juniorka
|
pi82ka- ja, nasa tud takoj rdeca rata, ko se pritozuje in vroca, samo se hitro ohladi, ko neha.. mene to ne skrbi... lenybaby- jaz imam tud raje na komot , sem pri prvem tud vecino do 80 mela na preklop. Vem, da sem jih v dm-u dobila, za drugje se ne spomnim Ce pa dam kaksno majcko cez glavo, jo lepo naberem in polozim na glavo kot kapico( oz. zgleda kot trak pol, ce me razumes), pol pa spredaj dvignem on potegnem cez obraz brez dotika... rokice pa pol grejo, leva, desna .Je pa cist normalno, da se bunijo, ker bi naj podozivljali traumo poroda.. tko sem prebrala. Drugac sem pa jaz imela ze 2 obiska tetke s Krvavca, pa nasa se 3 m ni stara in polno dojim, a tocno na 28 dni... Vozicek- jaz imam tud samo sportni del, pa dezno prevleko cez, tud za lupinico dam dezno cez in je fajn toplo not. Pri nas je pa vceraj snezilo, dans pa dezuje in se je skor vse stopilo. Mala je zaspala zdajle, tako da res ne vem, ce bova sle kaj ven.. Ma saj je pridna, tud ce ni zunaj, teckat zacne, ko je lacna al pa zaspana. Rokice imamo pa non stop v ustih, takoj ko se naje, pa mora roke tlacit in pol se pokrampa vcasih, da kar zajoka, tak uzaljen jok da je joj Prijema pa vse, kar doseze, najraje odejico in si jo cez glavo potegne al pa v usta, tud lase mi je ze zagrabla. Tako, to sem se pozabla vceraj, zdaj pa kuhat, pa mal pred tv.
|