juniorka
|
Tinshna- socustvujem s tabo... sem mela samo par takih noci, pa sem bla cist depresivna... Kaj pa, ce je zejen? Nasa se je enkrat tolk drla, pa ne jest, pa na rokah ne, pa sem ji dala mal vode in je blo ok! Leila tud ful mal je zadnje dni in v 14 dneh se ni nic zredila po domaci tehtnici . sicer lula ok, kakat smo pa zaceli na 3 dni, do prejsnjega tedna pa vsak dan. je pa gostejsi kakec. V petek imamo drugo cepljenje. Spanje- od polnoci do 9,10ih, vmes 2x ziza. pol mal bedi, pa spi na rokah1-2 uri, al pa v lupinici, ko malega peljem, pa jo pustim- a mislite, da je ne bi smela zadnjic mi je celo 3 ure potegnila, pa tako fajn se sprdka not . no, pol je ponavadi budna1-2 ure, pa spet spanje in to se ponavlja, ce ni hrupa. pred spanjem zvecer gledam, da je vsaj uro in pol pokonci prej. no, napisano zgleda idealno, samo je pa dost nosenja in uspavanja, ko vidim, da si ocke mane, pa ne more sama zaspat. tassika- seveda si dobra mama, jaz sem mela pr prvem mokra pohode iz tusa... zdaj se tega ne grem, si vzamem cas, cetudi se mala joce.. je bil 1x moj cist panicen, kaj me ni blo tako dolgo, ce ne slisim, da se joka... ma sem si lase prala in nisem mogla skocit, no, pa se ni ponovilo Dopust- sem pozabila, ktera je sprasevala... Jaz sem zagovornica kuhanja za male, ampak na dopustu me pa nihce ne pripravi do tega . Tistih par dni bo s frutki cist ok.. Sploh na zacetku, ko so pr korencku pa jabolckih. Edino grelnik vode sem si pr prvem vzela s sabo, da sem v sobi rizolino nardila! Sem pa bla pr svetovalki danes, ker me skoz neki skrbi, pa nic ni prav, na jok mi gre . bomo vidli, ce bo kaj pomagalo, ker moj me ne razume
|