afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala ej, jolly, sekiram se ne, samo vseeno bi rada skrajšala. A veš kolk knjig imam doma za prebrat? No, včeraj ko sem šla na body combat, pol pa še na čvek, sem šla pa ob 11h spat. Pa preden sem šla sem si rekla, da je zadnjič, no, ko sem tam mi je pa tolk fajn, da si rečem, ziher spet pridem, ko pa je naslednjič ura pol osmih, bi šla pa raje v posteljo kot v avto. jolly- kolk ur pa pol spiš? 10? kaj pa bereš? Tudi jaz bom mogoče rabila kako idejo to leto sicer imam kar nekaj strokovne literature za prebrat, pa vseeno za vmes poleg brezveznih revij bi kaka knjiga prav prišla jaz sem odvisna od knjig . Berem res skoraj vsak dan. Npr. v soboto sem od8h do pol destih zaspala na kavču, pol pa tuš in postelja, sem brala knjigo do pol enih ponoči jaz imam poseben zvezčič in ko zasledim kako knjigo (na spletnih straneh založb, knjigarnah), ki bi jo rada prebrala, si jo vpišem in potem naredim rezervacijo v knjižnici in ko jo dobijo, mi pošljejo mail, naj jo pridem iskat. Zdaj sem odkrila Jamesa Rollinsa. Prva knjiga mi je bila zelo všeč (na način Dana Browna-sam mi je boljša), danes me že čaka nova knjiga v knjižnici, s tem, da imam doma ziher ene 7 knjig, od tega 2 prebrani, ampak bodo v naslednjem tednu ziher vse, pa od Sandre Brown so mi všeč, pa Nicolas Sparks,Jill Mansell, pol so pa tu razne limonadaste od Garwood, Nore Roberts, fulll so mi všeč od Cliva Cusslerja,Tess Gerritsen, Connelly-a; torej predvsem kriminalke, pa seveda Patterson - razen Rollinsa, ki sem ga odkrila prejšnji teden, od ostalih naštetih sem prebrala vse knjige, ki so v naši knjižnici al pa bolj , ker bi še kaj od njih prebrala. No, to je to, ne vem pa kaj bi ti brala? Aja, zgodovinske (francoska zgodovina mi najbolj sede) sem pa že zdavni dala čez, pa ne vem naslovov, ampak so fajn, potopisne so mi pa najboljše od Šeruge- so bolj populistične, jaz sem jih pa rada prebrala.
|