![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 15:09:19
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Se pa ne morem pritoževati, da je siten, ampak sem ponavadi sitna jaz, ker sem totalno nenaspana. Hvala enako!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 17:14:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: tecka Se pa ne morem pritoževati, da je siten, ampak sem ponavadi sitna jaz, ker sem totalno nenaspana. Hvala enako! še ena taka očitno imamo ponočnjaške otroke, ker sva poizkusila že vse živo in enostavno ne spi v kosu več kot 4 ure
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 17:46:27
|
|
|
|
manna
|
Živjo mk8, tecka, saj veste da sem tudi jaz v tem klubu sitnih in neprespanih...Pri nas je zbujanje na dve uri običajno, proti jutru pa na eno uro. Ampak od cca 3h dalje je kar pri meni, ker drugače bi se mi zmešalo. Aja, pa dojimo se po novem samo ponoči, podnevi pa madam ne bi. Tko da količina mleka mi je precej upadla. Ampak zvečer se pa po celem dnevu nedojenja kar nabere mlekec, tako da se vsaj ponoči parkrat podoji, pol pa zmanjka in cuclja v prazno in se zariva vame in renči. Zjutraj okrog 8-9h pa ji zdaj dajem zajtrk ker pride že nekoliko lačna (beri:popapa kakšnih 60ml mlečne kaše). Drugače pa smo bli dans pri taščici in smo se spet nafutrali kot da je konc sveta. Kdaj bom jaz kakšno kilo dol dala mi res ni jasno. Grem kr jo imam na kolenih in mi vleče žico od miške...se beremo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 17:47:58
|
|
|
|
manna
|
Hej, kje je naša mini86? Še vedno v toplicah?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 17:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kako kaj? mi smo ok, spimo tudi tako tako, no skoraj vsak dan tako bolj ali manj je že pri meni da se vsaj malo naspim. sem pa danes popoldan zadremala in spala skoraj dobro uro in pol. malidva sta se pa igrala in bila super pridna, da je mami mela mij. no je pa bil moj seveda doma. moram vam povedati da danaja ze par dni ploska in se fajn na kolena postavi in danes je naredila celo prve "korake" na kolenih. tako da smo čakam kdaj se bo začelo tisto tapravo in jo bom lovila. kar se pa sitnih tiče sem pa jaz kar pogosto med njimi. kaj čemo saj bo nekoč bolje
< Sporočilo je popravil deja777 -- 16.1.2010 18:00:07 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 19:03:47
|
|
|
|
bjondi
|
V bistvu so naši sončki čist pridkani sam mi tastari smo neki k tečnobi usekani a ne ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:25:55
|
|
|
|
manna
|
bjondi, sam res, smo včasih starši zakomplicirani. Moram rečt da je naša punčka zelo pridna drugač. Ok, ponoči se pač zbuja, pa jest noče nič, pa podnevi ne spi skor nič, ampak vse ostalo je pa super!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:27:02
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Danes pa prideta tati in sestrica domov. Juuuuupiiiiii oh jeee oh jee oh jeee. Kooooomaj čakava. Hanuši, a to s temi slončki si hotla kej namignit
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:46:51
|
|
|
|
mini86
|
evo mene...imel smo se super..za nazaj sm vs prebrala-ja vem pridna sm ni kej sm dons k sm dam pršla še za lubija pijane neveste spekla k je meu v čatežkih roj.dan in so se kolegi oglasl..no da začnem.. mi smo bol počasni, ampak ta teden je biu pa zelo napreden..začeu se je naglas smejat-končno dočakala začeu se je tud kotalit..oglaša se še bol kot prej... glede GH..ful ma rad polento..poje mi tm od 100-150ml-kar se mi zdi kr dost glede na 14 dni uvajanja..je dons k nism kuhala in smo se povabl k tašči na koslio zmazu celo tavelko kašico od sunvala-180 ml mislm da je, tko da mu nisem nč dala mlekca čez..od zelenjave pa jemo: sladki krompir, kolerabo, korenček, cvetačo, por, krompir, oranžno bučo..mislm da je to to..mu je šou pa tud riž lepo v rito..se mu je pa prebava popravla tok da skor ne morm verjet..ko še ni jedu nč sm bla loh vesela če se je pokaku 2x na teden-zdj se pa tud po 4x na da..smo pa mel en dan kr probleme ker se je čist ceu dan ful napenju in nč ni šlo vn..pa k sm ga previjala in se dvignu noge za v usta se mu je drekec vidu..vn pa ni pršu..uglavnem zvečer sva udarla akcijo in sm mu pomagala in mu nogice prtiskala not..on se je nenormalno joku revež, js sm bla pa že čist mokra..in končno mu je oz nama je uspel da je dreki pršu vn..je meu pol kr mau krvav..ampak od takrat nobenga problema več..trkam...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:47:53
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna bjondi, sam res, smo včasih starši zakomplicirani. Moram rečt da je naša punčka zelo pridna drugač. Ok, ponoči se pač zbuja, pa jest noče nič, pa podnevi ne spi skor nič, ampak vse ostalo je pa super! Sej to je pa čisto res.. Naša je tud drugače precej pridna, kakšne dneve je sitkana, ampak ni kaj za rečt. Samo ponoči je vse skupaj hujše, ker vsi spijo, samo jaz ne. No pa še manna, pa tečka, pa majana
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:49:24
|
|
|
|
manna
|
mini86, zelo nazorno Kako je blo pa plavanje pa to? A ste uživali?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:50:34
|
|
|
|
manna
|
Aja, mini86, mimogrede, polenta učvrsti blato. Tako da če jo je velikrat jedel, ga je mogoče zato matralo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:50:44
|
|
|
|
mini86
|
no sm mislna da bo ful neki spau ker bo zmatran od vode pa sploh ni..čez noč smo mel kr mau probleme-mogoče tud zato ker ni biu doma..je pa u vodi tok okrog gledu..kt da naju ni..slikce prilepim k bom mela čs-mogoče že dons.. je pa čez dan kr popiu ker sm mu k smo bli na bazenu dala magični lonček in uno zaščito proti polivanju vn in se je tm naceju in polivu..prou veseu je biu.. mel smo sabo sanke, ampak naute vrjele dol ni blo snega tko da je dragi meu prihranjeno vlečenje..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:51:57
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: tecka Se pa ne morem pritoževati, da je siten, ampak sem ponavadi sitna jaz, ker sem totalno nenaspana. Hvala enako! še ena taka očitno imamo ponočnjaške otroke, ker sva poizkusila že vse živo in enostavno ne spi v kosu več kot 4 ure Pri nas smo tudi že vse probali, pa se tamičkena enostavno ne da . Sej ji ne morem nič zamert, je čist po mamici. Jaz sem tudi mela svoje ponočnjaške noči, še preden sem zanosila - študentsko življenje kaj čmo .
