jana84
|
Ojla! Da se malo javim! Zgleda da je gripa šla mimo...Rečmo. Vročine nimamo več, kašljamo sicer še vedno kot sloni, ampak bo že boljše... Jakob je imel včeraj spet vročino, tako da smo šli danes do zdravnice, ki ga je pregledala in rekla, da ni nič...Saj v bistvu res ni nič. Včeraj popoldan mu je pokukal ZOB ven, tako da mislim, da je bilo vse skupaj malo zmešano. Najprej malo gripe, potem pa bolj ko t ne ZOBEK BOBEK... Reakcija na cepivo ne more bit, ker se nismo vsi v hiši cepili (cepila sva se midva z Jakobom in moja mami, mož in moj tata pa se nista)...zboleli pa smo vsi...Ah, nič hudega. Zdaj smo dali to skozi in se bomo lahko celo zimo "smejali" drugim ki bodo zboleli...Se hecam, se ne bomo smejalli, ker vemo kako neprijetno je... No, ne vem če sem vam povedala, da so nam v soboto montirali sobo za Jakoba in je prav super. Danes smo šli še posteljno dno kupit, ker smo ga takrat nismo naročili (smo mislili, da ga bomo kje drugje dobili ceneje, pa smo ugotovili, da je tam najcenej)...Tako, da zdaj samo še jogi dano noter v posteljo in smo ready, steady...No, še obešalnik za na steno moramo kupit, pa še zavese za na strešno okno. No, zavese...nekaj v tem stilu, za temo narest...Verjetno se bom odločla za oranžno barvo, ker luč je bela z oranžnimi tulipani gor, stene pa so rahlo marelične barve, tako da če kupim oranžne zavese, bo vse skupaj potegnilo na oranžno in zelo poživelo sobico...Aja, pa še eno preprogo moramo it kupit, ker je parket tako zdrsan še od prej, da ni za verjet...Tista preproga, ki je bila prej noter, pa zdej ne bi šla ravno najbolje noter...Bomo vidli če imajo kaj primernega... Tako, zdaj pa grem počasi pogledat če moja dva fantinca še spita...Je mož doma, ker je on vzel nego za Jakoba, ker smo bili vsi bolni in je najboljš tako....