pecorella

lenybaby: mi smo imeli uz kolkov v zd šiška in smo bli na vrsti točno ob uri. gre kot po tekočem traku. eni se oblačijo, ker so že končali, druge pa zdravnica že pregleduje.

spanje na hrbtu: naš sonček pa nima zaležane glave ampak včasih tako glavico premika sem in tja (levo-desno), da so mu kar laski odpadliuser posted image ima zadaj na glavici kar črto, kjer manjkajo laski. a ima še katera tak problem al pa je kdaj slišala ta to. ker men so rekli, da dojenčkom laski odpadejo in potem zrastejo novi. ampak nisem si mislila da na tak načinuser posted image

Hvala za odgovor! user posted image  Tko da vem pribljižno računat...

Pleško: ja tud naš ma en tak "svetniški" krogec na glav... user posted image  Spredi na čelu mu poganjajo taki drobceni ful na gosto zdej, zadi pa še nč in res smešn zgleda k je čist brez, tko na vrh buče pa 5 cm laski!!! Smehec je!

Spanje: Naš čez dan ponavad ne spi prov dolg, po uro, uro in pol, samo včeri me je pa presenetu kr je bla tišina od osmih pa do dvanajstih user posted image  Nč jasn! Pa sploh je bil včeri nenormalno pridn za spanje čez dan, pa tud ponoč pol ni blo problemov. Zaspi pa ponavad kr brez dude al jo pa po 10-ih minutah plune vn in mirno spi dalje. Pol začne pa mal žnarat k se začenja prebujat pa hitr tečem ke in mu dam dudo nazaj pa je mir še za neki časa! user posted image  Aja pa js ga ne dajem več na bok spat k nima smisla, glavce pa tud nima nč poležane. Une vitamine mu dajem normalno po dve kapljce na dan in ga nč ne matrajo.

Hranjenje: a ste že kej razmišljale kdaj bost začele z uvajanjem goste hrane? Eni že pr štirih mescih, men je pa patronažna rekla da jo nej pr petih mescih pokličem da pride razložit glede hranjenja za naprej.

Aha evo ga... pravi da ma dost spanja! user posted image  Bejžmo....!!!

Pa,pa!

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.2.2010 11:10:21   
Lupinca
Pa dobro jutro še od mene.
Je bila mala pridna in sva skupaj še za eno uro zadremali na najini postli. Joj, nevem če je kaj več vredno, kot ena ura dodatnega spanca user posted image user posted image
Zdej pa poglodam en jabolko, pa čaj brain power spijem, pa ma da sem pol ko raketa in vse turbo pospravim in skuham, ker sem se za dans z mojim zmenila, da ko pride dam iz službe, da grem prvič sama mal v šoping in si privoščim par cunc, da nam ko klošarka, ker kile še niso šle dol. A ste ve že kaj tkole svoje pamžke pustile? a mislte da je prezgodi tkole pri 3m? user posted image

lenybaby, ta s svetniškim sijom je pa dobra!user posted image ja, tud pri moji pupiki so zadaj laski malo redkejši ja...ampak bojo zrasli novi ane? Ima kar tak puhek, kot kak hrčekuser posted image

glede GH, pa sem sem js tud odločla, da ko dopolnemo 5m...prej ne bom. sej bo pol cel življenje še jedla GH. Sem se pa odločila samo zaradi pač povečane možnosti da se razvije kaka alergija, če prej začneš...in ker so po fantovi strani kar precej alergiki, bom zato počakala. tko da se nam ne mudi. Je pa hecna, ker naju že ful opazuje za mizo (jo dava v ležalčniku na mizo, ko jeva) in se mi zdi, kot da bi se ji sline cedileuser posted image

Neni13, si me kar mal potolažla. user posted image Koiko časa pa je trajalo, da se je popravilo? Kaj pa kostke, ima sedaj ok? ni kakih posledic?

Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.2.2010 11:52:17   
valerija77
Lelyka glede sitnobice...user posted image kot bi za mojga napisala. Moj se tud cel čas sam joka in niti slučajno da ga malo v sobici pustim... je tko užaljen.user posted image Tud moj spi sam v vozičku, no ja dremuckanju v posteljci čez dan ne morem reči spanje, ker zadrema glih za ene 15-20 minut, pol pa spet sirena! No vsaj čez noč je priden za spat, sicer pa tko ni čuden, če pa cel dan bedi.
Z gosto hrano bom jaz začela verjetno že po dopolnjenem 4 mesecu, ker že zdaj nima občutka sitosti, ampak do 4 meseca pa moram počakati, ker sem že spraševala zdravnico kaj nardit ker je vsako uro po 90-120 ml.user posted image Razen takrat ko greva ven zdrži 2-2,5 ure ampak pol poje pa 150 ml naenkrat.
sem pa sama alergik in tudi starejši sin je imel alergijo na beljak, vendar je po enem letu vse izvenelo, tako da sedaj nimamo pri tavečjem nobene alergije. Sem pa tudi  njemu začela uvajat gosto hrano pri 4 mesecih. Jo zna pa tamali pokasirat po meni, ni pa nujno.
Mi pa težav z pleško nimamo...user posted image Sem ga pa morala pri malo več kot mesecu dni starosti ostrižit, ker se nismo smeli kopat pa so se mu ful temence naredle. In pol nisem mogla do temenc in se ga ostrigla da sem pršla zravn ker je tak kosmatinko in zdaj so mu že itak spet zrasli.
Tamalega pa jaz mirne volje pustim atiju v varstvu ko grem po nakupih. In ni nobenga problema. In moj dragi medtem ko me ni pospravi še stanovanje, tko da me kr mal razvaja.user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.2.2010 11:56:56   
Lupinca
valerija, priden je tvoj dragi! drži se gauser posted image user posted image no sej, moj je tud ful priden, se mi zdi, da ni nobenga ki bi bil bolj user posted image ampak sem js tista k kr ne upa nikamor it, da ne bi blo kaj narobe. ampak za dans sem sa pa kr upogumila. če le nau tok snega zapadl...user posted image
in ja, če je tvoj tak jedec, pol itak da je verjetn bolš da že prej začneš z GH. js morm pa še tistih 800ml dnevno ji skor da ne posilit...tako da..je neješča po men zgleda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.2.2010 11:57:34   
ninka80
oj,

pri nas spet sneži user posted image user posted image , letos imam pa že dosvolj tega snega, pa kr ne neha. Ceste zasnežene, nesplužene, da ne govorim o pločnikih.user posted image user posted image .

laski
, tudi Eva počasi "ratuje" plešasta, novi laski pa počas že rastejo. So res smešni dojenčki s pleško.

vrtec
....tavečji je od 11 meseca v vrtcu in prav tako bo šla Eva. vrtec bomo dobili, mislim, da ne bi smel biti problem. So pa resnične težave s temi vrtci, v ostalih krajih.user posted image

flaška
...naša noče piti nič po flaškiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne vode, čaja, mleka....nič!!! Kakšna ideja, kaj naj naredim. Po žlički pa tut ven pljune večino.

GH...ma ne vem še kdaj, bom videla. Mogoče kak rižolino zvečer, ko bo stara 4 mesece, če se bo začela pogosteje ponoči zbujat. Ostalo hrano pa ko ji moje mleko ne bo več zadostovalo in bo hotela jest pogosteje kot na 3, 4 ure.

spanje....evo naša zdej spi, bo spala nekje 3 urce, potem pa še 3x po ene pol urce. Zvečer gre pa spat ob pol 7h in je spet ob 2h, potem ob 6h in nato se okrog 9h zbudi.

Evo še našo čmrliko.

user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.2.2010 12:19:49   
Eva19
punce eno vprašanje, a ima katera mogoče plenice lumpi? Ene bone sem dobila za merkator in ker tam res ne kupujem, sem mislla da bi mogoče pleničke probala? ma katera kej izkušenj z njimi? 

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.2.2010 13:14:30   
rožica13
Lupinca, jaz sem jo tudi že parkrat pustila samo ampak od sedaj naprej jo pustim le še mojemu, ker drugače se joka, da je groza pri drugih! Ravno danes grem za urco na aerobiko in jo bo imel.

