Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.1.2010 23:22:19
|
|
|
|
bjondi
|
lenika-kok je pa luškana Daša... Pregled pri 6mesecih...mi smo dali samo vodo pa me zanima kaj sploh gledajo s to preiskavo,če katera ve...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 6:38:38
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Punce imam eno nujno vprašanje:Ali vaši kakajo kompaktno ali tekoče?Meni je Lora začela tekoče kakati in se bojim da ni kaj narobe.Včasih je rumene barve vačsih zelene barve.Imam zelo neprijeten vonj.Je dokaj normalno.Edino včeraj ni hotela kosila.Ali naj pokličem k P?Full ne vem kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 7:50:01
|
|
|
|
Hanuši
|
Jutro, najprej mini in lenika za fotke. Cukra sta. za vse mamice katerih sončki so naspidirani tudi ponoči. Si sploh ne znam predstavljati, ker pri nas je spanje isto, celo noč že od 1,5 meseca. Trkam. Mi pa spet uživamo v popolni postavi. Sta se imela tok super. Cel vikend je bil Schladming na sporedu. Ta mala že tok obvlada, da sta se tut po FIS progi spustila. Menda jo še dve prijateljici, ki sta bili zraven, no najini, se pravi odrasli osebi, sploh nista mogli dohajati. se vidi, da ima mamine gene. Samo trenirala pa ne bo. Sama nisem imela skoraj nič od otroštva tistih 8 let. bačko, ne se sekirat. To je od prehrane. No, a je tisto driska tekoče, ali samo malo bolj tekoče. Ker pri nas je Bine tut nekaj časa kar bolj trdno kakal, sedaj pa tudi bolj tekoče, to pomeni, da se razleze po plenici, smrdi pa ko hudir. Ampak res smrdi. Barva je pa odvisna od hrane prejšnji dan. Lej, če ni vodeno, potem jaz ne bi panike delala. mini86, bom še danes pripopala fotke s potiski. Saj so bolj slogani, ker mi grejo angleški malo na živce in potem sama tiskam, da mu kaj v slovenščini gor dam.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 8:29:59
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši je bolj tekoče in res smrdi kot dihur!Včeraj zjutraj je naprej bolj kompakten kakec bil potem pa 3 krat bolj tekoče in je bilo po celi plenici.Včasih tudi čez plenice udari in čez bodi.Zdnjič je bila do sredine hrbta umazana.Sva jo morala prav stuširati.Sem ji zdajle dala banano in malo borovničevega jogurta.Pri Hrani je ratala bolj rako tako.Mleko pije in čaj tudi.Sem malo posumila čaj ker sem da imela kar nekaj časa odprtega.Imam od Hippa koromačev čaj po 4 mesecu.Gor nič ne piše v kolikem času ga treba ponucati.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 8:33:34
|
|
|
|
Hanuši
|
mini86 no tukaj pa so zdaj mali potiski no tale je včeraj dobila sklečko gresa
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 8:37:16
|
|
|
|
Hanuši
|
bačko, če te prav razumem potem ni vodeno, ker tudi nam je že čez plenico udarilo, je bil pa to zelo pogost pojav pri Hani. Vsaj 1x na dan smo morali tudi body zamenjati. Je pa vsekakor bolje, da je bolj tekoče, kot pa tisti trdi bobki, ko se reveži ful namatrajo, da jih ven spravijo. Lej, malo še počakaj, če te bo pa še vedno skrbelo, potem pa kar pokliči P, da se pomiriš
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 8:58:28
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši full hudi potiski!Bravo!!!!!!!!!!!!!!Jaz bi tudi kaj takega imela.Bom jutri poklicala P če danes ne bo nič bolje. Imam pa danes Žano doma ker je iz sobote na nedeljo bruhala in včeraj imela malo driske.Danes je z njo že uredu.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 8:58:56
|
|
|
|
bačko
|
Lenika Daša pa je pravi cuker!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 9:11:29
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kje se pa mony25 skriva..ne vem a sm spregledala k sm brala za nazaj al se nč ne oglasi evo mene...skrivam se, skrivam mah, kr ne najdem časa...sj bo bolš:) a ti si bla v toplicah? kje pa? joj, komi čakam, da gremo mi tud! mi gremo v Olimije 20. februarja tamau bo pomojm tooook užival! že zdj k ga kopam, je čist nor na vodo...mam vso kopalnico čist mokro zarad njega nism glih vsega prebirala, sm pa vidla slikce vaših malčkov...kaj naj rečm, kot fuuuuul so vsi luštkani-res!! kakanje: smrdi k pr norcih!!!! kaka bl gosto, smrdi pa prov po kislem iz druzga konca prostora voham, da je posračkan spanje: moj spi zdle že od 20ih zvečer (evo, pa se je glih zdj varuška užgala-ob 9ih zjutri), ob 5ih se je zbudu, hit pojedu, pa prec nazaj zaspal...pridn je tale moj sinko-k mami sm naročila avtosedež prek spleta pri BC in je tamaumu prov všeč, smo ga šli včer sprobat, prov uživa, k gleda naprej...je bil pa v akciji, sm dala sam 55€, pa mi res ni žal...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 9:13:29
|
|
|
|
MONY25
|
hanuši: fuuuuuuul hudi potiski če sm prov razumela, a ti to sama potiskaš, al kako? kako pa???
