nogavicka80
|
Grrr , enim šteka FB, meni pa RR. Zadnjič že lepo vse napišem, pozabim dat copy in seveda me vrže ven. Včeraj in danes, pa ne pusti odgovoriti... Zdaj pa najprej pišem in bom potem brala, če bo to uspelo :). Na hitro sem preletela in videla, da so na jedilniku jedilniki :). Pri nas je čisto različno - kak dan, ko se nam ne da nič, je glavna jed kar konkretna sadna solata in nekaj toplega na hitro zraven, včeraj sem skuhala ješprenčkovo juho, pa kake testenine padejo, sojina musaka, piruške... Kile pri meni bolj kot ne stojijo - ko sem šla rodit, je bilo +12, ko sem se prvič tehtala, +6 in še vedno sem na +6, pa se sploh ne obremenjujem. Je pa zadnje čase tudi pri meni pogosto ta sladka...upam, da ne bo dolgo, ker če ne bo kar kriza. SPloh pri oblačilih, ker v nakup nove garderobe pa res ne želim it... Na seznamu mislim, da nas še vedno ni? Drugače pa je naša pupa danes bila še posebej budna - jo je zvijalo, stegovala se je tudi v naročju, ko si jo odložil, tudi ni bilo ok, ogromno polivala...bomo videli, kako bo ponoči. Mislim, da je mayamaya spraševala za zobke - tudi mi se že slinimo (rojena 30.11.) in je to normalno - prvi zobki lahk pokukajo ven že pri treh mesecih, slinijo se lahko tudi 2 meseca prej...Je pa delno tudi dedno - jaz sem npr. dobila prvi zob pri 3 mesecih in je čisto možno, da ga dobi tudi mala. Mi smo zunaj zelo malo, ker je res pasje mrzlo, danes pa je tudi snežilo in bilo zelo vetrovno. Brisanje noska - mislim, da je zanimalo tassiko. Mi imamo to srečo, da ko mala pase kravice, še ne dvigne glave visoko in sama spiha ven . Drugače pa sem ji tudi z bebi palčko, namočeno v fiziološko obrisala nosek in malo počakala, nato pa sčistila. OK, da vidimo, če mi bo tokrat objavilo :).
|