|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
2.2.2010 20:37:33   
blondy_81
Ja moja tudi v vozičku tako sladko spi, tako da upam, da mi jo do spomladi še uspe vozit v košari. Pa tako lepo jo zadekam notri, da ji mraz ne pride do živega in je lepo topla, ko jo vzamem ven.

Wooow tassika, a kar na hrbet se obrne? Napredna punca user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
2.2.2010 20:45:54   
tassika
Ja malo jo zamaje in potem se obrne, čisto počasi najprej z zgornjim delom in potem počasi še nogice.
Saj bo tvoja tudi to hitro osvojila, nama se pozna, da to vadi na fizioterapiji, tam se ves čas kotalita.

Lej če ti spi v košari, potem jo kar pusti notri, tudi če ji je čisto na knap je ne bo motilo, ko pa bo pač bolj firbčna in bo hotla gledat, takrat nam pa nič drugega ne preostane, od kolegice bo zdajle star 5m in ga bo dala v šp.del, ker je rekla, da se ji z nogicami ful odriva in dviguje ritko in mislim, da je to res znak, da jo ima dovolj, dokler pa sončki notri lepo spijo, se mi pa zdi nesmislno jih mučit, če lahko spijo na ravni podlagi in v topli košari.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
2.2.2010 22:49:42   
pikica 28
dober večer...

no danes sva bila celo popoldan zunaj na sprehodu in smo bili prvič v športnem delu vozička. Kot sem že pisala smo v košari totalno speštani, in revču ne paše več ležat v košari... Imamo pa vozek Quinny Speedy SX. Imam zimsko vrečo, pa dodatno fiksir, ki naredi ravno ležišče...mali je oblečen v zimski pajac, termo odeja in smo prišli lepo topli domov, čeprav smo bili zunaj kar celo popoldan... Sem se pa bala, da bo ta mraz prišel do njega...pa je ta vreča res zakon....

Tassika čestitam za preobrat na hrbet, tudi naš se že lepo obrne sam na hrbtka, pa tudi v krogu se vrtimo na previjalni...user posted image user posted image user posted image  Rokice pa so itak zakon, pa tudi vsaka igrača konča v njegovih ustih...user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim o mojih prstih in seveda laseh...Mi takoj zarine svoje rokice v lase in hop že ima pramen las v pesti, ki pa jih noče nikak spustiti. Bo mami še brez las ostala...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 2.2.2010 22:51:05 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
2.2.2010 23:03:13   
eva1
Mi smo se pa danes cel dan potepali...v ZD so me pa tko zjezili, da sem se komaj pomiril..joj so nekateri ljudje polni sami sebeuser posted image user posted image user posted image

Tassika-kar se tiče obrata..zdej če ji glavico zamaje in se tako obrne, to ni "pravilno" obračanje..ker ko se "pravilno" obrnejo, dvignejo ritko,pa se prekucnejo...ampak ni važno...sigurno pa se pozna fiziotrapijauser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče košare-Anže je še kr komot notr, je pa res ful odvisno kako velika je košara..naša je kljub pajacu in Anžetovim 62 cm čist ok! Pomoje bomo šli v špotrni del ko bo topleje...2 meseca bomo še komot v tej-no vsaj jst tako mislim...

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.2.2010 6:40:10   
tassika
No ja Eva, potem pa ni pravilno, ampak ne dvomim, da pa kmalu bo, že to je bil napredekuser posted image  V krogu se tudi lepo vrti po tleh, ne zna pa še prijeti igračk, svoje rokice že, prime pa če ji dam ampak takoj spusti. Pa saj tudi to pride kmalu. Naj še malo počaka, ker če mi začne še ona pulit lase, potem ne vem kaj bom. A še kateri tako izpadajo, jaz imam vsak dan šop las v roki, pa na pojstli,... še dobro, da jih imam veliko in se še nikjer ne poznauser posted image

