|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
11.2.2010 10:23:48   
sanjacka
Aha, to je torej! Ta žanska pa mora bit res bolna.....!
Valerija, tvoj dragi pa  je res priden!user posted image Moj je dober v kuhanju in pospavi še za sabo, ko vse zmeče ven-to je velik uspeh!user posted image
Prosim, pošilji paparico, sploh ne vem kaj je to, ti pošljem mail.Pa da vidimo!
Se še kaj oglasim, me kliče Nino!LP

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.2.2010 10:43:53   
eva1
Jutro!

Hehee..kok snega..Luka sploh v vrtec nisem mogla peljat, ker nisem z avtom nikamor prišla, z Aljo sva šle peš...Luka pa je tačas na Anžeta popazil..sej sploh ne morem vrjet kok je ta pobič že velik..je rekel, da je mali jokal, pa da mu je dal dudo, pa uspavanke prižgal, pa je pol zaspal nazaj-pa še vedno spi..no sej če bi blo karkoli je mama bila spodaj, pa bi gor prišla, tko da čisto sam ni bil...Kidanja mam že počasi čez glavo, ampak men je ta snežna idila tako lepa, res..
Drugače pa morm reči, da imamo mi res enga pridenega fanta(tok, tok)..joka skoraj nič..kadar je res ornk lačen, pa kadar je zaspan..ampak pomoje še ni jokal dalj kot 3 minute...zaspi sam v postelji...spi še vedno veliko, lepo ga dam v posteljo pa dudo, pa ga grem čez 2 minute pogledat pa ponavadi že spi...jaz ne prakticiram spanja podnevi v ležalnikih ali vozičku,tudi rotete mu dam dol in res lepo panča..ponoči itak spimo od 20h -5-6h, pol podoj, pa dalje do 9-10h..pa potem čez dan tko kakšno uro pokonci z previjanjem , podojom..pol se mal pogovarjava in igrava, pa že zeha..pa spet tako...pol je pa že itak spet večeruser posted image

Kopamo se mi ne, ker se ne smemo zaradi NS..oziroma ga nočem, ker je tako večja možnost infekcija, pa ga raj dobro umijem in je..čeprav komi čakam da ga bom lahko namočila v banji...

Ja jst tut morm pohvalit mojga možeka..je tut ful priden, kuha skoraj vedno on...pa tudi sesa po večini..sicer pa mu ni nič težko edino kopalnice pa ne vem če je že kdaj spucaluser posted image , ampak ok...ni panike..tudi če mu pustim otroke vse poštima..tudi jst grem večkrat v šoping sama, al pa mal na sprehod..morm mal možgane dat na off pri 3 otrokihuser posted image

Pleška..joj mi smo bili pri 1 mesecu že čisto brez las..sedaj pa ma že kr ornknove lase..sicer še kratke ampak full goste...

Mi imamo tudi AC-ga nebi zamenjala za nič na svetu..pol lažje spim..mi je žal da ga nisem imela pri prvih dveh..pa me je vedno tok skrbelo, da sem jih hodla gledat ponoč, če sta predolgo spala!

Mi imamo pa 17 sedaj to preiskavo ki po povedala če se je ledvička kaj izboljšala, potem pa vrjetno že kmalu operacijo, ker so mi rekli, da bo mel mali NS(nefrostomo) tja do 3 mesece..me je že kr strah vsega skupaj..ampak 1x itak mormo to poštimat, pa še cevke se bomo rešiliuser posted image

Za tiste ki dojite-včeraj sem jedla polento, pa očitno je res, da je po njej več mleka, ker sem že včeraj ugotovila da mam bolj polne joške..danes mi jih bo pa razgnalo, če se ne bo kmalu zbudil...tak da če bo kdaj premalo, sam polento jestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.2.2010 10:45:04   
karin82
Valerija sem ti pisala na ZS

ojoj, ljudem v Sloveniji se pa res že mal trga, le kaj botruje takemu stanju user posted image Se sprašujem kako, če sploh lahko preprečijo takim, kot je taka ženska sodelovanje na forumihuser posted image

Točno pred enim letom se je mojauser posted image zadnjič pojavila in se za eno leto poslovila in danes po letu dni me je ponovno razveselila user posted image . Pa sem skoz mislila, da je ni dokler se doji.

