coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro bejbe. Jaz mam gripo. SITNA SEM ZA ZNORT EJ. Glava me boli, vse mi gre na živce...aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa TOOOOK dela. Včeraj so mi ponudili DVE SLUŽBI in zdaj ne vem kaj naj. Kaj bi ve nardile? Jaz bi rada čisto tretjo službo za katero sem se že menila, pa se potem nisva dogovorili, ker ženska nima delovnika za 8 ur. vendar je hotela, da ostaneva v stikih in da če ne bi bila zadovoljna na svojem sedanjem mestu da naj ji sporočim. No ampak če gremo na ti dve službi PRVA ( delovnik od 8-do 4, kar pomeni da bom včasih prišla domov šele ob 5-ih, plača je boljša kot pri drugi, sodelavci boljši kot pri drugi, pogoji dela - pisarna, delovni čas pa slabši kot pri drugi) DRUGA ( samo za določen čas pol leta, kako naprej še ne vejo, ker pride ena še iz porodniške...če pride, boljši delavnik od 7-3 ob petkih do dveh v 15 minutah doma, delovna klima, narava dela, plača pa slabši kot pri prvi.) KAJ NAJ? Če bi vedela, da bo pri tej tretji ki jo čakam, čez pol leta kakšna možnost, bi definitivno vzela to drugo, da sem več s Tajem, tko pa ne vem Hmmmmm, res je težko, ampak glede na čase, ki jih imamo, bi jaz sprejela PRVO službo...saj kaže, da ednio delavnika, je 100% boljša od DRUGE. Pa še plača je boljša, kar je sedaj kar pomembno....no se mi zdi..... Glede TRETJE....če jo ševedno čakaš, jo lahko čakaš še fulllllll dolgo..... no to je moje mnenje....Samo zaradi delavnega časa, pa jaz službe ne bi sprejela, saj moraš tam ševedno biti 8 ur, če pa kolektiv, prostor in plača nista dobri, je to lahko 8 zelooooooooooo dolgih ur v dnevu in nevem če se splača. Lep dan vam želim
|