GH, začnemo uvajati s četrtim mesecem, ker ful bruha in je potem pogosteje lačna, ponoči pa itak zdaj je najprej po 4-5 urah, potem pa na tri oz. še pogosteje. Tako da zvečer začnemo s kašicami.

ninka80, vaša je pa pridna za spanje! Poskusi z drugo flaško, npr. Tomme Tippe in Nubi imata izoblikovan cucelj po joski, Lina tudi in hotla po Aventovi piti, sedaj pa mleko je po Tomme Tippe, tekočino pa po Aventovi, ampak mora biti že praznik da kaj spije, razen če ni sladkano kar pa ne dobi. Včeraj zvečer je ene 20 ml vod spile, sem se kar čudila! Sem pa brala, da če nočejo po žlički jesti, da jim daš čisto majhno žličko na rob ustnic, tako da v bistvu posesa dol in potem se nauči.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.2.2010 13:20:15   
mayamaya
dober dan.

vsaj naredite si ga user posted image , da ne bomo po vremenu.

letim, ni mi ratalo... se tipkamo

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.2.2010 13:24:03   
mayamaya
je padla duda user posted image . bo kmalu treba dat zajest. danes je prav pridna. sej ne veš kaj bi sploh počel v tem vremenu. revica, ven ne moremo, ostale stvari so pa iak zanimive samo na kratek čas. ja, danes bo kar dolg dan.

evo, mislim da ima dosti vsega. grem user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.2.2010 14:03:59   
Lupinca
Tko, ričet je skuhan, mala spi, počakam mojga, pol pa da vidim a me bo spustil na cesto al ne. ker ne vem kake so ceste...sneg pa še kr pada. user posted image počas bom izgubila upanje, da bo letos še kej sonca.user posted image

rožica13, ja ej, PRIDNA že aerbika!user posted image kaj bi dala da bi mela js tok časa...no ja...najprej fax, pol pa ko bom itak mela rit do kolenov ko diplomiram, bo pa cajt za aerobiko. nima smisla prejuser posted image

ninka80, luškano čmrliko imaš!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.2.2010 14:10:52   
tassika
Evo mala je danes ekstra pridna, sva vstali že ob sedmih da sva šli na fiziot., potem je malo dospala, pa se igrala pa sva eno urco skupaj odspali, zdaj pa se spet igra, kot da ne bi bila mojauser posted image

Lupinica, jaz bi šoping prestavila, ceste baje niso nekaj hudo splužene, ampak včasih je to še bolje da ne drsi, samo itak je pol folka na cesti k jim ornk dol teče, tolk jih je strah v takem se okoli vozit, pa so lih mogli it vn,... Ne ne jaz nimam živcev za v takem na cesto it.

Hvala vsem za nasvete za jogi, jaz sem potem vzela kar tega s fedri, ker je bolj vzdžljiv in zaenkrat je že malo prespala gor, sam sem ga zdaj dala zluftat ker smrdi, čez vikend pa pospravimo zibko in taveliko posteljo v spalnico, čeprav sem rekla, da bo šla v svojo sobico, pa se meni ne da jo hodit 2x na noč tja dojit, sem se navadila, da jo samo k sebi vzamem, pokrijem s kovtrom s enaje in jo odložim nazaj, ne pa da km nabiram po stanovanju in tam je še nikjer nimam z dojit razen na kuhinjskem stolu.

Varuško sem jaz dobila od tete iz švice, tako da ne znam svetovat, ima pa samo zvok in nič drugega, je čisto dovoljuser posted image

Evo zdaj pa šibam v sobico se igrat, ne smem izivat dobre volje naše bibeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.2.2010 14:24:14   
nikolinca
imam 2m10dni starega sinčka in me zanima kako ve dvigujete iz posteljice bejbija a ga bočno ali tudi če na hrbtu leži dvignete...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.2.2010 15:20:08   
rožica13
nikolinca jaz našo dvigam bočno, če je na hrbtu jo pa prevalim na bok. Če ima hrbet proti tebi sežeš z desno roko med nogice in primeš pod levo ramo, z levo roko pa držiš za sevo ramo oz. še za glavico če jo ne drži sam. Upam da si predstavljaš user posted image .