Prednami je očitno še en zasnežen dan, preživite ga čim lepše s svojimi kostanjčki.

< Sporočilo je popravil karin82 -- 11.2.2010 10:47:43 >

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.2.2010 11:30:30   
pi82ka
Valerija, to kar si napisala o svojem možku, je kod da bi jaz pisala o svojem. Joj včasih se mi zdi, da več naredi kot jaz, k osem cev dan doma user posted image user posted image
Fino je ker ni vse sam od nas odvisno. Itak pa sam priskoči na pomoč.

pa,pa

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.2.2010 12:59:50   
Lupinca
valrija js sem tudi zs poslalauser posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.2.2010 13:29:02   
juniorka
Hejhoj, mi pa imamo 3 mesece danes!!! Kako ge cas...

kajjada, a si ti glede rotav. sprasevala... saj sem malo pozna ze.. Najbolj kuzen je kakec baje sedmi dan.. Verjetno je dovlj pranje pr 60, sam jaz bi po moje prekuhala, oblacla pa manj lepe stvari.

Lepo, da imate pridne moske.. saj moj tud zna nardit, samo ko njemu pase, je pa strokovnjak za nereduser posted image
Mi nimamo nic snega, vcasih malo pada, pa se nic ne obdrzi, no, dans je pa soncek, ampak mrzlo.
laski- nasi ful izpadajo, ampak pleske se nima, ima pa zvozlane, da sem ji ze strigla, ker ima res dolge.
varuska drugicuser posted image - daj si malo na netu poglej, amazon ima ful ugodne cene in lahko dobis za tak denar, ko das v slo za navadno, ze kr fajn zadevo.. AC vem da je skor pol cenej..
kopanje- ful uziva in gleda, kaj se dogaja, je ze v porodnisnici, ko so jo drug dan kopali... Zdaj me ze celo pospricauser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.2.2010 13:40:26   
rožica13
Karin82, nam je včeraj odpadlo, sicer mamo pa samo 1x na teden ampak boljše kot nič. Sem bila do sedaj 2x in prvič me drug dan ni nič bolelo, čez dva dni pa vse user posted image . Drugič je blo pa že o.k. Sva pa včeraj z mojim na Nintendu Wii igrala tenis in tekla namesto aerobike, pa sem se po teku počla na kavč za 10 min, ko pa vstanem me pa vseka v mišici na nogi user posted image . To mam, ker se nisem takoj raztegnila!

Valerija77 imaš ZS.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.2.2010 15:37:52   
pikica 28
ojla čveke...

samo na hitro...mis mo pravi hiperaktivčki...naš se lepo obrna sam na trebuščka ion nazaj...skratka žurka...igralna podloga je pa itak zakon...Pa tudi dudico za dlesni smo že začeli uporabljati...si revež tako drgne dlesni...

<nič bežim, ker se je že zbudil...
papa

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.2.2010 21:06:34   
karin82
Valrija77 hvala za CD, sem ti poslal tudi ZS

Danes smo bili zelo pridni, sam naš tamalček ga spet štrajka glede hrane. Mi je prav zanimivo, tud po šest ur ne je pa je vseeno nasmejan. Če ga pa slučajno silim jest pa rata prava tečka. Hm, čudno, sicer pa važno da pridobiva na teži.

Rožica tud jaz nisem imela danes nič bolečin v mišicah, nevem mogoče sem pa premalo zagreto poskakovala ;) Bomo vidl kako bo kaj jutr. A je to res, da če telovadiš lahko zgubiš mleko, mene vsi neki strašijo in sprašujejo kako to da že upam hodt na aerobiko.

Drugač sem ga pa danes prvič sam kopala, drugače je vedno moj zraven in kaj mi tamalček ušpiči,..., ravno ko ga prinesem do banjice in ga hočm dat v vodo se on naveliko pokakca. Mali falot :) in je blo treba vse hitr pospravt pa novo vodico naštimat, ampak nama je vseen ratalo. Sedaj pa že pridno spančka.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.2.2010 12:33:41   
MC09
Oj,

Redno vas spremljam, za kaj več pa ni časa. Imam pa vprašanje: tiste, ki ste že imele prvo (obvezno) cepljenje, je bilo kaj reakcij? Naš ima danes malo driske, drugače kaka vsak drugi dan, zdaj pa je že včeraj 2x in danes 2x. Cepljen je bil včeraj. Je to reakcija na cepljenje ali kaj drugega?

