|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
28.12.2009 7:38:59   
soncek_25
Jutro!
Mamica
lepo, da si se odzvala povabiluuser posted image
jona klara tudi ti dobrodošla!

Nadka tebi pa še tukaj čestitke! Kot sem ti že povedala, sem zelllooooo vesela zate in komaj čakam da te objamemuser posted image

Evo, danes sem še v službi, potem pa dopust in smučanje!

In kako ste?

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.12.2009 8:13:45   
tanjusi
Da se vam zaupam, mogoče mi pa kera more še kaj pametnega svetovat., ker sedaj pa me že res skrbi..user posted image
Še vedno imam bolečine v jajčniku, nalivam se s tahebo čajem pa z koprivovim čajem, pa še vedno boli. Res bi se ga rada rešila do 21.1. , da potem zdravnica reče , da je vse ok in da lahko začnemo delat na user posted image , kaj še najuser posted image user posted image .

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.12.2009 8:40:20   
Teni_
Dobro jutro, babike moje.

Jaz sem v službi, pa nimamo kaj za delat. Se vidi, da je glavno v decembru mimo.

Tanjusi, kaj če bi ti poklicala svojo ginekolognjo in vprašala. Ziher je ziher. Prej rešiš, boljše bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.12.2009 9:10:35   
tanjusi
Tanjusi, kaj če bi ti poklicala svojo ginekolognjo in vprašala. Ziher je ziher. Prej rešiš, boljše bo.
Zdajle je hudič ko noben ne dela , moram itak do drugega tedna počakat, bom videla kaj bo dotakrat, če ne pa v ponedeljek sigurno pokličem... če pa bobolečina naraščala, pa bom šla sigurno v dežurnouser posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
28.12.2009 9:11:53   
zvesta
tanjusi, jaz ti priporočam brusnice in brusnični sok.... ne čaja iz brusnic...

suhe brusnice dobiš za kupit poceni v Hoferju, pa še zelo dobre so... brusnični sok pa tudi v bolje založenih trgovinah, 100% pa v lekarni, a je drag kot hudič... a pomaga...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.12.2009 9:25:50   
soncek_25
Tanjusi jaz bi tut poklicala v dežurno, če te tolk boliuser posted image
teni kako si ti?

Jaz se pripravljam na novo rundouser posted image , ovulacija tam nekje okrog 1.1.user posted image , bomo videli,če mi je novo leto res bolj naklonjenouser posted image . Mogoče jo pa spet zamudimuser posted image , glede na to da ne bova doma in da  nas bo 8 v eni brunarici, bova mogla bit kar zelo iznajdljiva in inovativnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.12.2009 9:41:39   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

teni kako si ti?

Jaz se pripravljam na novo rundouser posted image , ovulacija tam nekje okrog 1.1.user posted image , bomo videli,če mi je novo leto res bolj naklonjenouser posted image . Mogoče jo pa spet zamudimuser posted image , glede na to da ne bova doma in da  nas bo 8 v eni brunarici, bova mogla bit kar zelo iznajdljiva in inovativnauser posted image user posted image user posted image

se podpišem in strinjam z sončkom ti kar pokliči dežurno.
Teni mogoče so pa ljudje že preveč zapravili in bo ta teden malo zatišje, ti jutri javim kako bo pri nas, jaz ta teden delam popoldne, verjetno bo mal več v četrtek ko so penzije.
Sonček mi bomo prišli malbolj popoldan da ne bomo motili,da ne bosta zamudila Ouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem še enkrat naredila test in tudi ta je +, tako da sedaj sem pa nosečka, in upam ne vem da bom v septembru mogoče že v avgustu v naročje dvignila majhno štručkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sedaj pa čakam na vaše pluske, gremo punceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.12.2009 10:13:00   
tassika
Punce, se opravičujem, ampak enostavno mi ne znese biti na toliko različnih temah.