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.2.2010 16:05:26   
Metuljcica77
pozdravljene mamice

bom hitra, ni časa user posted image  sej veste kako je ...

varuške ... imajo sedaj v Leclercu akcijo dveh različnih če kateri prav pride ...

ali ima katera idejo, kako prepričat otročka da pase kravico ... moja mala jo je že zalo lepo, zadnja dva tedna pa se krega al pa samo leži na trebuščku in so mi smeje v faco k jo nagovarjam, da dvigne glavico user posted image

papa

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
10.2.2010 16:11:50   
mayamaya
sej kar ne morem verjet. kot da bi vedela, da je grdo vreme, pa da moremo biti doma zaprte. je tako pridna danes, spi že skoraj cel dan. vmes se zbudi, pol se pa previjemo, pa najemo, pa malo pocrkljamo, pa jo že začne zmanjkovat. kot da ni moja user posted image . in zdaj že spet spi.

meni se pa tako nič ne da. prej sem gledala skozi okno, ker je tudi pri nas neki naletaval sneg, pa se nič prijelo user posted image . itak me bo vse počakalo.

nikolinca
naša načeloma spi na boku, ko se pa prevali na hrbet, jo pa tudi kar tako dvignem. bo pa imela čez teden dni 3 mesece. drugače pa tako kot je napisala rožica13
ali delam kaj narobe, ko jo tako dvigujem? glavico namreč že kar neki časa lepo drži pokonci.

včasih se mi zdi, da pozablja, da ima šele 3 mesece (ali pa že user posted image ), je tako velika, pa kar vse bi že sama. zdaj je pa itak najbolj in dvigovanje iz leže v sede. sej kar ne moreš verjet kaj vse že zna.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
10.2.2010 17:36:31   
pi82ka
kajada-jaz drekec na roke operem, pošpricam z unim od Lune za madeže in pol podrgnem fino, da gre stran in dam prat na 60, ker sem uničla na 95 body in ene hlačke. Pleničke pa tud vsaketolko na 95, drgač pa na 60.

lenybaby- Naša tudi diha kot da bi tekla v košku al pa sklece delala, včasih me prov skrbi, pol pa kr naenkrat tišina in moram prov pogledat če diha.

lupinica-dobi se neko podlogo (v leklerkovi reklami sem vidla), ki je narejena tako, da se otrok ne more obrnit na hrbet. Naša ponoči dela v košku prov ****rije zbrca se čist do roba koška in na levo stran, obrne se pa itak na hrbet glavo da pa postrani, kar je o.k., sam ne da z glavo v košek tiši. Danes sem dala eno ogromno brisačo okrog, da se ne bi udarla v glavo. Brisačo sem zvila, da ji je mehko. Upam da do juta ostane tako, ker se zgodi, da se pokriva  s prevleko od koška, pa jo full not v jogi zabašem. Uglavnem komaj čakam da bo imela tavelko postlco z uno mehko ograjco, k jo privežeš na ograjo od postlce. A JA PA PONOČI SKOZ NEKI CMOKA, STOKA IN JE FULL HRUPNA, VSE TO V SPANJU.

Naša čez dan včasih spi po eno uro to pol ene 2 do 3krat, no danes spi pa že 3 ure, ponavadi dopoldne pančka popoldne pa niti ne, kakor kakšen dan, ni pravila. Zvečer jo je pa treba uspavat tko da posluša muziko (točno določeno eno piskanje od nevem koga že je) pa da je v naročju, pol pa še mal na trebuščku mojmu al pa od njega in pol jo dava v košek.
Kaj pa če bi sam eno sobo al pa hodnik full preluftale, da ne bi bli lih zuni?

Laski ha ha ja sej če bi me tok z glavo migle bi ble tud plešast zadi ha,ha,ha

gh- KOMAJ ČAKAM, NO POL BO ŠE VEČ PACKARIJE HA,HA,HA POMOJE BOM TUD TAM V PETEM MESECU ZAČELA PO MALEM

Eva 19-Une lumpi plenice full spušajo in so baje slabe

pa,pa

Neposredna povezava do sporočila: 1168
10.2.2010 20:49:30   
rožica13
Čer,

Lina je danes dopaldan lepo pančala, popoldan smo mele pa žurko, je bla tko tečna, čist nič ji ni pasalo, proti večeru pa sploh se je že ful jokala, sem jo komi naštimala, da je jedla, pol je pa kr v komo padla od utrujenosti.

