tassika
|
No pa še jaz, malo je mogoče res luna, malo pa tudi tole slabo vreme, ko smo omejeni s sprehodi,... Jaz vem, da je zoja čisto sitkana, če ne greva vsaj za pol urce vn in ker nas je spet zasnežilo nabirava kroge v našem blokovskem naselju, ker je spodaj podhod in je ščiščeno. Pa zaradi pomanjkanja spanja in spet posledično zaradi depresivnega vremena smo še me malo slabe volje in tudi to čutijo. _Meni je včeraj spet jokala pol ure skupaj in ni bilo nič dobro, sem bila že čisto živčna, sem jo samo mojmu dala in šla pod tuš in pol mi pravi, da sem dobra mama, jaz pa skoraj v jok, da kako sem dobra, če mi gre pa včasih že tako na živce, saj vem da ni sama kriva, ampak res komaj čakam dobro vreme, da bova lahko več na zraku in bo bolje. No sem se mogla izpovedat, zdaj mi je malo lažje. Neješčnost sem pa jaz pripisala cepljenju ne papolni luni, ker do sedaj jo ni nikoli vrgla v to smer in od včeraj mi spet normalno je, je pa res, da najini podoji redkokdaj še trajajo 10 min, ker že na začetku začne tako vlečt, da čutim kot bi mi še iz druge vlekla vn . Zobki - upam, da jih vsaj še 3m ne bo, ker zaenkrat jih nič ne rabimo, sem pa že od parih slišala, da so prvi zobek dobili že pri 4m. Kdaj imate namen kaj uvajat GH, jaz mislim lepo počakat do 6m, sploh ker je prej rojena in so mi rekli, da je še bolje malo več počakat, ker želodček oz črevesje ali nekaj takega kasneje dozori. Zdaj se itak zbuja samo 2x na noč oz lahko rečem kar samo 1x, ker je prvo hranjenje med 2 in 3 uro zjutraj naslednje pa med 6 in 7 in to ni več ponoči Pa še nekaj me zanima, zoja ima na rami eno znamenje hmangiom, a ima še kakšen dojenček to in kaj mislite narediti v zvezi s tem? Zoja ima kar velikega, prebrala sem, da naj bi kao do najkasneje 9 leta izginil, če pa ne pa se da to odstranit lasersko. Na pregledu sem zdravnico pozabila vprašati, ampak jaz bi ji to dala prej stran, ker hemangiom je znamenje polno krvi in če slučajno se kam malo bolj udari se lahko predre in potem je kriza, sploh je pa na takem mestu, da se bo drgnilo s kratkimi majčkami, pa še hitro se lahko udari tja. Nič toliko zaenkrat, če pa se še kaj spomnim pa napišem papa