Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 7:38:59
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! Mamica lepo, da si se odzvala povabilu jona klara tudi ti dobrodošla! Nadka tebi pa še tukaj čestitke! Kot sem ti že povedala, sem zelllooooo vesela zate in komaj čakam da te objamem Evo, danes sem še v službi, potem pa dopust in smučanje! In kako ste?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 8:13:45
|
|
|
|
tanjusi
|
Da se vam zaupam, mogoče mi pa kera more še kaj pametnega svetovat., ker sedaj pa me že res skrbi.. Še vedno imam bolečine v jajčniku, nalivam se s tahebo čajem pa z koprivovim čajem, pa še vedno boli. Res bi se ga rada rešila do 21.1. , da potem zdravnica reče , da je vse ok in da lahko začnemo delat na , kaj še naj .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 8:40:20
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro, babike moje. Jaz sem v službi, pa nimamo kaj za delat. Se vidi, da je glavno v decembru mimo. Tanjusi, kaj če bi ti poklicala svojo ginekolognjo in vprašala. Ziher je ziher. Prej rešiš, boljše bo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 9:10:35
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi, kaj če bi ti poklicala svojo ginekolognjo in vprašala. Ziher je ziher. Prej rešiš, boljše bo. Zdajle je hudič ko noben ne dela , moram itak do drugega tedna počakat, bom videla kaj bo dotakrat, če ne pa v ponedeljek sigurno pokličem... če pa bobolečina naraščala, pa bom šla sigurno v dežurno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 9:25:50
|
|
|
|
soncek_25
|
Tanjusi jaz bi tut poklicala v dežurno, če te tolk boli teni kako si ti? Jaz se pripravljam na novo rundo , ovulacija tam nekje okrog 1.1. , bomo videli,če mi je novo leto res bolj naklonjeno . Mogoče jo pa spet zamudim , glede na to da ne bova doma in da nas bo 8 v eni brunarici, bova mogla bit kar zelo iznajdljiva in inovativna
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 9:41:39
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Tanjusi jaz bi tut poklicala v dežurno, če te tolk boli teni kako si ti? Jaz se pripravljam na novo rundo , ovulacija tam nekje okrog 1.1. , bomo videli,če mi je novo leto res bolj naklonjeno . Mogoče jo pa spet zamudim , glede na to da ne bova doma in da nas bo 8 v eni brunarici, bova mogla bit kar zelo iznajdljiva in inovativna se podpišem in strinjam z sončkom ti kar pokliči dežurno. Teni mogoče so pa ljudje že preveč zapravili in bo ta teden malo zatišje, ti jutri javim kako bo pri nas, jaz ta teden delam popoldne, verjetno bo mal več v četrtek ko so penzije. Sonček mi bomo prišli malbolj popoldan da ne bomo motili,da ne bosta zamudila O . Jaz sem še enkrat naredila test in tudi ta je +, tako da sedaj sem pa nosečka, in upam ne vem da bom v septembru mogoče že v avgustu v naročje dvignila majhno štručko Tako sedaj pa čakam na vaše pluske, gremo punce
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 10:13:00
|
|
|
|
tassika
|
Punce, se opravičujem, ampak enostavno mi ne znese biti na toliko različnih temah. Nadka30 iskrene čestitke, naj ta nosečnost poteka super in naj hitro pride magični september in tvoja štručka.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 10:15:36
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka zaradi tebe sigurno ne bom zamudila O , si bom vzela čas kadarkoli prideš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 10:22:46
|
|
|
|
nadka30
|
tassika hvala pa saj še kar ne morem verjet da je res, pa sem za ziher delala dva testa in to dva različna dneva in obakrat je pokazalo isto.December je očitno moj mesec sem glih včeraj razmišlala, najprej sem decembra diplomirala, nato prvič zanosla in tudi sedaj je december zraven. Sonček vem da si boš zame vzela čas, in tudi že komaj čakam , snega misli da bo dovolj vsaj zaenkrat je videti da je Rogla bela