mayamaya
, nič ni narobe, če glavico že drži, tudi jaz jo včasih tako dvignem, če je pa v spalni vreči je pa sploh ne morem tako pravilno. Samo napačne mišice se s tem krepijo, glavno da večino časa dviguješ pravilno.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
10.2.2010 21:31:09   
sanjacka
Pozdravček vsem!
Rožica13,si zelo pridna, že migaš na aerobiki, pa poješ pri pevskem zboru, koliko sem zasledila! Jaz še nič od tega, žal! Migali bomo spomladi, nekako sem si jo prezgodaj zamislila, očitno! user posted image Pojem pa mojem Ninu vsaki dan! Jooooj, zunaj pa ne neha in ne neha snežiti!Danes je še moj ata povrh vsega pred trgovino fajn zletel in ima poškodovano stegnsko mišico, leži in bo še moral ležati.  Je učitelj smučanja in za letos je konec z tečaji, ful je žalosten!  user posted image Edino kar je fajn je to, da zdaj lahko jaz vozim njegov avto, ko je moj dragi v službi, saj moj mali Polo ima letos kr letne gume pa zdaj lepo počiva!
Nino pa lepo raste, včasih je začel malo jokati, brez razloga, ampak vidim, ko je utrujen, mu ne paše nič, ne ziza, ne nošenje, lepo ga položim v njegovo novo posteljco (nimamo več zibke) in sam lepo zaspančka.
Ponoči pa je tako: če nisem preveč utrujena, ga lahko odnesem nazaj v posteljco in spi naprej, ko so podojiva, samo ponavadi zaspiva skupaj. Pa vem, da je bolje za vse 3, najbolj zame, ker vem, da lažje spim,samo kaj ko bi me mogel nekdo z vodo polit, da bi se lahko vstala in ga odnesla v njegovo posteljo. Dlesni pa ga že kr ze srbijo.Zanima me, kaj imate, kaj ste kupile da si lahko sami lajšajo.Dudo, al obroček...? Ja, kmalu se bo začelo uvajanje goste hrane! Spet sem vse pozabila,zato prosim da malo napišete kaj se svetuje med prve obroke? Kaj se da čisto prvič? Verjetno kakšen sokec, kateri, kolikokrat itd?
Kot da sem prvič mama.user posted image Samo je zanimivo, ta spomin, imam kolegico, ki je noseča in bo rodila septembra. In skoraj vse sem pozabila, kateri teden na nuhalno....itd.Še sreča da je RRuser posted image ! Pa dolgo sem rabila, da sem jo našla in se sploh zanimala, zdaj pa včasih, ko imam čas, sploh me ne dobijo vstran!user posted image   Vem pa, da bo kmalu pomlad, upam da res, pa bomo vse bolj aktivne in šibale z vozički po sprehodih in izletih z našimi kostanjčki!
Lep večer in belo jutro vam želim!user posted image  

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
10.2.2010 22:04:56   
sanjacka
TOLE SEM PREKOPIRALA OD OKTOBERK, SLUČAJNO SEM JIH MALO BRALA:

"Pa se neki sem hotla povedat, ste kaj brale o tem, da so bile slikce malckov na rr zlorabljene? Ne vem kaj dosti, sam da je bilo nekaj narobe, da so kradli slike. Sam povem v razmislek. Jaz se tudi zaradi takih zadev slikce mojega ne upam gor dat. "

Kaj mislite na to?  Danes se v naši državi dogajajo same čudne, šokantne stvari.....! 
Samo naj kdo pride nad naše kostanjčke!!!!!!! Jaz ga kr.....  Če veste kaj več, povejte, takoj dam slikco dol!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.2.2010 22:25:16   
karin82
jokanje to je bilo pri nas na sporedu cel prvi mesec pa še mal druzga, zdaj pa je postal prav pridkan, sam popoldan ga vsak dan mal "zamede" je zmantran pa ne more zaspat pa lačen pa noče jest in je ful histerija, ga sploh ne morm pomirit. Groza in to zanimiv vsak dan ista pesem, tok časa dokler se ne zmata pol mal odspi cca. 15 minut pol pa lahko spet je.

kopanje v tem pa res uživa je tok srčkan k čofota z nogicam user posted image tud k se brišemo in mažemo s kremicam po kopanju se skoz smejčka. Upam, da bo skoz mel tok rad vodo ker sva oba z mojimuser posted image nora na vodo in komaj čakava da gremo na morje čofotat. 

pleška tud mi jo imamo, prav smešno mi je k vidim, da imamo skoraj vse podobne prigode s svojimi malčki. Jaz sm misla da sam naš tko miga z glavo.

GH
čim prej k bo možno, torej pri 4m ker naš tud ogromno bruha in poliva. Menda ti pride to partonažna razložit, jo je kera že klicala in izkoristila to ugodnost?

