Lucka1
|
Hej,hej, pa sem vas našla sem hotela it pogledat še na forum »Nosečnost – Čvekanje v prčakovanju« za februar, pa sem ugotovila, da enostavno ni časa – še temule komaj sledim…no, pa saj vse razumete, tiste, ki boste kmalu spet v službi, boste pa potem. Enostavno je časa premalo, kaj ne? Vikend smo zelo lepo izkoristili – v soboto sva bila z dragim v IKEI, najin lump pa se je čuval pri tašči, v nedeljo pa sva si popoldan privoščila še kino - moji starši pa so se zabavali z vnukom. V glavnem, hitro je minilo, ampak smo kar nekaj stvari popedenali, pa še v kinu sva bila po več kot letu in pol…luksuz. V četrtek je na vrsti pregled in cepljenje, tako da takrat več o napredku našega lumpa, ampak itak glavno, da je zdrav – TRKAM, ker iz vrtca zaenkrat še ni nič prinesel. UPAM, da se gripa ne misli razširiti čisto povsod, ker jaz pa res ne bi rada zbolela v tem »drugem« stranju – janja hvala za vpr – nosečnost je dobro, vsak čas bo polnih 6 mesecev, kar pomeni, da vstopam v zadnje trimesečje – jao, jao, ne morem verjet. Zdej bo itak takoj tu veseli decmber in novo leto, potem pa že skor porodniška in panika – spet rodit in se skup sestavljat…ampak o tem še ne razmišljam. Bom proti koncu mal pomeditirala, pa bo šlo. Toliko od mene na hitro ob malici iz službe – pokomentirala pa vas bom za nazaj zvečer, upam. LEP DAN VSEM
|