Nič jaz sem že pokonci, Zoja še malo drema predno greva na fizio. Danes je bila spet pestra noč, hranjenje točno na 3h, sem čist zaspana.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.2.2010 7:17:11   
tassika
Aja hotla sem napisat, da je tko samo prvi del naredila, hrbet do bokov, za drugega, da so sledile še nogice je mogla pa ritko dvignt. No mi smo pša zdele v 5min 3 pleničke zamenjal, je včeraj štrajkala s kakanjem in sej veste kaj pol  slediuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.2.2010 8:54:30   
blondy_81
zamašeni noski: Kdaj jih pucate in kolikokrat na dan? Pa tiste,ki uporabljate baby vac kolikokrat dnevno ga uporabljate? Jaz Manci pred spanjem obvezno spucam nosek, ampak zjutraj je spet ful zabasan. Danes je bil tako, da je proti jutru ene 4x angelcare piskal. Po moje je tako neenakomerno dihala z velikimi prestanki, da se je kar vklapljal. Jaz sem pa letala ko zmešana v njeno sobo in čekirala,če je v redu. Ona je pa ful trdno spala.
Če ima zamašen nos mi ob hranjenju tudi zelo joka, ker ji ne uspe sesat in dihat obenem. temperature v njeni sobi sploh ne morem spravit na 20 stopinj ali še manj. Ko prezračim se shladi, ampak se prav hitro segreje nazaj na 22 ali celo 23. Upam, da bo kmalu konec zime in konec te kurjave, potem bo po moje tudi z noski boljše.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.2.2010 9:02:55   
caryn
Mi smo že od rojstva samo v športnem delu vozička, tako da tiste mamice, k se vam zdi košara pretesna ga date komot v šp.del. Res pa je da ga je potrebno dodatno zaščitit s kakšno dekico.

Pri nas se tudi že vrtimo v krogu, pa ne samo na previjalni, tudi v posteljici, tako da včasih zjutraj najdem čisto postrani - kolikor pač gre, ker je tako velik. Pa noče se več pestvat, hoče samo sedet pokonci v naročju. Vem da je še prekmalu, samo če ga pestvam tako da je v ležečem položaju pa prec jokauser posted image

Za noska jaz uporabljam elektronski aspirator. Meni je zakon. Pa naš pikec nič ne protestira, zgleda da mu je všeč brnenje :)) Sem opazila da čisto miren rata ob stvareh ki brnijo :))

No sedaj čakam da se zbudi, potem pa se greva malo potepat user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.2.2010 10:41:35   
pi82ka
Dan,
jaz naši nosek pucam z ročnim...oziroma ustni sesalcem, aspiratorjem pa s fiziološko. Pa tud nč ne protestira zaenkrat.
Jaz jo tud še ne mislem dat v športni del...ker ji zaenkrat odgovarja in še ni premajhna košara. Čez dan skoz v vozičku pančka al pa na kavču, včasih tudi v ležalniku.

lp

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.2.2010 11:23:26   
pi82ka
Neki me zanima, tiste, ki imate te vrtiljake za nadposteljico, ktere imate in koliko časa se to uporablja? Naprimer, gledala sem tega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195454 in piše da je do starosti 5 mesecev? A pol otroku ni zanim več al kako? Ima katera kaj izkušen s temi stvarmi?

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.2.2010 11:31:23   
rožica13
Oj,

Žoga - Divja, tudi jaz sem to ugotovila, da če se zibam na žogi, da je isto kot bi hodila user posted image , žal mi je le da to nisem ugotovila že pred 2 mesecema!

Voziček - Lina tudi še skoz spi v vozičku in upam da bo to še trajalo kakšen mesec, ker imamo športni del ful odprt, sicer ima tudi pokrivalo ampak še ni potrebe da bi jo prestavljala.

