gogabojan
|
Čerrrr. Lučka - čestitke ob prihodu princeske Nane. Prava lepotička je. Želim ti čimhitrejše okrevanje, za Vala pa . Vedno nas kaj prizadane, ko najmanj želimo. Moram pa vam povedati, da mi je tašča umrla . Ona je imela oba kolka zlomnjena (zaradi alkohola, ker je pila, premalo jedla, zato ko je padla, si je zlomila enkrat levi kolk enkrat desnega). No po uspešnem okrevanju si je še gleženj zlomila. Operirati je niso hoteli, ker ima hudo obliko osteroporoze, in naj bi z operacijo več škode naredili kot dobrega. In je dobila le longeto. Niti mavca na nogo ne. Po longeti je dobila neko nogavičko, da je z njo lahko ''hodila naokoli''. Čez mesece kasneje, jo je vedno bolj bolelo. Hodili so po zdravstvenih ustanovah, oni pa njej da bo minilo, mora le počivati. Ko pa je bilo že tako hudo, da so ji prsti na nogi čisto počrnili, so jo končno poslali v bolnico. V bolnici je bila OK. Vendar so rekli, da za nogo ni več rešitve in so ji nogo odrezali tik pod kolenom. - Kake bolečine in muke je ženska trpela. To je res nepredstavljivo. - Ko si se z njo pogovarju, se je na momente prav zgubila, ker jo je tako bolelo. In ker se rana ni hotela celiti oziroma ji je noga odmirala, so rekli, da bodo v ponedeljek naredili amputacijo celotne noge. . To so rekli v sredo. V četrtek je celo dopoldne spala. Je niso mogli zbuditi. Ji niti obiskov niso dovolili, ker naj bi jo tako bolelo, da je bolje če spi dalje. Malo čez tretjo popoldne, pa jo je našla med. sestra mrtvo v postelji. . Mislim ej, lansko leto fenomenalen zaključek leta, vse šlo super, skoraj prelepo da bi bilo res. Letos pa se je začelo leto katastrofalno. Od mene da sem cel januar preležala doma skoraj negibna, do roka in bojana bolanih, do izgube joba mojega dragega, moja mama padla in zlomila kolk, mislim, še bi lahko naštevala. Ni da ni. Sedaj pa čakam, da pogreb mine (včeraj delali obdukcijo) danes pripeljali taščo v Ljubljano na sežig. V ponedeljek pa pogreb. PUNCE, MORALA SEM SE NEKJE IZLITI. Nisem mogla to več tiščati v sebi. Lep večer vam želim. Lp gordana
|