Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 2:07:15
|
|
|
|
aischa1
|
SREČNO 2010 in naj bo res to leto naše in da čim prej zagledamo naše pluse.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 12:38:38
|
|
|
|
mamica30
|
Dobro jutro, dober dan vsem!!!! Naj se v novem letu začne naš nov boj za . Vsem, ki pa vam je že uspelo pa veselo nosečnost - nadka30! Pri meni je danes nov dan, čisto poseben, saj je prišla dočakana - točna kot ponavadi. To pomeni za nas začetek novega boja, pa upam, da bo ta uspešen!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 12:51:00
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30 Dobro jutro, dober dan vsem!!!! Naj se v novem letu začne naš nov boj za . Vsem, ki pa vam je že uspelo pa veselo nosečnost - nadka30! Pri meni je danes nov dan, čisto poseben, saj je prišla dočakana - točna kot ponavadi. To pomeni za nas začetek novega boja, pa upam, da bo ta uspešen! se podpišem, danes je začetek novega boja, novih uspehov, vsega lepega
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 13:05:34
|
|
|
|
tanjusi
|
ja točno! Jaz sem med letošnje cilje in želje napisala -uspešna zanositev -srečna in uspešna nosečnost -uspešen porod in zdrav dojenček , če se mi pa vse to uresniči bom pa najsrečnejši človek v letu 2010 . Nadka sem opazila da si tudi ti začela leto z novim avatarjem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 13:37:56
|
|
|
|
nadka30
|
ja tanjuši to je leto sprememb, tudi moje želje so podobne tvojim, no ena izmed njih se je že izpolnile sedaj upama da se bodo druge tudi, Ja slikica je pa tudi nova, mi je gospodična všeč, pa še tako lepo mežika z očmi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 13:40:25
|
|
|
|
nadka30
|
sedaj sem pa še eno lepšo najdla, mislim da ostanem pri njej
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 14:36:41
|
|
|
|
nadka30
|
hallo, kje se skrivate bejbe. Upam da ste se že naspale in ste z lahkim korakom vstopile v novo leto, hitro naj se javi tista, ki je namesto mene spila kozarec penine Kako se počutimo v novel letu 2010. Jaz sem čis t kaput komaj sem dočakal novo leto, pol me je pa tudi na hitro zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 15:32:30
|
|
|
|
nadka30
|
pa kje se vse skrivate, danes pa kar samevam mal mi je že dolgcajt
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 15:57:47
|
|
|
|
tanjusi
|
pa kje se vse skrivate, danes pa kar samevam mal mi je že dolgcajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič kaj posebnega, malo smo šli na sprehod, malo gledamo-gledajo skoke, pa čakamo če bo kdo prišel na obisk
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 16:04:27
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 16:12:53
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 18:06:02
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 20:21:41
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:sem še danes glasovala VSEM SREČNO NOVO LETO IN NAJ BO POLNO PLUSKOV No mi smo ga preživeli super,Aleks je vse lepo prespal od 20-4h,spil mleko in spal naprej do 6h Mami je dobila na silvestrovo , tko da smo novo leto začeli krv....... Aleks je pa v zasnjem tednu pokazal vse kar zna. Namreč ves čas se postavlja na noge in potem veselo stoji ob opori in gleda če ga kdo vidi,danes se je začel plazit po kolenih,dobili smo zobek
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.1.2010 20:31:21
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 rižkoo:sem še danes glasovala VSEM SREČNO NOVO LETO IN NAJ BO POLNO PLUSKOV No mi smo ga preživeli super,Aleks je vse lepo prespal od 20-4h,spil mleko in spal naprej do 6h Mami je dobila na silvestrovo , tko da smo novo leto začeli krv....... Aleks je pa v zasnjem tednu pokazal vse kar zna. Namreč ves čas se postavlja na noge in potem veselo stoji ob opori in gleda če ga kdo vidi,danes se je začel plazit po kolenih,dobili smo zobek To ste pa res lahko lepo praznovali če je aleks tako lepo spal. Bravo za samostojno stoje ob opori ter seveda za zooooooooooobbbbbbbbeeeeeeeeekkkkkkkkk
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 18:31:32
|
|
|
|
nadka30
|
haaaaaaalllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooo, pa kje se skrivate vse? kepica na pommmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooččččččččččččččččččč
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 19:04:16
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 haaaaaaalllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooo, pa kje se skrivate vse? kepica na pommmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooččččččččččččččččččč Zivjooooooooooo macka
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 19:13:11
|
|
|
|
nadka30
|
končno nisem več sama Kako si? si že izbrala imena?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 19:25:02
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 končno nisem več sama Kako si? si že izbrala imena? Ma super sem. Grem zdaj v kino Ime.. glede na to,da veste da bo puncka.. Lilly Sue bo najbrz ali pa Laura, Sophie.. Tukaj nekje izbiramo. A ti moram cestitat, noseckaaa?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 19:35:50
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 končno nisem več sama Kako si? si že izbrala imena? Ma super sem. Grem zdaj v kino Ime.. glede na to,da veste da bo puncka.. Lilly Sue bo najbrz ali pa Laura, Sophie.. Tukaj nekje izbiramo. A ti moram cestitat, noseckaaa? vauuuuuu sama lepa imena, ja da bo punčka to pa vemo. ja twixy lahko čestitaš, sedaj sem med zgodnjimi septemerkami, sedaj pa upam na srečen konec. In kateri film greš gledat?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 20:28:35
|
|
|
|
sonček85
|
twixy:iii kako lepo ime LIly sUE
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.1.2010 22:18:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me če me sprejmete med sebe kljub vsemu, da bi rada ostala anonimna? Moja rana glede izgube še je zeloo nova. Tak, da se skušam pobirat vendar mi ne uspeva najbolje. Še vedno mi je full hudo pri srcu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 3.1.2010 10:06:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me če me sprejmete med sebe kljub vsemu, da bi rada ostala anonimna? Moja rana glede izgube še je zeloo nova. Tak, da se skušam pobirat vendar mi ne uspeva najbolje. Še vedno mi je full hudo pri srcu. Nimam besed ,ki bi te potolažile ,a probaj ostati močna za naprej. ******* PS:Meni je napisalo ko dobim na mail,ko katera piše,kdo si ,samo bo ostala skrivnost še naprej.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.1.2010 10:15:40 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 3.1.2010 10:08:07
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me če me sprejmete med sebe kljub vsemu, da bi rada ostala anonimna? Moja rana glede izgube še je zeloo nova. Tak, da se skušam pobirat vendar mi ne uspeva najbolje. Še vedno mi je full hudo pri srcu. Nnimam besed ,ki bi te potollažile ,a probaj ostati mopčna za naprej. ******* se podpišem in se strinjam z sončkom, seveda te sprejmemo, ti se kar zjoči
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 3.1.2010 10:16:14
|
|
|
|
sonček85
|
lubika naša kako si :kaj slabosti?
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?