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 9:13:56
|
|
|
|
lenika
|
Ja Daša je res cukerček. Saj vem, da sem subjektivna. Bačko, če ima Žana drisko je mogoče tudi Lora fasala kakšno virozico in zato ne je preveč in ima bolj tekoče blato. Hanuši smučanje si trenirala? Koliko si bila pa stara, ko si prenehala? Si se kdaj preizkusila v svetovnem pokalu? Zakaj si pa nehala?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 9:31:21
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro Mony25, v kateri hotel pa greste? bačko, se strinjam z leniko, mogoče je kakšen mini virusek na črevesje vplival. Mogoče pa tud samo kakšna hrana - odvisno kaj ste jedli. Če nič ne joka in nima vročine, potem ni panike, razen če bi trajalo več dni.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 9:40:36
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Dobro jutro Mony25, v kateri hotel pa greste? ne gremo v hotel, ampak v apartma Lipa-tja gremo vsak let, k moj lubi dobi preko službe, tko da je full ugodno-200€ za cel tedn z vsemi kartami itd. (za 4 osebe), edin za hrano bomo dajal, seveda...edina slabost mi je k ni predora tko k iz hotela v bazene-tko bomo mogla pa vn hodt, upam, da naujo otročički kej zbolel... gremo pa z 2 prjatloma, k mata pa punčko 2 meseca mlajšo od Alexa, tko da bo pomojm prov fajn
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 9:41:21
|
|
|
|
MONY25
|
joj, vzuni je takooooo lep sonček, tko da bom vrjetn kr tamauga oblekla, pa bova šla mal na sprehod
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:14:48
|
|
|
|
Hanuši
|
MONY to tiskam sama. Imam tako sito (na okvir napeta svila), posebne barve, potem pa sama izdelujem šablone. Se pa vse to dobi v trgovini v Plavi laguni spodaj. Moram pogledat kako se že imenuje. lenika, trenirala sem od svojega 6 leta pa do 13. Trenirala sem v kamniškem smučarskem klubu, no zadnje leto pa smo prilezli do B državne reprezentance. Vendar so bili stroški prehudi, beri: slabe zime in posledično vsi treningi v Avstriji in Italiji, plus, da sem trenirala zato, ker mi je bil užitek smučat in ne trenirat. Nisem imela tistega borbenega duha
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:24:33
|
|
|
|
bačko
|
Ja Lora že od četrtka tako kaka.Bom videla danes kaj bo. Prav skrbi me!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:25:39
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Lora že od četrtka tako kaka.Bom videla danes kaj bo. Prav skrbi me! upam, da veliko pije....
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:38:35
|
|
|
|
mk8
|
za Loro!! Pa za vse slikice. Res so cortkani te naši junijski sončki Aja pa dobro jutro!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:41:25
|
|
|
|
mk8
|
Kako prideš v svoj profil? Rada bi ticker manjala, pa ne znam več
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:44:11
|
|
|
|
bačko
|
Ja mleka veliko spije in tudi čaj je začela piti. Lula tudi dosti tako da ni dehidrirana.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 10:52:14
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Kako prideš v svoj profil? Rada bi ticker manjala, pa ne znam več Greš zgoraj v moja ringaraja, nato nastavitve in se ti odpre moj profil, spodaj imaš pa potem za ticker, kjer ga pripopaš, ali pa slikico v browse kjer jo lahko menjaš
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 11:04:09
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kje se pa mony25 skriva..ne vem a sm spregledala k sm brala za nazaj al se nč ne oglasi joj, komi čakam, da gremo mi tud! mi gremo v Olimije 20. februarja tamau bo pomojm tooook užival! že zdj k ga kopam, je čist nor na vodo...mam vso kopalnico čist mokro zarad njega Mi smo bili tudi v Olimju. Aleks bo sigurno ful užival. Mi smo bili pa v hišicah pri Aqualuni.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 11:19:42
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Kako prideš v svoj profil? Rada bi ticker manjala, pa ne znam več Greš zgoraj v moja ringaraja, nato nastavitve in se ti odpre moj profil, spodaj imaš pa potem za ticker, kjer ga pripopaš, ali pa slikico v browse kjer jo lahko menjaš Hanuši hvala!! Drugač so pa tisti potiski res super . Sem že razmišljala, da bi prek neta kupila en bodi al pa majčko s takšnim potiskom. Lahko pa kar tebi dam za narest
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 11:38:10
|
|
|
|
mini86
|
kje ste pa bili to v toplicah?? bli smo v hiškah v čatežkih..takoj bi šla nazaj.. kaj bojo kej sončki don jedl..js mu bom skuhala proseno kašo pa mešano zelenjavo zravn-cvetača,bučka,korenček,koleraba bačko-men kaka kokr je..bl trdo oz kompaktnno loh pa tud bolj redko..samo ne tekoče..kaj je pa kej tazga jedla..probi ji dt za kosilo kšn rižek pa veliko tekočine...nč ni narobe če se kšn dan bolj na redko pokaka..če bi se pa to ponavljalo par dni pa kar pokliči P..nekje sm prebrala-ne vem če se glih strinjam s tem ampak vseeno..mislim da je blo na mon-u..ena mamica je napisala da ma njena punčka skos tekoče blato pa so ji odgovorl da ni to nč narobe-da bol to kokr pa da je zaprta..omanila si tud vonj..a je tko kt po kanalizaciji..počaki še malo hanuši-s čim pa to tiskaš..noro hudo vidm da ste se že kr napisale dons..nam brisala kar sm napisala ker sm sprot pisala.. končno mony..sm že mislna da je kej narobe k te kr douk ni blo..nč grem pokakano rito previt
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.1.2010 12:35:15
|
|
|
|
fejči
|
ojla me zanima če kateri vaš sonček že sedi....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.