Hvala, lp

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.2.2010 12:39:58   
Lupinca
MC09, ja tudi Laura je mela rahlo driskico po cepljenju in sem to kar temu pripisala, ker se je sicer dobro počutila. 3 dni po cepljenu je bilo spet vse normalno.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.2.2010 12:42:28   
MC09
Hvala ti, sem iskala po netu, pa nikjer nič našla.

Je pa dobre volje, nič posebnega drugače.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.2.2010 19:25:49   
sanjacka
user posted image Helooooo, je kdo doma?user posted image   Nikjer nobene! Ja, nič, na hitro sem prišla gor, pa vidim, da ste danes bolj malo pisale!
Lep vikend vam želim! Upam, da bo jutri tudi lep zimski dan za sprehod. Grem malo pred TV, moja 2 sta na tekmi, Nino še spančka tak da sem še malo fraj!
Pozdravček vsem!user posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.2.2010 20:40:31   
mayamaya
ej!

ja danes je pa res bolj zatišje user posted image . izkoriščate vreme kaj? pridne.

mi gremo jutri tudi v maškare user posted image . sem ji izrezala črne krogce, pa prilepla na rdečo majčko in nalepla dve črna cofka na kapico pa bo pikapolonica user posted image . glih za slikce. komaj čakam da jo vidim tako naštimano.

me pa zanima kako pogosto ve kaj temenca čistite? ker pri nas je področje glavice glih za par minut pol pa '' ne me tikat''. tako da nam ratuje to bolj po predelih. malo danes malo jutri ali pa pojutrišnjem user posted image . sej še ni take krize ampak...

drugače pa lep vikend. mi gremo tudi v nedeljo malo na sneg

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.2.2010 21:11:27   
Lupinca
mayamaya, mi smo se temenčk v treh dneh znebili z Mustelino peno. Je fajn....zvečer ko sva se šli kopkat, sem jo na hitr namazala s peno bo bučki, (na vlažne laske, sem jih zmočila z brisačo), pol pa pustila peno tok časa gor, da sva se slekli, rito umili, pa rito zluftali, pa čeljustke pomasirava z onim bombažnim nastavkom in vse to traja kakih 5 minutk, pol pa čof v vodico in sam lepo splakniš peno dol...js sem jo pol še mal na hitr pomasirala v vodi z brisačko. In so šle...upam da za vedno. :) Čeprov na flaški piše, da pustiš peno gor eno ali dve minuti...pa je v lekarni rekla, da lahko dlje.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.2.2010 22:37:00   
mayamaya
lupinca, če je pa to res tako bom pa probala. sej jih nima dosti ampak včasih se prav boriva za te, če traja več kot kakšno minuto. hvala. user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.2.2010 23:58:22   
Lupinca
upam da bo tudi vama pomagalo ;)

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.2.2010 17:41:30   
lenybaby
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Hejhoj, mi pa imamo 3 mesece danes!!! Kako ge cas...

Haha! Mi  smo mel tud 12. tri mesce! user posted image   Dans je naš veliki fant prou nenormalno priden. Tak lep dan se je naredu da sva šla zjutri na en sprehod do štacune očitu po pir in dokler sva pršla domov je mali že spančkal. Nekak mi ga je ratal slečt iz pajacka brez da bi ga zbudila in je spal do kosila in dal pol mir ceu cajt ko smo jedl (z mal podkupnine sicer - kaplca medu na dudo - dela čudeže!user posted image  ). Pol po kosilu sem ga spet dobr napravla pa dala v vozka in vn na dvorišče js sm pa tist cajt posesala in spucala svojga cliota k je revež to res že nujno potreboval... In zdej smo spet na toplem, mali spet direkt iz pajaca v postlco in spat, js mam pa spet pol urce zase - če to ni neverjetno! user posted image  aja pa včeri je naštudiral neki novga - ko sva na previjalni mizi mi hoče narest cel most, ne vem a se hoče okol obrnt na tak način al kva user posted image  in to se tolk trud da je na konc že pošrek čez mizo ne več tko kt sm ga dala na začetku! Ma je smešen! Človk bi ga sam gledu take dela non stop. Še k spi se mu morš smejat k dela včas take grimase da dol padeš pol se pa zbudi pa te pogleda z unimi velikimi črnimi učki pa se tko nasmeje da bi se kr stopu zravn.... eh ja.... ne menjam bit mama pod nobenim pogojem! user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.2.2010 20:26:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby
kaplca medu na dudo

