![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 10:48:19
|
|
|
|
bačko
|
Alina ti je že Hanuši napisala. Hanuši moja mama je bila in je rekla da se splača kupovati tam.Ker če moja mami kupi potem je res ceneje.Ima zelo slabo plačo in vedno kupuje tam kjer je ceneje.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 11:06:26
|
|
|
|
princ_princeska
|
jutro bejbe in naši mali sončki... no medve pa danes samevava, očka je šel smučat, medve pa doma...(lupčkanje, stiskanje, cartlanje, valanje po postelji, skratka veliko)....zdejle moj mali škratek počiva (jutranji počitek)...mamica je malo na netu, potem se nakosilava in po popoldanskem počitku gremo z babi na potep... trebušnjaki ...bo treba začet delat, me že moj trebušček kar sam preganja
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 13:23:35
|
|
|
|
Hanuši
|
Evo midva sva s shopinga. OshKosh ima -50% na poletno kolekcijo in je Bine kar veliko spomladanske in poletne kolekcije dobil . Saj, ko gledaš koliko je vse ceneje, pol kr nabiraš, tko, da me je skupna suma kr mal na rit vrgla, sam sva pa tok frajerske stvari dobila
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 15:18:17
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Jutro, ja tudi jaz sem že zasledila to trgovino v Plavi laguni http://www.bejbibum.si/otroska-oblacila-next.html Je treba it prečekirat ponudbo in pa cene. Punce, kaj ve vse ne pogruntate... Je blizu moje službe in če bo še odprto, bom ujela ravno poletne razprodaje. Čeprav me pa njihova spletna stran pojezi. Imajo same trenErke
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 18:45:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: tecka Pa še cena plenic: s 1.1. se je znižal ddv na plenice. V novičkah BC je reklama, da so plenice pocenili. Pocenili naj bi jih tudi v DM. Ali je že katera kaj raziskovala v to smer? Tudi jaz sem opazila informacijo spremembi davčne stopnje na plenice, vendar me malo skrbi, da bodo prodajalci prodajno ceno pustili isto in razliko lepo spakirali v svoj žep. In zato sem se odločila, da bom v trgovinah, kjer spremljam cene plenic preverila, če se je prodajna cena plenic kaj zmanjšala in če bom opazila, da se ni bom na to zagotovo opozorila. Davčna stopnja se je spremenila v dobro staršev in ne v dobro trgovin in nato moramo opozoriti. Vem, da zaradi tega ne bom obogatela, ampak se mi zdi, da imamo starši res ogromno stroškov in ne potrebujemo, da nas trgovine še dodatno obirajo na račun spremenjenih davkov in naše nevednosti. Drugače jaz plenice redno kupujem v Mullerju, ker so najcenejše. Imamo Pampers 4 in pride 0,20€ na kos. Če ve katera za cenejše Pamperske naj prosim sporoči. Samo zakaj so se samo te Pamperske in ostale plenice za v smeti pocenile in ne pralne ma norci od naših politikov naj kaj naredijo za okolje, ne pa da se samo neki grejo kdo bo odstopil in koga bodo šimfal. Se opravičujem samo mene pa kar malo zabolijo take stvari.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 19:20:02
|
|
|
|
tecka
|
..razen za ritko svojega malčka... sem še hotela dodati, pa zgornjega sporočila ne morem več popraviti
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:10:58
|
|
|
|
manna
|
'čer Ti šment, pa sem zmeraj mislila da bombažne plenice le ne obremenijo okolja tolk kot pamperske. Mah ja te raziskave..zmer neki novega. No, naša punca je bla danes ultrasitna, lubi se zeza da ji bo naredil spletno stran www.sitna.si
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:12:00
|
|
|
|
manna
|
Pa ni treba kliknit na to stran, ker ne obstaja.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:12:25
|
|
|
|
manna
|
...še.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:13:29
|
|
|
|
majana79
|
manna, a domeno je že zakupil?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:32:57
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Pa ni treba kliknit na to stran, ker ne obstaja. Haha, jaz sem vseeno kliknila Hanuši in Bačko, hvala za info o trgovinici v Plavi laguni!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:49:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna 'čer Ti šment, pa sem zmeraj mislila da bombažne plenice le ne obremenijo okolja tolk kot pamperske. Mah ja te raziskave..zmer neki novega. No, naša punca je bla danes ultrasitna, lubi se zeza da ji bo naredil spletno stran www.sitna.si Potem se bo naša glasila www.sitni.si
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:56:34
