eva1
|
Jutro! Hehee..kok snega..Luka sploh v vrtec nisem mogla peljat, ker nisem z avtom nikamor prišla, z Aljo sva šle peš...Luka pa je tačas na Anžeta popazil..sej sploh ne morem vrjet kok je ta pobič že velik..je rekel, da je mali jokal, pa da mu je dal dudo, pa uspavanke prižgal, pa je pol zaspal nazaj-pa še vedno spi..no sej če bi blo karkoli je mama bila spodaj, pa bi gor prišla, tko da čisto sam ni bil...Kidanja mam že počasi čez glavo, ampak men je ta snežna idila tako lepa, res.. Drugače pa morm reči, da imamo mi res enga pridenega fanta(tok, tok)..joka skoraj nič..kadar je res ornk lačen, pa kadar je zaspan..ampak pomoje še ni jokal dalj kot 3 minute...zaspi sam v postelji...spi še vedno veliko, lepo ga dam v posteljo pa dudo, pa ga grem čez 2 minute pogledat pa ponavadi že spi...jaz ne prakticiram spanja podnevi v ležalnikih ali vozičku,tudi rotete mu dam dol in res lepo panča..ponoči itak spimo od 20h -5-6h, pol podoj, pa dalje do 9-10h..pa potem čez dan tko kakšno uro pokonci z previjanjem , podojom..pol se mal pogovarjava in igrava, pa že zeha..pa spet tako...pol je pa že itak spet večer Kopamo se mi ne, ker se ne smemo zaradi NS..oziroma ga nočem, ker je tako večja možnost infekcija, pa ga raj dobro umijem in je..čeprav komi čakam da ga bom lahko namočila v banji... Ja jst tut morm pohvalit mojga možeka..je tut ful priden, kuha skoraj vedno on...pa tudi sesa po večini..sicer pa mu ni nič težko edino kopalnice pa ne vem če je že kdaj spucal , ampak ok...ni panike..tudi če mu pustim otroke vse poštima..tudi jst grem večkrat v šoping sama, al pa mal na sprehod..morm mal možgane dat na off pri 3 otrokih Pleška..joj mi smo bili pri 1 mesecu že čisto brez las..sedaj pa ma že kr ornknove lase..sicer še kratke ampak full goste... Mi imamo tudi AC-ga nebi zamenjala za nič na svetu..pol lažje spim..mi je žal da ga nisem imela pri prvih dveh..pa me je vedno tok skrbelo, da sem jih hodla gledat ponoč, če sta predolgo spala! Mi imamo pa 17 sedaj to preiskavo ki po povedala če se je ledvička kaj izboljšala, potem pa vrjetno že kmalu operacijo, ker so mi rekli, da bo mel mali NS(nefrostomo) tja do 3 mesece..me je že kr strah vsega skupaj..ampak 1x itak mormo to poštimat, pa še cevke se bomo rešili Za tiste ki dojite-včeraj sem jedla polento, pa očitno je res, da je po njej več mleka, ker sem že včeraj ugotovila da mam bolj polne joške..danes mi jih bo pa razgnalo, če se ne bo kmalu zbudil...tak da če bo kdaj premalo, sam polento jest
|