jana84
|
živjo! Naš Jakob je imel samo enkrat rahlo reakcijo na cepljenje (2.cepljenj v nogico - malo rdeče in trdo na mestu cepljenja, zvečer vročina nekaj čez 38 in to je to). Sedaj ko je bil cepljen v ramo pa ni imel popolnoma nobene reakcije, tudi rokica ga ni nič bolela al kaj podobnega. Kahlica...ja, mi ga poskusimo dat na kahlico ko se le da...Vendar je tako kot je napisala mbd...kot bi ga kaj piknilo v ritko...pa noge stegne in ni šans da bi se vsedel...Ko je oblečen pa ni problema...sedi in se igra... No, se moram pa vseeno malo pohvalit: včeraj zjutraj (čist takoj ko se je zbudil, je še malo spal zraven ) je po ne vem kolk časa spet lulal na kahlici...Prav priden. Ga je mož vprašal če bi lulan na kahlici in on pokima in ja,ja,ja...In je ratalo. Danes zjutraj pa še večje presenečenje...Se je zbudil ene 10minut pred njegovo uro in sem ga jaz nesla iz sobe v kopalnico in je videl da tatko sedi na školjki...Potem ga vprašam če bi šel lulat na kahlico in ga slečemo in posedemo nanjo. On 10sekund sedi pol pa vstane in se napoti proti školjki. Jaz pa ga primem in posedem na školjko in ta mulc mali lula v školjko...Pa kolk je bil ponosen sam nase, da je lulal v školjko!!! Tako veselje, da ni za verjet... Glede cepljenja za to ta novo gripo: jaz in Jakob se bova skor ziher cepila...Smo se včeraj malo pogovarjali z mamo in setrami glede tega in je mama rekla, da reakcij skoraj ni, če pa so so to malo bolečine v rami, mogoče malo povišana temperatura, otroci so morda malo sitni in to je to...Nočem pa da mi zboli in bog ne daj kakšnega smrtnega primera...Raje da ima en dan vročino in bo potem bolj zaščiten... Včeraj sem šla jaz po Jakoba v vrtec in malo povprašala vzgojiteljico kako in kaj je z našim nagajivčkom...Je rekla, da je zelooo priden. Ko je zaspan gre kar sam proti svoji posteljici (ker je med tamajhnimi še vedno spančka v posteljici, malo večji pa na ležalnikih) in začne plezati vanjo...Potem mu dajo dudo malo čaja in zaspi...Priden ...da bi bil tudi doma tako! No, drugače zelo rad je, tako da to ni noben problem...Pa še to je rekla, da najrajši pa se igra v sosednji skupini v kuhinji, kjer meša po kozičkah...Da bo kuhar ko bo velik...Sva se pa pogovarjali z vzgojiteljico glede flaške in smo prišle do sklepa, da bomo poskusli mu zamenjat cucelj z tistim trdim oziroma mehkim nastavkom za pitje. Doma ni najbolj navdušen, ampak enkrat je treba presekat...Tako da verjetno jutri dobi že tisti nastavek za v vrtec... Pa še to ugotavljam zadnje dni, da noče več mleka pit zvečer in ne zjtraj. Danes zjutraj ga je po 3dneh spet spil 150ml, ampak samo zato ker ni dobil čaja...Bo treba res nekaj spremenit zvečer, ker drugače bo otrok lačen ponoči...Najraj bi mu testenine skuhala zvečer, ker jih ima tako zelo rad...Pa da se naje in da je ponoči potem mir... Danes spet ni skor nič spal ponoči...Ne vem kdaj bo kaj bolje, ker meni se že meša...Pol pa zjutraj spim tja do 8h, prej ko se spravim k sebi je ura 9...ina kaj mi potem ostane za se učit, če pa še tuki klepetam?! Zatorej, mrš nazaj za knjige... lepo se imejte na tak lep sončen dan...No vsaj pr nas je , včeraj je bil pa tudi
< Sporočilo je popravil jana_k -- 11.11.2009 11:52:52 >