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 12:55:13
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi jaz bi tut poklicala v dežurno, če te tolk boliuser posted image zaenkrat še ni tako hudo in če ne bo slabše bom počakala , da prazniki minejo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:03:00
|
|
|
|
Kliki
|
Nadka iskrene čestitke za . Naj bo nosečnost mirna in brez zapletov, misli pozitivno in vse bo OK. Jest sem pa sedaj iz službe prišla in sem sama ker ima moj novoletno zabavo. Drugače se je pa danes začela tudi O in upam da bo kamlu doma da bova lahko še .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:32:48
|
|
|
|
frufru
|
Tanjusi, koliko časa pa traja tole s tvojimi jajčniki? Ker mene je zdajle dva dni ful špikal, se že mislila, da sem si "kevder" prehladila, pa sem ful grela s termoforjem. No pol se je pa izkazalo, da mam O. Ma ne vem, po SS je vse drgač. Me špika, se cedi, ob M lije kot iz škafa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:33:05
|
|
|
|
mamica30
|
nadka30 - prvo, prvo čestitke iz srca za tvoj deeebeeli plus . Moram tud reči en velik bravo za ringarajo in vas punce. Namreč v tistih hudih dneh so mi bile vse te vaše besede in vzpodbude, ki jih delite druga drugi v velikoo pomoč - pa čeprav nisem imela moči sama kaj napisat, ker so se mi vlile solze Da ti odgovorim nadka30 na tvoja vprašanja: ne, to je bila v bistvu moja 4. nosečnost. Doma imam že dva poredneža - eden že v šoli. Pa smo si zaželeli še enega srčeka in močno upamo, da nam rata v 2010 en deebeel . Bravo , točno tako kot si povedala - take generacije kot smo me, ne delajo več - je porabljena Kako se počutim - najhuje sem prebolela, naša dva sta zdaj tam gor. Tako je, čeprav imaš doma že dva otročka, se nikakor ne da pozabiti - te prizadane - moram reči, da me je kar zelo. Ampak ko ti dva malčka enostavno ne dovolita žalovati, se hitreje pobereš. Ni problema nadka30, z veseljem odgovorim - v bistvu je bilo tako hitro vse skupaj, da do določitve roka s strani moje ginek. sploh ni prišlo - po mojih izrač. pa 10.7 - zaradi moje deformacije maternice pa računam še prej. aischa1 - hvala za dobrodošlico - se zelo veselim druženja z vami . Božiček je pa radodaren - nadka30 že ve!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:33:59
|
|
|
|
Kliki
|
Potem pa nič če ni nobene. Grem pa jest tudi .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:37:33
|
|
|
|
mamica30
|
kliki pa bodita pridna ko se vrne , pa ti želim, da potem čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:45:32
|
|
|
|
mamica30
|
frufru moje o so take, da tudi če bi ne hotela vedeti za njih, ne bi šlo. Mene tako "napihne" in tako špika v jajčnikih - kako paziti moram šele pri , ker me enostavno včasih zaradi tega boli. Je pa vic v tem, da kot kaže je moja prva o po ss (4.12) že bila. Me je tako špikalo, da sem morala odležati eno dopoldne. Kakšna bo pa prišla , pa bomo še videli - upam da ne prehuda!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 22:47:24
|
|
|
|
mamica30
|
oh, še tebe sonček25 sem pozabila, si me povabila k vam - hvala!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 7:36:46
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi, koliko časa pa traja tole s tvojimi jajčniki? Ker mene je zdajle dva dni ful špikal, se že mislila, da sem si "kevder" prehladila, pa sem ful grela s termoforjem. No pol se je pa izkazalo, da mam O. Ma ne vem, po SS je vse drgač. Me špika, se cedi, ob M lije kot iz škafauser posted image user posted image user posted image enako, meni se je tudi težava z jajčnikom pojavila po ss