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: manna 'čer Ti šment, pa sem zmeraj mislila da bombažne plenice le ne obremenijo okolja tolk kot pamperske. Mah ja te raziskave..zmer neki novega. No, naša punca je bla danes ultrasitna, lubi se zeza da ji bo naredil spletno stran www.sitna.si Potem se bo naša glasila www.sitni.si da se ne bo preveč podobnih strani odprl . Jaz sem ravno danes rekla, da ga popoldan ne bom dajala več spat, ker se že kak teden zbudi na iber siten. Madoniš, odspi uro ali uro in pol in človek pričakuje, da bo naspan in dobre volje, ampak do 19.30 samo naročje fura, čim ga odložim je tako renčanje in napenjanje, da mu žila na vratu ven stopi. Lahko kar kakšno društvo ustanovimo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:59:00
|
|
|
|
lino
|
Čer. 10ka, tudi jst sem si dala vstaviti mirelo in sicer isto nisem imela menstruacije in ni nič bolelo, morda sem imela le malo krče tisti dan (sem pa dobila protikrčne tablete, ki jih nisem uporabila) in potem še kake 3-4 dni sem krvavela in to je to...sedaj pa lahko brez skrbi Sem mislila, da je sam naš tak tečko, zadnje dni sploh ne motre bit brez mene, se joka skoraj pri vsakem (razen pri dragemu in bratecu in še eni prijateljici)...sicer pa tudi ponoči zahteva mamo, še spi na meni...sploh ne vem več kaj naj, sej dret ga pa tut ne morem pustit...sej bo minilo... nooočko!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 20:59:37
|
|
|
|
lino
|
Aja, še vse najboljše sem želela zaželet vsem, ki danes praznujete!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 21:07:08
|
|
|
|
bjondi
|
Sem prepričana,da je vreme na prvem mestu...sem odvisnica sončnih žarkov ,teh pa že kar lep čas nisem vidla in tale turobija zunaj me vsak dan dol nabija...seveda nisem najboljše razpoložena in to naši sončki čutijo...joj kje je pomlad ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 15.1.2010 21:10:13
|
|
|
|
manna
|
Hanuši, naša isto, že ko se zbudi je slabe volje. No, res da čez dan spi zelo zelo malo. Jaz upam da je bila luna kriva in da bo v prihodnjih dneh boljše! Sem pa opazila da jo jezi ker ne more it kamor bi hotla, se hoče kobacat pa ji še ne gre, potem pa renči in brca in protestira.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 9:07:33
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna No, naša punca je bla danes ultrasitna, lubi se zeza da ji bo naredil spletno stran www.sitna.si No, tale pa zmaga
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 9:08:42
|
|
|
|
mk8
|
A lahko še Veroniko včlanim?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 9:56:49
|
|
|
|
Hanuši
|
Jutro, no nekaj se pritožujem čez popoldneve, potem pa srček vse popravi z nočnim spanjem. Vsak dan podira rekorde . Danes je spal 13 ur v kosu . Še ponoči, ko mu moram še sirup dajat, ga kar v spanju pogoltne, se sploh ne predrami. Danes pa prideta tati in sestrica domov. Juuuuupiiiiii oh jeee oh jee oh jeee. Kooooomaj čakava.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 12:20:47
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Jutro, no nekaj se pritožujem čez popoldneve, potem pa srček vse popravi z nočnim spanjem. Vsak dan podira rekorde . Danes je spal 13 ur v kosu . Še ponoči, ko mu moram še sirup dajat, ga kar v spanju pogoltne, se sploh ne predrami. O tem lahko pa mi samo sanjamo. Pri nas je rekord, če spi 3 ure v kosu . za zaspančka Bineta!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 13:22:22
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Danes je spal 13 ur v kosu . To so pa pri nas samo sanje... Se pa ne morem pritoževati, da je siten, ampak sem ponavadi sitna jaz, ker sem totalno nenaspana. Danes je spet vstal ob 5h. In nadoknadil dopoldne, ko je spal 2 uri v kosu. Pa zadnjih nekaj dni štrajka pri jedi in sem res slabe volje. Ta človek poje 5 žličk jabolka in 3 žličke banane in je sit za 3 ure Mah, grem še jaz malo v mižule, malega pa uspava mož.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 13:38:32
|
|
|
|
Janci F
|
Včeraj Tom ni hotel jest večerje, je z obema rokama odrival flaško in zaradi tega smo ga dali "lačnega" spat. Ni bil ravno lačen, ker je 2 uri prej jedel, vendar vedno potem še večerja. Ko sva šla še midva spat sem si prav rekla, da se bo sedaj zagotovo Tom zbudil sredi noči, ves sestradan. Vendar na najino veliko presenečenje, se je zbudil šele malo čez 8 in v postelji poležaval do devetih. Res pa je, da je potem zajtrk zmazal v hipu. Bila sem popolnoma prepričana, da se bo ponoči zbudil in hotel jest, vendar je presenetljivo spal. Ko sem se zbudila in videla, da je ura že čez osem, v stanovanju tišina, je bilo tako lepo. Aja, pa še to - Tom je začel škrtati z zobmi, ima že štiri in sedaj so že tudi zgoraj toliko ven, da je pogruntal kako škrtati z zobmi in to sedaj dela neprestano, meni gredo pa kar lasje pokonci.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.1.2010 15:08:11
|
|
|
|
mk8
|
Sem vam kar malo fouš zarad tega spanja...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.