Valerija tale tvoj je pa res zakon user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojga, pa naj se jih čimveč zgleduje po njem user posted image
na seznamu me pa nisi zgubila sam sploh še nisem napisala podatkov, tko da ko in če boš naslednjič urejala seznamček me pa lahko daš gor, naš Ruben se je rodil 18.11,
ob rojstvu: 3670g in 51cm,
1m: 4150 in 56cm
2m: 4990g in 59 cm

Rožica13 tudi jaz sem šla danes po skoraj letu dni na TNZ, sporoči kako bodo tvoje mišice kaj jutr, k mene kar mal skrbi, če bom sploh lahko vstalauser posted image   Mojedva sta se pa odlično znajdla brez mene, je tamalček spal k sem domov pršla, moj je pa odbojko gledal.

dvigovanje
so na fizioterapiji rekl, da naj ga vedno dvigujemo z boka in to tudi počnemo, mislim, da je to najbolj pravilno.

pust a boste malčke kaj našemile, našemu sem že pripravila "kostimček" se bo šel dedkom pa babicam pokazat, me zanima če ga bodo spoznaluser posted image user posted image user posted image

lep večer vsem skupaj in navijam za sonček in konec te zime, ki ji ni videti konca

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.2.2010 7:16:26   
Eva19
hm sanjacka tole je pomoje to POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tija_ožbej). tole odebeljeno je naslov teme,kjer se je pisal o tem. gre se pa za neko uporabnico, k je mela ubistvu čist lažni profil, pa več jih je mela in se je kr med sabo pogovarjala,skratka izmislla si je celo svoje življenje. in ena druga uporabnica z RR-ja, je v njenem profilu opazila,da uporablja sliko NJENEGA otroka in ga pod drugim imenom predstavlja kot svojega?! neki tazga se je šlo no...temo pa najdete tm na forumu...o portalu 

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.2.2010 9:09:09   
valerija77
Ja punce moj dragi je zakon! Posesa stanovanje, da cote prat in sušit, rožce zalije, pospravi postelje če je treba, skratka čudovit je. Pa da ne boste zdej ve svoje matrale, sej od one pa vse nared...user posted image user posted image Me pa mal skrbi kak direndaj bom mela, če gre jeseni na misijo.user posted image user posted image ga bom verjetno klicala da pride pospravit, pol pa gre lahk nazaj.user posted image user posted image
Sanjačka se prav vidi da te en teden ni blo nikjeruser posted image . Ja za tisto uporabnico sem brala, da si je lastila slikce otrok od drugih mamic in očitno imela dva profila in se pogovarjala med seboj. Seveda so jo blokirali, ampak se pa verjetno lahko spet pojavi z drugim nickom.user posted image Tko da imam samo eno slikco gor pa še to bi najraj umaknila dol. Razen če se zmenmo, pa damo svojo slikco gor, pol pa naj reče da je to njeno dete..user posted image Je pa kr zaskrbljujoče, ker so jo tle našli mislim da na dveh forumih, pa tud na mami je bila in ko so jo razkrili so jo skenslali. Pa mislim da so jo tudi na Monu. user posted image
No mi spančkamo že tri dni v svoji sobici in je tko super. Skopam ga okol 20 ure, ga nahranim in ob pol devetih že pančka in potem spi do petih. Ga previjem, nahranim pol pa spet pančka še nekje do 7-8 ure. Pol pa konc! Nič več spanja, do večera.
Jaz bom kr vesela, ko bomo lahko začeli z gh, ker se tega mleka komaj naje saj še vedno je na vsako uro. Tud jaz sem že malo pozabila, vendar sem že malo čekirala paparico, tko da če jo katera želi, mi naj pošlje mail na zs, pa jo lahko dobi.
Karin jaz sem pa že misla da sem te kje zgubla, če mam pa spomin kot zlata ribica...user posted image user posted image Ok, naslednjič si zraven!
Me je pa danes mal presenetl... sem prejšnji teden kupovala nov računalnik, pa se z mamco menim če bi kupla nov likalnik, pa sem rekla, sej ga še ne rabim. na, pa je danes crknil! In še brez štroma sem bla nekaj časa, da je moj prišel domov in ugotovil kaj je narobe. In zdaj bom itak morala dati 200 eur za novega. No ja, mi vsaj likat ni treba danes.user posted image
Zdej pa šibam, me že tamali kličeeeeeeeeeeeee...............

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.2.2010 9:11:47   
valerija77
Karin si že dobla pošto?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?