Super, da se eni dojenčki že tako obračajo user posted image . Lina ima na previjalni vzglavnik, tako da to bol težko izvede, se pa obrača ful na bok in pol z nogicam hodi po previjalni in na zadnji leži zraven vzglavnika. Kravc pa sploh ne mara past, če je dobre volje še vztraja malo pol se pa začne dret user posted image . Na ravno podlago jo pa ne dam velikokrat, ker ponavadi ima polen želodček in pol vse porbuha in še sebe, ali je pa tečna, tko da izkoristim vsak trenutek ko je dobre volje in s praznim želodčkom, da jo dam na bušija oz. da jo z igračkami pošiljam iz enega na drug bok.

Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.2.2010 12:03:19   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Neki me zanima, tiste, ki imate te vrtiljake za nadposteljico, ktere imate in koliko časa se to uporablja? Naprimer, gledala sem tega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195454 in piše da je do starosti 5 mesecev? A pol otroku ni zanim več al kako? Ima katera kaj izkušen s temi stvarmi?

Naša že kr nekaj časa uživa z vrtiljakom. Sin ga je imel tudi, ampak ga je pokvaril. je prijel tistga medvedka in ga k sebi vlekel, tko da je šel tisti mehanizem.user posted image user posted image Je imel pa čist podobnega, kot si dala link.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.2.2010 13:04:54   
pi82ka
ninka80 koliko časa pa ga je imel? Ker ne vem kaj je bolš ta vrtiljak ali igralna podloga?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.2.2010 14:03:21   
DULCE
Rabila bi vaše mnenje, dons sem pila Donat in namest , da bi name učinkoval
se mi je tamal pokaku čist tekoče a mislte, da bi bi loh kriv donat?
Ker včeri je kaku čist normalno dons pa kr naenkrat tekoče.

lp

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.2.2010 14:31:32   
pi82ka
ja zna bit, ker če boš fižolčke jedla bo tud prtkal tko ko ti user posted image user posted image

(odgovor članu DULCE)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.2.2010 16:52:28   
Nončika
tassika, bravo. pridna zoja.

mi mamo pa kontrolo v petek pri ortopedu in če mu snamemo dvojno široko povijanje pol je konc sveta. že zdaj ga najdem v posteljki čisto drugje kot ga položim. naš pikec bi pa kar sedel, tako se gor vleče da joj.

voziček, še malo pa nam bo košara tesna. samo,da preguramo še malo, še malo, tja do 4m-4,5m. upam vsaj, pol pa hop v športnega.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.2.2010 17:11:23   
divja
mene pa zanima kje bi se dalo kupiti igralno podlogo da ni preveč draga (BC je imel eno ful hudo v akciji decembra pa so jo v trenutku vso razprodali)
aja pa sej vem da je še malo zgodaj ampak kakšne stolčke za hranjenje boste imele- jaz sem malo gledala tega pa še znižan je http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=191675

drugače pa imamo mi danes en tečen dan...štrajkamo pri hrani, skoz nekaj jokamo, nočemo pančkat, no zdele mi je zaspal in upam da bo vsaj pol urce pančkal

če katero zanima ogled človeške ribice je karta 55 % ceneje če napišeš pesmico user posted image http://www.kd-zivljenje.si/ribica/

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.2.2010 17:19:00   
valerija77
Mi smo bili v ponedeljek na pediatriji in nam ga je zvagala in ima 7 kg, velik je pa že čez 60 cm sam ne vem točn kolk, ampak zaenkrat nam je košara še prav. poleg tega imam takšno da se da spreminjat naklon in bomo probal do pomladi pregurat v košari. Je kr bolše zaščiten kot v športnem. Z noskom k sreči nimamo težav tako da ga čistimo po potrebi

