|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
15.1.2010 10:48:19   
bačko
Alina ti je že Hanuši napisala.
Hanuši moja mama je bila in je rekla da se splača kupovati tam.Ker če moja mami kupi potem je res ceneje.Ima zelo slabo plačo in vedno kupuje tam kjer je ceneje.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
15.1.2010 11:06:26   
princ_princeska
jutro bejbe in naši mali sončki...

no medve pa danes samevava, očka je šel smučat, medve pa doma...(lupčkanje, stiskanje, cartlanje, valanje po postelji, skratka veliko)....zdejle moj mali škratek počiva (jutranji počitek)...mamica je malo na netu, potem se nakosilava in po popoldanskem počitku gremo z babi na potep...user posted image

trebušnjakiuser posted image user posted image user posted image ...bo treba začet delat, me že moj trebušček kar sam preganjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
15.1.2010 13:23:35   
Hanuši
Evo midva sva s shopinga. OshKosh ima -50% na poletno kolekcijo in je Bine kar veliko spomladanske in poletne kolekcije dobil user posted image . Saj, ko gledaš koliko je vse ceneje, pol kr nabiraš, tko, da me je skupna suma kr mal na rit vrgla, sam sva pa tok frajerske stvari dobila

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
15.1.2010 15:18:17   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Jutro,

ja tudi jaz sem že zasledila to trgovino v Plavi laguni

http://www.bejbibum.si/otroska-oblacila-next.html

Je treba it prečekirat ponudbo in pa cene.

Punce, kaj ve vse ne pogruntate...
Je blizu moje službe in če bo še odprto, bom ujela ravno poletne razprodaje.
Čeprav me pa njihova spletna stran pojezi. Imajo same trenErkeuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
15.1.2010 18:45:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pa še cena plenic: s 1.1. se je znižal ddv na plenice. V novičkah BC je reklama, da so plenice pocenili. Pocenili naj bi jih tudi v DM. Ali je že katera kaj raziskovala v to smer?

Tudi jaz sem opazila informacijo spremembi davčne stopnje na plenice, vendar me malo skrbi, da bodo prodajalci prodajno ceno pustili isto in razliko lepo spakirali v svoj žep.

In zato sem se odločila, da bom v trgovinah, kjer spremljam cene plenic preverila, če se je prodajna cena plenic kaj zmanjšala in če bom opazila, da se ni bom na to zagotovo opozorila.

Davčna stopnja se je spremenila v dobro staršev in ne v dobro trgovin in nato moramo opozoriti. Vem, da zaradi tega ne bom obogatela, ampak se mi zdi, da imamo starši res ogromno stroškov in ne potrebujemo, da nas trgovine še dodatno obirajo na račun spremenjenih davkov in naše nevednosti.

Drugače jaz plenice redno kupujem v Mullerju, ker so najcenejše. Imamo Pampers 4 in pride 0,20€ na kos.
Če ve katera za cenejše Pamperske naj prosim sporoči.

Samo zakaj user posted image so se samo te Pamperske in ostale plenice za v smeti pocenile in ne pralne user posted image user posted image user posted image ma norci od naših politikov naj kaj naredijo za okolje, ne pa da se samo neki grejo kdo bo odstopil in koga bodo šimfal.
Se opravičujem samo mene pa kar malo zabolijo take stvari.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
15.1.2010 18:51:35   
tecka
Princeska, s pralnimi plenicami ne narediš nič kaj dosti:
http://www.zps.si/otrok/oprema-in-tekstil/plenice.html?Itemid=260

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
15.1.2010 19:20:02   
tecka
..razen za ritko svojega malčka... sem še hotela dodati, pa zgornjega sporočila ne morem več popraviti

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
15.1.2010 20:10:58   
manna
'čer
Ti šment, pa sem zmeraj mislila da bombažne plenice le ne obremenijo okolja tolk kot pamperske. Mah ja te raziskave..zmer neki novega.
No, naša punca je bla danes ultrasitna, lubi se zeza da ji bo naredil spletno stran www.sitna.si user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
15.1.2010 20:12:00   
manna
Pa ni treba kliknit na to stran, ker ne obstaja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.1.2010 20:12:25   
manna
...še.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.1.2010 20:13:29   
majana79
manna, a domeno je že zakupil? user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
15.1.2010 20:32:57   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Pa ni treba kliknit na to stran, ker ne obstaja.

Haha, jaz sem vseeno kliknilauser posted image user posted image user posted image

Hanuši in Bačko, hvala za info o trgovinici v Plavi laguni!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
15.1.2010 20:49:17   
bjondi

'čer
Ti šment, pa sem zmeraj mislila da bombažne plenice le ne obremenijo okolja tolk kot pamperske. Mah ja te raziskave..zmer neki novega.
No, naša punca je bla danes ultrasitna, lubi se zeza da ji bo naredil spletno stran www.sitna.si user posted image

Potem se bo naša glasila www.sitni.si

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
15.1.2010 20:56:34   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

'čer

Potem se bo naša glasila www.sitni.si

da se ne bo preveč podobnih strani odprl user posted image .