Nadka30 iskrene čestitke, naj ta nosečnost poteka super in naj hitro pride magični september in tvoja štručka.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.12.2009 10:15:36   
soncek_25
Nadka zaradi tebe sigurno ne bom zamudila Ouser posted image user posted image user posted image user posted image , si bom vzela čas kadarkoli pridešuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.12.2009 10:22:46   
nadka30
tassika hvala pa saj še kar ne morem verjet da je res, pa sem za ziher delala dva testa in to dva različna dneva in obakrat je pokazalo isto.December je očitno moj mesec sem glih včeraj razmišlala, najprej sem decembra diplomirala, nato prvič zanosla in tudi sedaj je december zraven.
Sonček vem da si boš zame vzela čas, in tudi že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image , snega misli da bo dovolj vsaj zaenkrat je videti da je Rogla belauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.12.2009 12:55:13   
tanjusi

zaenkrat še ni tako hudo in če ne bo slabše bom počakala , da prazniki minejouser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.12.2009 22:03:00   
Kliki
Nadka iskrene čestitke za user posted image . user posted image user posted image
Naj bo nosečnost mirna in brez zapletov, misli pozitivno in vse bo OK.
user posted image  user posted image  user posted image
Jest sem pa sedaj iz službe prišla in sem sama ker ima moj novoletno zabavo.
Drugače se je pa danes začela tudi O in upam da bo kamlu doma da bova lahko še user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.12.2009 22:32:48   
frufru
Tanjusi, koliko časa pa traja tole s tvojimi jajčniki? Ker mene je zdajle dva dni ful špikal, se že mislila, da sem  si "kevder" prehladila, pa sem ful grela s termoforjem. No pol se je pa izkazalo, da mam O. Ma ne vem, po SS je vse drgač. Me špika, se cedi, ob M lije kot iz škafauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.12.2009 22:33:05   
mamica30
nadka30 - prvo, prvo čestitke iz srca za tvoj deeebeeli plususer posted image user posted image user posted image user posted image . Moram tud reči en velik bravo za ringarajo in vas punce. Namreč v tistih hudih dneh so mi bile vse te vaše besede in vzpodbude, ki jih delite druga drugi v velikoo pomoč - pa čeprav nisem imela moči sama kaj napisat,  ker so se mi vlile solze user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ti odgovorim nadka30 na tvoja vprašanja: ne, to je bila v bistvu moja 4. nosečnost. Doma imam že dva poredneža - eden že v šoli. Pa smo si zaželeli še enega srčeka in močno upamo, da nam rata v 2010 en deebeel user posted image .

Bravouser posted image user posted image , točno tako kot si povedala - take generacije kot smo me, ne delajo več - je porabljenauser posted image

Kako se počutim - najhuje sem prebolela, naša dvauser posted image sta zdaj tam gor. Tako je, čeprav imaš doma že dva otročka, se nikakor ne da pozabiti - te prizadane - moram reči, da me je kar zelo. Ampak ko ti dva malčka enostavno ne dovolita žalovati, se hitreje pobereš.

Ni problema nadka30, z veseljem odgovorim - v bistvu je bilo tako hitro vse skupaj, da do določitve roka s strani moje ginek. sploh ni prišlo - po mojih izrač. pa 10.7 - zaradi moje deformacije maternice pa računam  še prej.

aischa1 -  hvala za dobrodošlico - se zelo veselim druženja z vamiuser posted image user posted image user posted image . Božiček je pa radodaren - nadka30 že ve!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.12.2009 22:33:59   
Kliki
Potem pa nič če ni nobene. Grem pa jest tudiuser posted image .
user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.12.2009 22:37:33   
mamica30
 kliki pa bodita pridna ko se vrneuser posted image , pa ti želim, da potem čimprej
zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.12.2009 22:45:32   
mamica30
frufru moje o so take, da tudi če bi ne hotela vedeti za njih, ne bi šlo. Mene tako "napihne" in tako špika v jajčnikih - kako paziti moram šele pri user posted image , ker me enostavno včasih zaradi tega boli. Je pa vic v tem, da kot kaže je moja prva o po ss (4.12)  že bila. Me je tako špikalo, da sem morala odležati eno dopoldne. Kakšna bo pa prišla user posted image , pa bomo še videli - upam da ne prehuda!

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.12.2009 22:47:24   
mamica30
oh, še tebe sonček25 sem pozabila, si me povabila k vam - hvala!