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.2.2010 17:28:47   
valerija77
Mi je kr sredi pisanja objavlo...user posted image Imam tudi baby vac in je res super, sam moj pa kr z očmi zavija in pravi da sem nora, da mu s sesalcem pucam nos.user posted image user posted image Mi se zaenkrat še ne obračamo in verjetno bo tudi malo kasneje tako kot prvi sin zaradi teže, mi pa ritko kr spodvija in dviguje. Je v ponedeljek zdravnici skor z mize zlezu tolk se je zvijal.user posted image Mi imamo tudi vrtiljak in je kr zanimiv, sam baterije požre pa v nekaj dneh, tako da če katera kupuje vrtiljak na baterije priporočam še nakup baterij za polnjenje. Imamo pa tudi ležalnik z igralnim lokom in igralni lok za na voziček oz. lupinico tko da nam ni dolgčas.
Divja jaz imam takšen stolček že doma in mislim da bo kr vredu. Pri starejšem sinu sem imela enega starejšega sposojenega pa je bil kr ok.
Včeraj sem pa malega skopala in ga dala spat malo pred 21 uro in je spal do 6.30 tko da so bli očitno rres ušeski krivi da ni nič spal. Tud zdajle spi..user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.2.2010 20:26:22   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

ninka80 koliko časa pa ga je imel? Ker ne vem kaj je bolš ta vrtiljak ali igralna podloga?

Ko je bil star 5-6 mescov, ga je začel full k ssebi vlečt, ko se je vrtel in se je pokvaril tisti mehanizem.
Zdej imamo pa tazga za navit, čist navadnega, pa mala že tut steguje rokice, da bi ujela tiste zajce gor.user posted image user posted image
Igralna podloga mi je pa full fajn. Se eva že kar dosti časa sama zamoti, ko gleda igračke in steguje rokice proti njim. Tko, da če bi se zde, pri tej starosti morala odločit ali eno ali drugo, bi se za podlogo, ker jo boš lahko dlje časa uporabljala.

stolčki za hranjenje...imamo trip trapa (od Stokkeja) in je zakon. Tako,da bomo kupili še enega. Zavzame malo prostora in ga uporabljaš zelo dolgo. Zdrži tudi naju z atijem, tako da je super stol.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.2.2010 21:48:05   
divja
jaz sem si tudi naročila babyvac, ga upam da jutri dobim, sicer že imam ustni aspirator, sam jaz nimam toliko sape :(
drugeče imam pa jaz tudi trip trap stolček, sam razmišjam da bi ga dala spodaj  tašči jaz bi pa imela tega od lemija

prejle sem zvedela da bodo od jutri pa do sobote imeli v pikapolonici 15% popusta na čisto vse artikle tudi na akcijske, tako da jaz grem po igralno podlogo, sem jo že rezerviralauser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.2.2010 22:13:45   
juniorka
Hojla mamice!
tassika, a ne da se pozna terapija... Jaz sem z vecjjim hodila, pa se je pr 2,5 m znal s hrbta na trebuh obrnit. Zdaj malo telovadiva, ko se spomnim, ampak se ne rabi obracat se, da imam se malo miruuser posted image
lasje- izpadajo za vse nazaj... se kak mesec, pa se bo umirilo... Mali pa tudi, sem rekla, da jo bom postrigla, da ne bo tolk las naokoli, pri 5 m bo itak pleska, kot je bil bratec.
HRANJENJE- trip trap je super, sem ga pr tavecjem od 6m naprej uporabljala, zdaj pa ne vem, mamo tisti komplet, ko se razstavi v mizico in stolcek das na tla. bomo vidli, ce bo bratec deliluser posted image
Mirno noc vsemuser posted image , se oglasim kaj, ko bo cas!

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.2.2010 9:56:38   
lenybaby
Hey punce!