med se ne daje tako malim user posted image , baje so v njem lahko bakterije ki so smrtno nevarne za user posted image . sm 1x nekje prebrala pa ne vem kje
rajš si kupi vetrovne kapljice, so fajn sladke pa prav tako palijo

(odgovor članu lenybaby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.2.2010 21:14:04   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby
kaplca medu na dudo

med se ne daje tako malim user posted image , baje so v njem lahko bakterije ki so smrtno nevarne za user posted image . sm 1x nekje prebrala pa ne vem kje
rajš si kupi vetrovne kapljice, so fajn sladke pa prav tako palijo

babe...kakšen med?user posted image user posted image ne se igrat...tko kot je nina napisala...bože, js ko sem dojila, sem se bala, med jest. ne med je res tud ful alergen in vse...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.2.2010 23:09:00   
tassika
Čer punce, ma saj ne vem kaj naj napišem, sem slabe volje. Cel dan smo bili pri mojih in me je mati spravila v slabo voljo, ker je začela težit, da moram otroka začet navajat na druge ljudi, ne da je samo pri meni,... na vsak način mi jo hoče odpeljat za par urc, pa ji sploh ne morem razložit, da se čez dan dojiva na 2, max na 3h in da to ni tako preprosto, ona pa meni, da jo moram navadit predno gre v vrtec. Ja pa no, saj je stara šele 3,5m za to ima še čas, pa saj ne bi bilo panike, če bi manj pogosto jedla, tako pa je nočem dat, ker vem da bo tako trmasta, da mi je ne bo pripeljala nazaj tudi če bo tulila, ampak jo bo hotla ona potolažit. Polno rit imam že vseh s svojimi pametnimi nasveti, pa kaj moram in kaj ne. Da ne govorim, da je bila v pet moja sestra na nekem predavanju in tam so rekli, da moramo otroka pustiti jokat, ker se s tem izraža in če takoj utišamo njegov jok bo imel težave s komunikacijo in zdaj naj jo pustim, da se zdere, da bo potem znala komunicirat, ja pa ja de, mene tudi pomoje niso puščali, pa mi pri komunikaciji nič ne fali. Ma res sem jezna, starejša ko je bolj so vis pametni, pa naj bodo lepo tiho, saj je moj otrok in bom sama trpela posledice ne oni. Uf bolje da grem spat, predno mi kdo na rep stopiuser posted image

ps. Še med, med je baje alergen, nekaj sem slišala o butolizmu - botolizmi (ne vem kako se napiše), baje bi ga lahko jedli otroci šele po 1letu. Ne bom pa pametovala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.2.2010 0:02:58   
juniorka
tassika- ma ne se sekirat, jim kr nazaj povej, kar si mislis... jaz recem, izvoli, kr mej se kaksnega otroka pa se ti naj dere, ni problema... user posted image dandanes pr 70 zenske rojevajo... pa tudi vedno ne skocis, ko se mal oglasi verjetno... komunikacija pa... ja, dojencki se z jokom sporazumevajo in tako hocjo nekaj povedat in ko se mi odzovemo jim pokazemo, da komunikacija delujeuser posted image Kar se tega tice, je meni fajn, ko mi zdaj tu nihce ne more solit pameti... Ce jo pa mama hoce, pa naj pride k tebi, ko res ti kam, da imas stvari pod kontrolo in lahko prides po 2 urah domov(kino ali vecerja z dragim...ipd. pa bo pomoje prec 'ni casa' vmesuser posted image