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
29.12.2009 7:36:46   
tanjusi
Tanjusi, koliko časa pa traja tole s tvojimi jajčniki? Ker mene je zdajle dva dni ful špikal, se že mislila, da sem si "kevder" prehladila, pa sem ful grela s termoforjem. No pol se je pa izkazalo, da mam O. Ma ne vem, po SS je vse drgač. Me špika, se cedi, ob M lije kot iz škafauser posted image user posted image user posted image

enako, meni se je tudi težava z jajčnikom pojavila po ssuser posted image

(a camus)

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
29.12.2009 8:37:32   
a.biba
Pozdravček!

Naj se še jaz malo javim pri vas - sem bila vsem brez računalnika in tako ali tako v gužvi, tako da se nisem nič javljala.

Nadka30user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE, pa vama je uspelo. Sem zelo vesela! Zdaj pa začni uživati in pazi nase, možek te pa naj razvaja.

Vidim, da je precej novih. Žal mi je, da ste morale dati tudi ve to skozi, ampak verjemite tudi za vas bo posijalo sonce oz. plusek. Tako, kot je za nas, samo včasih je potrebno malo počakati.

Za mano tudi uspešen december, končno mi je uspelo diplomirati user posted image . Sem kar par sto kilogramov lažja, brez tega bremena. Tako, da smo te dni praznovali, diplomo, božič, roj. dan... je bil kar naporen vikend, pa vseeno zelo lep.

Glede jajčnikov in špikanja - tudi meni se je ta občutek pojavil po ss in ob ovulaciji, se res začne telo čisto drugače obnašati. Pa nič bat, vsaj veste kdaj se dogaja in da se dogaja, potem bo pa lažje plusek ustvarit.

Zdaj pa zajtrk in štart v nov dan... imam nekaj opravkov danes.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
29.12.2009 10:06:48   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

kliki pa bodita pridna ko se vrneuser posted image , pa ti želim, da potem čimprej
Ja nažalost smo user posted image  včeraj spustili ker sem jast že sladko user posted image , ampak bomo danes nadoknadili.

Ja kje pa ste spet vse?
Bom za kavo pristavla pa pridite na čvek. user posted image

user posted image

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
29.12.2009 10:26:00   
Kliki
Očitno ni nobene tukaj. Jast pa tudi moram it torto delat tako da se za letos poslavljam od vas.

Borkicam želim da čimprej zagledate user posted image ,
Nosečkam da vam nosečnost mine hitro in brez zapletov,
Mamicam da bi vas vaši cukrčki pridno obogali še naprej,
Navijačicam pa da ne bi obupale in boste pridno navijale še naprej.

SREČNO IN ZDRAVO LETO 2010!

user posted image     user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
29.12.2009 10:31:07   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

Ja nažalost smo user posted image  včeraj spustili ker sem jast že sladko user posted image , ampak bomo danes nadoknadili.

Ja kje pa ste spet vse?
Bom za kavo pristavla pa pridite na čvek. user posted image

user posted image

Dobro jutro oz. dober dan, danes sem pa spala tako dolgo da sploh ne smem povedat, mi bo kar nerodno.
Kliki kako smo?, baje si že na kavico vabila očitno sem jo zamudila.
Ja mamica 30 naša generacija je porabljena ampak vsake tolk časa se baje še najde takšna robauser posted image user posted image user posted image user posted image . Joj so se mi kar oči osolzile, ker sem šele sedaj prebrala da si bila noseča z dvojčki
Hvala a.biba.

Jaz se pa tako dobro počutim, da se včasih vprašam ali sem res noseča, mal me občasno špika v križu in to je to, še prsi nimam občutljivihuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
29.12.2009 10:34:42   
Kliki
NEKAJ MALEGA ČASA ŠE IMAM ZA ČVEK.
Drugače imam pa kar gužvo delam vsek dan razen jutri ko greva k tašči in tastu na večerjo, potem pa 31. spet  veselo na delo do 18ih in tako bo spet novo leto.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
29.12.2009 10:41:27   
nadka30
Jaz pa sem včeraj izvedela da bom tudi 2.1 lahko doma, najprej je bilo rečeno da če bpm doma 26, potem 2 delam in sedaj je šefica rekla da mora mož v službo, hčerka gre silvestrovat in da bo ona delala, super meni paše. Tako da v tem letu še samo trije dnevi in potem je konec starega leta in začne se nov začetek, tako zame kot za vse vas.Leto 2010 bo naše leto pa še tako fajn okroglo je.
Kaj boš za staro leto delala oz. boš delala ponoči ali bosta skupaj z svojimuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?