Al ta mraz kr ne popusti no! Ni nikamr podobn! Komi čakam sončka pa 20 stopinj! user posted image  Vidm da nismo edini z zamašenim noskom! Js mam sam uno čist navadno ročno pumpico pa ni kej prida tko da ubogi revež golta velike količine fiziološke kr mu sam to nekak pomaga! U ZD so rekl da kr do 10x na dan če je treba in kr po pol ampulce v vsako nosnico! Kr pa se men zdi res totalno pretiravanje! Na anvodilih itaq piše sam parkrat na dan po par kapljic, ker pa sem enkrat iz čistga firbca probala da vidm kak filing je to mi je čist jasn zakaj se mali upira in dere! Pa še ogabn slan okus! Uh fuj! Ampak po celem tedno se nam je ratal rešet zamašenga noska tko da je zdej mega! Drgač pa spimo po ta novem od 22-ih do 5-ih brez prekinitev! Srečna ful! user posted image
Če ma pa kera probleme z napenjanjem user posted image  - man je tašča zrihtala vetrovne kapljice iz koroških lekarn! Ful u redu zadeva, deluje 300 x boljš ko kak sab simplex! Res fajn in mali jih obužuje! user posted image

Punce, a maste kej problemov pri oblačenju bodijev/puloverčkov čez glavo? K našmu se kr trga ko je treba kej čez glavo spravt k je očitno prepričam da ga hočmo zadavt! Na kakšen način jim take bodije oblačte - di vidm če ma kera kej bolj inovativnga kot je glava-leva-desna user posted image  Do kakšne velikosti pa sploh obstajajo bodiji na preklop? Nš ma že zdej vse 68 in me je kr strah kaj bo ko bo čist vse za čez glavo dat!

Nč, grem zakurt, prej pa mini Samkota prepričat da ma da je priden 10 minut ko me nau!user posted image  Yeah right! :))

Pa,pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.2.2010 11:00:05   
pi82ka
divja, katero igralno podlogo si pa rezervirala? Ker men ni nobena prv v uč padla...mah sem čudna, vedno mi je všeč tisto kar je najdražje.

Enkrat sem že spraševala, če vaši malčki tud čist vroči ratajo, potni in uglavnem prešvicani ko se igrajo al pa seveda jokajo. Naša ko brca in zrokami krili rata po vratu zadaj in hrbtku čist vroča...a je to normalno?

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.2.2010 12:41:39   
juniorka
pi82ka- ja, nasa tud takoj rdeca rata, ko se pritozuje in vroca, samo se hitro ohladi, ko neha.. mene to ne skrbi...
lenybaby- jaz imam tud raje na komotuser posted image , sem pri prvem tud vecino do 80 mela na preklop. Vem, da sem jih v dm-u dobila, za drugje se ne spomnimuser posted image Ce pa dam kaksno majcko cez glavo, jo lepo naberem in polozim na glavo kot kapico( oz. zgleda kot trak pol, ce me razumes), pol pa spredaj dvignem on potegnem cez obraz brez dotika... rokice pa pol grejo, leva, desnauser posted image .Je pa cist normalno, da se bunijo, ker bi naj podozivljali traumo poroda.. tko sem prebrala.

Drugac sem pa jaz imela ze 2 obiska tetke s Krvavca, pa nasa se 3 m ni stara in polno dojim, a tocno na 28 dni...
Vozicek- jaz imam tud samo sportni del, pa dezno prevleko cez, tud za lupinico dam dezno cez in je fajn toplo not.
Pri nas je pa vceraj snezilo, dans pa dezuje in se je skor vse stopilo. Mala je zaspala zdajle, tako da res ne vem, ce bova sle kaj ven.. Ma saj je pridna, tud ce ni zunaj, teckat zacne, ko je lacna al pa zaspana.
Rokice imamo pa non stop v ustih, takoj ko se naje, pa mora roke tlacit in pol se pokrampa vcasih, da kar zajoka, tak uzaljen jok da je jojuser posted image Prijema pa vse, kar doseze, najraje odejico in si jo cez glavo potegne al pa v usta, tud lase mi je ze zagrabla.
Tako, to sem se pozabla vceraj, zdaj pa kuhat, pa mal pred tv.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.