Jaz sem ravno danes rekla, da ga popoldan ne bom dajala več spat, ker se že kak teden zbudi na iber siten. Madoniš, odspi uro ali uro in pol in človek pričakuje, da bo naspan in dobre volje, ampak do 19.30 samo naročje fura, čim ga odložim je tako renčanje in napenjanje, da mu žila na vratu ven stopi.

Lahko kar kakšno društvo ustanovimouser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
15.1.2010 20:59:00   
lino
Čer.

10ka, tudi jst sem si dala vstaviti mirelo in sicer isto nisem imela menstruacije in ni nič bolelo, morda sem imela le malo krče tisti dan (sem pa dobila protikrčne tablete, ki jih nisem uporabila) in potem še kake 3-4 dni sem krvavela in to je to...sedaj pa lahko brez skrbi user posted image

Sem mislila, da je sam naš tak tečko, zadnje dni sploh ne motre bit brez mene, se joka skoraj pri vsakem (razen pri dragemu in bratecu in še eni prijateljici)...sicer pa tudi ponoči zahteva mamo, še spi na meni...sploh ne vem več kaj naj, sej dret ga pa tut ne morem pustit...sej bo minilo...

nooočko!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
15.1.2010 20:59:37   
lino
Aja, še vse najboljše sem želela zaželet vsem, ki danes praznujete!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
15.1.2010 21:07:08   
bjondi
Sem prepričana,da je vreme na prvem mestu...sem odvisnica sončnih žarkov ,teh pa že kar lep čas nisem vidla in tale turobija zunaj me vsak dan dol nabija...seveda nisem najboljše razpoložena in to naši sončki čutijo...joj kje je pomlad user posted image ...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
15.1.2010 21:10:13   
manna
Hanuši, naša isto, že ko se zbudi je slabe volje. No, res da čez dan spi zelo zelo malo. Jaz upam da je bila luna kriva in da bo v prihodnjih dneh boljše! Sem pa opazila da jo jezi ker ne more it kamor bi hotla, se hoče kobacat pa ji še ne gre, potem pa renči in brca in protestira. 

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
16.1.2010 9:07:33   
mk8

No, tale pa zmaga user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
16.1.2010 9:08:42   
mk8
A lahko še Veroniko včlanim? user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
16.1.2010 9:56:49   
Hanuši
Jutro,

no nekaj se pritožujem čez popoldneve, potem pa srček vse popravi z nočnim spanjem. Vsak dan podira rekordeuser posted image . Danes je spal 13 ur v kosu user posted image . Še ponoči, ko mu moram še sirup dajat, ga kar v spanju pogoltne, se sploh ne predrami.

Danes pa prideta tati in sestrica domov. Juuuuupiiiiiiuser posted image oh jeeeuser posted image oh jeeuser posted image  oh jeee. Kooooomaj čakava.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
16.1.2010 12:20:47   
mk8

Jutro,

no nekaj se pritožujem čez popoldneve, potem pa srček vse popravi z nočnim spanjem. Vsak dan podira rekordeuser posted image . Danes je spal 13 ur v kosu user posted image . Še ponoči, ko mu moram še sirup dajat, ga kar v spanju pogoltne, se sploh ne predrami.

O tem lahko pa mi samo sanjamo. Pri nas je rekord, če spi 3 ure v kosu user posted image user posted image .

user posted image user posted image  za zaspančka Bineta!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
16.1.2010 13:22:22   
tecka
Danes je spal 13 ur v kosu user posted image .

To so pa pri nas samo sanje...
Se pa ne morem pritoževati, da je siten, ampak sem ponavadi sitna jaz, ker sem totalno nenaspana.
Danes je spet vstal ob 5h. In nadoknadil dopoldne, ko je spal 2 uri v kosu.
Pa zadnjih nekaj dni štrajka pri jedi in sem res slabe volje. Ta človek poje 5 žličk jabolka in 3 žličke banane in je sit za 3 ureuser posted image
Mah, grem še jaz malo v mižule, malega pa uspava mož.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
16.1.2010 13:38:32   
Janci F
Včeraj Tom ni hotel jest večerje, je z obema rokama odrival flaško in zaradi tega smo ga dali "lačnega" spat.
Ni bil ravno lačen, ker je 2 uri prej jedel, vendar vedno potem še večerja.

Ko sva šla še midva spat sem si prav rekla, da se bo sedaj zagotovo Tom zbudil sredi noči, ves sestradan. Vendar na najino veliko presenečenje, se je zbudil šele malo čez 8 in v postelji poležaval do devetih. Res pa je, da je potem zajtrk zmazal v hipu. Bila sem popolnoma prepričana, da se bo ponoči zbudil in hotel jest, vendar je presenetljivo spal.

Ko sem se zbudila in videla, da je ura že čez osem, v stanovanju tišina, je bilo tako lepo.

Aja, pa še to - Tom je začel škrtati z zobmi, ima že štiri in sedaj so že tudi zgoraj toliko ven, da je pogruntal kako škrtati z zobmi in to sedaj dela neprestano, meni gredo pa kar lasje pokonci.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
16.1.2010 15:08:11   
mk8
Sem vam kar malo fouš zarad tega spanja... user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.