lenybaby- tako kot so ti napisale, med lahko bakterijo vsebuje, ki je otrok do 1 leta ne more prebavit in je lahko usodna, tako da se raje ne igrat, ceprav smo mi vse to najbrz skoz dali, ko mame niso mele pojmauser posted image
Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.2.2010 10:13:21   
lenybaby
Tole o medu pa prvič slišm... user posted image  Sam dopovedat to stari mami k je čist ponosna nase k da malemu dudo in on veselo cuzla in utihne...user posted image  Med je sicer domač, mali pa tud nč ne kaže da bi blo kej narobe sam če je tko... sej to z vetrovnimi kaplcami se res tud obnese, js mu dam včas tud kšno tko na dudo, gor jih pa med nadomesti k je pr rok... Bom mal prebrskala net da vidm kaj pa kako in da ji končno lahk razložim da mogoče pa le ni vse tko kt ona misl...user posted image   Ste me kr mal prestrašle zdej... ampak hvala za opozorilo.

Js morm tud našga malega v tork k moji babi pelat k mam zjutri eno kontrolo na polikliniki in me tud kr mal skrbi kako bo k pr tej babi je bil zdej lih dvakrat user posted image  Bomo šli še v pondelk mal prej k njej, mogoče bo pa le ratal za une tri ure... sicer pa k sreči še ne zganja panike glede tega al je mami zravn al ne. Eh babi bo že obvladala sej jih je že osem gor spravla bo pa tud mojga za tri ure obdržala! user posted image

Lep valentinov vikend punce! Nej se vaše druge (da ne rečem boljše ali slabše user posted image  ) polovičke kej spomnejo na vas!

Pa,pa!

P.S.:
"Protibaketrijsko delovanje je posledica prisotnosti glukozne oksidaze, visoke koncentracije sladkorjev, katalaze in vodikovega peroksida. Med lahko vsebuje tudi mikroorganizme v zelo nizkih koncentracijah, ki so posledica načina pridelovanja (gre skozi prebavni trakt čebele) ali zunanje kontaminacije. Nekateri so mnenja, da je za majhne otroke še posebej nevarna prisotnost Clostridium botulinum, zato se med za njihovo prehrano po navadi odsvetuje. Spet drugi pa svetujejo dodatek medu v mleko že novorojenčkom. Mikroorganizmi so zaradi protimikrobnih lastnosti medu prisotni v zelo omejeni količini."  user posted image

< Sporočilo je popravil lenybaby -- 14.2.2010 10:20:31 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.2.2010 10:56:35   
karin82
Mi smo bili tudi pikapoka  za maskare;)

< Sporočilo je popravil karin82 -- 14.2.2010 10:57:24 >

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.2.2010 11:55:36   
eva1
ii..kaka lepa maškarauser posted image user posted image user posted image

Naš mali ne bo nič za maškare..mam že z tavelkima dovolj dela..pa še sama sem, je mož cel vikend v službi user posted image ..

Kar se tilče medu-ja sigurno ni dobr za otroke, sploh zato ker je zelo alergen..sicer pa jaz mam tut kuminove kapljice za podkupnino..ga nikoli ni zvijalo(HB) pa smo že skor celo flaško porabluser posted image user posted image user posted image eh sej škodt nimajo nč..razn, če mal več kaka..pa niti to ne..Sicer pa če dojite lahko vse jeste, ne bo zato otrok dobil alergije, tak da nič bat!

Tassika-joj, kaj če se 3 -mesečni dojenček privajat drugih...sedaj najbolj rabi tebe, za druge bo že čas prišel..to kr povej mami, da za vse ostale bo še dovolj časa-sedaj si itak ti zakon..pol pa daleč noben drug...kar pa se tiče joka, ja kako pa naj otrok pove drugače kot z jokom ...je juniarka lepo povedalauser posted image

Jaz pa sem nekaj prehlajena..upam, da še mali kaj ne pokasira..sicer se mi že zdi da je bolje, ampak se ne bom preveč hvalila, da ne bo zvečer spet slabšeuser posted image ...danes smo se pa ponoči po dolgem času zbudili..že okol2h pa pol ob 5h...sem bla zjutraj kot bi me vlak povozil-nisem več navajena da se zbuja ponočuser posted image ..sem pa včeraj gledala Gejšo in mi je zdej prav žal, da nisem prebrala te knjige...ampak jo bom 1x..je bil že film ful dobr, knjiga pa je pomoje fenomenalna...

Nč zdej grem pa še malo delat..sem nekam lena zadnje dniuser posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?