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 8:37:32
|
|
|
|
a.biba
|
Pozdravček! Naj se še jaz malo javim pri vas - sem bila vsem brez računalnika in tako ali tako v gužvi, tako da se nisem nič javljala. Nadka30 ISKRENE ČESTITKE, pa vama je uspelo. Sem zelo vesela! Zdaj pa začni uživati in pazi nase, možek te pa naj razvaja. Vidim, da je precej novih. Žal mi je, da ste morale dati tudi ve to skozi, ampak verjemite tudi za vas bo posijalo sonce oz. plusek. Tako, kot je za nas, samo včasih je potrebno malo počakati. Za mano tudi uspešen december, končno mi je uspelo diplomirati . Sem kar par sto kilogramov lažja, brez tega bremena. Tako, da smo te dni praznovali, diplomo, božič, roj. dan... je bil kar naporen vikend, pa vseeno zelo lep. Glede jajčnikov in špikanja - tudi meni se je ta občutek pojavil po ss in ob ovulaciji, se res začne telo čisto drugače obnašati. Pa nič bat, vsaj veste kdaj se dogaja in da se dogaja, potem bo pa lažje plusek ustvarit. Zdaj pa zajtrk in štart v nov dan... imam nekaj opravkov danes.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 10:06:48
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30 kliki pa bodita pridna ko se vrne , pa ti želim, da potem čimprej zagledaš Ja nažalost smo včeraj spustili ker sem jast že sladko , ampak bomo danes nadoknadili. Ja kje pa ste spet vse? Bom za kavo pristavla pa pridite na čvek.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 10:26:00
|
|
|
|
Kliki
|
Očitno ni nobene tukaj. Jast pa tudi moram it torto delat tako da se za letos poslavljam od vas. Borkicam želim da čimprej zagledate , Nosečkam da vam nosečnost mine hitro in brez zapletov, Mamicam da bi vas vaši cukrčki pridno obogali še naprej, Navijačicam pa da ne bi obupale in boste pridno navijale še naprej. SREČNO IN ZDRAVO LETO 2010!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 10:31:07
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: mamica30 kliki pa bodita pridna ko se vrne , pa ti želim, da potem čimprej zagledaš Ja nažalost smo včeraj spustili ker sem jast že sladko , ampak bomo danes nadoknadili. Ja kje pa ste spet vse? Bom za kavo pristavla pa pridite na čvek. Dobro jutro oz. dober dan, danes sem pa spala tako dolgo da sploh ne smem povedat, mi bo kar nerodno. Kliki kako smo?, baje si že na kavico vabila očitno sem jo zamudila. Ja mamica 30 naša generacija je porabljena ampak vsake tolk časa se baje še najde takšna roba . Joj so se mi kar oči osolzile, ker sem šele sedaj prebrala da si bila noseča z dvojčki Hvala a.biba. Jaz se pa tako dobro počutim, da se včasih vprašam ali sem res noseča, mal me občasno špika v križu in to je to, še prsi nimam občutljivih
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 10:34:42
|
|
|
|
Kliki
|
NEKAJ MALEGA ČASA ŠE IMAM ZA ČVEK. Drugače imam pa kar gužvo delam vsek dan razen jutri ko greva k tašči in tastu na večerjo, potem pa 31. spet veselo na delo do 18ih in tako bo spet novo leto.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.12.2009 10:41:27
|
|
|
|
nadka30
|
Jaz pa sem včeraj izvedela da bom tudi 2.1 lahko doma, najprej je bilo rečeno da če bpm doma 26, potem 2 delam in sedaj je šefica rekla da mora mož v službo, hčerka gre silvestrovat in da bo ona delala, super meni paše. Tako da v tem letu še samo trije dnevi in potem je konec starega leta in začne se nov začetek, tako zame kot za vse vas.Leto 2010 bo naše leto pa še tako fajn okroglo je. Kaj boš za staro leto delala oz. boš delala ponoči ali bosta skupaj z svojim
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?