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:53:17
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Danes pa prideta tati in sestrica domov. Juuuuupiiiiii oh jeee oh jee oh jeee. Kooooomaj čakava. Hanuši, a to s temi slončki si hotla kej namignit
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:54:50
|
|
|
|
mini86
|
polenta učvrsti blato to pa nism vedla..sam pomoje pr njemu to ni blo ker jo je pol še jedu pa je lepo kaku..ker tud korenček naj bi zaperu sam pr ns deuje glih obratno-kaka k nor.. me je res presenetu glede te hrane..mi je pa kr mau hudo k se kmau nau več dojiou za kosilo ma bom prežvela..joške pa itak bolijo..mleka je še za črnčke v afriki
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:58:13
|
|
|
|
mk8
|
Mini dobrodošla nazaj! Jaz bi šla takoj še enkrat v čatežke..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 20:59:18
|
|
|
|
mini86
|
Jaz bi šla takoj še enkrat v čatežke.. js tud..sploh k smo bli vsi trije CEL DAN SKUPI
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:01:33
|
|
|
|
mini86
|
Študenti medicine so imeli prvo uro anatomije s pravim mrtvim človeškim truplom. Vsi so se zbrali okrog operacijske mize s truplom, pokritim z belo rjuho. Profesor je začel uro tako, da jim je rekel: "V medicini je pomembno, da imate kot zdravniki dve pomembni kvaliteti. Prva je, da se vam ne gabi nič, kar je povezano s človeškim telesom." Za primer je profesor odgrnil rjuho, vtaknil prst v zadnjik trupla, ga povlekel ven in vtaknil v usta. "Izvolite, naredite enako tudi sami", reče študentom. Študenti so se začeli razburjati, se nekaj minut upirali, ampak so vsi sčasoma začeli vtikati prste v mrtvaka in jih posesali z usti. Ko so vsi končali, jih je profesor pogledal in jim dejal: "Druga najpomembnejša kvaliteta je OPAZOVANJE, vtaknil sem svoj sredinec, posesal pa svoj kazalec. Naučite se biti pozorni!"
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:07:19
|
|
|
|
manna
|
Fuj
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:18:28
|
|
|
|
manna
|
Mi tud planiramo toplice, še zmer nismo šli. No enkrat v februarju pa menda res. mini86, kje ste bli vi, ste meli hrano zraven ?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:20:36
|
|
|
|
majana79
|
mini, tale je pa res ogaben aja, škoda ker nisi prej vprašala, bi ti povedala, da daj na palčko za ušesa malo hladilnega mazila in mu malo potisni v ritko; tako jaz naredim pri J. kadar se ful matra in ne mora kakat... mazilo namreč pomaga da se potem lažje pokaka in ne pride do krvavitve mk8 - jaz sem pa že tako 'stara' da sem čisti zaspanec in sem tudi celo nosečnost prespala... ni mi jasno zakaj je J. tako živ in ne razume da je spanje zakon glede nespanja - v četrtek smo bili na preiskavah na pediatrični (zaradi eventuelne alergije, samo ni nič) in sem rekla, da tudi če mi ne spi cele noči, samo da je zdrav; ker ko tam vidiš boge otročke s takimi in drugačnimi problemi, si samo hvaležen da je vse ok, tudi če ne spi
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:21:53
|
|
|
|
mk8
|
jap, tale je pa že kr too much
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:23:16
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 glede nespanja - v četrtek smo bili na preiskavah na pediatrični (zaradi eventuelne alergije, samo ni nič) in sem rekla, da tudi če mi ne spi cele noči, samo da je zdrav; ker ko tam vidiš boge otročke s takimi in drugačnimi problemi, si samo hvaležen da je vse ok, tudi če ne spi Tole se pa popolnoma strinjam!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 21:24:20
|
|
|
|
manna
|
majana79, ja to imaš pa prav, samo da so zdravi!!! Drugač pa glede spanja - jaz sem pa celo nosečnost obupno spala, pravzaprav sem imela prav nespečne noči, tavala sem po stanovanju, pa brala, pa jedla,...nisem mogla spat. Pa so mi govorili - zdaj se naspi, potem se ne boš mogla... Zdaj pa mam.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.